εγω για καποιο λογο γραφω με ολα τα δαχτυλα του αριστερου και μονο 1-2 του δεξιου, με την ταχυτητα να ειναι τελειως μεταβλητη - αλλες φορες με τρομαζει ποσο γρηγορα γραφω (εννοω πως δεν εχω συνηθισει να γραφω τοσο γρηγορα , οχι οτι ειναι αναγκαστικα πιο γρηγορο απο αλλους εδω μεσα, δν εχω δοκιμασει ακομα αλλωστε.) αλλες ποσο αργα - δεν κανω το τεστ τωρα γιατι λογω κρυου τα χερια μου δεν μπορουν να γραψουν ουτε στη μιση ταχυτητα απο την κανονικη :P
επισης επιρεαζει και το πληκτρολογιο παρα πολυ , ποσοι γραφουν το ιδιο γρηγορα σε ενα ωραιο φλατ πληκτρολογιο απο laptop και το ιδιο σε ενα απο τα αχαρα πληκτρολογια των desktops ;
who is the forum's fastest typer???
Re: who is the forum's fastest typer???
Με το ένα χέρι έγραφες;koki wrote:Your score: 408 keys per minute ~ 81 words per minute
Όπως θα σας επιβεβαιώσουν και οι θαμώνες του cslab 3 μπορώ να γίνω πολύ πιο ενοχλητική από αυτό.
ps. τώρα είδα ότι ήταν ξεθαμμένο topic. Οπως καταλαβαίνετε όλοι, μπορώ να παραβλέψω πολλά αν είναι να αποφύγω να διαβάσω.

- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Το πρώτο που λες είναι λογικότατο. Φταίει κυριώς το πως είναι φτιαγμένα τα πληκτρολόγια QWERTY ( να χρησιμοποιούν κυρίως το αριστερό χέρι ).chriskin wrote:εγω για καποιο λογο γραφω με ολα τα δαχτυλα του αριστερου και μονο 1-2 του δεξιου, με την ταχυτητα να ειναι τελειως μεταβλητη - αλλες φορες με τρομαζει ποσο γρηγορα γραφω (εννοω πως δεν εχω συνηθισει να γραφω τοσο γρηγορα , οχι οτι ειναι αναγκαστικα πιο γρηγορο απο αλλους εδω μεσα, δν εχω δοκιμασει ακομα αλλωστε.) αλλες ποσο αργα - δεν κανω το τεστ τωρα γιατι λογω κρυου τα χερια μου δεν μπορουν να γραψουν ουτε στη μιση ταχυτητα απο την κανονικη :P
επισης επιρεαζει και το πληκτρολογιο παρα πολυ , ποσοι γραφουν το ιδιο γρηγορα σε ενα ωραιο φλατ πληκτρολογιο απο laptop και το ιδιο σε ενα απο τα αχαρα πληκτρολογια των desktops ;

I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

δηλαδη δεν ειμαι απλα εγω ψυχακι ε;
επισης το ποστ που το ξεθαψες; εχουν περασει καμια 20αρια μηνες απο τοτε χαλαρα
επισης το ποστ που το ξεθαψες; εχουν περασει καμια 20αρια μηνες απο τοτε χαλαρα
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Όχι ευτυχώς ή δυστηχώς ( διαλέγεις και πάιρνεις
) δεν είσαι ψυχάκι. Τυχαία το ξέθαψα.
( Μάλλον με τράβηξε που έχω κόψει το χέρι μου και γράφω σαν καμιά γιαγιά
)

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Εγώ πάλι όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ υπολογιστή χρησιμοποιούσα σχεδόν μόνο το δεξί μου χέρι οπότε σε νιώθω!chriskin wrote:εγω για καποιο λογο γραφω με ολα τα δαχτυλα του αριστερου και μονο 1-2 του δεξιου, με την ταχυτητα να ειναι τελειως μεταβλητη - αλλες φορες με τρομαζει ποσο γρηγορα γραφω (εννοω πως δεν εχω συνηθισει να γραφω τοσο γρηγορα , οχι οτι ειναι αναγκαστικα πιο γρηγορο απο αλλους εδω μεσα, δν εχω δοκιμασει ακομα αλλωστε.) αλλες ποσο αργα - δεν κανω το τεστ τωρα γιατι λογω κρυου τα χερια μου δεν μπορουν να γραψουν ουτε στη μιση ταχυτητα απο την κανονικη :P