Δ. Γκρ.
Εμείς φταίμε που είμαστε μυαλά;sandra wrote:Είμαι guru της πληροφορικής. Μην με πλησιάζεις ω κοινή θνητή, που χασομεράς με φλερτΈχω την αίσθηση ότι δεν θα έμπαινα καν στον κόπο
χεχε έτσι είναι. οι 4-5 πέντε computer geeks που ξέρω αποφεύγουν τις κοινές θνητές που χασομερούν με φλερτ όπως ο διάολος το λιβάνι. Έχουν μάλλον και αυτοί τους λόγους τους.sandra wrote:Ε εντάξει ας πούμε να μην ασχολούνται μόνο με υπολογιστές. Αυτά τα αγόρια κάνουν μπαμ από μακριά.
Έχω την αίσθηση ότι δεν θα έμπαινα καν στον κόποΣύμφωνα με Sandra o Computer Geek wrote: Είμαι guru της πληροφορικής. Μην με πλησιάζεις ω κοινή θνητή, που χασομεράς με φλερτ![]()
Ξέρεις Geeks που μιλάνε σε γυναίκες;tsilochr wrote:χεχε έτσι είναι. οι 4-5 πέντε computer geeks που ξέρω αποφεύγουν τις κοινές θνητές που χασομερούν με φλερτ όπως ο διάολος το λιβάνι. Έχουν μάλλον και αυτοί τους λόγους τους.sandra wrote:Ε εντάξει ας πούμε να μην ασχολούνται μόνο με υπολογιστές. Αυτά τα αγόρια κάνουν μπαμ από μακριά.
Έχω την αίσθηση ότι δεν θα έμπαινα καν στον κόποΣύμφωνα με Sandra o Computer Geek wrote: Είμαι guru της πληροφορικής. Μην με πλησιάζεις ω κοινή θνητή, που χασομεράς με φλερτ![]()
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
Χαχα πετυχημένο!sandra wrote:Dog oF wAr διάλεξε. Τελικά να μπούμε ναι ή όχι?
Σημείωση: δεν είμαι από παιδαγωγικό, αλλά από πληροφορική. Τα υπόλοιπα είναι ευνόητα:-p
Κι εγώ ξέρω... Γιατί δηλαδή το να ασχολείται κάποιος συστηματικά με μια επιστήμη τον κάνει μη προσπελάσιμο (από γυναίκες εννοώ); Μια πλευρά της ζωής το ένα, άλλη πλευρά το γκομενιλίκι. Αν κάποιος τα συνδυάζει και τα 2, τότε πρόκειται για ενδιαφέρον χαρακτήρα, ετσι δεν είναι;lumenintervalum wrote:εγώ πάλι ξέρω!! Πραγματικά geeks που μιλάνε σε πραγματικές γυναίκες!!
Costantine wrote:Γιατί αν παραασχολείται συστηματικά, το πιο πιθανό είναι να βρίσκει γκόμενα μια φορά κάθε πενταετία!Dog oF wAr wrote: Κι εγώ ξέρω... Γιατί δηλαδή το να ασχολείται κάποιος συστηματικά με μια επιστήμη τον κάνει μη προσπελάσιμο (από γυναίκες εννοώ); Μια πλευρά της ζωής το ένα, άλλη πλευρά το γκομενιλίκι. Αν κάποιος τα συνδυάζει και τα 2, τότε πρόκειται για ενδιαφέρον χαρακτήρα, ετσι δεν είναι;
(Αυτά είναι οι κίνδυνοι του επαγγέλματος)