Εσωτερικές αναζητήσεις.../ρητορικές ερωτήσεις

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Wed Jun 23, 2004 6:58 pm

xristina wrote:
Ethel wrote:
xristina wrote: Μπορεί να σου ακουστεί γελοίο αλλά έχω φτάσει κάποιες φορές σε σημείο να πω ότι "Δεν είμαί για αυτό τον κόσμο..."
Toν κόσμο εσύ τον πλάθεις. Ότι δεν ανήκει στον κόσμο σου απλά το πετάς. Αυτή είναι και η δύναμή σου
Δεν είναι εύκολο και δεν μπορείς πάντα να πετάς ότι δε σ'αρέσει. Ίσως να το πάρεις απόφαση και να αρχίσεις να πετάς και να πετάς και στο τέλος να δημίουργήσεις έναν κόσμο δικό σου αλλά ψεύτικο, άδειο, νεκρό. Τότε τι κάνεις? Καλό είναι να προσπαθείς και να αλλάξεις μερικά πράγματα πριν τα πετάξεις, μπορεί και να μη τα καταφέρεις πάντως θα έχεις προσπαθήσει!
Δε με κατάλαβες. Aν δε σ'αρέσει, το πετάς. Αν σ'αρέσει και γουστάρεις να ασχοληθείς μαζί του, προσπαθείς να το αλλάξεις (αν και η γνώμη μου είναι ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν). Δεν μένει άδειος ο κόσμος σου, εκτός αν αδειάσεις εσύ από συναισθήματα και ψυχή. Δεν μένει ένας ψεύτικος κόσμος γιατί δεν αφήνεις μέσα του την εικόνα που θέλεις να νομίζεις ότι έχει κάποιος. Δεν μένει νεκρός γιατί στη φύση, όπως είπε και ο αδερφός παραπάνω, όλα έχουν ισορροπία. Θα'ρθει ό,τι σου αξίζει, ό,τι είναι καλύτερο για σένα. Ουδείς αναντικατάστατος που λέμε. Να προσπαθήσεις για να γουστάρεις να λες ότι είπα αυτά που ήθελα, όχι έχοντας σκοπό να αλλάξεις την άποψη κάποιου για σένα. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Ο κόσμος για τον καθένα μας έχει τη δική του ερμηνεία. Το ίδιο και η ευτυχία. Λέμε για κάποιον "είναι στον κόσμο του" , αλλά τελικά δεν το βρίσκω υποτιμητικό αυτό. Τουλάχιστον πάει να πει ότι τα βρήκε με την πάρτη του!!!!
There's no place like 127.0.0.1
xristina
byte level
byte level

Post by xristina » Wed Jun 23, 2004 8:57 pm

lumenintervalum wrote:πόσα και πόσα δεν έχουμε κρατήσει επειδή μας θυμίζουν κάτι;;νομίζω αν ο καθένας το σκεφτεί θα διαπιστώσει ότι είναι πάρα πολλά αυτά....
Καλά ολοκληρώνετε τη σκέψη μου!!!
Vasilis wrote:...τι όμορφο που θα ήταν αυτά να τα λέγαμε και με τους γύρω μας και να μην τα γράφαμε μόνο. Το να γράφεις κάτι είναι πάντα πολύ πιο εύκολο από το να το λες. Βλέπω μόνο μερικά λόγια από ανθρώπους που δεν έχω δει ποτέ. Μακάρι τέτοιες συζητήσεις να είχανε μεγαλύτερο μέρος στη ζωή μας. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τις θεωρούν ξενέρωτες....νιώθω πολύ όμορφα με αυτά που διαβάζω. Μακάρι να ήταν έτσι η ζωή μας. Γεμάτη με ανθρώπους που θέλουν να σκέφτονται και να συζητούν τέτοιες ανησυχίες. Δεν θα ήταν όλα πιο όμορφα? Πιστεύω ναι.
Πες τα πες τα να νιώσουμε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι!!
Μακάρι να υπήρχαν αρκετοί που σκέφτονται σαν και σένα.
Vasilis wrote: Το κράτησε όμως! Δεν το πέταξε ούτε βρώμικο ούτε φθαρμένο! Γιατί ένιωθε κάτι γι' αυτό!
Αχ βρε Vasili μακάρι να σήμαινε πάντα αυτό. Μερικές φορές το κάδρο το κρατάνε περισσότερο για να νιώθουν ασφάλεια ότι και αν μετανιώσουν και το ξαναχρειαστούν θα είναι εκεί. Ξέρω ότι με καταλαβαίνεις :!:
Ethel wrote: ...στη φύση, όπως είπε και ο αδερφός παραπάνω, όλα έχουν ισορροπία. Θα'ρθει ό,τι σου αξίζει, ό,τι είναι καλύτερο για σένα.
Ναι συμφωνώ αλλά μερικές φορές σε πνίγει ότι μπορεί να δίνεις μόνο σε κάποιον και για να ισχύει αυτή η ισορροπία κάποια στιγμή μπορεί να παίρνεις μόνο από κάποιον άλλο. Δεν θ ήταν ωραία να γίνεται αμοιβαία; Πολλά ζητάω ε;
Ethel wrote: Να προσπαθήσεις για να γουστάρεις να λες ότι είπα αυτά που ήθελα, όχι έχοντας σκοπό να αλλάξεις την άποψη κάποιου για σένα.
Σ'αυτό συμφωνώ με χίλια!
Ethel wrote: "είναι στον κόσμο του" .Τουλάχιστον πάει να πει ότι τα βρήκε με την πάρτη του!!!!
Μπορεί όμως και να σημαίνε ότι έχει χάσει τον εαυτό του, δεν ξέρει τι του γίνεται, τι θέλει. Αλλιώς και εγώ συμφωνώ καλά κάνει και γουστάρει!!!
Αδιάφορος δεν είναι όποιος σε κάνει να πονέσεις
αλλά εκείνος που δεν πονάει όταν το κάνει!
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Wed Jun 23, 2004 10:29 pm

