Προειδοποίηση προς τις απανταχού γυναίκες του forum

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Post Reply
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Προειδοποίηση προς τις απανταχού γυναίκες του forum

Post by silegav » Thu Jun 10, 2004 10:48 am

Μου έστειλαν χτες ένα mail, μέρος του οποίου φαίνεται παρακάτω.
Δεν ξέρω κατά πόσον αληθεύει, αλλά έχετε το νού σας και τα μάτια σας ανοιχτά.
Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, περίπου στις 15:30, στο parking Super Market κοντά στο Πανεπιστήμιο δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα. Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή. Πιθανότατα να είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδομάδες πιο πριν με την προειδοποίηση: «Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;»

Ο άντρας συνέχισε να στέκεται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φαντάζομαι ότι περίμενε και κάποιον άλλον να «χτυπήσει». Σταμάτησα μία κυρία που πήγαινε προς το μέρος τους, της τους έδειξα και της είπα ότι μου είχαν στείλει ένα email στη δουλειά σχετικά με κάποιον που σε πλησιάζει σε ταχυδρομεία και σε parking και σε ρωτάει αν ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ. Όταν το μυρίσεις, λιποθυμάς. Θα σου πάρουν το πορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ένας Θεός ξέρει τι άλλο.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu Jun 10, 2004 10:54 am

Μου έχει έρθει και εμένα αυτό το mail. Ελπίζω να είναι πλάκα! Για καλό και για κακό όμως έχετε το νου σας κοπελιές και μην είστε ευκολόπιστες
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Jun 10, 2004 12:48 pm

Άρωμα από άσχετο μέσα στο δρόμο; Πρέπει να'σαι πολύ ηλίθιος.... Ευτυχώς υπάρχει ο Hondos.... :-D :-D
Πλάκα πλάκα εγώ είχα ακούσει ένα άλλο θέμα στις ειδήσεις , μια κοπελιά την βούτηξαν στην κυριολεξία μέσα σε ένα αμάξι στη Σταδίου τώρα αυτό και τη βίαζαν λέει για 3 μέρες μου φαίνεται. Αυτά είναι τα τραγικά.
There's no place like 127.0.0.1
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Jun 10, 2004 1:03 pm

Άρωμα από άσχετο μέσα στο δρόμο; Πρέπει να'σαι πολύ ηλίθιος.... Ευτυχώς υπάρχει ο Hondos....
Κοίτα μην ξεχνάς ότι μιλάμε για γυναίκες οπότε δεν νομίζω ότι είναι επιχείρημα αυτό!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Jun 10, 2004 1:10 pm

p3 wrote:[
Κοίτα μην ξεχνάς ότι μιλάμε για γυναίκες οπότε δεν νομίζω ότι είναι επιχείρημα αυτό!!!
Εσύ μη χάσεις να κατηγορήσεις.... Άμα τις τρώει ο ποπός τους να ψωνίσουν από το δρόμο τότε καλά να πάθουν, αυτό λέω
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jun 10, 2004 4:34 pm

μου έχει έρθει κι εμένα , καθώς κι ένα άλλο που έλεγε ότι μια της ρίξανε κάτι στο ποτό εκεί που είχε βγει και τη βιάσανε αφού πρώτα την αποστείρωσαν η κάτι τέτοιο και αφού της είχαν δώσει κάτι που την εμπόδιζε από το να θυμηθεί..

Στη Σταδίου;;;για πείτε λεπτομέρειες (αν ξέρετε)..δουλεύω στη Σταδίου...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Jun 10, 2004 5:10 pm

lumenintervalum wrote:...την αποστείρωσαν η κάτι τέτοιο...
:-D :-D Μήπως την στείρωσαν; γιατί να την αποστειρώσουν είχε μικρόβια ;; :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu Jun 10, 2004 5:13 pm

Γιατί η δικιά σου εξήγηση είναι καλύτερη? Γιατί να την στειρώσουν? σκυλί είναι? :-D
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Thu Jun 10, 2004 5:25 pm

