Διδάγματα...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Thu Jun 24, 2004 4:55 pm

Έλεος ρε vagalati!!! Είπαμε να τους μειώσουμε τον θρίαμβο της ιστορίας, αλλά εσύ το έσκισες!!!!
vanias
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception

Post by vanias » Thu Jun 24, 2004 5:56 pm

Einherjar wrote:
vanias wrote:Η αυταπάρνηση είτε από τη μεριά μιας γυναίκας είτε από τη μεριά ενός άντρα προέρχεται από αγάπη και όχι από ανοησία. Η Βαλκυρία εκτός από ορθογραφία, δε γνωρίζει προφανώς ούτε τι σημαίνει αγάπη. Το πρώτο μπορεί να το διορθώσει με ένα λεξικό. Δυστυχώς, το δεύτερο δε διορθώνεται έτσι.
Δυστυχώς πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα για κάποια που δεν ξέρεις και που την κρίνεις μέσω ενός forwarded e-mail που μοιράστηκε μαζί μας, για καθαρά ψυχαγωγικούς σκοπούς!!! Και εγώ από την αντίδρασή σου θα μπορούσανα σε χαρακτηρίσω φαλλοκρατικό καθ...κι αλλά δεν το κάνω γιατί δεν σε ξέρω ;)
Λοιπόν, είτε με ήξερες είτε όχι δε θα μπορούσες, χωρίς να είσαι λάθος:
"...Η αυταπάρνηση είτε από τη μεριά μιας γυναίκας είτε από τη μεριά ενός άντρα..." 'εγραψα και το εννοούσα.
Όποιος υποστηρίξει τα 1-5 είναι φαλλοκρατικό ό,τι θες, αλλά εγώ δεν τα υποστήριξα, επιτέθηκα στο αστείο συνολικά, και στην αποστολέα του που το διάλεξε, και ιδίως στο ηθικό δίδαγμα.
Όσο για το "καθαρά ψυχαγωγικούς σκοπούς" νομίζω ότι έχω ήδη δώσει απάντηση. Θα προσθέσω πως ποτέ κάποιος δε θα έλεγε ένα αστείο που δεν τον αντιπροσωπεύει καθόλου. Για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι κάποιος που είναι Αλβανός ή έχει φίλο Αλβανό, θα έκανε post το "αστείο": "Ακίνδυνος Αλβανός". Δεν πρόκειται για "εξ ιδίων τα αλλότρια", η διαπίστωση μου για το χιούμορ προφανώς...
Έφερα χοντρό παράδειγμα για να φανεί τι εννοώ.
Κατά τα άλλα σας αφήνω στην ευθυμία σας.
YiannisF
byte level
byte level

Post by YiannisF » Thu Jun 24, 2004 6:19 pm

vanias wrote:Για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι κάποιος που είναι Αλβανός ή έχει φίλο Αλβανό, θα έκανε post το "αστείο": "Ακίνδυνος Αλβανός". Δεν πρόκειται για "εξ ιδίων τα αλλότρια", η διαπίστωση μου για το χιούμορ προφανώς...
Θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω τα λόγια σου:
Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται αυτοσαρκασμός. Ο αυτοσαρκασμός είναι σημαντικότατο παρακλάδι του χιούμορ και εσύ τον ακυρώνεις με τα λεγόμενά σου.
Και κάτι ακόμα: Όπως και να έχει η γνώμη σου είναι γνώμη σου και έχεις δικαίωμα να τη λες. Όμως, συμφωνώντας με την άποψή σου ότι τα αστεία που επιλέγει κάποιος τον αντιπροσωπεύουν και προσθέτοντας ότι υπάρχουν και άλλες πολλές επιλογές που κάνουν το ίδιο, θα πρότεινα να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις κρίσεις σου ή τουλάχιστον στη διατύπωση τους, γιατί ομολογώ πως έχεις προκαλέσει δυσάρεστη εντύπωση αλλά και κριτική.
Last edited by YiannisF on Thu Jun 24, 2004 6:20 pm, edited 1 time in total.
Image
.::YF::.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Jun 24, 2004 6:19 pm

Δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε συμπεράσματα για κανέναν. Σχεδόν όλοι το εκλάβαμε ως χιούμορ, δε σημαίνει πως κανείς δεν ξέρει από αγάπη ή τι σημαίνει αυταπάρνηση. Χαλαρό postaki ήτανε, ας μη φτάνουμε στα άκρα. Άς μείνουμε στην ευθυμία μας εμείς τα "χαρούμενα" παιδάκια....