xristina wrote: Ναι συμφωνώ αλλά μερικές φορές σε πνίγει ότι μπορεί να δίνεις μόνο σε κάποιον και για να ισχύει αυτή η ισορροπία κάποια στιγμή μπορεί να παίρνεις μόνο από κάποιον άλλο. Δεν θ ήταν ωραία να γίνεται αμοιβαία; Πολλά ζητάω ε;
Το αν ζητάς πολλά δεν είμαι το πλέον καταλληλότερο άτομο να σου απαντήσει (όσοι με ξέρουν θα επιβεβαιώσουν το πόσο απαιτητική είμαι, γενικώς θέλω θέλω θέλω....). Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δε χρειάζεται να ζητάς κάτι. Αν είναι να'ρθει, θε να΄ρθει αλλίως θα προσπεράσει (όπως ήδη προειπώθηκε). Σίγουρα το "αμοιβαία" που είπες είναι το καλύτερο. Αλλά δεν έρχονται αυτά κατά παραγγελία!!! :roll:
xristina wrote: Μπορεί όμως και να σημαίνε ότι έχει χάσει τον εαυτό του, δεν ξέρει τι του γίνεται, τι θέλει. Αλλιώς και εγώ συμφωνώ καλά κάνει και γουστάρει!!!

Ναι παίζει η ερμηνεία του, απλά εγώ θέλω να το λέω έτσι για να δικιολογούμαι στους άλλους!!!!! Χιχιχι :-D :-D :-D
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Thu Jun 24, 2004 11:48 pm

xristina:
Vasilis έγραψε:

Το κράτησε όμως! Δεν το πέταξε ούτε βρώμικο ούτε φθαρμένο! Γιατί ένιωθε κάτι γι' αυτό!

Αχ βρε Vasili μακάρι να σήμαινε πάντα αυτό. Μερικές φορές το κάδρο το κρατάνε περισσότερο για να νιώθουν ασφάλεια ότι και αν μετανιώσουν και το ξαναχρειαστούν θα είναι εκεί. Ξέρω ότι με καταλαβαίνεις
Έχεις δίκαιο, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τους ανθρώπους που νιώθουν όμορφα μ' αυτό...Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτούς που το κάνουν αυτό σε κάποιον άλλο!!! Είναι απλά άσχημο και ψεύτικο! Πάντως υπάρχουν και άνθρωποι και δεν θέλω να πιστεύω πως είναι λίγοι, που το κάδρο αν και πλέον έχι παλιώσει και φθαρεί, το έχουν κάπου βολεμμένο και δεν το πετάνε!

Xristina:
Ethel έγραψε:

"είναι στον κόσμο του" .Τουλάχιστον πάει να πει ότι τα βρήκε με την πάρτη του!!!!

Μπορεί όμως και να σημαίνε ότι έχει χάσει τον εαυτό του, δεν ξέρει τι του γίνεται, τι θέλει. Αλλιώς και εγώ συμφωνώ καλά κάνει και γουστάρει!!!
Ναι, έχεις δίκαιο. Έχω φίλο που έχει χάσει τον εαυτό του και είναι στον κόσμο του. Και έναν άλλο που τρελάθηκε, αλλά αυτός μάλλον είναι άλλη περίπτωση...ας μην το σκέφτομαι και στενοχωριεμαι...
The road goes on forever...
xristina
byte level
byte level

Post by xristina » Fri Jun 25, 2004 2:36 pm

Vasilis wrote:
Ναι, έχεις δίκαιο. Έχω φίλο που έχει χάσει τον εαυτό του και είναι στον κόσμο του. Και έναν άλλο που τρελάθηκε, αλλά αυτός μάλλον είναι άλλη περίπτωση...ας μην το σκέφτομαι και στενοχωριεμαι...
Αυτά είναι τα δράματα. Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να σαλτάρει. Και μπορεί και να το δεις από ανθρώπους που τους νόμιζες δυνατούς...
Προσπάθησε να μη τα σκέφτεσαι και στεναχωριέσαι να μου πεις γίνεται; Καλύτερα να επισκέφτεσαι πιο χαρούμενα topic :)
Τι να κάνουμε όλα μέσα στη ζωή είναι δεν μπορούμε να κάνουμε πάντα ότι δεν τα βλέπουμε,ε;
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sat Jun 26, 2004 10:13 pm

τι σημαίνει δύναμη όμως;;και με ποιο κριτήριο θεωρούμε κάποιον δυνατό;;

κάτι που σκεφτόμουν σε δύσκολες καταστάσεις:
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn’t even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn’t even matter
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat Jun 26, 2004 11:47 pm

Mήπως πολύ απλά δυνατός είναι αυτός που προσπαθεί; Που δεν κάθεται απλά να δέχεται ότι του επιφυλάσσει η μοίρα του, η ζωή του;
xristina
byte level
byte level

Post by xristina » Mon Jun 28, 2004 10:35 am

Ethel wrote:Mήπως πολύ απλά δυνατός είναι αυτός που προσπαθεί; Που δεν κάθεται απλά να δέχεται ότι του επιφυλάσσει η μοίρα του, η ζωή του;
Συμφωνώ γιατί έχει παρεξηγηθεί αυτή η έννοια. Δε σημαίνει ότι όποιος είναι ευαίσθητος είναι αδύναμος και όποιος είναι αναίσθητος δυνατός. Αν προσπαθείς και μετά από κάθε αναποδιά στέκεσαι να πόδια σου για μένα είσαι δυνατός...Όλοι βέβαια κάποια στιγμή στη ζωή μας λυγίζουμε και πέφτουμε όλοι όμως έχουμε μέσα μας τη δύναμη να ξανασηκωθούμε. Προσωπικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος κρύβει τεράστια δύναμη μέσα του τόση που ούτε μπορεί να φανταστεί!
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Jun 28, 2004 1:15 pm

σ αυτό συμφωνώ κι εγώ..επίσης πιστεύω οτι δυνατός είναι αυτός που πιστεύει στον εαυτό του και στις δυνατότητες του..
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Wed Jun 30, 2004 1:40 am

Χριστίνα δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ με τα λόγια σου. Το έχω νιώσει πολλές φορές. Έχω πέσει πολλές φορές και έχω γονατίσει ακόμη περισσότερες. Και προσπαθώ πάντα να σταθώ. Όλοι θα πουν ότι αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και σου δίνει πολύ περισσότερη δύναμη. Ότι μπορείς να καταλαβαίνεις και να σέβεσαι κάποια πράγματα περισσότερο. Μακάρι όμως να είχα περάσει λιγότερα. Μακάρι να μην είχα περάσει κάποιες πολύ δύσκολες κατστάσεις και ας ήμουν λίγο χειρότερος άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο, ξέρεις, να κλαις μέσα σου και όλοι να λένε, κοίτα τι χαμογελαστό παιδάκι...
xristina
byte level
byte level

