"Μάτια" πάνω από την Αθήνα

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Post Reply
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

"Μάτια" πάνω από την Αθήνα

Post by TaRaNTuLa » Mon Jul 19, 2004 1:15 am

Δίχτυ ασφαλείας απλώνεται στον ουρανό της Αθήνας για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Από τη Δευτέρα, το αερόπλοιο τύπου "Ζέπελιν", που έχει νοικιαστεί στα πλαίσια του σχεδιασμού για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ξεκινά δοκιμαστικές πτήσεις στον Αττικό ουρανό.

Οι πτήσεις των επόμενων ημερών θα είναι εκπαιδευτικές για τους αστυνομικούς που θα βρίσκονται καθημερινά στο αερόπλοιο και θα χειρίζονται τα μηχανήματα που θα μεταδίδουν εικόνα στο επιχειρησιακό κέντρο.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του 2004 προσβλέπουν σε ένα αρκετά παλιό ιπτάμενο μέσο για να αντιμετωπίσουν τα πλέον σύγχρονα προβλήματα όπως η απειλή των τρομοκρατών ή η διαχείριση της κυκλοφορίας σε μία μεγαλούπολη.

Αερόπλοιο τύπου Zeppelin, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονους αισθητήρες και κάμερες θα πετά μέρα και νύχτα πάνω από την πρωτεύουσα και θα δίνει εικόνα στα Κέντρα Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων.

Το αερόπλοιο θα πετά πάνω από την Αθήνα για 16 με 20 ώρες την ημέρα, στο πλαίσιο των μέτρων για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το μήκους 59 μέτρων αερόπλοιο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονους αισθητήρες και κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Τα στοιχεία και οι εικόνες θα μεταδίδονται με σύνδεση on line στο κέντρο ελέγχου.

Οι κάμερες και τα άλλα μέσα του αερόστατου, δεν θα είναι φυσικά τα μόνα που θα δίνουν εικόνα στα Κέντρα Επιχειρήσεων. Από αέρος θα δίνεται εικόνα και από δύο ή τρία ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ., από θαλάσσης 5-6 περιπολικά του Λιμενικού, ενώ σε όλη την Αθήνα και τους οδικούς άξονες της Αττικής "φυτρώνουν" περίπου 1.250 στύλοι, ύψους 12 μέτρων, με κάμερες στις κορυφές τους.

(Ποιος ξέρει να μου πει τι σημαίνουν οι πινακίδες "Ηλεκτρονικά μέσα ρύθμισης της κυκλοφοριάς"..;;;Εεεεεεε;;; :evil: :-D )
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Thu Jul 22, 2004 6:57 pm

Τελικά μάθατε τι έγινε με αυτό;;;
Δεν υπολόγισαν το μελτεμάκι του Αυγούστου και θα πέσει πολύ γέλιο με το Ζέπελλιν στο αεροδρόμιο καθηλωμένο!!!!
:-D
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Fri Jul 23, 2004 1:23 am

Επίσης υπάρχει και δεύτερο zepellin που ανήκει στην ολυμπιακή επιτροπή και είχε ως σκοπό διαφημιστική καμπάνια για τους χορηγούς. Αλλά μάλλον τη διαφήμιση την πήρε ο αέρας παρέα με τα 2000000 ευρώπουλα....
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Jul 23, 2004 10:57 am

Πάντως πριν λίγη ώρα πέρασε πάνω από το κεφάλι μου!!!! :mad: :mad:
Big brother is watching you!!!!
There's no place like 127.0.0.1
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Fri Jul 23, 2004 2:01 pm

Τι έγινε τελικά πέταξε???
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Fri Jul 23, 2004 2:10 pm

Ε μα κάποτε εν τέλει θα πετούσε..Να δούμε τι θα γίνει αμα χρειαστεί καμια αναγκαστική προσγείωση. Μα καλα δεν έχου νφανταστει π.χ το ενδεχόμενο να αρχίσει να πυροβολάει κανένας με καμια καραμπίνα;;;;;;;;;
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Jul 23, 2004 2:18 pm

Το ζέπελιν δηλαδή είναι τεχνολογία αιχμής;Η προσπαθούν να βάλουν κάτι πιο φιλικό στο μάτι να μας ρουφιανο-κρυφο κοιτάει.Εμένα πάντως μου θυμίζει αερόστατο και στην όψη, τους καλοζωισμένους ολοστρόγγυλους πολιτικούς που κατακόκκινοι και ιδρωμένοι από το άγχος κατεβάζουν κάτι τέτοιες καινοτόμες ιδέες..Έτσι μουρχεται να ανέβω στην ταράτσα και να φυσάω να πέσει το γαμ**νο(τιμημένο) να παν όλα τα δις για βουτιά.Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα πέσει μόνο του χεχεχε :smt077
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Jul 23, 2004 3:41 pm

