Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
χμ...αληθινη πιστευω πως ναι το αγνη δεν ξερω πως το ενοεις...νομιζω παντως πως ακομη και η αληθινη αγαπη ειναι ιδιοτελης υπο την εννοια οτι σχεδον παντα περιμενεις απο τον αλλο ανταποκριση στα συναισθηματα σου...(δλδ να εισπραξεις και εσυ αγαπη απο εκεινον)αυτο δεν νομιζω ομως οτι ειναι απαραιτητα κακο...ανθρωπινο το βρισκω
συμφωνεις?
συμφωνεις?
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
απολυτα,
μπηκε κανεις στον οδηγο 1ετων που εφτιαξα με την υπολοιπη ομαδα που ειμαστε μαζι να μου πει τη γνωμη του?
μπηκε κανεις στον οδηγο 1ετων που εφτιαξα με την υπολοιπη ομαδα που ειμαστε μαζι να μου πει τη γνωμη του?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--
My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--
Ναι.Ενδιαφέρων μου φάνηκε.Πρόσεξε μόνο το capitalization στα bullets.
Είσαι γονέας;
[off]
Απ'ότι παρατήρησα κι άλλα μέλη του venus έχουν ονόματα,κτλ που σχετίζονται με τον αρχαίο σκανδιναβικό κόσμο.Μήπως είναι καμμία συνομωσία με σκοπό την απαγωγή φοιτητών και το μαζικό αποκλεισμό μελών του forum; [/off]
Είσαι γονέας;
[off]
http://en.wikipedia.org/wiki/Mjolniralberta wrote:Τι είναι αυτό που έχει για abatar ο vagalati??
Απ'ότι παρατήρησα κι άλλα μέλη του venus έχουν ονόματα,κτλ που σχετίζονται με τον αρχαίο σκανδιναβικό κόσμο.Μήπως είναι καμμία συνομωσία με σκοπό την απαγωγή φοιτητών και το μαζικό αποκλεισμό μελών του forum; [/off]
- Serendipity
- Gbyte level
μπααα ,ειμαι νινι ακομα
θες στο μελλον να κανεις οικογενεια???
θες στο μελλον να κανεις οικογενεια???
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--
--Albert Einstein--
- Serendipity
- Gbyte level
με παααρα πολλα ατομα
πως ειναι οι ιδανικες διακοπες για σενα?
πως ειναι οι ιδανικες διακοπες για σενα?
--Albert Einstein--
--Albert Einstein--
- alberta
- Kilobyte level
Οι ιδανικές διακοπές για μένα είναι χαλαρές, σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, στη δική μου σουίτα με προσωπική πισίνα, δικό μου σεφ, υπερδιπλο ακρως απολαυστικό και ξεκούραστο κρεββάτι, υδρομασάζ, σάουνα, τζακούζι, massage room με 4-5 μασέρ, και πρόσβαση σε δική μου ιδιωτική παραλία με άσπρη ψιλή άμμο αλά καραϊβική, αγκαλιά με συγκεκριμένο πρόσωπο...Φυσικά το υπηρετικό προσωπικό θεωρείται αυτονόητο....Όπως επίσης το γεγονός ότι όλα αυτά θα είναι δικά μου και δεν θα χρειαζόταν να πληρώσω ούτε cent...
Εναλλακτικά κάπου ήρεμα απαραίτητα με παραλία, χωρίς πάρα πολύ κόσμο(θέλω ηρεμία-δεν φαίνεται?) και καλό φαί....Και φυσικά αγκαλιά με το συγκεκριμένο πρόσωπο....
Μεταφέρω την ερώτηση γιατί μ'άρεσε....
Εναλλακτικά κάπου ήρεμα απαραίτητα με παραλία, χωρίς πάρα πολύ κόσμο(θέλω ηρεμία-δεν φαίνεται?) και καλό φαί....Και φυσικά αγκαλιά με το συγκεκριμένο πρόσωπο....
Μεταφέρω την ερώτηση γιατί μ'άρεσε....
- Paralias
- Gbyte level
Aφού λοιπόν το ξεχίλωσε η alberta να το αποτελειώσω...
Λοιπόν,οι ιδανικές διακοπές είναι να ξεκινήσω ξένοιαστος με το πρόσωπο που επιθυμώ με το 50μετρο,υπερπολυτελες ταχύπλοο μας για το ιδιωτικό μας νησί το οποίο θα έχει τεράαααστια παραλία,γεμάτη φοίνικες και τα σχετικα για να συνθετουν ένα ειδυλιακό τοπίο,αλα νησιά Φίτζι κτλ...
