The Sims 2

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Post Reply
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
The Sims 2

Post by dimitra » Mon Jul 26, 2004 10:32 am

Δεν ξέρω αν ανήκει στη συγκεκριμένη ενότητα το θέμα αν δεν ανήκει συγνώμη :oops: !Ξέρει κανείς αν κυκλοφόρησε το The Sims 2;;;Τρελαίνομαι γι'αυτό το παιχνίδι και ανυπομονώ να το πάρω όταν βγει!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Mon Jul 26, 2004 10:57 am

Δεν ξέρω για το 2 να σου πω με ακρίβεια πάντος το 1 έχει τρελά add ons και expansion packs
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Mon Jul 26, 2004 11:38 am

Τα'χω όλα εκτός από το Superstar!Περιμένω όμως με ανυπομονησία το δεύτερο γιατί σ'εκείνο οι sims γεννιούνται περνάνε όλες τις ηλικίες και πεθαίνουν, θα έχει πολύ πιο φάση φαντάζομαι από το να κάνουν ένα μωρό που σε 3 μέρες γίνεται παιδί και δεν μεγαλώνει ποτέ!!!Και αυτά που κυκλοφορούσαν στο δίκτυο και τα έκαναν έφηβους είχαν προβληματάκια!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Mon Jul 26, 2004 3:04 pm

Δημητρούλα,νομίζω πως είχε πάρει το μάτι μου ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο(χωρίς να κόβω το κεφάλι μου κιόλας...).Πάντως,ανεξάρτητα του πότε θα βγει,εσύ θα κάνεις όταν θα είναι ο καιρός την "καλή",εεεε;; :-D

Υ.Γ. Πού χάθηκες πάλι;;; :cool:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Mon Jul 26, 2004 3:55 pm

Αίσχος!Με έχεις για τέτοια;;; :-D Δουλεύω Χαρούλη μου,δουλεύω!!!Αλλά για κάνα καφεδάκι πείτε και κανονίζεται!!
Tarantula :smt058 dimitra

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Tue Jul 27, 2004 12:52 pm

Με πάσα επιφύλαξη νομίζω οτι το πήρε το μάτι μου στον Παπασωτηρίου..
Δε θέλω να σας στείλω να ψάξετε άδικα. Ενα τηλεφωνάκι όμως στο κατάστημα θα σας πείσει!!!
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”