Post by xristina » Wed Jun 30, 2004 10:42 am

Vasilis wrote: Είναι πολύ δύσκολο, ξέρεις, να κλαις μέσα σου και όλοι να λένε, κοίτα τι χαμογελαστό παιδάκι...
Καλά πόσες φορές το λέω. Δεν είναι θέμα προσποίησης μπορεί να είσαι χάλια και να σου βγαίνει χαχαχα και χουχουχου και να λένε οι άλλοι κοίτα αυτός δεν πρέπει να έχει προβλήματα και όμως εσύ μέσα σου να κλαις εκείνη την ώρα. Οι πολύ δικοί σου όμως το αντιλαμβάνονται. Πραγματικά μπορεί να σε ρωτήσουν από μια παρέα ποιον βλέπεις να είναι καλύτερα και να δείξεις αυτόν που στην πραγματικότητα είναι χειρότερα.
Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι κάποιες στιγμές βρε Βασίλη. Πιστέυω ότι ό,τι γίνεται έχει το λόγο του και κάτι θέλει να σου περάσει ακόμα και τα χειρότερα. Αναρωτιέμαι όμως γιατί να πρέπει να περάσω δεύτερη φορά την ίδια κατάσταση. Μάλλον δεν τα κατάλαβα σωστά στην πρώτη και πρέπει να τα εμπεδώσω,ε :smile:
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Wed Jun 30, 2004 4:12 pm

xristina wrote:Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι κάποιες στιγμές βρε Βασίλη. Πιστέυω ότι ό,τι γίνεται έχει το λόγο του και κάτι θέλει να σου περάσει ακόμα και τα χειρότερα. Αναρωτιέμαι όμως γιατί να πρέπει να περάσω δεύτερη φορά την ίδια κατάσταση. Μάλλον δεν τα κατάλαβα σωστά στην πρώτη και πρέπει να τα εμπεδώσω,ε :smile:
όντως αυτό πρέπει να συμβαίνει..κι εγώ το πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο (Fate up against your will που λένε και οι Echo&the bunnymen)
πάντως απορώ πως μπορείτε να είστε χαχαχαχουχουχου όταν δεν είστε καλά ψυχολογικά..Δεν είναι θέμα προσποίησης, το καταλαβαίνω, είναι μάλλον θέμα ανθρώπου..Εγώ δεν μπορώ με τπτ!!όταν είμαι καλά φαίνεται, όταν δεν είμαι καλά εκεί κι αν φαίνεται και φαίνεται κι όταν είμαι ουδέτερη...
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Thu Jul 01, 2004 5:12 am

xristina:
Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι κάποιες στιγμές βρε Βασίλη. Πιστέυω ότι ό,τι γίνεται έχει το λόγο του και κάτι θέλει να σου περάσει ακόμα και τα χειρότερα. Αναρωτιέμαι όμως γιατί να πρέπει να περάσω δεύτερη φορά την ίδια κατάσταση. Μάλλον δεν τα κατάλαβα σωστά στην πρώτη και πρέπει να τα εμπεδώσω,ε
Χριστίνα μου δεν μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Είναι κάποια πράγματα που δεν υπάρχει δεύτερη φορά γι' αυτά. Δεν μπορεί να υπάρχει δεύτερη φορά. Υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες που δεν έχεις τη δύναμη να τις περάσεις ξανά. Ίσως δεν καταλαβαίνεις τι λέω, αλλά αν σου εξηγήσω θα καταλάβεις. Δεν αναφέρομαι μόνο σε ανθρώπινες σχέσεις. Είναι καταστάσεις της ζωής. Άστο...

lumenintervalum:
πάντως απορώ πως μπορείτε να είστε χαχαχαχουχουχου όταν δεν είστε καλά ψυχολογικά..
Γίνεται. Εξαρτάται τι θες να δείξεις στον άλλο. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να είσαι πάντα μέσα στην μαυρίλα. Προσπαθείς να δείχνεις καλά, άσχετα αν δεν είσαι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Απλά νομίζω πως είναι λίγο εγωιστικό να κλαίγεσαι συνέχεια και να μην προσπαθείς.
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Jul 01, 2004 1:34 pm

εγώ δεν είπα να κλαίγομαι συνέχεια και να μην προσπαθώ..δε μου αρέσει να κλαίγομαι, ούτε να μεταφέρω τα προβλήματά μου στους άλλους..απλά όταν δεν είμαι καλά δεν μπορώ να κάνω ότι είμαι!!άμα μιζεριάσω τόσο ώστε δεν μπορώ άλλο, τότε είμαι εντάξει..λογικά πρέπει να καταλαβαίνεις πως το εννοώ..
A blink of an eye
A dream for the blind
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Jul 01, 2004 1:55 pm

Είναι θέμα ανθρώπου πιστεύω. Ξέρω άτομα που κι αν έχουν κάτι δεν παίρνουν χαμπάρι, είναι μες στο χαβαλέ και στην άνεση. Απ΄την άλλη εγώ ανήκω στην κατηγορία της Δανάης! Με τη μια θα το καταλάβεις αν έχω κάτι, ακόμα κι αν κάποιος με δει για πρώτη φορά.
xristina
byte level
byte level

Post by xristina » Thu Jul 01, 2004 11:37 pm

lumenintervalum wrote: πάντως απορώ πως μπορείτε να είστε χαχαχαχουχουχου όταν δεν είστε καλά ψυχολογικά..
Δε γίνεται πάντα αλλά κάποιες φορές είμαι χάλια και μπορεί να βγω και να είμαι μες τα γέλια σα να αντιδρά ο οργανισμός. Δεν κρατάει πολύ όμως γι'αυτό και εγώ κάποιες περιόδους της ζωής μου νιώθω πολύ κυκλοθυμική.
Δεν κρύβεται εύκολα πάντα όταν δεν είσαι καλά. Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει να το κρύψω πολλές φορές έχω κλάψει μπροστά σε άλλους. Γενικότερα είμαι πολύ αυθόρμητη στις αντιδράσεις μου και δεν μπορώ να προσποιηθώ αλλά μερικές φορές μπορεί να μου βγει αντίθετη διάθεση από αυτή που έχω μέσα μου. Είναι κουλό ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται μάλλον αντίδραση.

Vasilis wrote: Είναι κάποια πράγματα που δεν υπάρχει δεύτερη φορά γι' αυτά. Δεν μπορεί να υπάρχει δεύτερη φορά. Υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες που δεν έχεις τη δύναμη να τις περάσεις ξανά. Ίσως δεν καταλαβαίνεις τι λέω, αλλά αν σου εξηγήσω θα καταλάβεις. Δεν αναφέρομαι μόνο σε ανθρώπινες σχέσεις. Είναι καταστάσεις της ζωής. Άστο...
Καταλαβαίνω εν μέρει χωρίς να είμαι σίγουρη. Εγω απλά το εννοούσα για τις ανθρώπινες σχέσεις που την παθαίνω μία φορά και δε βάζω μυαλό. Ξέρω ότι καταλαβαίνεις...
Vasilis wrote: Γίνεται. Εξαρτάται τι θες να δείξεις στον άλλο. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να είσαι πάντα μέσα στην μαυρίλα. Προσπαθείς να δείχνεις καλά, άσχετα αν δεν είσαι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Απλά νομίζω πως είναι λίγο εγωιστικό να κλαίγεσαι συνέχεια και να μην προσπαθείς.
Συμφωνώ ότι είναι καλό να προσπαθείς να είσαι καλύτερα για σένα όχι για τους άλλους αλλά εγώ αν δεν είμαι καλά και για μεγάλο διάστημα που έχει γίνει δεν μπορώ να σκέφτομαι και το πως φαίνομαι στους άλλους. Σιγουρα με πειράζει γιατί με έχουν συνηθίσει πολύ ζωντανή και γίνομαι άλλος άνθρωπος όταν δεν είμαι καλά. Αν είμαι όμως μέχρι και πως τραγουδάει η Καλομοίρα κάνω. Άσε μιλάμε είμαι μεγάλο τσίρκουλο :) Ρώτα και τη Ζωή τι έχει τραβήξει τώρα που διαβάζουμε. Νιώθω ακόμα παιδί και μ'αρέσει πολύ!
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Jul 02, 2004 5:00 am

xristina:
Νιώθω ακόμα παιδί και μ'αρέσει πολύ!
Ανήκουμε στην ίδια κατηγορία! Γουστάααρω!

