Καλό είναι αυτό..!

Και στην περίπτωση μου πιστεύω πως ισχύει το αποτέλεσμα που έβγαλε,οπότε μπορεί όντως να έπεσε μέσα και σε εσένα..
Είναι ωραίο link πάντως.. Και μερικά από τα τεστ θέλω να τα κάνω όταν βρω 20 λέπτα 10 λέπτα κτλ..

Είσαι ξεχωριστή..lumenintervalum wrote:... your answers suggest you like abstract art. ... People who are the same age and sex as you are most likely to prefer Impressionism ...
AnINffected wrote:τί είναι νταντάσιμο; είμαι άσχετος με τη ζωγραφική...
Erevodifwntas wrote:sorry ντανταϊσμό εννοούσα (αν και ο όρος είναι περισσότερο για τη λογοτεχνία και όχι για τη ζωγραφική, όπου εκεί καλύται υπερρεαλισμός)
AnINffected wrote:Ναι, και ντανταισμός ήξερα τι σημαίνει! Laughing
Ο ντανταϊσμός είναι ένα καλλιτεχνικό ρεύμα που εμφανίζεται το 1916 στη λογοτεχνία, τη γλυπτική και τη ζωγραφική. Γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1916 στο Cabaret Voltaire στη Ζυρίχη από τον Tristan Tzara, τον Hugo Ball και τον Hans Arp. Ο όρος "Dada" χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στην επιθεώρηση του ίδιου καμπαρέ από τον Hugo Ball . Είναι μια λέξη που επιλέχθηκε τυχαία και δεν σημαίνει τίποτα ούτε ορίζει τη θεωρία του κινήματος. Ο ντανταϊσμός εξαπλώνεται γρήγορα σε πολλές πόλεις, την Κολονία, το Βερολίνο, το Ανόβερο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και εκφράζεται τόσο μέσα από την τέχνη, όσο και από τη στάση ζωής και τον τρόπο σκέψης. Τα μέλη του οργανώνουν αυθόρμητες βραδιές, συνδυάζουν τα γράμματα και τις τέχνες, συντάσσουν άρθρα και μανιφέστα, διασκεδάζουν με παιχνίδια λεξιλογίου και ποίησης. Το Cabaret Voltaire γίνεται κέντρο συνάντησης για τους ντανταϊστές καλλιτέχνες όπως ο Hans Arp, o Kurt Schwitters, o Marcel Duchamp, o Man Ray, o Max Ernst. Από το 1924 παύει να υφίσταται ως κίνημα και οι εκπρόσωποί του διοχετεύονται στο σουρεαλισμό.
Αποτέλεσε ένα καθαρά αναρχικό κίνημα με την ιδεολογία του να μην είναι σαφώς καθορισμένη. Κυρίαρχο στοιχείο ήταν ο μηδενισμός, η λατρεία του ατόμου, της έμπνευσης του, της στιγμής. Στόχος του ήταν να χτυπήσει δυνατά την κοινωνία και τον αστικό τρόπο ζωής.
Αυτός κυρίες και κύριοι είναι ενας πολύ καλός λόγος για να μάθεις τι σημαίνει ντανταισμόςAmmarkoV wrote:πχ Με τσαντίζει κάποιος? Ε μα βέβαια τι να μας πείς και εσύ όταν ούτε τον ντανταϊσμό δεν ξέρεις..
Θεεε και κύριε, τι κάνανε στη γυναίκα!lumenintervalum wrote:επίσης αν έχεις δει τη μόνα λίζα με μουστάκι τότε αυτό είναι ντανταιστικό έργο..
Τι μέρος είναι το DADA?lumenintervalum wrote:πέρνα μια βόλτα από του ψυρρή στο DADA
Άσε , μου έχει τύχει , για άλλο θέμα βέβαια ,σε πολύ σοβαρή συζήτηση face 2 face και έμεινα λίγο μ@&^%$ς ..AnINffected wrote:Πλάκα έχει να σου πετάξει κανένα κατεβατό όπως αυτή η παράθεση της Ethel!
lumenintervalum wrote:είναι οι "αναρχικοί της τέχνης" κατά κάποιο τρόπο!!πώς θα εκφράσουν την αντίθεσή τους με την κλασική εάν δεν πετάξουν ένα μουστάκι στη μόνα λίζα??
Ά εγώ δεν έκανα τέτοια, ήμουν καθωσπρέπει παιδί...lumenintervalum wrote:είναι οι "αναρχικοί της τέχνης" κατά κάποιο τρόπο!!πώς θα εκφράσουν την αντίθεσή τους με την κλασική εάν δεν πετάξουν ένα μουστάκι στη μόνα λίζα??πως το έκανες στα βιβλία στο σχολείο???
Φαντάζομαι οτι θα είναι το "εκθεσιακό κέντρο" του ντανταισμού;Ammarkov wrote:Τι μέρος είναι το DADA?
Ammarkov wrote: Άσε , μου έχει τύχει , για άλλο θέμα βέβαια ,σε πολύ σοβαρή συζήτηση face 2 face και έμεινα λίγο μ@&^%$ς ..