Κουραστικό αυτό το εξάμηνο!

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Thu Jul 01, 2004 9:58 am

Το θέμα νομίζω δεν είναι μόνο η ποσότητα εργασίας που υπάρχει. Σημαντικό ρόλο παίζει και η καθοδήγηση που παρέχεται από καθηγητές/βοηθούς. Έλα εδώ να κάνεις μεταγλωττιστές και θα καταλάβεις καλά τι εννοώ :evil:
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Thu Jul 01, 2004 1:34 pm

Πέστα χρυσόστομε γιατί εμένα με λέτε γκρινιάρη!!!!
xristina
byte level
byte level

Post by xristina » Thu Jul 01, 2004 11:44 pm

silegav wrote:Πέστα χρυσόστομε γιατί εμένα με λέτε γκρινιάρη!!!!
Πρώτη φορά που θα σε άφηνα να μιλάς ώρες για το τι περάσαμε-περνάμε για τους μεταγλωττιστες και αν σε έλεγα γκρινιάρη να μην ξαναφόραγα lip-gloss :-D :)
Αδιάφορος δεν είναι όποιος σε κάνει να πονέσεις
αλλά εκείνος που δεν πονάει όταν το κάνει!
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Jul 02, 2004 4:47 am

για να το λέτε κάτι θα ξέρετε εσείς! Απλά και σε μας τα πράγματα δεν είναι καθόλου χαλαρά. Νομίζω πως δεν είναι και πολύ συγκρίσημες οι καταστάσεις. Εμείς έχουμε ελάχιστο διάβασμα αλλά απίστευτα πολλές εργασίες. :-(
The road goes on forever...
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Fri Jul 02, 2004 12:14 pm

Με εμάς το γέλιο είναι ότι χαλάσαμε όλο το εξάμηνο με αυτήν την εργασία στους μεταγλωτιστές και κανένας σχεδόν δεν το πέρασε.
Τα θέματα και η εξετάσιμη ύλη στο συγκεκριμένο μάθημα ήταν παντελώς άσχετα με το ότι κάναμε στην εργασία.
Άστα, να είσαι ευτυχισμένος που δεν είσαι εδώ.
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Sun Jul 04, 2004 4:40 am

Ναι σε πιστεύω! Πρέπει να τρώτε γερό πακέτο. Έχω ακούσει από πολλούς πως η σχολή σας είναι από τα νούμερο ένα αγγούρια. Και πολλοί την παρατάνε στα μισά και πιο πριν μη σου πω...Τι να πω? Κουράγιο...Εμείς έχομε το άλλο. Είμαστε πολύ καλλιτέχνες βρε παιδί μου...Πολύ κουλτούρα ρε δικεεεέ μου! Που έχω μπλέξει...Όχι άλλο κάρβουνο!
Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Έστω πως κάποια καλά παλικάρια αποφασίζουν να φτιάξουν ένα forum. Ξέρετε ποιες θα ήταν οι βασικές του αρχές? Αρχικά δεν θα έπρεπε να λειτουργει σε καμία περίπτωση. Όποιος έμπαινε μέσα, δεν θα έπρεπε να καταλαβαίνει σε καμία περίπτωση πως στο καλό μπορεί να γράψει ένα topic. Εννοείται φυσικά πως ποτέ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, γιατί ο αρχιτέκτονας είναι ο θεός και κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει αν δεν είναι αρχιτεκτονας. Φυσικά για να μπορέσεις να διαβάσεις κάτι θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό, όπως να γυρίσεις την οθόνη ανάποδα, γιατί αυτό είναι designια...Και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα, που να τα πω θα τελειώσω τον σκληρό σας.
The road goes on forever...
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”