Δε με κατάλαβες. Aν δε σ'αρέσει, το πετάς. Αν σ'αρέσει και γουστάρεις να ασχοληθείς μαζί του, προσπαθείς να το αλλάξεις (αν και η γνώμη μου είναι ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν). Δεν μένει άδειος ο κόσμος σου, εκτός αν αδειάσεις εσύ από συναισθήματα και ψυχή. Δεν μένει ένας ψεύτικος κόσμος γιατί δεν αφήνεις μέσα του την εικόνα που θέλεις να νομίζεις ότι έχει κάποιος. Δεν μένει νεκρός γιατί στη φύση, όπως είπε και ο αδερφός παραπάνω, όλα έχουν ισορροπία. Θα'ρθει ό,τι σου αξίζει, ό,τι είναι καλύτερο για σένα. Ουδείς αναντικατάστατος που λέμε. Να προσπαθήσεις για να γουστάρεις να λες ότι είπα αυτά που ήθελα, όχι έχοντας σκοπό να αλλάξεις την άποψη κάποιου για σένα. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.xristina wrote:Δεν είναι εύκολο και δεν μπορείς πάντα να πετάς ότι δε σ'αρέσει. Ίσως να το πάρεις απόφαση και να αρχίσεις να πετάς και να πετάς και στο τέλος να δημίουργήσεις έναν κόσμο δικό σου αλλά ψεύτικο, άδειο, νεκρό. Τότε τι κάνεις? Καλό είναι να προσπαθείς και να αλλάξεις μερικά πράγματα πριν τα πετάξεις, μπορεί και να μη τα καταφέρεις πάντως θα έχεις προσπαθήσει!Ethel wrote:Toν κόσμο εσύ τον πλάθεις. Ότι δεν ανήκει στον κόσμο σου απλά το πετάς. Αυτή είναι και η δύναμή σουxristina wrote: Μπορεί να σου ακουστεί γελοίο αλλά έχω φτάσει κάποιες φορές σε σημείο να πω ότι "Δεν είμαί για αυτό τον κόσμο..."
Ο κόσμος για τον καθένα μας έχει τη δική του ερμηνεία. Το ίδιο και η ευτυχία. Λέμε για κάποιον "είναι στον κόσμο του" , αλλά τελικά δεν το βρίσκω υποτιμητικό αυτό. Τουλάχιστον πάει να πει ότι τα βρήκε με την πάρτη του!!!!