Παραπονάκια...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Mon Jun 07, 2004 9:07 pm

P3 for president!!!.. Vote for p3!!!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Jun 07, 2004 10:45 pm

Ήδη το προηγούμενό μου post σου έχει απαντήσει p3. Πιστεύω πως πιο πολλά κάνουμε εμείς παρά εσείς!!! Απο προσωπική εμπειρία, εγώ 2 χρόνια παρακαλάω για 1 μόνο φορά για ψώνια κι ακόμα δεν την έχω δει... Δεν το καταλαβαίνω κακό είναι να θες να μοιραστείς κάτι που γουστάρεις πολύ με αυτόν που γουστάρεις ακόμα πιο πολύ; Ειδικά όταν δεν το απαιτείς και δεν το ζητάς να γίνεται συνέχεια... Να μη θίξω τον Πλούταρχο, που καλοκαίριασε, θα φύγει από Αθήνα και ακόμα θα περιμένω....(μάλλον μόνη μου θα πάω, αν πάω...) :cry: :cry:

Θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά τώρα; Πιστεύω πως τα πάντα είναι θέμα σχέσης και ανθρώπων. Αν στη σχέση σου γουστάρεις όπως είσαι, συνηθίζεις ή συμβιβάζεσαι ή τα ισορροπείς με τον άλλον(το καλύτερο για μένα), με ή χωρίς τα χατήρια (και από τις 2 πλευρές) τότε τελείωσε το θέμα. Δηλαδή εσύ μετανοιώνεις που ήσουν μαζί της και όχι αγκαλιά με την τηλεόραση για να δεις το πρωτάθλημα; Γενικώς πιστεύω πως κάτι χάνεις, αλλά κάτι άλλο κερδίζεις... Το θέμα είναι να ξέρει κανείς τι ζητάει ή τέλοσπάντων να βάζει προτεραιότητες. Καλός ο αγώνας, καλό το shopping, όλα καλά αρκεί να ξέρεις να τα κάνεις με μέτρο. Δε μίλησε κανείς για υπερβολή (μόνο εσείς :evil: ) .
There's no place like 127.0.0.1
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon Jun 07, 2004 11:01 pm

Ethel wrote:9-Γιατί η πλειοψηφία των γυναικών δεν οδηγάει καλά;
-Γιατί οι δάσκαλοι στις σχολές είναι άντρες!!!
Άρα πράγματι δεν ξέρετε να οδηγάτε!!!!

Και με την σειρά μου να πω: :smt041 :smt109 :smt041 Go p3 Go!!!

Είναι από τις λίγες φορές που το ιδιαίτερο προσωπικό στυλ του p3 στις απόψεις του με βρίσκει τόσο σύμφωνο!!! :-D
Lysander
bit level
bit level

Post by Lysander » Tue Jun 08, 2004 5:22 am

Με απλά λόγια...

Οι γυναίκες είστε γκρινιάρες... Γιατί έχουμε γεμίσει 4 σελίδες και ποιός ξέρει άλλες πόσες θα γεμίσουμε? Η ιστορία ξεκίνησε με το "παραπονάκια". Ποιος το έγραψε? Γυναίκα....

Σε ότι αφορά τον προσανατολισμό, ναι εμείς δεν ρωτάμε γιατί φροντίζουμε να ξέρουμε που πηγαίνουμε κάθε φορά... Και αν χαθούμε, ναι δεν θα ρωτήσουμε, δεν είναι τετραγωνισμός του κύκλου, μέρος είναι θα το βρούμε...

Το σχόλιο για τα ανέκδοτα των ανδρών σε ότι αφορά στις γυναίκες = 2 γραμμές σημαίνει ότι προφανώς 2 γραμμές σχετικά με εσάς αρκούν για να ξε...τούμε στα γέλια...

Η απάντηση στο θέμα εξυπνάδας του άνδρα = 90% γυναίκας του+ 10 % σκύλου έρχεται σε αντίθεση με την άλλη άποψη, ότι δηλαδή οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από τον άντρα. Ο θεός τις αφήνει για να προλάβουν να καταλάβουν ότι και οι άντρες κατάλαβαν σε λιγότερο χρόνο.

Παρόλα αυτά σας αγαπάμε... Και δεν τα εννοούμε όταν τα λέμε τα αστειάκια...(όχι πάντα...) (¨)
It's nice to be important but it's more important to be nice...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Tue Jun 08, 2004 2:28 pm

Eγώ προτείνω να κάνουμε μια ανάπαυλα μέχρι να ανεβάσουμε και άλλο δίσκο με χωρητικότητα >=80GB,για να σας στολίσουμε κατάλληλα.... :twisted:
Ακούς εκεί παράπονα από εμάς!;!;!;!; :-D :-D :-D
Πού ακούστηκε τέτοιο πράγμα!!!!
Για να τελειώνουμε,ό,τι μας κάνετε σας κάνουμε(αν όχι τα ίδια ακριβώς,αντίστοιχα).
π.χ. είστε γυναικοπαρέα και κοιτάζετε που θα πάτε να κάτσετε σε μια καφετέρια.Ψάχνετε να βρείτε το τραπεζάκι που έχει την καλύτερη θέα;;Οοοοοοχι.Ψάχνετε να βρείτε ένα τραπεζάκι δίπλα σε κάποιους που είναι μόνοι(και ας ελπίσουμε ότι αξίζουν,άλλο βέβαια αν εμείς θα τους βγάζαμε έτσι και αλλιώς τελείως σκάρτους!!!).Και το ωραίο της υπόθεσης...εμείς λέμε:"για ένα καφεδάκι θα έχει πάει με τις φίλες της ....Σιγά μωρέ!" . :mad:
Ο θεός τις αφήνει για να προλάβουν να καταλάβουν ότι και οι άντρες κατάλαβαν σε λιγότερο χρόνο.
Ωραίος!!! :lol: :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jun 08, 2004 3:18 pm

Vasilis wrote: Το ότι είμαστε πιο αισθηματίες από σας και την πατάμε και πληγωνόμαστε πιο εύκολα γιατί δεν το αναφέρετε?
Ethel έγραψε: Πληγωμένο αγόρι....:smt056
Δεν ξέρεις τι λέει ο Μάκης; " Όσοι είναι αισθηματίες την πατάνε στη ζωή..."
Καιρός να αλλάξεις πλεύση....[/quote]

Μάααααααλιστα Ethel. Αυτό θέλετε? Γιατί όταν το κάνουμε γινόμαστε ξαφνικά γουρούνια, γαιδούρια και όλα τα υπόλοιπα πλάσματα του ζωικού βασιλείου. Ok then. Και τότε δεν ακολουθούμε ούτε σε ψώνια ούτε πουθενά αλλού. Και επειδή είσαστε κάφροι δεν χρειάζεται να γίνουμε και εμείς.

:razz: Όσο για τις γυναίκες οδηγούς....χαχαχαχαχα!Θα χρειαστούμε και τα 80Gb του νέου δίσκου. 3/4 φορές που με έχουν ρίξει από το μηχανάκι ήταν γυναίκα. Η πρώτη έλενξε το δρόμο από την αντίθετη πλευρά, η δεύτερη δεν με είδε καν (12 η ώρα το μεσημέρι) και η τρίτη βγήκε με το κινητό στα χέρια και έλεγε: ¨Έλα σε κλείνω τώρα γιατί χτύπησα κάποιον".
Αφού λοιπόν την κάνανε την χαζομάρα, άρχισαν να κλαίνε γοερά γιατί νόμιζαν πως με σκοτώσανε. Δεν σκοτώνεται κυρίες μου κάποιος όταν σας μιλά ακόμη. Και χρειάστηκαν τουλάχιστον 3-4 λεπτά να της εξηγήσω πω δεν ένιωθα και πολύ βολικά κάτω από το αυτοκίνητό της και θα ήταν καλό να το τραβήξει για να μην λιώσω τελείως.

Άλλη περίπτωση είναι και οι γυναίκες συνοδηγοί που τυγχάνει να έχουν δίπλωμα οδήγησης. Εκεί πρέπει να έχεις την ανάλογη ψυχραιμία και να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Γιατί όταν θα πλησιάσεις στα 20 μέτρα την νταλίκα που έρχεται από το αντίθετο ρεύμα, για να σου αποδείξουν πως ξέρουν να οδηγούν και πως εσύ δεν έχεις ιδέα, θα πάρουν την πρωτοβουλία να στρίψουν το τιμόνι σου γι ανα αποφύγεις το πολύνεκρο...Και άντε μετά να σώσεις την καραμπόλα.