Ρε vagalati πώς το σκέφτηκες όλο αυτό; Είσαι μεγάλος.... ;)
There's no place like 127.0.0.1
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu Jun 24, 2004 6:57 pm

Γούούούσα....

Ακούστε κύριε vanias:
Τα επιθετικά posts δεν είναι ευπρόσδεκτα , ούτε οι κακοπροαίρετες ειρωνίες. Δεν μπορώ να αντιληφθώ το λόγο που ξεκινήσατε αυτή την επίθεση, εκτός και αν το αστείο δεν είναι αστείο αλλά έχετε συγγένεια με κάποιον από τους αντρες της ιστορίας. Καλό θα ήταν να ζητήσετε συγγνώμη γι' αυτή σας τη συμπεριφορά και να σκέφτεστε λίγο περισσότερο πριν αποφασίσετε να κάνετε post. Σεβαστείτε το γεγονός ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο ανταλλαγής γνώσεων και ψυχαγωγίας και όχι σε κάποιο reality. Οπότε δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα οξύνοντας τα πνεύματα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να χάσετε το δικαίωμα συμμετοχής στις συζητήσεις μας.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Jun 25, 2004 12:25 am

Ρε vagalati πας καλά? :-D Τι έγραψες ρε άτομο? Μου άρεσε....Με τσάαααααατισες(ατάκα είναι!) Θα μου κάνεις μαθήματα φυσικής? Με ενδιαφέρει...Θέλω να γίνω αστροφυσικός!!!!Στα όνειρά μου μόνο βέβεια....
The road goes on forever...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Jun 25, 2004 11:35 am

Μιας και ο τίτλος λέει διδάγματα ακούστε και αυτό....

Η αστυνομία της Χιλής αναζητά ένα έφηβο που δάγκωσε το κάτω χείλος της φιλενάδας του επειδή του είπε ότι θέλει να διακόψουν την σχέση τους!!!

Ο νεαρός από την περιοχή, San Fernando, ζήτησε από την κοπέλα να του δώσει ένα τελευταίο φιλί.
Αυτή συμφώνησε και ο 16-χρονος την δάγκωσε με όλη του δύναμη κόβοντας το κάτω χείλος.
Το έφτυσε στο πάτωμα και το έβαλε στα πόδια αφήνοντας το άτυχο κορίτσι σε κατάσταση σοκ να αιμορραγεί!!!

Το κορίτσι είπε ότι ήθελε να διακόψει την σχέση μαζί του επειδή δεν φιλούσε καλά ο νεαρός!!!
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο "φιλάκιας" δεν θα διαφύγει της σύλληψης.

Πηγή: e-go

Οπότε παιδιά να προσέχουμε τι λέμε και πώς το λέμε μη σακατευτούμε κιόλας...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Jun 25, 2004 11:52 am

εγώ θα έλεγα να προσέχουμε και τι κάνουμε...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Fri Jun 25, 2004 12:58 pm

Πόπο πίκρα... άκου εκεί να της κόψει το χείλος...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Jun 25, 2004 1:02 pm

Ethel:
Το κορίτσι είπε ότι ήθελε να διακόψει την σχέση μαζί του επειδή δεν φιλούσε καλά ο νεαρός!!!
Τελικά μάλλον δε φιλούσε και πολύ καλά...Μπέρδευε το φιλί με το δάγκωμα!!!
The road goes on forever...
v@lkyrja
bit level
bit level

Post by v@lkyrja » Fri Jun 25, 2004 1:08 pm

τελικα κυκλοφορουν πολλοιοιιοιοιοι ψυχακιες εκει εξω....
beware....καποιος μπορει να ειναι αναμεσά μας.....
χο χο χο!

