Καλά το γκρινιάρης το λένε πολλοί, αλλά ρε Κυριάκο ανοργασμικός;;Ήμαρτον ρε, ήμαρτον!!!!!
Όσο για τις γυναίκες του topic ειδοποιώ ότι πλέον θα είμαι συγκαταβατικός και σύμφωνος με όσα λένε....

Το πιστέψατε έ;;;;
Καλά τα λές αλλά εν μέρει...xristina wrote:Πάντως σε έχω δει να είσαι στο αντίθετο ρεύμα και το χειρότερο να είμαι μέσα. Θυμάσαι που είχαμε πάει στα γενέθλια του Αλέξανδρου.semika wrote: Είναι που δε με έχεις δει να παρκάρω (Εδώ γελάνε![]()
![]()
)
Τώρα πιστεύω δε θα αντιμετωπίζεις την ίδια κίνηση στους δρόμους.ΧιΧιΧι
![]()
![]()
![]()
Εκτός από γκρινιάρης είσαι και κλ****ρηςsilegav wrote: Καλά το γκρινιάρης το λένε πολλοί...
Περιμένουμε πρόταση...semika wrote: (4ον) Πότε θες να σε πάω βόλτα να αποκαταστήσω τη φήμη μου??
Πρόσεχε τι λες...και άλλοι το είπανε αυτό και δεν το ξαναείπανε μετά! Ένας φίλος μου λοιπόν, όταν γινότανε το rally κένταυρος στο Πήλιο εντελώς συμπτωματικά πέτυχε τον Στεφανή κάπου σε έναν δρόμο του Πηλίου να έχει πρόβλημα με το κιβώτιο. Του ζήτησε να του κάνει μια εξυπηρέτηση σε αντάλλαγμα να τον παει μια βόλτα...Αυτό που έμαθα είναι πως έκανε 5 μέρες να μπει σε αυτοκίνητο και η περιγραφή του για το τι του έμεινε από την βόλτα ήταν η εξής:"Το μόνο που του έλεγα ήταν να σταματήσει...Κόντεψα να λυποθημήσω...Τελικά σταμάτησε και έπεσα κάτω όταν βγήκα από το αυτοκίνητο"Περιμένουμε πρόταση... Ελπίζω να τρέχεις γιατί μ'αρέσει η ταχύτητα!
Για λίγη ταχύτητα μιλάω όχι και να σκοτωθούμε! Και έγω όταν κάνει κάτι προσπεράσεις ο πατέρας μου στην εθνική μου πάει να...Vasilis wrote:
Πρόσεχε τι λες...και άλλοι το είπανε αυτό και δεν το ξαναείπανε μετά! Ένας φίλος μου λοιπόν, όταν γινότανε το rally κένταυρος στο Πήλιο εντελώς συμπτωματικά πέτυχε τον Στεφανή κάπου σε έναν δρόμο του Πηλίου να έχει πρόβλημα με το κιβώτιο. Του ζήτησε να του κάνει μια εξυπηρέτηση σε αντάλλαγμα να τον παει μια βόλτα...Αυτό που έμαθα είναι πως έκανε 5 μέρες να μπει σε αυτοκίνητο και η περιγραφή του για το τι του έμεινε από την βόλτα ήταν η εξής:"Το μόνο που του έλεγα ήταν να σταματήσει...Κόντεψα να λυποθημήσω...Τελικά σταμάτησε και έπεσα κάτω όταν βγήκα από το αυτοκίνητο"
Καλά αν είστε το μόνο κατοχυρωμένο tsandar εγώ πάω πάσο!!!χιχιχι!!!Τι σου κάνουν τα σαρδάμ, όμως...silegav wrote: Είμαστε το μόνο κατοχυρωμένο tsandar το οποίο ακόμα δεν έχει εγκαταλειφθεί όσο ατελές και αν φαίνεται στους χρήστες του!!!!
Το γεγονός ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί σημαίνει είτε ότι δεν έχει αρκετά ελλατώματα, είτε ότι οι απαιτήσεις των χρηστών διαφέρουν (κοινώς δεν τις πιάνεις πουθενά, ότι και αν κάνεις), είτε ότι είναι μη αναβαθμίσιμο και άρα τέλειο!!!
Ελπίζω να σε κάλυψα.