Για πες μικρή μου lumenintervalum, γιατί η Ethel δεν μπορεί να απαντάει για όλους μας :-D
Και κυρίως για το πρώτο σχόλιό μου.
The road goes on forever...
dini
bit level
bit level

Post by dini » Tue Jun 08, 2004 3:33 pm

ethel,ethel.ethel......
πες τα....το βρηκα,κουμπαρα σου θελω να γινω. θες να σε παντρεψω για να εισαι παντα μαζί μου να με διδασκεις? θα πουμε και στη λανα να μοιραζει μπουμπουνιέρες....
dini,γνωστή και ως κουμπάρα!!!!!!!!
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Tue Jun 08, 2004 3:45 pm

Vasilis wrote:
Μάααααααλιστα Ethel. Αυτό θέλετε? Γιατί όταν το κάνουμε γινόμαστε ξαφνικά γουρούνια, γαιδούρια και όλα τα υπόλοιπα πλάσματα του ζωικού βασιλείου. Ok then. Και τότε δεν ακολουθούμε ούτε σε ψώνια ούτε πουθενά αλλού. Και επειδή είσαστε κάφροι δεν χρειάζεται να γίνουμε και εμείς.
Πες τα να αγιάσει το στόμα σου !!!
Το χειρότερο ξέρεις πιο είναι;; Να σου λεει: τι καλός και τρυφερός είσαι μαζί μου... Και μετά σου λέει για έναν που της κολλάει και μόνο θέλει να sex απο μένα και κάτι τέτοια και μετά τα φτιάχνει, φασώνεται δε ξέρω γω τι μαζί του.
Μπορώ να θυμηθώ ν στη ν περιπτώσεις.

Η λύση μάγκες είνα μία
@@
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jun 08, 2004 4:00 pm

Από το να σκάμε με ποιον πήγε κάθε φορά (γιατί οι περισσότερες το έχουν μέσα στο μυαλό τους αυτό, χωρίς να είναι κανόνας) θα συμφωνήσω με τον Pap. Viva Espania...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Tue Jun 08, 2004 4:03 pm

Lysander wrote:Οι γυναίκες είστε γκρινιάρες... Γιατί έχουμε γεμίσει 4 σελίδες και ποιός ξέρει άλλες πόσες θα γεμίσουμε? Η ιστορία ξεκίνησε με το "παραπονάκια". Ποιος το έγραψε? Γυναίκα....
Bγάλε τις δικές σας απεγνωσμένες προσπάθειες να αλληλοϋποστηρίξετε το φύλο σας (που ό,τι και να κάνετε θα έχουμε τις απόψεις μας εμείς) και θα δεις πόσες σελίδες μένουν. Το μόνο που κάνουμε είναι μια απλή αναφορά σε αυτά που θα θέλαμε να αλλάξουμε από τους άντρες!
Vasilis wrote: Το ότι είμαστε πιο αισθηματίες από σας και την πατάμε και πληγωνόμαστε πιο εύκολα γιατί δεν το αναφέρετε?
Ethel wrote:Πληγωμένο αγόρι....
Δεν ξέρεις τι λέει ο Μάκης; " Όσοι είναι αισθηματίες την πατάνε στη ζωή..."
Καιρός να αλλάξεις πλεύση....
Το παραπάνω αν δεν το'πιασες είναι ειρωνικό! Και καλά τη μια το παίζετε τα κακόμοιρα, αισθηματικά αγοράκια που δεν μπορούν πλέον να πληγώνονται (δεν έχω φωτογραφία Παπ ρε γμτ) και την άλλη σας χαρακτηρίζει μια ελεεινή αναισθησία και μας αναγκάζει να σας λέμε γουρούνια και ό,τι πρόχειρο βρεθεί από το ζωικό βασίλειο!!!!!
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jun 08, 2004 4:26 pm

Το κατάλαβα ότι είναι ειρωνικό. Γιατί? Δεν είμαι εγώ πληγωμένο αγόρι? Ε τώρα μάλιστα...Μόλις διάβασε μια φίλη που κάθεται δίπλα μου το σχόλιο αυτό και γελάνε στο εργαστήριο (μόνο η γυναίκες...). Μόνο αυτό κάνετε. Αμάν πια...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Jun 08, 2004 4:50 pm

