chriskin wrote:ειναι αρκετα ενδιαφερον να παρακολουθησει κανεις πως αλλαζει καθε φορα αυτο το ανεκδοτο μετα τις εκλογες

++
chriskin wrote:ειναι αρκετα ενδιαφερον να παρακολουθησει κανεις πως αλλαζει καθε φορα αυτο το ανεκδοτο μετα τις εκλογες
AXAXAXAXAXAXAXAXAXA.rose wrote:Tι είπε ο Μητσοτάκης στην γυναίκα του ( Μαρίκα ) την ημέρα του ΠΑΣΧΑ 2012?
- Γυναίκα, αν είμαστε γεροί, στις 6 Μαΐου που θα μπει η κόρη μας στη βουλή, θα σε πάω να γλεντήσουμε στο Μητροπάνο!!!
Μπαίνει ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή και τα παλικάρια του φωνάζουν "ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ".
Ο Μιχαλολιάκος γυρνάει αγριεμένος στην Παπαρήγα: "ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ
ΟΡΘΙΟΙ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ! ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !
Και η Παπαρήγα χαμηλόφωνα:
"Μα όρθια είμαι..."
Αντικομμουνιστικό.cypher wrote:Μπαίνει ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή και τα παλικάρια του φωνάζουν "ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ".
Ο Μιχαλολιάκος γυρνάει αγριεμένος στην Παπαρήγα: "ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ
ΟΡΘΙΟΙ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ! ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !
Και η Παπαρήγα χαμηλόφωνα:
"Μα όρθια είμαι..."
XXAXAXAXAXAXAXAXAXAcypher wrote:Πανε 2 φιλοι σε ενα pet shop και ρωτανε τον καταστηματαρχη
- Που ειναι οι τροφες για σκυλους;
- Πανω σ'εκεινο το ραφι.
Λεει ο ενας απο τους δυο
- Εγω θα παρω τις τροφες κι εσυ κατσε εδω να με κοιταζεις.
Παει παιρνει τις τροφες, πληρωνουν και φευγουν.
Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
γιατι ρε,δεν σου αρεσε η ανεκδοταρα μου?Stayrakas wrote:Θετω θεμα ψηφοφοριας να αλλαξει το ονομα του topic σε :
"Ελατε να δροσιστειτε τις καυτες μερες του καλοκαιριου"
χαχαχαχαχααχαχStayrakas wrote:Θετω θεμα ψηφοφοριας να αλλαξει το ονομα του topic σε :
"Ελατε να δροσιστειτε τις καυτες μερες του καλοκαιριου"
Επαρχία, βράδυ. Έξω κωλόκαιρος. Ρίχνει καρεκλοπόδαρα, ομίχλη... Σε κάποια στιγμή μπαίνει στο καφενείο του χωριού ένας τύπος και ρωτάει έναν ντόπιο:
- Ρε πατρίδα, έχει κανείς από σας μαύρο σκύλο;
- Όχι.
- Μαύρη αγελάδα;
- Όχι.
- Μαύρο άλογο;
- Όχι, λέει πάλι ο ντόπιος.
- Ε, τότε μάλλον χτύπησα τον παπά σας με το αυτοκίνητο!
α ναι?δεν το ειδα απο εκει παντως!γαματο οπως και να εχει!ja_the_invincible wrote:ΣΤΑΘΗΣ.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
καλό ήταν αυτό όντως...έχει χαλάσει και το air condition στην δουλεια,χρειαζόταν...samiwinch wrote:επειδη καποιοι αφηνουν υπονοιες οτι λεμε κρυα ανεκδοτα εδω μεσα,παρτε την παρακατω ανεκδοταρα προς απαντηση σας!![]()
Πάνε δύο τράγοι σε ένα μπαρ, τους βλέπει ο μπάρμαν και τους ρωτάει τι θα πάρουν. Γυρνάει ο ένας τράγος και του λέει, πιάσε δύο bombay σκέτα για μένα, και δύο για τον φίλο μου. Τα κατεβάζουν μονοκοπανιά και γυρνάει ο άλλος τράγος και λέει στον μπάρμαν να πιάσει άλλη μία γύρα bombay. Παραξενεμένος ο μπάρμαν από το σκηνικό ρωτάει:
- Ρε παιδιά εγώ δεν είμαι ρατσιστής και δεν με ενδιαφέρει το ότι είστε τράγοι, αλλά πως και από όλα τα ξύδια καταλήξατε στο bombay;
Και γυρνάει ο πρώτος τράγος:
- Είμαστε αποδιοbombay τράγοι!
i'll do my best για το πιστο μου κοινο!Cyberman wrote: καλό ήταν αυτό όντως...έχει χαλάσει και το air condition στην δουλεια,χρειαζόταν...![]()
μην μασάς συνέχισε να μας τα φέρνεις