Με το μωρό σου και παρέα ... ή με παρέα το μωρό σου?

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Thu Jul 01, 2004 4:24 am

lumeintervalum:
4. ο όρος "μεγάλο χρονικό διάστημα" έχει να κάνει με το πως το ορίζεις εσύ. Μπορεί ο άλλος να θεωρεί ως μεγάλο το 2βδόμαδο κι εσύ τις 5 μέρες. πως το προσδιορίζεις;;
Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Πραγματικά. Εξαρτάται. Μπορεί να είναι 1 μέρα, μπορεί να είναι και ένας μήνας. Επειδή σήμερα το συζητούσα, καταλήξαμε πως έχει σημασία ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου και πόσο εύκολα τον βαριέσαι. Όταν δεν μπορείς ή δεν έχεις τι να συζητήσεις μαζί του, θεωρώ πως είναι λογικό να σε καταπιέζει η συνεχής επαφή μαζί του.
Οι πραγματικοί φίλοι που σε αγαπάνε είναι εκεί και σε στηρίζουν όποτε χρειαστεί. Αρκεί να ξέρεις να τους διακρίνεις.
Και αρκεί να ξέρεις να τους φέρεσαι σωστά. Οι καλοί οι φίλοι είναι εκεί και όταν σε αγαπούν σε περιμένουν. Όταν όμως εσύ δεν τους φέρεσαι όπως τους αξίζει, τότε καλό είναι να μην τους ονομάζεις καλούς φίλους.
The road goes on forever...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jul 01, 2004 12:47 pm

Vasilis wrote: Όταν όμως εσύ δεν τους φέρεσαι όπως τους αξίζει, τότε καλό είναι να μην τους ονομάζεις καλούς φίλους.

Οι καλοί φίλοι για να πήραν το χαρακτηρισμό "καλοί" σημαίνει οτι στο έχουν αποδείξει πολλάκις...
Εγώ έχω λίγους καλούς φίλους τους οποίους δε φτύνω, τους αγαπώ και μαγαπούν. Οι υπόλοιποι είναι απλά... φίλοι ή και γνωστοί ή και άτομα για να κάνεις παρέα. (προσωπικά τους διαχωρίζω σε αυτές τις κατηγορίες)

Επίσης όσο αφορά στους καλούς φίλους υπάρχει και κατανόηση.Εχουν βρεθεί κ αυτοί σε φάση έντονου δεσμού και εμείς με τη σειρά μας είμαστε που κάνουμε υπομονή.

Τέλος πιστεύω οτι είναι στο χαρακτήρα κάθε ανθρώπου. Εγώ πχ που είμαι ιδιαιτέρως συναισθηματική χρειάζομαι πολλές πολλές ώρες με το δεσμό μου, και το πιστεύεις?... Δε χορταίνω...
Αρα στις δικές μου αναλογίες σίγουρα τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνει "με παρέα το μωρό μου"
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jul 01, 2004 12:56 pm

Vasilis wrote:Όταν όμως εσύ δεν τους φέρεσαι όπως τους αξίζει, τότε καλό είναι να μην τους ονομάζεις καλούς φίλους.
μα τότε δεν είσαι εσύ καλός φίλος. δεν φταίνε οι άλλοι αν εσύ δεν τους συμπεριφέρεσαι σωστά..
όντως έχει σημασία ο ανθρωπος που έχεις δίπλα σου...Σε μερικές περιπτώσεις (το ξέρεις καλύτερα από μένα) απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να μοιράζεσαι πράγματα με τον άλλο και θες να επικοινωνείς όσο περισσότερο γίνεται, κι ακόμα και τόσο δεν σου είναι αρκετό. Αυτό δεν είναι υπέροχο;;;:-)
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jul 01, 2004 4:10 pm

lumenintervalum wrote:...απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να μοιράζεσαι πράγματα με τον άλλο και θες να επικοινωνείς όσο περισσότερο γίνεται, κι ακόμα και τόσο δεν σου είναι αρκετό. Αυτό δεν είναι υπέροχο;;;:-)
Καλά lumenintervalum σα να μιλάς εκ μέρους μου :)
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Jul 02, 2004 5:43 am

lumenintervalum:
Vasilis έγραψε:
Όταν όμως εσύ δεν τους φέρεσαι όπως τους αξίζει, τότε καλό είναι να μην τους ονομάζεις καλούς φίλους.