(Μίλα lumenintervalum μας τη λένε!!!!)
α!όντως,έχω χάσει επεισόδια!!!άτιμη εργασία Στρατηγικής!!!
Για να δούμε λοιπόν:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως ότι ίσως εσείς δεν κάνετε όσα χατίρια θα έπρεπε για τους άντρες σας;;;;; εεεεε;;;;; Έχετε;;;
Νομίζω ότι σου είναι πιο εύκολο να ζητήσεις κάτι, παρά να γκρινιάζεις που δεν το έχεις..άσε που δεν υπάρχει "πρέπει" στο να κάνεις ένα χατήρι σ' έναν άνθρωπο, υπάρχει μόνο "θέλω". δηλαδη δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανένα να σου κάνει το χατήρι αν δεν θέλει, μπορείς όμως να το εμπνεύσεις!
Για πες μικρή μου lumenintervalum, γιατί η Ethel δεν μπορεί να απαντάει για όλους μας
Και κυρίως για το πρώτο σχόλιό μου.
εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι η ευαισθησία ή μη είναι στον κάθε άθρωπο ξεχωριστά. Μερικοί είναι πιο ευαίσθητοι από κάποιους άλλους(πχ μερικές φορές, έχω συμπεριφερθεί σα γουρούνα και το ξέρω)..επίσης έχει να κάνει και με το πόσο φοβάται κάποιος άνθρωπος να πληγωθεί και πόσο γρήγορα το ξεπερνά. Επίσης πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι επιφορτισμένες με ποιο πολλά πράγματα και άρα θα πρέπει να είναι και πιο δυνατές.
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Tue Jun 08, 2004 5:00 pm

Επιφορτισμένες με πιο πολλά πράγματα? Όπως? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εκείνη την μία μέρα του μήνα που μας βγάζετε την ψυχή.
Και όταν μου λες πιο δυνατές τι εννοείς? Πως το ορίζεις το πιο δυνατές?
Πάντως μπορείς να παραδεχτείς πως σε γενικές γραμμές κολάμε περισσότερο και είμαστε λίγο περισσότερο στον δικό μας όμορφο κόσμο. Και τώρα που το θυμήθηκα αυτό που λέγαμε προχθές. Ποιός κάνει πιο εύκολα την απιστία? Ο άνδρας ή η γυναίκα? Ξέρεις την απάντηση.
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Sreak » Tue Jun 08, 2004 6:04 pm

Λοιπόν η μέγιστη διαφορά είναι ότι η γυναικά ζει στον πλασμένο κόσμο που έχει φτιάξει με τα μάτια της και ξυπνάει και κοιμάται όποτε γουστάρει και αγαπάει.
Ίδια συμπεριφορά αντρός τη μια είναι άψογη, την άλλη για κλάματα.
Αδιαφορείς = Γαϊδούρι
Γλυκός = Αχ πως κάνει έτσι, που είναι η αντρίλα του.

Αναζητάτε ισορροπίες που ποτέ δεν τις έχετε βρει μέσα σας.
Ρώτα τον εαυτό σου φίλη γυναίκα, ξέρεις τι θέλεις?
Σκεψου τι θέλεις από τον άντρα που θέλεις δίπλα σου μέχρι το φαγητό που θα φας το μεσημέρι.
Ξέρω θα μου απαντήσεις ΞΕΡΩ! Όμως μόλις τελείωσεις το φαγητό θα πεις: "Αχ και να έτρωγα μπακλαβά αντί για κανταίφι"

Όσον αφορά την οδήγηση.........................................................
Εδώ είμαι κατηγοριματικός.
1) 4/4 φορές που με ρίξανε ήταν γυναίκες. Σημείωση: οδηγώ 6 χρόνια μηχανή και δεν έχω κάνει ποτέ δήλωση (απάντηση στο ποιος έφτεγε)
2)Γυναίκα και καλά μοντέλο που πήγε να με σκοτώσει μιλώντας στο κινητό βγήκε στην Στεφανίδου με την κατηγορία ότι παραλίγο να την ξυλοκοπήσω
Ρε Ethel πες τον τίτλο που είχε βάλει γιατί τον έχω ξεχάσει :)
3)Σαν επιστήμονες πρέπει όλοι τα το παραδεχτούμε, δεν έχετε την ίδια αντίληψη χώρου με τους άντρες.
4)3/4 φορές αυτοί που κατεβάζουν καντήλια στην οδήγηση είναι οι γυναίκες
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Jun 08, 2004 7:08 pm

