Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
-
v@lkyrja
- bit level

Vasilis wrote:
Υπάρχει άραγε πραγματική φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας?
ερωτημα που εχει βασανίσει γενιες και γενιες!!
κατά τη γνώμη μου ακόμα και στην πιο 'αθώα' φιλία υπάρχουν στιγμές που ένας από τους 2 (ή ακόμα και οι 2!!) θα έχει σκεφτεί 'πονηρα' πραγματάκια για τον αλλον!
το θέμα είναι αν θες να θυσιάσεις μια φιλία που πάει καλά για μια σχέση που ίσως ναυαγήσει..
" They say, if you play the Win2000 CD backwards, you can hear satanic words.
- Oh, that´s nothing. If you play it forward, it installs Windows 2000"
-
dimitra
- Mbyte level

- Academic status: MSc
v@lkyrja wrote:Vasilis wrote:
Υπάρχει άραγε πραγματική φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας?
ερωτημα που εχει βασανίσει γενιες και γενιες!!
κατά τη γνώμη μου ακόμα και στην πιο 'αθώα' φιλία υπάρχουν στιγμές που ένας από τους 2 (ή ακόμα και οι 2!!) θα έχει σκεφτεί 'πονηρα' πραγματάκια για τον αλλον!
το θέμα είναι αν θες να θυσιάσεις μια φιλία που πάει καλά για μια σχέση που ίσως ναυαγήσει..
Η γνώμη μου είναι ότι κάποια στιγμή κάποιος θα σκεφτεί 'πονηρά' για τον άλλον αλλά αν αυτό ξεπεραστεί η φιλιά μεταξύ άντρα-γυναίκα μπορεί να είναι πολύ δυνατή. Μιλάω εκ πείρας,αφού είχα ένα παρόμοιο σκηνικό με τον κολλητό μου και τώρα είμαστε πιο κολλητοί από ποτέ μέχρι και μπάνιο μπορούμε να κάνουμε μαζί (που λέει ο λόγος και ο Κούντος επίσης

)
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
-
v@lkyrja
- bit level

dimitra wrote:
Η γνώμη μου είναι ότι κάποια στιγμή κάποιος θα σκεφτεί 'πονηρά' για τον άλλον αλλά αν αυτό ξεπεραστεί η φιλιά μεταξύ άντρα-γυναίκα μπορεί να είναι πολύ δυνατή.
Συμφωνω και επαυξάνω!!
το θεμα ειναι να ξεπεραστει..
-
Ethel
- Venus Project Founder

- Academic status: Alumnus/a
-
v@lkyrja wrote:
Όταν είχα βρεθεί σε τέτοιο δίλημμα, τη θυσίασα τη φιλία...
"Τα είχα ολα μια φορά μα ήθελα παραπάνω..."
Ευτυχώς ακόμα είμαι στα παραπάνω!!!!!

There's no place like 127.0.0.1
-
Vasilis
- Kilobyte level

Δυστυχώς μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές.Και σε όλες τις περιπτώσεις θεωρούσα πως η κοπέλα ήταν πολύ καλή μου φίλη και δεν υπήρχε περίπτωση να με δει κάπως διαφορετικά. Μάλλον είμαι πολύ αφελής κάποιες φορές. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως αυτές οι καταστάσεις είναι αρκετά δύσκολες και σε πολλές περιπτώσεις τερματίζουν την "φιλία"!
Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση "οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται" (

), αλλά αυτό είναι άλλο και από την πλευρά μου το κατακρίνω.
The road goes on forever...
-
v@lkyrja
- bit level

Ethel wrote:

η περίπτωση μου δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος+εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι το λάθος αυτό δεν θα επαναληφθεί! :smt087
Vasilis wrote:Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση "οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται" ( Wink ), αλλά αυτό είναι άλλο και από την πλευρά μου το κατακρίνω.
διαφωνώ..κατά τη γνώμη μου φίλος ειναι καποιος που νιωθουμε οτι μπορουμε να εμπιστευτουμε χωρις πισωπλατα μαχαιρωματα, που θέλει το καλό μας, που χαίρεται με τη χαρά μας και στενοχωριέται με τη λύπη μας..που
θέλει και
μπορεί να σταθεί δίπλα μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές!:smt056
στον χαβαλέ μπορούμε όλοι να 'συμπαρασταθούμε'

