[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube]
Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα;
Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν
Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί;
Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι!
Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι
Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Όταν μπαίνει μέσα το σκυλί κι έσκαβε μέσα από τα λάχανα και πατάει τα καρπολάχανα για να σηκώσει το φύλλωμα και όταν το σκυλί φεύγει και πάει και τρώει τις κότες, δίπλα εδώ θα σε πάω στην καλύβα με τα πρόβατα, εδώ εχτές ήταν πρόβατα, εδω μέσα δίπλα απ τον νεκρό ήταν τα πρόβατα, το γιοφύρη, βρήκανε κάλιγκες εκεί στα πτώματα, βρήκαν εδώ, ηδώ, δώ, εδώ, ηδώ το ηδώ, εδώ το πτώμα δε βρήκανε, κάλιγκα εκεί, βρήκανε από πιο πέρα κάλιγκα, δηλαδή διασκορπιστήκανε οι κάλιγκες, .. πηγαίνω με σκιμ? να ούμε, χτυπάωωω, όταν έρχεται ψηλά κ είμαστε ανα τριάντα μέτρα, δε ξέρουμε ποιός θα χτυπήσει το πουλί, σφυκάω εγώ, σφυκάω ο άλλος δίπλα, σφυκάει ο άλλος.. ειιεεειι είναι βάρβαροι, πως να στο πώ, άμα πέσεις σε ανάποδο άνθρωπο, εδώ μερικοί καλαμπόκι πάς να πάρεις απ'το καλαμπόκι και βάλαν κορδέλες και λέει απαγορεύεται.
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
~~Wind~~ wrote:κουτσου κουτσου, play pause, βγήκαν σιγά σιγά
Το κούτσου κούτσου είναι συνδυασμός των τσούκου τσούκου και κούτσα κούτσα;
[/off]
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Link
Για καποιο λογο πεθανα στο γελιο δεν ξερω γιατι.Αχ τι αμυντικαρα!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \