Για να δω τις οδηγάρες του Venus...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Είναι να μη σου τύχει η στραβή ρε Βασίλη...Στην τελική εσύ να είσαι καλά και από προφυλακτήρες και φτερά η Audi έχει ένα σωρό...Vasilis wrote:Άστο...εγώ είπα χειρότερα από αυτόν. Άσε που ένιωσα εντελώς βλάκας. Δεν είχα κάνει ποτέ ούτε γρατσουνιά και τώρα...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
αυτό λέω κι εγώ!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Academic status: 3rd year
Το προβλημα ειναι οτι ενω εχω δικο μου αμαξι, δεν εχω λεφτα, αφου το βαλω σε πιστα, να αλλαξω λαστιχα-τακακια και οτι αλλο χρειαστει... μιλαμε για αμαξι με κινητηρα 8ν 68 μουλαρια παντως... ειναι του γερμανικου γκρουπ το μοτερι... και ισπανικο το αμαξωμα...shuma-cher wrote:Το μόνο κατάλληλο αμάξι για track days είναι αυτό που σου ανήκει και το συντηρείς μόνος σου ό,τι και αν είναι αυτό!!!Αν το αυτοκίνητο είτε
είναι πανύσχηρο είτε όχι ,αλλά
χωρίς ESP/ASR,θα διασκεδάσεις όσο δε φαντάζεσαι!!!Δεν έχει σημασία η ταχύτητα σου σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα αλλά το πόσο εσύ περνάς καλά και βελτιώνεσαι οδηγικά!![]()
Όντως Tarantule όσο
κάνεις χλμ με ένα δυνατό αυτοκίνητο τόσο εξοικιώνεσαι
μαζί του επεκτέινεις τα όριά σου και μπορείς να κινηθείς ποιο γρήγορα αλλά το να προσπαθείς αυτά τα όρια να τα επιβεβαιώσεις πάνω στο δρόμο είναι σα να περπατείς σε τεντωμένο σκοινί![]()
![]()

οποτε τι τρακ ντει να κανω, το πολυ πολυ μετα να φυγω με τις ζαντες.
Πιστευω οτι ειμαι πολυ συγκρατημενος παντως, και δεν θα ετρεχα ουτε με 250 αλογα αν ειχα. Απλα στην Κορινθο-Πατρα, θα προσπερναγα με ασφαλεια, και οχι κλεινωντας κλιματισμο-παραθυρα, πετωντας εξω απο το αμαξι οτι αχρηστο υπαρχει και αλλα τετοια...

- shuma-cher
- byte level
- Academic status: MSc
Ganther μια χαρά το SEATάκι σου.Τη σβελτάδα του στα χαμηλά πρέπει να την έχει
.Εγώ με τον κορεάτάκο (δεν τον ξαναλέω ασημένιο βέλος γιατί ορμήσανε να με φάνε εδώ μέσα
) έχω μάθει να μην νιώθω μειονεκτικά.Όταν έιναι άδειος από συγγενείς και φίλους (εκτός του tarantula
)
τον ...απογειώνω
.Όλα τα περί track days είναι στη θεωρία γιατί ούτε και μένα είναι δικό μου το αυτοκίνητο...Μόνο την κυριακή ένιωσα άσχημα γιατί ενώ πήγαινα στο 95% στο δρόμο για Επίδαυρο μία Carrera 4S με καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και εξαφανίστηκε με το ένα χέρι του οδηγού της!!
Από εκείνη τη στιγμή δηλώνω ερωτευμένος :smt050

τον ...απογειώνω

ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ?
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Εγώ θα ήθελα ή ένα παλιό πισωκούνητο(Alfa 75 1.8,Starlet πρώτης γενιάς,Corollες(!)) ή κάποιο καινούργιο χωρίς ιδιαίτερα ηλεκτρονικά για track day για να μπω,να το ξεσκίσω και να μη με νοιάζει...Πάντως με Punto που έχω μπει σε πίστα,καλή φάση είναι αλλά μην περιμένεις το "πίσω γλέντι"...
Πλάκα κάνω...κάτι ψιλές τις έχουμε ρίξει μαζί!
(τι βάρος ρε να έχουμε και οι δύο μαζί;;; Παραπάνω από 140kg δεν είμαστε...καλό αυτό!!
)

Δε σε έχω δει να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο/συγκλονιστικό/"να νιώσω την επιτάχυνση"...μάλλον συγκρατημένος μου είσαι,γιατί την περίπτωση να μην μπορείς την αφήνω(κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπω θα έχει)...shuma-cher wrote:Όταν έιναι άδειος από συγγενείς και φίλους (εκτός του tarantula)
τον ...απογειώνω

Tamiya rulezZz....
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Eιληκρινα αν ειχε 100 αλογα αντι για 60κατι, θα ημουνα απολυτα ευχαριστημενος... Ομως δεν μπορεις να τα εχεις ολα...shuma-cher wrote:Ganther μια χαρά το SEATάκι σου.Τη σβελτάδα του στα χαμηλά πρέπει να την έχει.Εγώ με τον κορεάτάκο (δεν τον ξαναλέω ασημένιο βέλος γιατί ορμήσανε να με φάνε εδώ μέσα
![]()
![]()
) έχω μάθει να μην νιώθω μειονεκτικά.Όταν έιναι άδειος από συγγενείς και φίλους (εκτός του tarantula
)
τον ...απογειώνω![]()
![]()
.Όλα τα περί track days είναι στη θεωρία γιατί ούτε και μένα είναι δικό μου το αυτοκίνητο...Μόνο την κυριακή ένιωσα άσχημα γιατί ενώ πήγαινα στο 95% στο δρόμο για Επίδαυρο μία Carrera 4S με καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και εξαφανίστηκε με το ένα χέρι του οδηγού της!!
![]()
![]()
Πιο πολυ με εκνευριζει οτι καιει απιστευτα πολυ, γιατι εισαι μονιμως με το γκαζι στο πατωμα για να κινηθεις αξιοπρεπως, οποτε παει περιπατο ο μυθος περι "γερμανικου οικονομικου μοτερ..."

Γενικως δεν καταλαβαινω τη λογικη του να παρω ενα αργο αμαξι στο παιδι, για να μην τρεχει. Ειτε 100 ειτε 68 αλογα ρε γαμωτι, θα παω αθηνα πατρα στις στροφες με 160... Αρα ειναι καλυτερα να εχω 100 ωστε αν χρειαστει, να καταφερω να προσπερασω.
ΥΓ. Μια καποια καλη αποδοση, οντως την εχει στις χαμηλες στροφες, αλλα μη φανταστεις κατι τρομερο... και αυτο μυθος ειναι... ενας καλος 16ν οχι πολυ πιεσμενος, παει πολυ καλυτερα... Ας πουμε ο 1.4 16ν του PSA ειναι Απελπιστικα καλυτερος στα χαμηλα, αλλα και στα ψηλα, αστα...

- shuma-cher
- byte level
- Academic status: MSc
Ganther έγραψε :
Όντως ο 1.4 16V του PSA άποδίδει πολύ καλά ,καταπληκτικά για τον κυβισμό του από τις χαμηλές μέχρι τις 5000-5200 όπου βγάζει τα 90hp του αλλά μετά ξεφουσκώνει απότομα.ενας καλος 16ν οχι πολυ πιεσμενος, παει πολυ καλυτερα... Ας πουμε ο 1.4 16ν του PSA ειναι Απελπιστικα καλυτερος στα χαμηλα, αλλα και στα ψηλα, αστα...
Βρε tarantula δεν με ενοχλεί το βάρος αλλά τα επιφωνήματα και οι κραυγές φόβου που βγάζουν όλοι οι άλλοι.Εσύ είσαι πολύ cool!!

ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ?
- Ganther
- Wow! Terabyte level
και της ρενω ειναι καλος. σε μεγκαν το πρωτο 1.4 98αλογα που εχω δει, παει καλα και στα χαμηλα, και στα ψηλα μεχρι τον κοφτη...
Γενικως προτιμω την ευστροφια παρα τη ροπη χαμηλα...
Η ελλειψη ροπης χαμηλα αντιμετωπιζεται με το καρκουτσι στα δεξια (λεβιες)
ενω η ελλειψη ιππων και ευστροφιας, δεν αντιμετωπιζεται με τιποτα...
Γενικως προτιμω την ευστροφια παρα τη ροπη χαμηλα...
Η ελλειψη ροπης χαμηλα αντιμετωπιζεται με το καρκουτσι στα δεξια (λεβιες)
ενω η ελλειψη ιππων και ευστροφιας, δεν αντιμετωπιζεται με τιποτα...

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Άμα φοβόμουν εγώ που έχουν περάσει από τα χέρια αρκετά δυνατά αυτοκίνητα(μην το περηφανευτώ κιόλας...shuma-cher wrote:Βρε tarantula δεν με ενοχλεί το βάρος αλλά τα επιφωνήματα και οι κραυγές φόβου που βγάζουν όλοι οι άλλοι.Εσύ είσαι πολύ cool!!![]()
![]()
![]()

Υ.Γ. Την ML 320 την είχαμε...!!!

Tamiya rulezZz....
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Για τσεκάρετε λίγο τις οδηγικές ικανότητες και τα αντανακλαστικά σας στα επόμενα links:
http://www.maxfuels.com/gamespage.htm (dragster και γρήγορη οδήγηση γενικότερα)
http://www.pconline.com.cn/pcedu/carton ... 80067.html (Πάρτε σβάρνα τα μελάνια!!!!)
Υ.Γ. Μην περιμένετε να δείτε στα παραπάνω το Colin McRae 6.....

http://www.maxfuels.com/gamespage.htm (dragster και γρήγορη οδήγηση γενικότερα)
http://www.pconline.com.cn/pcedu/carton ... 80067.html (Πάρτε σβάρνα τα μελάνια!!!!)
Υ.Γ. Μην περιμένετε να δείτε στα παραπάνω το Colin McRae 6.....

Tamiya rulezZz....