μα τότε δεν είσαι εσύ καλός φίλος. δεν φταίνε οι άλλοι αν εσύ δεν τους συμπεριφέρεσαι σωστά..
Δεν κατάλαβες πως το εννοούσα. Εννοώ ότι καλό είναι να μην τους φωνάζεις καλούς φίλους, αλλά καλά κορόιδα. Γιατί οι καλοί φίλοι δεν είναι για να τους θυμάσαι όταν έχεις κάποιο πρόβλημα ή όταν δεν έχεις με ποιον να περάσεις την ώρα σου...
Σε μερικές περιπτώσεις (το ξέρεις καλύτερα από μένα) απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να μοιράζεσαι πράγματα με τον άλλο και θες να επικοινωνείς όσο περισσότερο γίνεται, κι ακόμα και τόσο δεν σου είναι αρκετό. Αυτό δεν είναι υπέροχο;;;
Μα γιατί το λες αυτό? Σου έχω δείξει εγώ κάτι τέτοιο? :)
Ποτέ δεν είναι αρκετή η επικοινωνία όταν θες να μοιράζεσαι πράγματα με κάποιον. Και ιδίως όταν είσαι μακρυά του. Είναι πολύ δύσκολο. Θες να τον σφίξεις, να τον αγκαλιάσεις και δεν μπορείς. Και μονίμως έχεις τη σκέψη του στο μυαλό σου...μμμμμ! Αυτό είναι υπέροχο όντως! Αλλά και πάλι θέλεις να επικοινωνείς περισσότερο... Αχ ρε ΟΤΕ που μας καταστρέφεις. :evil:
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Jul 02, 2004 4:43 pm

Vasilis wrote:
Σε μερικές περιπτώσεις (το ξέρεις καλύτερα από μένα) απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να μοιράζεσαι πράγματα με τον άλλο και θες να επικοινωνείς όσο περισσότερο γίνεται, κι ακόμα και τόσο δεν σου είναι αρκετό. Αυτό δεν είναι υπέροχο;;;
Μα γιατί το λες αυτό? Σου έχω δείξει εγώ κάτι τέτοιο? :)
Ποτέ δεν είναι αρκετή η επικοινωνία όταν θες να μοιράζεσαι πράγματα με κάποιον. Και ιδίως όταν είσαι μακρυά του. Είναι πολύ δύσκολο. Θες να τον σφίξεις, να τον αγκαλιάσεις και δεν μπορείς. Και μονίμως έχεις τη σκέψη του στο μυαλό σου...μμμμμ! Αυτό είναι υπέροχο όντως! Αλλά και πάλι θέλεις να επικοινωνείς περισσότερο... Αχ ρε ΟΤΕ που μας καταστρέφεις. :evil:
Μόνο ο ΟΤΕ μας καταστρέφει??Αισιόδοξο σε βρίσκω!!!Βάλε μέσα και τις υπόλοιπες εταιρείες που χρησιμοποιούμε!!!
και όχι δε μου έχεις δείξει σχεδόν ποτέ κάτι τέτοιο- μόνο κάθε μέρα, κάθε φορά που μιλάμε σε chat ή στο τηλέφωνο και σε κάθε μήνυμα, email ή γράμμα που μου στέλνεις!!!κι εμένα δε μου αρέσει καθόοοοολου αυτό(τι ψεύτρα που είμαι μερικές φορές!!)!!! :smt008
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jul 06, 2004 4:47 am

Αν είναι πολύ άσχετο αυτό που θα ρωτήσω πετάξτε με και βάλτε με κάπου αλλού.
Για να ακούσω απόψεις. Τι πιστεύεται για τις σχέσεις από απόσταση? (Παίζω με την τύχη μου απόψε... :roll: )
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Tue Jul 06, 2004 11:32 am

Καταστροφικές, δεν κρατάνε για πολύ (γνώμη μου)
There's no place like 127.0.0.1
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Tue Jul 06, 2004 11:51 am

Ethel wrote:Καταστροφικές, δεν κρατάνε για πολύ (γνώμη μου)
Όχι μόνο δική σου γνώμη Ethel....Γενικότερη! :-D

Μπορεί να μην υπάρχει η καθημερινή φθορά,αλλά μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται.... :roll:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
v@lkyrja
bit level
bit level

Post by v@lkyrja » Tue Jul 06, 2004 11:57 am

από προσωπικη εμπειρια λέω οτι δεν κρατάνε πολύ αν έχεις συνηθισει να τον εχεις τον αλλο κοντα (γεωγραφικά)
βέβαια εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του καθένα..
πχ. ενώ για μένα είναι σχεδόν αδύνατο, μια φιλη μου 15 χρόνια που την ξέρω δεν είχε μια σχέση εντός του λεκανοπεδιου Αττικης!!!
:twisted:
Last edited by v@lkyrja on Tue Jul 06, 2004 2:25 pm, edited 1 time in total.
" They say, if you play the Win2000 CD backwards, you can hear satanic words.
- Oh, that´s nothing. If you play it forward, it installs Windows 2000"
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Tue Jul 06, 2004 2:04 pm

Προσωπικά μου είναι δύσκολο να είμαι μακρυά από το φίλο μου 1 ημέρα... Πόσο μάλλον για πολύ καιρό!