-
EffiE
- byte level

Λοιπόν, είναι δίκοπο μαχαίρι το ζήτημα...
Εγώ τη μια φορά που μου συνέβη αυτό, προτίμησα τη φιλία, αλλά και πάλι τα πράγματα δεν ήταν όπως παλιά
Τη δεύτερη φορά, προτίμησα τη σχέση, αλλά δεν ευδοκίμησε για πολύ και τώρα έχει "παίξει" μ@@@@ία. Αμηχανία και παρεξηγήσεις...
Δε μετανιώνω για τις συγκεκριμένες επιλογές(εγωιστικό,ε?), γιατί δοκίμασα και έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι να επιλέγεις αυτό που σε "τραβάει" και το θες περισσότερο την κάθε στιγμή!!!
Μια ζωή την έχουμε... 
-
v@lkyrja
- bit level

EffiE wrote:Το θέμα είναι να επιλέγεις αυτό που σε "τραβάει" και το θες περισσότερο την κάθε στιγμή!!!
Μια ζωή την έχουμε... 
Σωστά!
αλλά και πάλι...μου φαίνεται δυσκολο να δημιουργήσεις πραγματική φίλία και μετά-πιθανώς-να την καταστρέψεις (προσωπική πάντα άποψη...)

-
semika
- Mbyte level

Ethel wrote:v@lkyrja wrote:

Πολύ πετυχημένο Ethel το στιχάκι... Για μιά ακόμη φορά θα ζηλέψω και θα συμφωνήσω μαζί σου.
Είμαι και γω στα παραπάνω. :smt049

-
lumenintervalum
- Wow! Terabyte level

-
by lumenintervalum » Sun Jul 18, 2004 5:39 pm
εμένα μου έχει τύχει να τα φτιάξω με φίλο μου κι αυτό περιέπλεξε αρκετά τα πράγματα αργότερα. δεν το κατακρίνω, ειδικότερα όταν και οι δύο ζητάνε τα ίδια πράγματα από μια σχέση και οι συνθήκες του βοηθάνε τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ισχύει αυτό πάντα όμως.
Στη δική μου περίπτωση οι καταστάσεις βοήθησαν να κρατηθεί φιλία και εκτίμηση, όταν έληξε η σχέση γιατί είχαμε το θάρρος να πούμε ευθέως τι μας πείραξε στη συμπεριφορά του άλλου. Δε θα μου άρεσε να μην έχω επικοινωνία πάντως με το συγκεκριμένο άτομο-ενώ σε άλλες περιπτώσεις προηγούμενων μου σχέσεων αυτό δεν θα μπορούσε να συμβαίνει εκ των πραγμάτων.
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Gbyte level

- Academic status: PhD
Nα ρωτήσω εγώ κάτι άλλο τώρα...Θέλετε/έχετε την καλή διάθεση να κρατάτε επαφή με ένα άτομο που είσασταν μαζί κάποτε;;;Δεν αναφέρομαι βέβαια σε περιπτώσεις που μπορεί να θέλετε να του/της βγάλετε τα μάτια για το α,β,γ λόγο...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
-
Vasilis
- Kilobyte level

Βασικά μου έχει τύχει σχέση με φίλη μου αλλά δεν ήταν κολητή. Απλά κάναμε για κάποιο διάστημα αρκετή παρέα.
Τώρα από κει και πέρα δεν μπορώ να απαντήσω πλήρως στην ερώτηση σου TaRaNTuLa γιατί μου έχει τύχει και έτσι και γιουβέτσι. Γενικότερα είμαι της άποψης ότι καλό είναι μετά από σχέση να μην έχεις κάτι παραπάνω. Φυσικά δεν είναι κανόνας και δεν το εφαρμόζω στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Απλά γίνονται λίγο περίεργα τα πράγματα και δεν το βλέπουν και οι δύο πάντα εντελώς φιλικά! Ασε ποθ πολλεσ φορεσ προκαλείται πρόβλημα και στην επόμενή σου σχέση σε κάποιες περιπτώσεις! Άστα να πάνε...

-
lumenintervalum
- Wow! Terabyte level

-
by lumenintervalum » Mon Jul 19, 2004 2:17 am
Γενικότερα δεν υπάρχει κανόνας, αλλά εγώ με την προηγούμενή μου σχέση δεν θα μπορούσα να έχς επαφή ενώ με άτομα που έχω επαφή δεν ήταν κ αυστηρά σχέσεις..Με λίγα λόγια αν δεν τα κάνω σκ**ά κάθε φορά δε γίνεται!!
A blink of an eye
A dream for the blind
- Kilobyte level

γενικότερα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα μετά από μία σχέση. Αλλά όπως και να έχει όλοι λίγο πολύ σ@@@@α τα κάνουμε κάποιες φορές. Μην αγχώνεσαι. Νομίζω σημασία έχει να ξέρεις τι ζητάς και να παίρνεις σωστές αποφάσεις...
-
dimitra
- Mbyte level