Λοιπόν. Παραδειγματάκι. Λέμε ότι είμαι χάλια. Μιλάμε για πολύ χάλια! Βγαίνω με παρέα έξω και με βλέπουν με τα μούτρα μέχρι κάτω. Με ρωτάνε τι έχω και ως κλασικό παιδάκι θα απαντήσω, τίποτα. Όταν λες στον άλλο τίποτα πάει να πει ότι είσαι καλά. Ο άλλος προφανώς και δεν σε πιστεύει και αν έχει όρεξη θα προσπαθήσει να σου φτιάξει τη διάθεση. Τώρα υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Αν εσύ θέλεις και επαναλαμβάνω ΘΕΛΕΙΣ, τότε χαμογελάς και προσπαθεις να νιώσεις όμορφα. Ίσως και να περάσεις καλά στην τελική. Όταν όμως γυρίσεις στο σπίτι, τότε αρχίζεις και νιώθεις πάλι χάλια και αν όχι αμέσως, μετά από λίγη ώρα. Η δεύτερη περίπτωση είναι να αγνοήσεις απειδικτικά τις φιλότιμες προσπάθειες του άλλου που προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να ζεις στον κόσμο σου που εκείνη τη στιγμή είναι πολύ μίζερος.
Αυτό εννοώ όταν λέω πως είναι καλό να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερα, ακόμη και αν δεν σου βγαίνει. Πολλές φορές είμαι χάλια και το δείχνω. Πολλές φορές όμως το κρατώ μέσα μου και λέω ότι, κοίτα να δεις Βασίλη μπορείς να είσαι και καλύτερα. Χαμογέλαω έστω και χωρίς να το νιώθω και αυτό στο τέλος με βοηθά να νιώσω πραγματικά καλά. Σίγουρα είναι στον χαρακτήρα του καθενός. Αλλά σίγουρα μπορούμε να προσπαθούμε να ελέγχουμε τον εαυτό μας και τη διάθεσή μας. Όλα είναι στο μυαλό μας.
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Jul 02, 2004 5:41 pm

δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωθα πραγματικά χάλια...
όχι, ψέματα, θυμάμαι..εκείνη την φορά δεν ένιωθα καθόλου καλά, κράτησε λίγο-ευτυχώς, αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να "προσποιηθώ" ότι όλα είναι μια χαρά και ότι νιώθω κάπως καλά!!θυμάμαι καθόμουν στο σπίτι μου στον καναπέ, έκανα ότι έβλεπα τηλεόραση, ενώ το μυαλό μου ήταν εντελώς αλλού..ένιωθα εντελώς άδεια μέσα μου και ότι τίποτα δεν αξίζει ούτε έχει νόημα..
όταν κατέληξα σε συμπέρασμα και μου πέρασε ένιωθα υπέροχα, καλύτερα από κάθε άλλη φορά, γιατί όλα ήταν σε μια σειρά και όταν το βράδυ βγήκαμε έξω γιατί γιόρταζε μια φίλη μου, άκουσα τέλεια μουσικούλα, ήπια κανά-δυό ποτηράκια και ήρθα στα ίσια μου!!!

Συνήθως η διαδικασία είναι παρόμοια με την παραπάνω:
θα συμβεί κάτι (δε μιζεριάζω χωρίς λόγο ποτέ)
θα το συζητήσω με τους φίλους μου και θα το αναλύσουμε
θα μιζεριάσω μέχρι να καταλήξω στο τι θα κάνω
θ ακούσω πολλή μουσική που να με γεμίζει εκείνη την ώρα ή ακόμα καλυτερα θα πάω σε μια συναυλία ή κάπου που να μην ακούω τίποτα άλλο εκτός από τη μουσική που θέλω
και μόλις βγω, άντε τις επόμενες μέρες το αργότερο, θα ξέρω τι θέλω και θα νιώθω μοναδικά πάλι, θα μου περάσει και όλα θα είναι υπέροχα!!
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Sun Jul 04, 2004 3:59 am

Ακόμη και αυτό το προγραμματίζεις lumenintervalum? Τστστστστσ. :-D Φτάνει με τον προγραμματισμό! :shock:
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sun Jul 04, 2004 4:18 am

ε δεν ειναι θέμα προγραμματισμού, είναι να ξέρω τι με κάνει να νιώθω καλά...κακό είναι αυτό;;
A blink of an eye
A dream for the blind
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Sun Jul 04, 2004 4:30 am

Έλα, πλάκα σου έκανα. Μην αρπάζεσαι! Ο καθένας έχει τον τρόπο του να νιώθει καλύτερα!!! αυτός είναι ο τρόπος σου και είναι απολύτως σεβαστός.
EffiE
byte level
byte level

Post by EffiE » Sun Jul 04, 2004 12:01 pm

Tι λέτε τώρα, ρε παιδιά?
Έχω να νιώσω χαλαρή και χαρούμενη πολύ καιρό. Αυτή η παλιοεξεταστική με έχει κάνει φρενοπαθή. Προχτές έβλεπα εφιάλτη ότι με δάγκωνε ένας σκύλος!!! Ούτε όταν βλέπω τηλεόραση δε χαλαρώνω, αφού βλέπω Εθνική και είμαι στην πρίζα συνέχεια!!! Τουλάχιστον μετά από κάθε παιχνίδι εκτονωνόμαστε...
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”