:smt084
" They say, if you play the Win2000 CD backwards, you can hear satanic words.
- Oh, that´s nothing. If you play it forward, it installs Windows 2000"
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Jun 25, 2004 1:29 pm

Koίτα αυτό στη Χιλή έγινε, αρκετά μακριά μας. Αν εξαπλωθεί και κατά δω η τρέλα βλέπουμε πως το αντιμετωπίζουμε....
v@lkyrja
bit level
bit level

Post by v@lkyrja » Fri Jun 25, 2004 1:34 pm

Στην Χιλή κόβουν χείλια..σε Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και λοιπές ανατολικές χώρες κόβουν 'άλλα' όργανα..παρα δίπλα μας σφάζονται για κουφούς λόγους..
τι να πει κανεις!!!
:roll:
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Jun 25, 2004 1:47 pm

Πωπω ναι πότε ήταν που μια έκοψε το "όργανο" του άντρα της; Το΄χαν πει ειδήσεις μου φαίνεται;
Ποιός ξέρει τι θα της έκανε... Μα κι αυτή δεν του κοβε κανένα αυτί τουλάχιστον... Ε τον άνθρωπο τι έπαθε....
v@lkyrja
bit level
bit level

Post by v@lkyrja » Fri Jun 25, 2004 2:02 pm

ναι...νομιζω κατι μηνες πριν....το'χουν μαλλον εθιμο στις εκειθε περιοχες να κοβουν οτι προεξεχει!!...θυμαστε πριν απο κανενα χρονο ενας τυπος που ηθελε να δηλωσει 'υποταγη' στον πρωθυπουργο της χωρας του και εκοψε το οργανο του!?!?!?!
με τσιγγινο σωβρακακι πρεπει να κυκλοφορουν εκει οι πεταχτουληδες συζυγοι!!
:lol:
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Jun 25, 2004 2:29 pm

v@lkyrja έχεις και γ@μώ τις υπογραφές...Τώρα τη διάβασα..Χιχι
v@lkyrja
bit level
bit level

Post by v@lkyrja » Fri Jun 25, 2004 2:41 pm

semika wrote:v@lkyrja έχεις και γ@μώ τις υπογραφές...Τώρα τη διάβασα..Χιχι

θενξ!
:smt039
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Fri Jun 25, 2004 7:02 pm

Ethel wrote:Πωπω ναι πότε ήταν που μια έκοψε το "όργανο" του άντρα της; Το΄χαν πει ειδήσεις μου φαίνεται;
Ποιός ξέρει τι θα της έκανε... Μα κι αυτή δεν του κοβε κανένα αυτί τουλάχιστον... Ε τον άνθρωπο τι έπαθε....
Μια και δυο έχει γίνει? Το κακό έχει παρατραβήξει :evil:
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Fri Jun 25, 2004 9:27 pm

Θα ήθελα να θίξω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι που με ενόχλησε με αφορμή τις απόψεις του vania, αν και πολύ καθυστερημένα.
Το venus είναι ένας ανοιχτός χώρος ανταλλαγής απόψεων που σημαίνει ότι πρέπει να δεχόμαστε όλες τις απόψεις και όχι μόνο αυτές που δεν μας ενοχλούν (έχει και η δημοκρατία τα αρνητικά της?).Βέβαια ο vanias μίλησε επί προσωπικού και δεν ήταν δίκαιο, αλλά στο γενικότερο πλαίσιο δεν πρέπει να απειλούμε ότι θα αποκλείουμε άτομα από συζητήσεις επειδή μας ενοχλούν οι απόψεις τους.Θέλει προσπάθεια. Ακόμα κι εγώ δεν τα δέχομαι όλα, αλλά προς αυτή την κατέυθυνση είναι το σωστό.
Κυρίως όμως θα συμφωνήσω μαζί του στο απαράδεκτο αστείο "Ακίνδυνος Αλβανός". Το συγκεκριμένο όνομα έχει γραφτεί σε ένα θέμα με αστεία ονόματα από τον τηλεφωνικό κατάλογο ( http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?t=420 ). Όντως ο συγκεκριμένος συνδυασμός μπορεί να δημιουργεί ορισμένα αυθόρμητα γελάκια αλλά είναι το λιγότερο αδιάκριτο έως ρατσιστικό να το θεωρούμε αστείο. Διότι ο καθένας μπορεί να είναι άνετος με τον εαυτό του και να δέχεται το σαρκασμό ή και να αυτοσαρκάζεται ο ίδιος αλλά δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο και για τους άλλους. Και επειδή το forum λειτουργεί σε ένα ακαδημαϊκό χώρο πρέπει πρώτοι να δώσουμε το παράδειγμα της σωστής συμπεριφοράς και εν προκειμένω διακριτικότητας και σεβασμού. Σκεφτείτε πως θα νιώθει ο Αλβανικής καταγωγής συμφοιτητής ΜΑΣ όταν διαβάζει το δήθεν χιουμαριστικό όνομα "Ακίνδυνος Αλβανός". Μην ξεχνάμε σε ποιά πλαίσια λειτουργούμε. Περιμένω δε από κάποιον συντονιστή να σβήσει την συγκεκριμένη αναφορά αλλά και όλοι να είμαστε έτοιμοι να εντοπίζουμε τέτοια συμπτώματα (πχ έλλειψη διακριτότητας κ.α.) και να ενεργούμε αμέσως.

ΥΓ. Χίλια συγνώμη για την βαρετότητα/σοβαρότητα του μηνύματος. Υπόσχομαι τα επόμενα 10 post μου θα είναι χαβαλεδιάρικου περιέχομενου.

Code: Select all

for (int i=1; i<=10; i++)
{
	post myPost= new post();
	myPost.content = tsilochr.System.HAVALES;
	myPost.upload();
}
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Sat Jun 26, 2004 10:38 am

Συμφωνώ επί της τοποθέτησής σου για το σχόλιο που έχει γίνει για το όνομα.
Δεν μπορεί όμως ο καθένας να κατηγορεί από εδώ και να εξαπολύει αβάσιμες προσωπικές κατηγορίες προς κάποιο άτομο. Οποιαδήποτε ενέργεια ίδιου ή παρόμοιου τύπου πρέπει να αντιμετωπιστεί ή/και να κατασταλθεί

[Προσθήκη]

Δεν τίθεται θέμα προσωπικών απόψεων για το θέμα αυτό. Πολλά πράγματα πιστεύω για πολλούς. Πρέπει να ξέρω όμως εαν, που, πότε και πως θα τα πω. Η ανωνυμία που προσφέρει το forum στην επικοινωνία ίσως είναι βολική για κάποιους, εμείς όμως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την εκμεταλλευθεί
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sat Jun 26, 2004 12:49 pm

Γι αυτό και είπα (κομψά) ότι η προσωπικοί χαρακτηρισμοί του vania δεν ήταν δίκαιοι. Κυρίως ήθελα να το τοποθετηθώ επί του ονόματος και του γενικότερου πλαισίου συμπεριφοράς που πρέπει να υιοθέτησουμε όσοι παίρνουμε μέρος στις λεοτουργίες του venus. Αυτό μόνο (γιατί το παρασοβαρέψαμε)

ΕΛΛΑΔΑΡΑ - ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Sat Jun 26, 2004 2:20 pm

Σχετικά (και γενικά, δηλ. όχι μόνο σε αυτό το thread) με τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, εμένα με κάλυψε ο tsilochr και συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις του.
Vasilis wrote:Ρε vagalati πας καλά? :-D Τι έγραψες ρε άτομο? Μου άρεσε....Με τσάαααααατισες(ατάκα είναι!) Θα μου κάνεις μαθήματα φυσικής? Με ενδιαφέρει...Θέλω να γίνω αστροφυσικός!!!!Στα όνειρά μου μόνο βέβεια....
Για αστροφυσικό δε σε βλέπω καθώς θέλει πολλά χρόνια σπουδών Μπορείς όμως να γίνεις ερασιτέχνης αστρονόμος και να ασχοληθείς ερασιτεχικά και με την αστροφυσική. Εγώ πάντως μαζέυω χρήματα για τηλεσκόπιο (εκτός απο την αναβάθμιση η οποία συνεχώς αναβάλλεται :-D), καθώς μου αρέσουν παρα πολύ αυτά τα θέματα. Όμορφα πράγματα...
Ni!! Ni!! Ni!!
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”