Αυτό με την Σταδίου το έχω ακούσει και εγώ νομίζω.Ήταν βράδυ ,αυτή κάποιον περίμενε και εμφανίστηκαν τρεις νομίζω και την βουτήξαν και την βιάσαν.Βέβαια άκουσα και την συνέχεια ,ότι αυτή ως έξυπνη πήρε το τηλέφωνο του ενός(του έκανε τα γλυκά μάτια) και κανόνισε ραντεβού μαζί του όπου έσκασε μαζί με τον αδερφό της και την συνέχεια την φαντάζεστε.
Επειδή δεν βλέπω και καθόλου τηλεόραση δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο έχει ακουστεί στις ειδήσεις.
Γενικά κυκλοφορούν πολλές ιστορίες οι οποίες αγγίζουν τα όρια του αστικού θρύλου και πολλές φορές δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν είναι αλήθεια η ψέματα.
Όλοι θα έχετε ακούσει την ιστοριία με το νύχι ποντικού στα γκούντις και όλοι θα την έχετε μεταφέρει αρχίζοντας "σε έναν φιλο μου...".Είναι πολύ έξυπνος ο τρόπος μετάδοσης τέτοιων ιστοριών γιατί είναι και οι ίδιες ψιλο κουλές οπότε για να μην φάς μούντζα προτιμάς να πεις " σε έναν φιλο μου συνέβη αυτό",παρά να πεις "άκουσα" γενικά και αόριστα.Οπότε το πράγμα διαιωνίζεται.

Ή όπως η ιστορία με έναν τύπο που τον είχε παρασύρει μια γυναίκα στο διαμέρισμά του για τα περαιτέρω και όταν αυτός ξύπνησε βρισκόταν στην μπανέρα πάνω σε παγωμένες πλάκες και στον απέναντι τοίχο ήταν γραμμένο μην κουνηθείς κάλεσε το 166.Πήρε τηλέφωνο νοσοκομείο και αφού τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι έλειπε το νεφρό του.Αυτό το άκουσα και από ραδιόφωνο και από φίλους και από την κυρά Σούλα την γειτόνισα :P
Πάντως έχουν πλάκα τέτοιες ιστορίες ,βέβαια μέσω μειλ χάνουν την αξιοπιστία τους γιατί πάει ο νους σου κατευθείαν στο σπαμ.Ενώ άμα στην πει ο παιδικός φίλος άλλη χάρη!

XEXEXE!Aλλά και στο Μ.Μ.Ε να διαβάσετε-ακούσετε-δείτε κάτι μην το πιστεύετε πάντα!Η ελευθεροτυπία είχε δημοσιεύσει την γνώστή ιστορία με τον τύπο που τίναζε το παπούτσι του ακουμπώντας σε στύλο της Δ.Ε.Η και του όρμηξε κάποιος με ένα ξύλο για να τον σώσει από ηλεκτροπληξία!Αυτή την ιστορία θυμάμαι μας την είχε πει η δασκάλα στην Β'Δημοτικού!
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jun 10, 2004 5:43 pm

παιδιά δεν ξέρω.. έτσι έλεγε το mail που μου έστειλαν!!μου έκανε κι εμένα εντύπωση..το πιο πιθανό είναι να έκαναν αυθαίρετη μετάφραση του sterilize.. υπάρχουν όντως τέτοιου είδους φάρμακα;;
A blink of an eye
A dream for the blind
byte level
byte level

Post by YiannisF » Thu Jun 10, 2004 5:50 pm

Εγώ είχα ακούσει πιο παλιά, για τους άντρες, να προσέχουν λέει όταν πάνε σε κλαμπάκια και τέτοια, γιατί τους την πέφτουν κάτι απίστευτες 3μετρες γκομενάρες και τους καλούν σπίτι, όπου αντί για το αναμενόμενο, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Τους αναισθητοποιούν και τους κάνουν επιτόπου αφαίρεση οργάνων!!! Υποτίθεται ότι σε έναν τύπο του είχαν αφαιρέσει το ένα νεφρό και όταν συνήλθε βρισκόταν μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια και δίπλα του υπήρχε ένα σημείωμα που έλεγε: "Αν θες να ζήσεις, κάλεσε τώρα το 166"!!!

Είναι αλήθεια ότι λέγονται πολλά και σίγουρα τα περισσότερα είναι αστικοί μύθοι, αλλά πολλές ιστορίες, έστω και κατά το 1/3 να αληθεύουν, είναι αρκετά scary!