Να αναφέρω και εγώ ένα περιστατικό.Οδηγούσα ωραία και καλά(λέμε τώρα) στην πιγμένη Υμηττού...Σε κάποιο σημείο τα αυτοκίνητα στριμώχνονταν λίγο,και όπως πήγαινα ωραία και καλά να περάσω και εγώ,νιώθω μια ελαφρά ώθηση από τα δεξιά...κοιτάζω και βλέπω μια ωραία ξανθομαλλούσα με ένα χιλιοτρακαρισμένο Seicento να γδέρνει τον καινούργιο προφυλακτήρα μου!!!! :smt013 :smt076 :smt099 :smt092 Και το ωραίο..δεν είχε πάρει χαμπάρι!!!Αλλά έχετε και τον τρόπο σας...Σας λέω ότι δεν κάναμε χαρτιά και λοιπά αλλά ανταλλάξαμε στοιχεία "γενικότερα"!!! ;) Στα 3 χρόνια που οδηγώ,έχω πατήσει 6 φορές φρένο και έχω κοκκαλώσει το αμάξι,επειδή κάποια "συνειδητοποιημένη" οδηγός πετάχτηκε από ένα στενάκι...Και τις 2 φορές μου την είπανε από πάνω,χωρίς εγώ να τους πω κουβέντα.Να τις έβριζα να μου απαντούσαν,αλλά και χωρίς.... :shock:
Πάρτε το απόφαση!!! Από τις 10 γυναίκες,οι δύο μπορούμε να πούμε ότι οδηγείτε καλά...Οι υπόλοιπες, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!! Εγώ προτείνω ελεύθερους σκοπευτές στα φανάρια για εξαφάνιση της απειλής ( ΑΜΑΝ αν θυμάστε... ;) ) .
Βγήκε ο Χάρος παγανιά!!!!! :smt103 Κρυφτείτε!!!
Και μια τελευταία συμβουλή...Μακριά από ΤΑΞΙΤΖΟΥΔΕΣ!!!
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Tue Jun 08, 2004 7:44 pm

Για το θέμα την οδήγησης και μόνο πόσες φορές έχει τύχει να γίνει μαλα**α ας το πει η Ethel καλύτερα γιατί τις περισσότερες φορές ήταν μέσα...Και επειδή μερικοί ξέρουν πως οδηγάω τα περισσότερα συνέβησαν όταν πήγαινα normal...

Άρα ένα είναι το ηθικό δίδαγμα drive crazy...για να τους φοβίσεις πρίν κοιμηθούν πάνω στο τιμόνι και στην ανάψουν :-D
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Tue Jun 08, 2004 9:00 pm

HdKiller,αυτό το έχω δει και εγώ...Όταν πηγαίνω σαν μουρλός(τις περισσότερες φορές μάλλον) και ανακαλύπτω ξανά την κόρνα (!!!!) και τα φώτα,δε μου την μπαίνει κανείς/καμία.... :smt025
Tamiya rulezZz....

HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Tue Jun 08, 2004 9:39 pm

Εύγε αγόρι μου...εάν κάποτε φτιάξω το αυτοκινητάκι που θέλω(ένα απο αυτά που θέλω) έλα να πηγαίνουμε μαζί...

ΥΓ:Toyota Supra && Twin Turbo ...876HP !! RulEzzzz

πιο μετά μπορεί να παίξει και κανένα NOS...

Πόπο πρέπει να συνέλθω ούτε τάσι δεν θα πάρω έτσι όπως πάω απο τέτοιο εργαλείο. :-D

Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Tue Jun 08, 2004 11:15 pm

Sreak wrote: 2)Γυναίκα και καλά μοντέλο που πήγε να με σκοτώσει μιλώντας στο κινητό βγήκε στην Στεφανίδου με την κατηγορία ότι παραλίγο να την ξυλοκοπήσω
Ρε Ethel πες τον τίτλο που είχε βάλει γιατί τον έχω ξεχάσει :)
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Που το θυμήθηκες; :-D :-D :-D
Παιδιά βάζει τίτλο "Την χτύπησε και την παράτησε" (αν δεν απατώμαι!) Τι γέλιο έκανα εκείνη τη μέρα!Το τι λέγανε!!!! Την έβρισε, τη χτύπησε, τη μαλλιοτράβηξε και την παράτησε στη μέση του δρόμου... Την προηγούμενη μέρα μου είχε πει ο sreak το σκηνικό!!!!! Πωπω όταν το είδα.....
hdkiller wrote: Για το θέμα την οδήγησης και μόνο πόσες φορές έχει τύχει να γίνει μαλα**α ας το πει η Ethel καλύτερα γιατί τις περισσότερες φορές ήταν μέσα...Και επειδή μερικοί ξέρουν πως οδηγάω τα περισσότερα συνέβησαν όταν πήγαινα normal...
Επιβεβαιώνω....
Παιδιά δεν έχω δίπλωμα γι'αυτό και δεν θίγομαι. Πες όμως κι εσύ Hdkiller τι ωραία που το΄χω πάει τόσες φορές...
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Wed Jun 09, 2004 12:35 am

