Αυτό είναι η καθημερινή μου σκέψη. Αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα. Ίσως πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν είχα πει σε κάποιον, πως σ'αυτό το γαμ...νο κόσμο που ζούμε δεν θα μας μείνει ούτε το άγχος, ούτε τα υλικά πράγματα που καθημερινά τους δίνουμε τόση αξία. Αυτό που θα μας μείνει είναι οι ελάχιστοι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας και μας αγαπάνε. Και αυτοί είναι πολλοί λίγοι. Γι' αυτούς αξίζει να στενοχωριόμαστε και σ'αυτούς αξίζει να δινόμαστε.Νιώθω καλά όταν ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε γι'αυτό που είμαι και άνθρωποι που θα με κάνουν να νιώθω ότι ακόμα και αν γεννιόμαστε και πεθαίνουμε μόνοι τη διαδρομή θα την κάνουμε μαζι
Το νόημα της ζωής
dimitra:
The road goes on forever...
Αυτό ξαναπέστο...Vasilis wrote: Αυτό που θα μας μείνει είναι οι ελάχιστοι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας και μας αγαπάνε. Και αυτοί είναι πολλοί λίγοι. Γι' αυτούς αξίζει να στενοχωριόμαστε και σ'αυτούς αξίζει να δινόμαστε.
Πολλές φορές έδωσα τον εαυτό μου σε άτομα (όχι σε σχέσεις μου - απλοί φίλοι) που αποδείχτηκε οτι δεν άξιζαν. Ή ίσως άξιζαν αλλά όχι για μένα.
Κι αυτό ξαναπέστο!Vasilis wrote:Αυτά είναι και θέμα τύχης κάποιες φορές. Δεν είναι πάντα εύκολο να ταιριάξεις με κάποιον. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που δεν τους "βλέπεις".
Με την τωρινή μου σχέση βγαίναμε σε κοινή παρέα κανα χρόνο και η αλήθεια είναι (

Βασικά εγώ θεωρώ λίγο λάθος την κοινή παρέα και το έχω ξαναπεί και παλιότερα. Βέβαια συμβαίνει, απλά δημιουργούνται άσχημες καταστάσεις σε περίπτωση που τα χαλάσετε. Εκτός του ότι μπλέκεστε μεταξύ σας, μπλέκετε και τουσ άλλους γύρω σας. Αλλά κάποιες φορές αυτό δεν αποφεύγεται και δεν μπορούμε να ζούμε πάντα με ααυτό τον φόβο ε?
Aν δύο δεν τα βρούν στους άλλους δεν τους πέφτει λόγος... Ουτε πρέπει οπωσδήποτε να ανακατευτούν παίρνοντας θέση ή το μέρος ενός από τους δύο. Απλά συνεχίζουν όπως παλιά. Αν και λίγο ιδεατό θα έλεγα αυτό είναι το σωστό.
Πάντως τώρα, μετά από ~2 χρόνια σχέσης, η κοινή μας παρέα διαλύθηκε κάπως για άσχετους λόγους. Αρα τέτοια προβλήματα δεν παίζουν.
Πάντως τώρα, μετά από ~2 χρόνια σχέσης, η κοινή μας παρέα διαλύθηκε κάπως για άσχετους λόγους. Αρα τέτοια προβλήματα δεν παίζουν.
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι οι μεγάλες παρέες δεν κρατάνε πολύ
Είναι δύσκολο όλοι να συμπαθούν όλους και έτσι μετά από ένα σημείο αρχίζουν τα παρατράγουδα!!!Άσε που αν είναι μεικτή,άντρες,γυναίκες αρχίζουν τα αισθήματα και γενικά τα μπερδέματα!Εγώ προσωπικά αυτό έχω δει,δεν είμαι απόλυτη αλλά ...
Code: Select all
πολλά άτομα.equals(πολλά λόγια)
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
dimitra:
Θα συμφωνήσω μαζί σου και εγώ. Η δική μου παρέα παλιά ήταν περίπου 15 άτομα και δείχναμε πολύ δεμένοι. Όταν όμως φύγανε όλοι για σπουδές, τότε φάνηκε ποιοι πραγματικά είμασταν παρέα. Τώρα έχχουμε μείνει 6-7 άτομα που επικοινωνούμε κανονικά.Εμένα η γνώμη μου είναι ότι οι μεγάλες παρέες δεν κρατάνε πολύ
Πριν από μερικούς μήνες ήμουν στα Χανιά. Εκεί που καθόμασταν σε μία ταβερνούλα ακούω στο δρομάκι τον υπέροχο αυτό ήχο από μηχανές. Κατευθείαν γύρισα και πρόλαβα να δω 3 τύπους με Harley και Virago να κατεβαίνουν από τα εργαλεία. Ουάου είπα. Και προς μεγάλη μου έκπληξη μπήκαν στο μαγαζί που καθόμασταν. Γιατί όμως το λέω αυτό. Επειδή έτυχε να καθήσουν σε ένα τραπεζάκι κοντά σε μας, λίγο με τα τραγούδια, λίγο με το κρασάκι πιάσαμε μια κουβεντούλα. Απλά ανταλλάζαμε λέξεις. Τα παλικάρια ήταν ένας Έλληνας, ένας Ολλανδός και ένας αν δεν κάνω λάθος Άγγλος. Ήταν όλοι μεγάλης ηλικίας και μπορώ να πω πως διασκέδαζαν περισσότερο από μένα. Τραγουδούσαν και χορεύανε και όλο το μαγαζί τους χειροκροτούσε και τους ζητούσε κι άλλο, όχι ειρωνικά όμως. Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίστηκαν πριν χρόνια σε μία μάζοξη μηχανών που είχε γίνει κάπου στην Ευρώπη. 3 άνθρωποι που το μόνο που τους ενώνει είναι το πάθος τους για τις μηχανές και τα ταξίδια. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα γιατί κανείς δεν μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα του άλλου. Έχουν όμως το δικό τους τρόπο επικοινωνίας. Κάθε χρόνο αφιερώνουν 3 μήνες και γυρίζουν παρέα όλη την Ευρώπη και τώρα θέλουν να φύγουν και προς Ασία. Συναντούν άλλους τρελούς σαν και αυτούς και συνταξιδεύουν για κάποιο διάστημα. Εμένα αυτή η παρέα με γοήτευσε.
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
τα όνειρα και οι στόχοι θέλουν παρέα και την ελευθερία για να τα υλοποιήσει κανείς..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand