Ποδηλασία etc
- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Ποδηλασία etc
Πού το βρήκες μεταχειρισμένο?? Για δώσε κανά info...
Εγώ γμτ είμαι σε δίλημμα.. Ξέθαψα τις προάλλες το παλιό μου ποδήλατο κ είναι όλο σκουριές, σκασμένα λάστιχα κλπ. Για να γίνει ολοκαίνουργιο θέλει λέει 130 ευρώ! Και σκέφτομαι αν είναι να δώσω τα φράγκα και να το κάνω μετά ηλεκτροκίνητο με ένα από τα κιτ που κυκλοφορούν ή να πάρω καινούργιο ποδήλατο με καμιά 300-350άρα...
Εγώ γμτ είμαι σε δίλημμα.. Ξέθαψα τις προάλλες το παλιό μου ποδήλατο κ είναι όλο σκουριές, σκασμένα λάστιχα κλπ. Για να γίνει ολοκαίνουργιο θέλει λέει 130 ευρώ! Και σκέφτομαι αν είναι να δώσω τα φράγκα και να το κάνω μετά ηλεκτροκίνητο με ένα από τα κιτ που κυκλοφορούν ή να πάρω καινούργιο ποδήλατο με καμιά 300-350άρα...
Last edited by photisd on Thu Oct 18, 2012 12:52 pm, edited 2 times in total.
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- cypher
- Venus Former Team Member
Kαλύτερα καινούργιο ποδήλατο. Δεν αξίζει να το φτιάχνεις αν είναι σε τόσο κακή κατάσταση.
- photisd
- Mbyte level
το θέμα είναι ότι τα καλά ποδήλατα γμτ κοστίζουν... μεταχειρισμένα δύσκολο να βρω καλά ε?cypher wrote:Kαλύτερα καινούργιο ποδήλατο. Δεν αξίζει να το φτιάχνεις αν είναι σε τόσο κακή κατάσταση.
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- cypher
Μπα δεν θα το έλεγα τόσο δύσκολο. Aν κοιτάξεις στο cyclist-friends.gr η στο podilates.gr όλο και κάτι θα βρείς στις αγγελίες τους.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Βρήκα ένα Alpina παρκαρισμένο στην πιλοτή μου, ξεφούσκωτα λάστιχα αλλά κατα τ'άλλα κούκλα.
Απ'όσο ρώτησα δεν είναι κανενός της πολυκατοικίας. ΤΟ ΒΑΦΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
Mεγειά. Λογικά παρατημένο θα ήταν.stoupeace wrote:Βρήκα ένα Alpina παρκαρισμένο στην πιλοτή μου, ξεφούσκωτα λάστιχα αλλά κατα τ'άλλα κούκλα.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Κλεμμένο να μην είναι, και είμαστε κομπλέcypher wrote:Mεγειά. Λογικά παρατημένο θα ήταν.stoupeace wrote:Βρήκα ένα Alpina παρκαρισμένο στην πιλοτή μου, ξεφούσκωτα λάστιχα αλλά κατα τ'άλλα κούκλα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Loner
- Academic status: N>4
Τώρα είναιstoupeace wrote:Κλεμμένο να μην είναι, και είμαστε κομπλέcypher wrote: Mεγειά. Λογικά παρατημένο θα ήταν.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Γιατι οχι? Απλά προσεξε λιγο τις τιμές.photisd wrote:το θέμα είναι ότι τα καλά ποδήλατα γμτ κοστίζουν... μεταχειρισμένα δύσκολο να βρω καλά ε?cypher wrote:Kαλύτερα καινούργιο ποδήλατο. Δεν αξίζει να το φτιάχνεις αν είναι σε τόσο κακή κατάσταση.
που θα πάει θα το δουμε...