HdkiLLeR έγραψε:

Καλά ε...αν πάρεις τέτοιο εργαλείο έρχομαι κάτω μόνο και μόνο για μια βόλτα...Και αν είσαι πορωμένος...το ράλυ Κένταυρος (στο Πήλιο) το έχεις ακουστά? Ανέβα να κάνεις μία ειδική! Γιατί αν είναι να το κυκλοφορείς Αθήνα, με τόσες γυναίκες οδηγούς...θα το κλαις!!!
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Wed Jun 09, 2004 1:12 am

Vasilis wrote:HdkiLLeR έγραψε:

Καλά ε...αν πάρεις τέτοιο εργαλείο έρχομαι κάτω μόνο και μόνο για μια βόλτα...Και αν είσαι πορωμένος...το ράλυ Κένταυρος (στο Πήλιο) το έχεις ακουστά? Ανέβα να κάνεις μία ειδική! Γιατί αν είναι να το κυκλοφορείς Αθήνα, με τόσες γυναίκες οδηγούς...θα το κλαις!!!
Εάν τσιμπήσω τέτοιο εργαλείο θα κάνω το κάνω τον γύρο του κόσμου και σε κάθε στοφιλίκι θα αφήνω σημάδια... :-D

Εάν το είχα πάλι δεν θα χρειαζότανε να κατέβεις σε 2 ωρίστες θα σου ήμουν εκεί :)

Ethel wrote:Επιβεβαιώνω....
Παιδιά δεν έχω δίπλωμα γι'αυτό και δεν θίγομαι. Πες όμως κι εσύ Hdkiller τι ωραία που το΄χω πάει τόσες φορές...
Εγώ λέω πολύ ωραία το έχεις πάει...το saxaki μου όμως δεν ξέρω τι θα πεί εάν το ρωτήσω :) :)...Πέρα απο την πλάκα μια χαρά το πάς γιατί πολύ απλά είχες εμένα να σου μάθω :-D

lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Wed Jun 09, 2004 3:17 am

Lysander wrote: Η απάντηση στο θέμα εξυπνάδας του άνδρα = 90% γυναίκας του+ 10 % σκύλου έρχεται σε αντίθεση με την άλλη άποψη, ότι δηλαδή οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από τον άντρα. Ο θεός τις αφήνει για να προλάβουν να καταλάβουν ότι και οι άντρες κατάλαβαν σε λιγότερο χρόνο.
όχι είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα..βαρύτερο DNA->εξελικτικά ανώτεροι οργανισμοί..
Vasilis wrote:Ποιός κάνει πιο εύκολα την απιστία? Ο άνδρας ή η γυναίκα?
Νομίζω ότι κανένας δεν απιστεί, αν ξέρει τι θέλει και έχει το μυαλό του συγκεντρωμένο και δεν έχει τη νοοτροπία του "γ.....ω", που σημαίνει ότι όλοι/ες θα πρέπει να πέφτουν ξεροί/ες όταν τον/την βλέπουν (και το έχουμε συζητήσει αυτό,άλλες φορές). Η απιστία έρχεται όταν παύει να υπάρχει ενδιαφέρον (για να μην πω αγάπη και το βαρύνω) και τον άλλο τον έχεις γραμμένο..Αναλόγως τον άντρα και αναλόγως τη γυναίκα, βέβαια..

Πάντως ούτε κι εγώ θίγομαι για τις γυναικείες οδηγητικές ικανότητες, γιατί αφενός ούτε κι εγώ έχω δίπλωμα και βαριέμαι να πάω να βγάλω με τέτοιο πήξιμο από τη σχολή και αφετέρου έχω δει τη μάνα μου πως οδηγεί (σε φάση:οδηγώ- με- 60km/h- πάνω- στην-(άδεια)- περιφερειακή- του- Υμηττού- σχεδόν- στη- μέση- του- δρόμου- και-έτσι- δεν- θέτω- τον- εαυτό- μου-ή- τους- άλλους- σε- κίνδυνο..) Δεν μπορώ!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”