απο τη χθεσινη συναυλια των muse στο τερα βαιμπ

Και εγώ! Ρε μήπως μας κάνετε πλάκαsandra wrote:Εγώ την βλέπω σύμφωνα με την φορά των δεικτών. Και ΕΤΣΙ γυρνάει.Όσο κι αν συγκεντρώνομαι δεν πάει από την άλλη. Τι συμπέρασμα βγάζεις τώρα από τον τρόπο που την βλέπω?
edit! Cactus στα πόδια συγκεντρώνεσαι και της αλλάζεις την φορά της. Σαν εκείνες τις εικόνες που αν συγκεντρωθείς γίνονται τρισδιάστατες(πώς τις λένε κόλλησα!)
Μια απ' τα ίδια..sandra wrote:Εγώ την βλέπω σύμφωνα με την φορά των δεικτών. Και ΕΤΣΙ γυρνάει.Όσο κι αν συγκεντρώνομαι δεν πάει από την άλλη.
Thnx αυτο βοήθησε. Επίσης βοηθάει να σχηματίσεις την εικόνα στο μυαλό σου, να κλείσεις τα μάτια σου και μετά να το εφαρμόσεις στην οθόνη του pcThe Punisher wrote: Edit: αλλάζει πόδι, ανάλογα με το αν την βλέπεις να γυρνάει clockwise ή αντίθετα. προσπαθήστε να κρύψετε όλη την εικόνα και να επικεντρωθείτε στη φτέρνα, και να προσπαθήσετε να πειστείτε ότι γυρνάει ανάποδα απ' ότι βλέπετε!
Εγώ τώρα που τη βλέπω σταματημένη σημαίνει ότι δεν έχω μυαλό;tsilochr wrote:The Right Brain vs Left Brain
The Right Brain vs Left Brain test ... do you see the dancer turning clockwise or anti-clockwise?