Ωστόσο αυτό είναι υποκειμενικό. Η καλύτερή μου φίλη τα έχει με ένα παιδί που σπουδάζει Θεσσαλονίκη και είναι μαζί πολύ καιρό (~3 χρόνια). Πάντως σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες. Ομψς όποιος αγαπά υπομένει... :smt057
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Wed Jul 07, 2004 1:09 pm

Ethel:
Καταστροφικές, δεν κρατάνε για πολύ (γνώμη μου)
Νομίζω πως είσαι λίγο απόλυτη.

semika:
Πάντως σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες. Ομψς όποιος αγαπά υπομένει...
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ακούγεται λίγο ουτοπικό και πολύ ρομαντικό. Αλλά κάποιες φορές ισχύει. Εγώ θα το έλεγα κάπως αλλιώς. Όποιος τρελαίνεται υπομένει και επιμένει. Νομίζω πως δεν είναι πάντα τόσο τραγικό. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Όρεξη να υπάρχει και λίγο χαλαρή διάθεση...Έτσι νομίζω.
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jul 08, 2004 10:50 am

ΟΚ. έχεις δίκιο...Το "αγαπώ" σε τέτοια φάση ΙΣΩΣ είναι λίγο ιδεατό! Ετσι όπως το έθεσες ταιριάζει καλύτερα!! Το "τρελλαίνομαι" μου ταιριάζει πολύ :)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι?? Σας έχει τύχει οι "φίλοι" σας να σας βάζουν λόγια για το έτερον ήμισυ?? Πώς αντιδράτε? Εμένα με εκνευρίζουν? Υπάρχουν πολλοί που τους έχω ξεγράψει για αυτό το λόγο :evil:
v@lkyrja
bit level
bit level

Post by v@lkyrja » Thu Jul 08, 2004 11:02 am

semika wrote: Να ρωτήσω και εγώ κάτι?? Σας έχει τύχει οι "φίλοι" σας να σας βάζουν λόγια για το έτερον ήμισυ?? Πώς αντιδράτε? Εμένα με εκνευρίζουν? Υπάρχουν πολλοί που τους έχω ξεγράψει για αυτό το λόγο :evil:
ουτε 1 ουτε 2 φορες!!οπως επίσης το έτερον ήμισυ να βάζει λόγια για
τους φιλους μου!!και τα 2 όχι απλά με εκνευρίζουν..με εξοργίζουν!!!!
αλλο να εκφράζουν μια γνώμη με συμβουλευτικό σκοπό (πολλές φορές δεν "βλεπουμε" λόγω συναισθημάτων) και άλλο να προσπαθούν να σε επηρεάσουν, εκβιάζοντας καταστασεις!!
πραγματικοί φίλοι είναι αυτοί που θέλουν το καλό μας..ακόμα και αν αυτό είναι να είμαστε με κάποιον που μπορεί να μην χωνεύουν - και το ίδιο ισχύει και για τα έτερα μισα!
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Jul 09, 2004 6:06 pm

Να πω και κάτι άλλο που με απασχολεί?? Σας έχει συμβεί οι φίλοι σας να σας κάνουν πέρα λόγω του γεγονότος οτι εσείς είστε δεσμευμένοι ενώ αυτοί μπάκουροι? Εννοείται οτι δεν τους έχετε φέρει ποτέ σε δύσκολη - άβολη θέση... Ρωτάω γιατι μου σφυρίξαν τις προάλλες κάτι τέτοιο και δεν το πισυεύω. :-(
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Sun Jul 11, 2004 11:55 am

semika wrote:Να πω και κάτι άλλο που με απασχολεί?? Σας έχει συμβεί οι φίλοι σας να σας κάνουν πέρα λόγω του γεγονότος οτι εσείς είστε δεσμευμένοι ενώ αυτοί μπάκουροι? Εννοείται οτι δεν τους έχετε φέρει ποτέ σε δύσκολη - άβολη θέση... Ρωτάω γιατι μου σφυρίξαν τις προάλλες κάτι τέτοιο και δεν το πισυεύω. :-(
Σεμάκη εμένα μου έχει τύχει το εξής πετυχημένο:ήμασταν σε μια παρέα όλοι μαζί και τελικά εγώ κατέληξα μαζί με ένα από τα παιδιά,ο κολλητός αυτού και φίλος καλός δικός μού :???: ενώ ήξερε πόσο πολύ με ήθελε ο φίλος του με το που τελικά τα βρήκαμε άρχισε ξαφνικά να μη θέλει εμένα :shock: ,να μη θέλει να βγαίνουμε όλοι μαζί και τα λοιπά και γενικά να βάζει λόγια.Τελικά κατέληξε να μην μιλάει και με τους δύο μας.Δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε και ξαφνικά δεν με ήθελε, πραγματικά δεν του έκανα τίποτα,τη μια μέρα ήταν να έρθει να κάτσουμε σπίτι μου και την άλλη δεν ήθελε ούτε να με δει(αν και έμαθα ότι τα λόγια είχαν ξεκινήσει απο πριν).Βγάλε συμπέρασμα!!! :???:
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
v@lkyrja
bit level
bit level