- photisd
- Mbyte level
Το κακό είναι ότι έχω μείνει πίσω στα ποδήλατα τόσα χρόνια και αυτές τις μέρες είμαι στο ψάξιμο για το τι είδους ποδήλατο θέλω και μου ταιριάζει
- philimonas
- Kilobyte level
Λεπτά λάστιχα μην ξεχάσεις να του βάλεις κι είσαι κομπλέstoupeace wrote:Κλεμμένο να μην είναι, και είμαστε κομπλέcypher wrote:Mεγειά. Λογικά παρατημένο θα ήταν.stoupeace wrote:Βρήκα ένα Alpina παρκαρισμένο στην πιλοτή μου, ξεφούσκωτα λάστιχα αλλά κατα τ'άλλα κούκλα.
- mosquito110
- Mbyte level
ελπίζω να έχουν την διάθεση κ το κουράγιο(λόγω μέρας) να πάνε κάποιοι από εδώ...Συναυλία συμπαράστασης για τον ακρωτηριασμένο ποδηλάτη
«Μούδιασαν» όσοι βρέθηκαν στο Γκάζι, κοντά στις γραμμές και έγιναν μάρτυρες ενός τραγικού ατυχήματος: Το τρένο χτύπησε έναν νέο άνθρωπο, που περνούσε εκείνη την ώρα με το ποδήλατο του τις γραμμές με αποτέλεσμα να τον αφήσει χωρίς πόδια.
Ακόμα χειρότερα ένιωσαν όσοι διαπίστωσαν πώς αυτός ήταν ο Γιάννης, γνωστός σερβιτόρος σε μαγαζί της περιοχής. Ένα φιλότιμο παιδί, πολύ εργατικό και αγαπητό, ταλαντούχος αθλητής και καλός άνθρωπος, όπως λένε οι γνωστοί του.
Ο Γιάννης έμεινε χωρίς πόδια και χρειάζεται την στήριξη όλων για να καταφέρει να περπατήσει ξανά.
Η τραγική ιστορία του έχει ως εξής:
Την μέρα που χαλάρωνε στο ρεπό του, στο μαγαζί που δούλευε καθημερινά, πήρε το ποδήλατο να επιστρέψει στο σπίτι του.
Περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε, γύρισε να απαντήσει και ούτε είδε ούτε άκουσε το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα.
Το τρένο τον χτύπησε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του. Κι όταν ο Γιάννης σηκώθηκε δεν μπορούσε να σταθεί, δεν μπορούσε να σταθεί γιατί δεν είχε πόδια...
Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό «...γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι...».
Ο γιατρός προσπάθησε, αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δυο του πόδια.
Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» περιμένοντας να κλείσουν οι πληγές του, χαμογελά και ελπίζει ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη και να μπορεί να «φέρνει το μεροκάματο στο σπίτι. Σε ένα σπίτι με ανέργους και ανήλικα παιδιά.
Οι φίλοι του διοργανώνουν μια συναυλία στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, προκειμένου να βοηθήσουν.
Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούμε να διαθέσουμε, για να βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο μας να ξανασταθεί στα πόδια του.
Στην συναυλία για τον Γιάννη συμμετέχουν οι:
Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Magic de spell.
http://skaouter.gr/index.php/bikes/bike ... o-podilati
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω "folding" ποδήλατο έτσι ώστε να το μεταφέρω εύκολα και μερικά που είδα μου άρεσαν πολύ. Εχει κανείς εμπειρία απο folding bike ; ή να προτείνει κάτι φθηνό και καλό;
aquila non captat muscas. numero 5
- cypher
Απο όσα έχω οδηγήσει γενικά ειναι αρκετά πιο κουραστικά απο ενα κανονικό ποδήλατο. Κυρίως λόγο των μικρων τροχών. Και ειναι και πιο ακριβα. Στα ιδια λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερα κανονικά ποδήλατα.
Τα dahon ειναι η πιο γνωστή μάρκα σε αυτά. Αν όντως εχεις θέμα χώρου στο σπίτι τοτε κοίτα ισως να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο. Στο podilates.gr εχει αρκετές αγγελίες. Θα γλιτώσεις αρκετά λεφτά και αν το τσεκάρεις οτι ειναι σε καλή κατάσταση πριν το πάρεις δεν θα έχεις κανένα θέμα.
Τα dahon ειναι η πιο γνωστή μάρκα σε αυτά. Αν όντως εχεις θέμα χώρου στο σπίτι τοτε κοίτα ισως να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο. Στο podilates.gr εχει αρκετές αγγελίες. Θα γλιτώσεις αρκετά λεφτά και αν το τσεκάρεις οτι ειναι σε καλή κατάσταση πριν το πάρεις δεν θα έχεις κανένα θέμα.
Προτιμώ σπαστό για να το μεταφέρω όπου θέλω με ευκολία..(metro,λεωφορεία,αμάξι)
Ψάχνω και για κάποιο καλό μεταχειρισμένο στο podilates.gr αλλα προτιμώ να πάρω καινούργιο.
Ψάχνω και για κάποιο καλό μεταχειρισμένο στο podilates.gr αλλα προτιμώ να πάρω καινούργιο.
- mosquito110
- Mbyte level
Αν και δεν εχω οδηγησει τετοιο ποδηλατο, 2 φιλοι που ειχαν αγορασει κ το χρησιμοποιουσαν στην Αθηνα, μετανιωσαν που εδωσαν τα λεφτα. Καλυτερα αν δεν εχεις ξαναδοκιμασει τετοιο ποδηλατο, παρε για αρχη απο καποιον γνωστο σου να κανεις καμια βολτα η εστω παρε μεταχειρισμενο. Επιπλεον ειναι κ αυτο που λεει ο cypher...
Γιατί μετάνοιωσαν; εννοείς είναι δύσκολα στην οδήγηση;mosquito110 wrote:Αν και δεν εχω οδηγησει τετοιο ποδηλατο, 2 φιλοι που ειχαν αγορασει κ το χρησιμοποιουσαν στην Αθηνα, μετανιωσαν που εδωσαν τα λεφτα. Καλυτερα αν δεν εχεις ξαναδοκιμασει τετοιο ποδηλατο, παρε για αρχη απο καποιον γνωστο σου να κανεις καμια βολτα η εστω παρε μεταχειρισμενο. Επιπλεον ειναι κ αυτο που λεει ο cypher...
- mosquito110
- Mbyte level
Ναι, δεν ειναι τοσο ανετα οσο τα κλασσικα.thefreak wrote:Γιατί μετάνοιωσαν; εννοείς είναι δύσκολα στην οδήγηση;mosquito110 wrote:Αν και δεν εχω οδηγησει τετοιο ποδηλατο, 2 φιλοι που ειχαν αγορασει κ το χρησιμοποιουσαν στην Αθηνα, μετανιωσαν που εδωσαν τα λεφτα. Καλυτερα αν δεν εχεις ξαναδοκιμασει τετοιο ποδηλατο, παρε για αρχη απο καποιον γνωστο σου να κανεις καμια βολτα η εστω παρε μεταχειρισμενο. Επιπλεον ειναι κ αυτο που λεει ο cypher...
- Funk
Νεκρανάσταση εν όψει του καλοκαιριού
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- cypher
++ Κάποιο στα 300-400 ευρώ το πολύ.
- mosquito110
- Mbyte level
Αν θες να καλύπτεις αποστάσεις σχετικά γρήγορα κοίτα για κούρσες.Funk wrote:Νεκρανάσταση εν όψει του καλοκαιριούΥπάρχει κανείς που ασχολείται; Έχω ένα ημι-παλιό ποδήλατο βουνού, το οποίο κρατιέται καλά και το συντηρώ, σκέφτομαι όμως το ενδεχόμενο να αγοράσω ποδήλατο πόλης, καθώς το 98% των διαδρομών που κάνω είναι άσφαλτος. Απόψεις;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη