Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Πήγα στην έκθεση αυτοκινήτου, μετά για καφέ, μετά στο meeting, μετά για φαϊ και τώρα σπίτι...
Λες να ξανακάνουμε σύντομα και άλλη συνάντηση οι "του Venus";

Λες να ξανακάνουμε σύντομα και άλλη συνάντηση οι "του Venus";
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Πολύ καλό!
Είχε και δύο τυπισες που το χαιδευανε συνέχεια
Polo GTi ή Golf GT???
(Τα ειδα και τα δύο στο test drive για αυτό ρωταω)
Είχε και δύο τυπισες που το χαιδευανε συνέχεια

Polo GTi ή Golf GT???
(Τα ειδα και τα δύο στο test drive για αυτό ρωταω)
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- Paralias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
To ένα είναι μικρό,αλλά έχει δοκιμασμένο -πολλά χρόνια τώρα- κινητήρα και αξιόπιστο,το άλλο είναι πιο μεγάλο και άνετο,αλλά με καινούριο κινητήρα που δεν ξέρεις ακόμα κατά πόσο είναι αξιόπιστος(βέβαια μπορεί να αποσειχτεί σκυλί,δεν ξέρεις)
Βέβαια,με τόσα χρήματα (20.000) να παίρνεις 170 άλογα είναι πάρα πολύ καλό.
It's up to you...
Είδατε τον καινούριο κινητήρα 1.4TSI?Είδατε την (υποτιθέμενη) τουρμπίνα του;Εγώ δεν έχω δει μικρότερη ποτέ...
Βέβαια,με τόσα χρήματα (20.000) να παίρνεις 170 άλογα είναι πάρα πολύ καλό.
It's up to you...
Είδατε τον καινούριο κινητήρα 1.4TSI?Είδατε την (υποτιθέμενη) τουρμπίνα του;Εγώ δεν έχω δει μικρότερη ποτέ...
- Swtos
- Kilobyte level
Ασε ρε συ, μπηκα και σε αυτό και δεν με εντυπωσιασε καθολου. Σε σχεση τουλαχιστον με τα 2 προαναφερθεντα.
Για το IBIZA με τα 180 αλογα τι πιστευεις?
(Μου αρεσε πολυ ο ήχος που εκανε παντως...)
Για το IBIZA με τα 180 αλογα τι πιστευεις?
(Μου αρεσε πολυ ο ήχος που εκανε παντως...)
-What was that?
-The Godfather
-What was that?
-The Godfather
- Paralias
- Gbyte level
Σ'έχασα λίγο,αλλά οκ.
Το Ibizaκι το cupra είναι πολύ καλό.Το ατού του είναι ότι είναι μικρό και πανάλαφρο και άρα πάει πάρα πολύ καλά... Το θέμα είναι όμως πως σταματάει και πως στρίβει,γιατί όπως και να το κάνεις είναι μικρό.Με ένα πρόγραμμα πάει στα 220 άλογα και πάει τρομερά καλά.
Απλά μου τη σπάνε αυτοί που το έχουν(όχι όλοι,μερικοί) γιατί πάνε το φτιάχνουν,το κάνουν καγκούρικο εξωτερικά βάζουν και εξάτμιση που χαλάει κόσμο απλά για να ακούγεται και νομίζουν ότι βγαίνουν στο δρόμο και είναι οι easy riders και περνάνε ακόμα και Ferrari.
Με 50.000 τι αμάξι θα έπαιρνες;
Το Ibizaκι το cupra είναι πολύ καλό.Το ατού του είναι ότι είναι μικρό και πανάλαφρο και άρα πάει πάρα πολύ καλά... Το θέμα είναι όμως πως σταματάει και πως στρίβει,γιατί όπως και να το κάνεις είναι μικρό.Με ένα πρόγραμμα πάει στα 220 άλογα και πάει τρομερά καλά.
Απλά μου τη σπάνε αυτοί που το έχουν(όχι όλοι,μερικοί) γιατί πάνε το φτιάχνουν,το κάνουν καγκούρικο εξωτερικά βάζουν και εξάτμιση που χαλάει κόσμο απλά για να ακούγεται και νομίζουν ότι βγαίνουν στο δρόμο και είναι οι easy riders και περνάνε ακόμα και Ferrari.
Με 50.000 τι αμάξι θα έπαιρνες;
- Swtos
- Kilobyte level
Xωρις πολλή σκέψη, αν και έχει παλιώσει πλέον, Honda S2000!
Ειναι μοναδικό πιστεύω ακομα και τωρα και κλασικό.
Εχει επιδόσεις, εμφάνιση και νομίζω πως όλοι στο δρόμο σε "σέβονται"
Εσυ??
Ειναι μοναδικό πιστεύω ακομα και τωρα και κλασικό.
Εχει επιδόσεις, εμφάνιση και νομίζω πως όλοι στο δρόμο σε "σέβονται"

Εσυ??
-What was that?
-The Godfather
-What was that?
-The Godfather
- Paralias
- Gbyte level
Καλό και πανέμορφο το S2000,όταν σκυλιάζει το μοτέρ γουστάρεις τρελά,αλλά δε θα το έπαιρνα.Στρίβεις όχι με το τιμόνι,αλλά με τις πόρτες -νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ- ο κώλος φεύγει για πλάκα και για να έχεις τα άλογα που υπόσχεται πρέπει να είσαι συνεχώς 7500-9000rpm.
Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να εισαι κομμάτια όλη την ώρα πέρα από την κατανάλωση...
Άσε που υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα σ'αυτά τα λεφτά που τα σέβονται πολύ περισσότερο στο δρόμο.
Αν μιλάμε λοιπόν για καινούριο θα έπαιρνα ΤΤ roadster με τα χίλια.
280 άλογα,τουρμπίζω από 2000 στροφές το οποίο σημαίνει ότι ακόμα και στην ανηφόρα έχω τρελή ροπή,είναι κουκλί εξωτερικά και εσωτερικά δε συγκρίνεται με το S2000.Βέβαια όλα αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά και ο καθένας προτιμάει κάτι διαφορετικό.
Ορίστε και μερικές φωτό να το θαυμάσετε...

Σε έπεισα;;
Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να εισαι κομμάτια όλη την ώρα πέρα από την κατανάλωση...
Άσε που υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα σ'αυτά τα λεφτά που τα σέβονται πολύ περισσότερο στο δρόμο.
Αν μιλάμε λοιπόν για καινούριο θα έπαιρνα ΤΤ roadster με τα χίλια.
280 άλογα,τουρμπίζω από 2000 στροφές το οποίο σημαίνει ότι ακόμα και στην ανηφόρα έχω τρελή ροπή,είναι κουκλί εξωτερικά και εσωτερικά δε συγκρίνεται με το S2000.Βέβαια όλα αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά και ο καθένας προτιμάει κάτι διαφορετικό.
Ορίστε και μερικές φωτό να το θαυμάσετε...

Σε έπεισα;;

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
καλά το πας...προσπάθησε λίγο ακόμα
υπάρχει περίπτωση κάνοντας γιόγκα να ηρεμήσουν τα νεύρα μου??
υπάρχει περίπτωση κάνοντας γιόγκα να ηρεμήσουν τα νεύρα μου??
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Εγώ παντως οχι! Δεν προλαβαίνω λόγω Κωτίδη...
Καλά είναι δυνατόν ρε Χαρη να θες αμάξι για να κοιμάσαι?
Για αυτό θες το Polo GTi???????

Καλά είναι δυνατόν ρε Χαρη να θες αμάξι για να κοιμάσαι?
Για αυτό θες το Polo GTi???????
-What was that?
-The Godfather
-What was that?
-The Godfather