Merged by Silegav

Καλά πότε προλάβατε και γράψατε 3 posts, μέχρι να γράψω εγώ ένα;!;!;!;!
Image
.::YF::.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Jun 10, 2004 9:34 pm

Ή όπως η ιστορία με έναν τύπο που τον είχε παρασύρει μια γυναίκα στο διαμέρισμά του για τα περαιτέρω και όταν αυτός ξύπνησε βρισκόταν στην μπανέρα πάνω σε παγωμένες πλάκες και στον απέναντι τοίχο ήταν γραμμένο μην κουνηθείς κάλεσε το 166.Πήρε τηλέφωνο νοσοκομείο και αφού τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι έλειπε το νεφρό του
Moυ το είχε πει μια κολλητή μου ότι της το πε κολλητός ότι έγινε σε φίλο του κλπ κλπ.... Δε σας κρύβω ότι είχα φρικάρει. Μετά το άκουσα και από άλλον και από άλλον μέχρι που έχασε το νόημά του τελικά....

Αυτό στη Σταδίου που άκουσα ήταν λέει μέρα μεσημέρι, την βουτάνε την κοπέλα 3, οι περαστικοί δεν έκαναν τίποτα και την πήγαν κάπου στον Ασπρόπυργο και τη βίαζαν συνέχεια για 3 μέρες. Το είχαν πει οι ειδήσεις από εκεί το είδα.

Σήμερα μου έστειλαν κι εμένα αυτό με το άρωμα. Έγινε της μόδας φαίνεται!!!!
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jun 10, 2004 9:37 pm

spoooky!!! :smt107 :smt107
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ttoppouzokypraios » Sat Jun 12, 2004 12:42 am

Όσον αφορά τα αρχικά post του thread αυτού απλά να σας πω να χαλαρώσετε λίγο γιατί αποτελεί ακόμα ένα ωραίο παράδειγμα hoax-chain letter. Τσεκάρετε αυτές τις σελίδες για περισσότερες πληροφορίες όπως και για μερικές παραλλαγές του:
http://hoaxbusters.ciac.org/HBScareChains.shtml#perfume
http://hoaxinfo.com/perfume.htm
http://www.trendmicro.com/vinfo/hoaxes/ ... Email+Hoax
http://www.hoax-slayer.com/perfume-bogus-warning.html

Γενικά όταν λαμβάνετε ένα email που αρχίζει με την φράση "Αυτό δεν είναι chain letter" ή "Αυτό είναι αληθινό περιστατικό" και τελειώνει με "στείλε το σε..." τότε 99,9% πρόκειτε για chainletter ή για Hoax οπότε ανάλογα με το περιεχώμενο αποφασίζετε αν θα το προωθήσετε ή όχι...

Για τους δύο καθηγητές... κρίμα :-( :cry: Οτιδήποτε και αν σου κάνει κάποιος δεν δικαιολογεί τέτοιες πράξεις...
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
Niki
bit level
bit level

Post by Niki » Sat Jun 12, 2004 12:51 am

Το σκηνικο με το αρωμα το ακουσα χθες στις ειδησεις,εχει συμβει σε αρκετες κοπελες τον τελευταιο καιρο και σε Αθηνα και σε Θεσσαλονικη και απ'οσο ειπαν μια απο αυτες αποφασισε να ξεκινησει να στελνει αυτα mail για να προειδοποιησει οσες περισσοτερες γυναικες μπορει.Οποτε δεν προκειται για αστειο αλλα ειναι κατι που οντως συμβαινει και επειδη εμεις οι γυναικες ειμαστε και λιγο αφελεις καλο θα ειναι να ειμαστε λιγο προσεχτικες και να πονηρευομαστε λιγο περισσοτερο.
ttoppouzokypraios
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ttoppouzokypraios » Sat Jun 12, 2004 1:17 am

Διάβασε το κείμενο στο πρώτο post αυτού του thread, και διάβασε μετά κάποιο από τα 4 link που έστειλα. Το πρώτο κείμενο είναι ακριβής μετάφραση των ξένων κειμένων που υπάρχουν στα link που έβαλα.

Όον αφορά το τι είπαν οι ειδήσεις τι να σου πω... Απο αξιοπιστία και σοβαρότητα πάντως δεν τα παν και τόσο καλά...
Διάβασε και αυτό: Woman at Forefront of Hoax Industry
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Sat Jun 12, 2004 9:54 am

Όταν πάτε στρατό θα μάθετε και για τον Ασπρούλη. Ρε παιδιά, έλεος! Μην πιστεύετε ό,τι βλακεία κάνει ο καθείς fw.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat Jun 12, 2004 9:01 pm

Moderator Message

Τα Post που ακολούθησαν ή παρεβλήθηκαν αλλά ανήκαν σε άλλο θεμα μεταφέρθηκαν στο topic ---> http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... t=362#3373
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”