[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
86,10 μηνες και 17 μερες...αν ειδα καλα εβγαλε ακριβως το ιδιο και σε καποιον αλλο!
Δηλαδή αυτό σε έπεισε ότι το παιχνίδι είναι μπούρδα?
emperormario wrote:• water(πως στο διαολο γίνεται αυτό?)
Ναυάγιο, πέσιμο αεροπλάνου σε θάλασσα (CastAway)
Πάντως απ' ότι βλέπω απ' τα αποτελέσματα όλων συνέχεια πόλεμος θα γίνεται αλλά θα πεθαίνει μόνο ένας κάθε 5 χρόνια. Τι σόι πόλεμος θα γίνεται τότε;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Παιδιά εγώ σε 37 χρόνια σας αφήνω...14 Νοεμβριου 2044...απο soil(??), work or alcohol...
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
Fairy wrote:Μου βγήκε 86 years, 10 months and 17 days. Πόνεσαν τα αρθριτικά μου και που το σκέφτηκα, χι χι...
Αίτια freeze (μάλλον από air condition γιατί το 2073 δεν θα υπάρχει η έννοια χειμώνας, βλ. global warming) air (ή μήπως από ανεμιστήρα θα είναι η ψύξη; ) food (δηλητηρίαση ή ληγμένα χάπια για πίεση, καρδιά... κτλ.. Να σκάσω από το φαί αποκλείεται, δεν θα έχω δόντια...)
Και γω μια απ'τα ιδια!Αντε,θα εχω και παρεα..
Μαλλον,μια μερα με παγωνια θα φαμε του σκασμου,κ οταν βγουμε εξω θα μας παρασυρει μια ανεμοθυελλα που θα μας σκοτωσει..Βεβαια θα δυσκολευτει λιγο λογω του βαρους,αφου θα εχουμε χλαπακιασει..Μμμ..Ενδιαφερον σκεπτικο..!
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
Του λούστη νέος θα πάω στα 63 μου... Και από τι θα πεθάνω από war • electricity • air... Χάθηκε να πεθάνω πάνω στο σεξ με μια 20 χρονη Ρωσσίδα... Το βλέπω θα πάω από βόλι του εχθρού... Μα τι λέω λέιζερ θα είναι θα μας επιτεθούν οι εξωγήινοι για να πάρουν όλες τις διαθέσιμες πηγές του πλανήτη... Θα κερδίσουν αλλά θα συνειδητοποιήσουν ότι τους προλάβαμε και τις είχαμε εξαντλήσει... και θα μέινουν για πάντα παγιδευμένοι εδώ...
vincent wrote:Του λούστη νέος θα πάω στα 63 μου... Και από τι θα πεθάνω από war • electricity • air... Χάθηκε να πεθάνω πάνω στο σεξ με μια 20 χρονη Ρωσσίδα... Το βλέπω θα πάω από βόλι του εχθρού... Μα τι λέω λέιζερ θα είναι θα μας επιτεθούν οι εξωγήινοι για να πάρουν όλες τις διαθέσιμες πηγές του πλανήτη... Θα κερδίσουν αλλά θα συνειδητοποιήσουν ότι τους προλάβαμε και τις είχαμε εξαντλήσει... και θα μέινουν για πάντα παγιδευμένοι εδώ...
καφρος detected! δούλεψε το, κόψε τις καφρίλες για τις κοπέλες και κατα τα άλλα είσαι σε καλό μονοπάτι
Aπ' τη στιγμή που μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν, γιατί να φοβάσαι να το κάνεις; Θα σου πει μια βλακεία, θα σκεφτείς με ποιον τροπο μπορεί να συμβεί αυτό σε 'σένα και αυτό είναι όλο. Την επόμενη ώρα θα έχεις ξεχάσει ότι τό 'χεις κάνει αυτό το πράγμα (δεν ξέρω και πως να το πω :Ρ).
Απ' την άλλη θα μου πεις και ποιο το όφελος; Έλα ντε! Για να περάσει η ώρα
#!
Το "γενέθλια" του Μπικάκη ταιριάζει και με τον τίτλο
#!
vincent wrote:Του λούστη νέος θα πάω στα 63 μου... Και από τι θα πεθάνω από war • electricity • air... Χάθηκε να πεθάνω πάνω στο σεξ με μια 20 χρονη Ρωσσίδα... Το βλέπω θα πάω από βόλι του εχθρού... Μα τι λέω λέιζερ θα είναι θα μας επιτεθούν οι εξωγήινοι για να πάρουν όλες τις διαθέσιμες πηγές του πλανήτη... Θα κερδίσουν αλλά θα συνειδητοποιήσουν ότι τους προλάβαμε και τις είχαμε εξαντλήσει... και θα μέινουν για πάντα παγιδευμένοι εδώ...
καφρος detected! δούλεψε το, κόψε τις καφρίλες για τις κοπέλες και κατα τα άλλα είσαι σε καλό μονοπάτι
Κάνω μπαμ??? Και προσπαθώ να είμαι και διακριτικος...
7) You are smiling
[/size][/color]
παιδια πρωτα θα πεθανω εγω και μετα η Paris Hilton...! τωρα αυτο δεν ειναι αδικο?? και εντωμεταξυ μου βγαζει soil air food... δηλαδη τι? θα ειμαι σε ενα αεροπλανο στο οποιο θα παω πολυ κι απο το πολυ το βαρος θα πεσει το αεροπλανο στο χωμα?
" To Conquer the Others is to have Power. To Conquer Yourself is to know the Way..." Lao Ma
Μπορεί(λέμε τώρα) να γίνεις αγρότης(soil), και μια χρονιά να περάσει τυφώνας(air), να σου διαλύσει τη σοδειά και να μείνεις χωρίς φαί(food). Άρα δεν θαχεις να φας και θα μας αφήσεις χρόνους..
Λογική σκέψη έ??
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
7) You are smiling
[/size][/color]
#!