Κατάλαβα τι είναι το DADA!lumenintervalum wrote:θα σε πάω για ένα ποτό να δείς..

Μουσείο..!

(Γάτος με πέταλα είμαι γμτ..

Κατάλαβα τι είναι το DADA!lumenintervalum wrote:θα σε πάω για ένα ποτό να δείς..
Και είναι ένα από τα "στέκια" του αθηνοράματος..Το review του μουσείου wrote: Dadaist
Τhe Dark Ages
Στην ουσία, «κλέβουμε» λίγο, γιατί το original ιστορικό «Dada» των Εξαρχείων, λίκνο κάποτε της «εναλλακτικής διανόησης», παρέδωσε εδώ και δύο περίπου χρόνια τα όπλα (λόγω της παλαιότητας του κτιρίου, του ενοικίου κ.λπ.), αλλά όχι και το πνεύμα. Μετέφερε τον πιστό γοτθικό πυρήνα της τελευταίας περιόδου του στου Ψυρρή, ανανεώθηκε σε μεγαλύτερο, καλόγουστο χώρο με βαθύχρωμες βελουτέ κουρτίνες και video-wall.
INFO Ωγύγου 11, Ψυρρή, ????
Αυτά πάνε μαζί με το The lord of the rings, my dear friend!AnINffected wrote:Ηλίας Κουμουνδούρος, Your ideal job is a princess.
No Comment - No Emoticons (please!!!).
Τι εννοείς (πρόσεξε τι θα πείςsemis19 wrote:Αυτά πάνε μαζί με το The lord of the rings, my dear friend!
Δεν είναι κακό (γιατί άλλωστε!) απλά επειδή είσαι φαν του LOTR είναι λογικό να ασχοληθείς και εσ΄΄υ με πριγκιπικά θέματα!AnINffected wrote:Τι εννοείς (πρόσεξε τι θα πείςsemis19 wrote:Αυτά πάνε μαζί με το The lord of the rings, my dear friend!αλλιώς... θα έρθω και θα σε ξεμαλλιάσω! )
Εν τω μεταξύ δε ξέρω καν delphi...Your ideal job is a Delphi Developer.
AnINffected, Your ideal job is a Systems Analyst.
Ναι, ο ρόλος της Arwen (της αγαπημένης του Aragorn) είναι ιδανικός για εμένα.semis19 wrote:Δεν είναι κακό (γιατί άλλωστε!) απλά επειδή είσαι φαν του LOTR είναι λογικό να ασχοληθείς και εσ΄΄υ με πριγκιπικά θέματα!
AnINffected wrote: Δείτε και αυτό (καλά έχουμε εξαντλήσει τα πάντα!)
http://www.asxetos.gr/article.aspx?i=65
Πάλι καλά...# Είστε ευτυχισμένοι με βαθμολογία 79 όταν το ΑΡΙΣΤΟ είναι το 100 .
# Τα δε περιθώρια βελτίωσης είναι 21 ακόμα μονάδες .
Ουδέν σχόλιονsilegav wrote:To γεγονός ότι μου έβγαλε ότι το επάγγελμα μου θα είναι suicide bomber μήπως θα έπρεπε να με κάνει να ανησυχήσω????
Η σύγκρουση θα είναι σφοδρή...Marauder wrote:Kyriakos Pierrakakis, Your ideal job is a President.silegav wrote:To γεγονός ότι μου έβγαλε ότι το επάγγελμα μου θα είναι suicide bomber μήπως θα έπρεπε να με κάνει να ανησυχήσω????
click for another prediction
....
Ουδέν σχόλιον