Marauder wrote:Ε μα κάποτε εν τέλει θα πετούσε..Να δούμε τι θα γίνει αμα χρειαστεί καμια αναγκαστική προσγείωση. Μα καλα δεν έχου νφανταστει π.χ το ενδεχόμενο να αρχίσει να πυροβολάει κανένας με καμια καραμπίνα;;;;;;;;;
Θα προξενήσει τόσο μικρές τρύπες(και αν το καταφέρει,αφού είναι θεόχοντρο)που θα χάνει τον αέρα με πολύ αργούς ρυθμούς.Οπότε θα έχει χρόνο να σταματήσει και για καφέ,πηγαίνοντας προς το Εl.Benizelos(κατά το El Paso... :lol: )
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Fri Jul 23, 2004 5:06 pm

Σκέφτηκες όμως το ενδεχόμενο ανάφλεξης του ηλίου που περιέχει από κάποιον σπινθήρα?
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Fri Jul 23, 2004 8:36 pm

Einherjar wrote:Σκέφτηκες όμως το ενδεχόμενο ανάφλεξης του ηλίου που περιέχει από κάποιον σπινθήρα?
Φαντάζομαι έχει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Fri Jul 23, 2004 8:53 pm

Να το ελπίζεις :twisted:
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Fri Jul 23, 2004 9:03 pm

Marauder wrote:Μα καλα δεν έχου νφανταστει π.χ το ενδεχόμενο να αρχίσει να πυροβολάει κανένας με καμια καραμπίνα;;;;;;;;;
Einherjar wrote:Σκέφτηκες όμως το ενδεχόμενο ανάφλεξης του ηλίου που περιέχει από κάποιον σπινθήρα?
Πως φαίνεται ότι ειμαστε πληροφορικαριοι... και ότι βλέπουμε πολύ ΒΒ :twisted:
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sun Jul 25, 2004 11:18 pm

Πάντως άκουσα μια πολύ καλή γνώμη σχετικά με τον λόγο για τον οποίον καθυστέρησε να σηκωθεί.
Άποψη ή καλύτερα σενάριο ενός δημοσιογράφου είναι. Λέει ότι με το να πουν ότι δεν σηκώνεται λόγω αέρα για μερικές μέρες, όταν αυτό σηκωθεί. ο απλός κόσμος θα πεί "επιτέλους σηκώθηκε η μ@@ια που θα χρυσοπληρώσουμε" και οχι "σηκώθηκε ο ρουφιάνος, πάμε να το ρίξουμε", έξυπνο ε;;;
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Jul 26, 2004 12:14 am

silegav wrote:Λέει ότι με το να πουν ότι δεν σηκώνεται λόγω αέρα για μερικές μέρες, όταν αυτό σηκωθεί. ο απλός κόσμος θα πεί "επιτέλους σηκώθηκε η μ@@ια που θα χρυσοπληρώσουμε" και οχι "σηκώθηκε ο ρουφιάνος, πάμε να το ρίξουμε", έξυπνο ε;;;
Χιχί... Πράγματι :lol: ;-)
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Mon Jul 26, 2004 5:15 pm

Πάντως μόνο ρουφιάνικο δε μου φαίνεται εμένα.Αφού όποτε περνάει από πάνω από την Καλλιθέα πχ το ακούνε μεχρι το Μαρούσι.Τη φασαρία είναι αυτή.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Aug 11, 2004 1:42 am

Να πω ότι πλεον τα Ζέπελιν είναι 2....(ή είδα μόνο αυτά προς το παρόν!)μόλις πριν από λίγο τελειώσε η πρόβα για την τελετή έναρξης στο ΟΑΚΑ και τα είδα και τα δύο να περνούν από πάνω...οπότε πλέον ισχύει ο πληθυντικός αριθμός... :-D
Tamiya rulezZz....

P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Aug 11, 2004 1:46 pm

Τι λες τώρα εχθές το βράδυ πέρασε στη 1 πάνω από το σπίτι μου και τρόμαξα από τη φασαρία.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Wed Aug 11, 2004 2:54 pm

Το 2ο απ'οσο ξέρω βρίσκεται για τηλεοπτική κάλυψη. Δεν βρίσκεται εδώ για θέματα ασφαλείας
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Aug 11, 2004 6:19 pm

Einherjar wrote:Το 2ο απ'οσο ξέρω βρίσκεται για τηλεοπτική κάλυψη. Δεν βρίσκεται εδώ για θέματα ασφαλείας
Ποτέ μη πιστεύεις τι ακούς...

και γιατί τώρα που γίνεται ο ποδηλατικός γύρος,πετάνε από πάνω μου 3 ελικόπτερα και 1 ζέπελιν;;; :-D (τα ελικόπτερα ΣΤΑΝΤΑΡ ήταν τηλεοπτικά... )
Tamiya rulezZz....

TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri Aug 13, 2004 5:19 pm

Επίσης να προσθέσω και το πολεμικό αεροπλάνο SpeedFire,το οποίο πετάει σήμερα όλη μέρα πάνω από το κεφάλι μου και αρχίζω να νομίζω ότι είμαι στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο... :lol:
Tamiya rulezZz....

Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”