Είναι ανάλογα τη σχέση που είχες με το άτομο.Αν ήταν μεγάλη τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα,αν ήταν μικρή νομίζω ότι μπορεί και να γίνεται να κρατήσεις επαφή.Εγώ πάντως όταν σε μεγάλη σχέση που είχα προσπάθησα να κρατήσω επαφή το αποτέλεσμα ήταν πέραν του καταστροφικού(αυτοκαταστροφικού καλύτερα θα έλεγα

).Τραβιόμουν κοντά χρόνο μετά το χωρισμό και για να το πάρω απόφαση και για να κόψω την επαφή.Πιστεύω ότι όταν κρατιέται επαφή είναι πιθανόν γιατί κάποιος απλά έχει ακόμα τις ελπίδες.Δεν είμαι απόλυτη, αλλά από όσα έχουν δει τα δύστυχα τα ματάκια μου

!!!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
-
TaRaNTuLa
- Gbyte level

- Academic status: PhD
dimitra wrote:είναι πιθανόν γιατί κάποιος απλά έχει ακόμα τις ελπίδες
Ωωωω...ναι!!! Αυτό πιστεύω και εγώ...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
-
lumenintervalum
- Wow! Terabyte level

-
by lumenintervalum » Mon Jul 19, 2004 1:08 pm
συμφωνώ και επαυξάνω..είναι σα να μη θες να το παραδεχτείς ότι χώρισες ή σα να θες να έχεις καβάτζα!!μου έχει τύχει-νευρίασα και έβρισα και δεν το συνηθίζω, είμαι γενικότερα ήπιων τόνων, αλλά αυτό ήταν και το μόνο που μπορούσε να γίνει μετά από μια έντονη σχέση..Ξεθύμανα πάντως!!!
A blink of an eye
A dream for the blind
- Kilobyte level

Θα συμφωνήσω με τη Dimitra. Αν η σχέση είναι μικρή, τότε δεν είναι και πολύ δύσκολο να πεις ότι σιγά δεν έγινε και τίποτα. Εγώ προσοπικά τις μικρές σχέσεις ούτε που τις θυμάμαι και δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία. Αν η σχέση ήταν μεγάλη όμως, όντως υπάρχει πρόβλημα. Πως είναι δυνατόν να τον δεις τον άλλο φιλικά? Μετά από καταστάσεις που έζησες μαζί του είναι δύσκολο να τα ξεχάσεις όλα και να το παίζεις φιλαράκι. Πάντα υπάρχει κάτι.
-
dimitra
- Mbyte level

Όντως πάντα υπάρχει κάτι και δεν είναι και καθόλου δίκαιο γι'αυτόν που
βρίσκεται τώρα κοντά σου.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
-
semika
- Mbyte level

Vasilis wrote:Θα συμφωνήσω με τη Dimitra. Αν η σχέση είναι μικρή, τότε δεν είναι και πολύ δύσκολο να πεις ότι σιγά δεν έγινε και τίποτα. Εγώ προσοπικά τις μικρές σχέσεις ούτε που τις θυμάμαι και δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία. Αν η σχέση ήταν μεγάλη όμως, όντως υπάρχει πρόβλημα. Πως είναι δυνατόν να τον δεις τον άλλο φιλικά? Μετά από καταστάσεις που έζησες μαζί του είναι δύσκολο να τα ξεχάσεις όλα και να το παίζεις φιλαράκι. Πάντα υπάρχει κάτι.
Πες τα Vasilis... Συμφωνώ και επαυξάνω
Βασικά δε μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο (δηλ να χωρίσω από μεγάλη σχέση) αλλά σίγουρα είναι κάτι αδύνατο
-
lumenintervalum
- Wow! Terabyte level

-
by lumenintervalum » Tue Jul 20, 2004 1:35 pm
είναι αδύνατο στις μεγάλες σχέσεις όντως, είναι ουτοπικό να το περιμένεις, αλλά πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν κάτι τέτοιο.. Τώρα που το σκεφτομαι μου έχει τύχει να μείνω φίλη με άτομο που δεν ήταν πολύς καιρός η "σχέση" και ήταν κάπως χαλαρή η κατάσταση και κατά τη διάρκεια..
A blink of an eye
A dream for the blind
- Kilobyte level

Εμένα πάντως όλες οι σοβαρές οι σχέσεις που είχα ξέρω ότι δεν με βλέπουν φιλικά και αυτό είναι εξακριβωμένο με πολλούς και άσχημους τρόπους. Εγώ από την πλευρά μου δεν τις βλέπω καν. Όσες φορές τις είδα, μόνο για κααφέ δεν πήγαμε....