Εννοείται με υπηρετικό προσωπικό να μας φέρνει τα cocktail και αργότερα,αφού θα έχει νυχτώσει μέσα στο τεράστιο σπίτι,μπροστα στην τερααααααστια τζαμαρία που είναι μία ανάσα από την παραλία(κοινώς εχει θεα τη θαλασσα...)...
Μη συνεχίσω γιατι δεν αντέχω ούτε εγω που το σκέφτομαι...Ααααααχ,διακοπες....
Πότε σκοπεύεις να πας διακοπες;
Λοιπόν,οι ιδανικές διακοπές είναι να ξεκινήσω ξένοιαστος με το πρόσωπο που επιθυμώ με το 50μετρο,υπερπολυτελες ταχύπλοο μας για το ιδιωτικό μας νησί το οποίο θα έχει τεράαααστια παραλία,γεμάτη φοίνικες και τα σχετικα για να συνθετουν ένα ειδυλιακό τοπίο,αλα νησιά Φίτζι κτλ...
Εννοείται με υπηρετικό προσωπικό να μας φέρνει τα cocktail και αργότερα,αφού θα έχει νυχτώσει μέσα στο τεράστιο σπίτι,μπροστα στην τερααααααστια τζαμαρία που είναι μία ανάσα από την παραλία(κοινώς εχει θεα τη θαλασσα...)...
Μη συνεχίσω γιατι δεν αντέχω ούτε εγω που το σκέφτομαι...Ααααααχ,διακοπες....
Πότε σκοπεύεις να πας διακοπες;
- balkonatos
- byte level
- Academic status: N>4
- Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
- Serendipity
- Gbyte level
πηγηΑισθητή είναι η αλλαγή του καιρού από τη Μεγάλη Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα, κακοκαιρία η οποία θα διατηρηθεί μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη στη χώρα.
Στις περισσότερες περιοχές της χώρας μέχρι και το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα επικρατούν κατά τόπους βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα.
Ωστόσο, ο καιρός θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης και το Μεγάλο Σάββατο όπως και την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται να υπάρχει αίθριος γενικά καιρός σε όλη τη χώρα.
παιδια τι να κανω για το δαιμονισμενο υπολογιστη μου (εκτος απο εξορκισμο)που δεν με υπακουει και κανει οτι του καπνισει,σε λιγο θα κανει καταληψη και στο δωματιο μου και δν θα με αφηνει να μπω μεσα.
--Albert Einstein--
--Albert Einstein--
-
- Venus Former Team Member
- balkonatos
- byte level
- Academic status: N>4
- Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
- alberta
- Kilobyte level
Tι είναι αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου ???Joanna wrote:Ε, τι ερώτηση... Beckham!
Αντί να πεις το κουκλί τον Σεφτσένκο, ή έστω τον Ραούλ, ή στη χειρότερη τον Μουφόν (τώρα χάλασε πολύ αλλά τεσπα) μου λες τον Μπέκαμ??? Αχχχχχ
Πολύ άσχημος για μένα είναι ο Rooney....(άσε που μου θυμίζει το παιδικό παραμύθι Ρούνεϋ-Ρούνεϋ το ύπουλο κακό γουρούνι!!!!!--Εκτός απ΄το όνομα και τη φάτσα του γουρουνιού!!!)
Καλύτερα ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλεϋ ή κάποιο άλλο άθλημα (πχ. πόλο) ?
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Ακόμα και σκάκι, αν παίζει ο Ολυμπιακός.
Να πάω σήμερα γήπεδο ή να προτιμήσω Εκκλησία;;;
Να πάω σήμερα γήπεδο ή να προτιμήσω Εκκλησία;;;
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Serendipity
- Gbyte level
πηγαινε εκκλησια λεω εγω,θα πουν και τα ολα τα ευαγγελια νομιζω σημερα σε ολες τις γλωσσες
αυριο πως θα αντεξω 3 ωρες ορθοστασια κουβαλωντας το κλαρινο και κανοντας την περιφορα του επιταφιου καθως θα παιζω μακαβρια πραγματα με την φιλαρμονικη και φυσικα χωρις να πληρωνομαι?
αυριο πως θα αντεξω 3 ωρες ορθοστασια κουβαλωντας το κλαρινο και κανοντας την περιφορα του επιταφιου καθως θα παιζω μακαβρια πραγματα με την φιλαρμονικη και φυσικα χωρις να πληρωνομαι?
--Albert Einstein--
--Albert Einstein--