Κουραστικό αυτό το εξάμηνο!
Πρώτη φορά που θα σε άφηνα να μιλάς ώρες για το τι περάσαμε-περνάμε για τους μεταγλωττιστες και αν σε έλεγα γκρινιάρη να μην ξαναφόραγα lip-glosssilegav wrote:Πέστα χρυσόστομε γιατί εμένα με λέτε γκρινιάρη!!!!

Αδιάφορος δεν είναι όποιος σε κάνει να πονέσεις
αλλά εκείνος που δεν πονάει όταν το κάνει!
αλλά εκείνος που δεν πονάει όταν το κάνει!
Ναι σε πιστεύω! Πρέπει να τρώτε γερό πακέτο. Έχω ακούσει από πολλούς πως η σχολή σας είναι από τα νούμερο ένα αγγούρια. Και πολλοί την παρατάνε στα μισά και πιο πριν μη σου πω...Τι να πω? Κουράγιο...Εμείς έχομε το άλλο. Είμαστε πολύ καλλιτέχνες βρε παιδί μου...Πολύ κουλτούρα ρε δικεεεέ μου! Που έχω μπλέξει...Όχι άλλο κάρβουνο!
Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Έστω πως κάποια καλά παλικάρια αποφασίζουν να φτιάξουν ένα forum. Ξέρετε ποιες θα ήταν οι βασικές του αρχές? Αρχικά δεν θα έπρεπε να λειτουργει σε καμία περίπτωση. Όποιος έμπαινε μέσα, δεν θα έπρεπε να καταλαβαίνει σε καμία περίπτωση πως στο καλό μπορεί να γράψει ένα topic. Εννοείται φυσικά πως ποτέ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, γιατί ο αρχιτέκτονας είναι ο θεός και κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει αν δεν είναι αρχιτεκτονας. Φυσικά για να μπορέσεις να διαβάσεις κάτι θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό, όπως να γυρίσεις την οθόνη ανάποδα, γιατί αυτό είναι designια...Και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα, που να τα πω θα τελειώσω τον σκληρό σας.
Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Έστω πως κάποια καλά παλικάρια αποφασίζουν να φτιάξουν ένα forum. Ξέρετε ποιες θα ήταν οι βασικές του αρχές? Αρχικά δεν θα έπρεπε να λειτουργει σε καμία περίπτωση. Όποιος έμπαινε μέσα, δεν θα έπρεπε να καταλαβαίνει σε καμία περίπτωση πως στο καλό μπορεί να γράψει ένα topic. Εννοείται φυσικά πως ποτέ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, γιατί ο αρχιτέκτονας είναι ο θεός και κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει αν δεν είναι αρχιτεκτονας. Φυσικά για να μπορέσεις να διαβάσεις κάτι θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό, όπως να γυρίσεις την οθόνη ανάποδα, γιατί αυτό είναι designια...Και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα, που να τα πω θα τελειώσω τον σκληρό σας.
The road goes on forever...