Post by v@lkyrja » Mon Jul 12, 2004 10:28 am

dimitra wrote: Σεμάκη εμένα μου έχει τύχει το εξής πετυχημένο:ήμασταν σε μια παρέα όλοι μαζί και τελικά εγώ κατέληξα μαζί με ένα από τα παιδιά,ο κολλητός αυτού και φίλος καλός δικός μού :???: ενώ ήξερε πόσο πολύ με ήθελε ο φίλος του με το που τελικά τα βρήκαμε άρχισε ξαφνικά να μη θέλει εμένα :shock: ,να μη θέλει να βγαίνουμε όλοι μαζί και τα λοιπά και γενικά να βάζει λόγια.Τελικά κατέληξε να μην μιλάει και με τους δύο μας.Δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε και ξαφνικά δεν με ήθελε, πραγματικά δεν του έκανα τίποτα,τη μια μέρα ήταν να έρθει να κάτσουμε σπίτι μου και την άλλη δεν ήθελε ούτε να με δει(αν και έμαθα ότι τα λόγια είχαν ξεκινήσει απο πριν).Βγάλε συμπέρασμα!!! :???:
βρε μπας και σε ήθελε ο φίλος σου????...
:roll:
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Jul 12, 2004 12:18 pm

Εμένα άτομα που υποτίθετο οτι ήταν "κολλητές" μου άρχισαν και μιλούσαν εδώ και εκεί για μένα και το φίλο μου και όταν τα έμαθα ξενέρωσα εντελώς. Αναθεωρώ την έννοια των φίλων! :cry: :cry:
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Mon Jul 12, 2004 12:25 pm

Χεχε σε τέτοιες καταστάσεις εγώ θα χρησιμοποιούσα βαριοπούλα,βραδάκι κλπ κλπ...

ΥΓ:Για αγοράκια μόνο...εάν έπαιζε και κανένα περιουσιακό στοιχείο...θα το βεβήλωνα και αυτό :D :D :D ...οπότε προσέξτε μην ακούσω τπτ για *Ethel* || *ethel* γιατί θα γίνει πανικός :) :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Tue Jul 13, 2004 10:34 am

v@lkyrja wrote: βρε μπας και σε ήθελε ο φίλος σου????...
:roll:
Ήταν γνωστό ότι ήθελε μια άλλη κοπέλα από την παρέα! :smt026
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Tue Jul 13, 2004 5:16 pm

HdkiLLeR wrote:οπότε προσέξτε μην ακούσω τπτ για *Ethel* || *ethel* γιατί θα γίνει πανικός :) :)
:smt021 :smt021

Εκείνοι/ες που βάζουν λόγια είναι άτομα που ζηλεύουν το ωραίο που βλέπουν μπροστά τους και θέλουν να το χαλάσουν.Ως επί το πλείστον είναι άτομα κακά τα οποία "κρύβονται" πολλές φορές πίσω από τη μάσκα της καλοσύνης...

Υ.Γ. Όσον αφορά το πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις μακρυά του/της,όλα είναι μια ιδέα...Δεν είναι ότι δεν θα τον/την ξαναδείς.Ο καιρός περνάει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι νομίζεις....
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Wed Jul 14, 2004 3:01 am

Υ.Γ. Όσον αφορά το πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις μακρυά του/της,όλα είναι μια ιδέα...Δεν είναι ότι δεν θα τον/την ξαναδείς.Ο καιρός περνάει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι νομίζεις....
Thanks ρε TaRaNTuLa! Την κατάλληλη στιγμή το είπες!

dimitra:
Δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε και ξαφνικά δεν με ήθελε, πραγματικά δεν του έκανα τίποτα,τη μια μέρα ήταν να έρθει να κάτσουμε σπίτι μου και την άλλη δεν ήθελε ούτε να με δει(αν και έμαθα ότι τα λόγια είχαν ξεκινήσει απο πριν).
Θα έλεγα πως μάλλον ενδιαφέρεται για σένα. Αλλά αν μου λες ότι του είχε γυαλίσει άλλη....Τι να πω? Καμιά φορά οι καταστάσεις είναι περίεργες. Πράγματα που θεωρείς προφανή δεν είναι και τόσο! Το ότι αυτός έδειχνε πως δεν ενδιαφέρεται, αυτό δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι ισχύει. Δες το και έτσι. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν 1000 και 2 λόγοι που μπορεί να έγινε αυτό! Υπάρχει άραγε πραγματική φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας?
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”