Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
Υγεία σ'εμένα και στους ανθρώπους που αγαπώ,όταν υπάρχει υγεία όλα τ'άλλα με λιγότερη ή περισσότερη προσπάθεια γίνονται!!!!
Ποιό είναι το χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα σου και ποιο το καλύτερο????
Ποιό είναι το χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα σου και ποιο το καλύτερο????
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Θα επαιρνα ενα καλο (σχετικα, οχι καμμια βιλα, δε μου αρεσουν οι υπερβολες) σπιτι(200.000-300.000) για να μεινω μονος και θα ζουσα πλουσια με τους τοκους* και τα υπολοιπα! Με 1.000.000 θα αναγκαζομουνα να τη βγαλω τη ρημαδοσχολη δυστηχως, και να δουλεψω, γιαυτο ειπα πριν οτι θελω 3 εκ
*Ειναι περιπου 12.000 το χρονο οι τοκοι μονο οχι και ασχημο συμπληρωμα εισοδηματος!
πιστευεις οτι θα ζησουμε ενα μεγαλο πολεμο στη ζωη μας? (πληζ μην πει κανεις "εγω θα πεθανω του χρονου οποτε μαλλον οχι" γιατι θα μου τη σπασει

*Ειναι περιπου 12.000 το χρονο οι τοκοι μονο οχι και ασχημο συμπληρωμα εισοδηματος!

πιστευεις οτι θα ζησουμε ενα μεγαλο πολεμο στη ζωη μας? (πληζ μην πει κανεις "εγω θα πεθανω του χρονου οποτε μαλλον οχι" γιατι θα μου τη σπασει

Εγώ θα πεθάνω του χρ... ουπς
Πόλεμο βέβαια! Ένα Παγκόσμιο Πόλεμο Νεύρων!! Με τρία μέτωπα: Αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να σώσουν τον κόσμο, αυτούς που πιστεύουν ότι οι πρώτοι μπορούν να σώσουν τον κόσμο, και αυτούςπου πιστεύουν ότι οι δύο προηγούμενοι είναι μεγάλοι μ@λ@κες!! Όποιος εκραγεί πρώτος θα ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου!! ΑΑΑΑΑΑ!!!
Επειδή πάλι μπορεί να στην έσπασα, μεταβιβάζω την ερώτηση σου στον επόμενο/η...

Πόλεμο βέβαια! Ένα Παγκόσμιο Πόλεμο Νεύρων!! Με τρία μέτωπα: Αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να σώσουν τον κόσμο, αυτούς που πιστεύουν ότι οι πρώτοι μπορούν να σώσουν τον κόσμο, και αυτούςπου πιστεύουν ότι οι δύο προηγούμενοι είναι μεγάλοι μ@λ@κες!! Όποιος εκραγεί πρώτος θα ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου!! ΑΑΑΑΑΑ!!!

Επειδή πάλι μπορεί να στην έσπασα, μεταβιβάζω την ερώτηση σου στον επόμενο/η...
edit: Σ'οτι αφορά το τζίνι, θα του ζήταγα να παλουκωθεί μέσα στο λυχνάρι του για τους επόμενους 1000 αιώνες!!! Μου τη σπάνε τα τζίνι, πάντα σου τη φέρνουν στο τέλος!!Ganther wrote:πιστευεις οτι θα ζησουμε ενα μεγαλο πολεμο στη ζωη μας? (πληζ μην πει κανεις "εγω θα πεθανω του χρονου οποτε μαλλον οχι" γιατι θα μου τη σπασει![]()
![]()

laikedelic !
- alberta
- Kilobyte level
Βασικά ήδη ζούμε πολέμους οι οποίοι είναι αρκετά μεγάλοι...Απλά δεν τους ζούμε (ευτυχώς για μας) εξω από τα σπίτια μας....
Γενικά πάντως πιστεύω ότι σίγουρα κατι θα παιξει με ενεργειακά θέματα...Δυστυχώς...
PS: Όσο για το τζινι...Βρε παιδια..."Να πραγματοποιηθούν όλες οι επίθυμίες που έχω και θα έχω"...Ορίστε η λύση...
Αν μάθεις ότι η σχέση σου σε απατάει την συγχωρείς ή τη στέλνεις από κει που ήρθε?(δεδομένου ότι και συ δεν ήσουν το πιο ήρεμο παιδι απλά ο άλλος δεν ξέρει τπτ!)
Γενικά πάντως πιστεύω ότι σίγουρα κατι θα παιξει με ενεργειακά θέματα...Δυστυχώς...
PS: Όσο για το τζινι...Βρε παιδια..."Να πραγματοποιηθούν όλες οι επίθυμίες που έχω και θα έχω"...Ορίστε η λύση...
Αν μάθεις ότι η σχέση σου σε απατάει την συγχωρείς ή τη στέλνεις από κει που ήρθε?(δεδομένου ότι και συ δεν ήσουν το πιο ήρεμο παιδι απλά ο άλλος δεν ξέρει τπτ!)

Δεδομένου ότι εγώ είμαι πολυ καλό παιδί και δεν κάνω απολύτως τίποτα τότε θα του έλεγα "τα κουβαδάκια σου και σ'άλλη παραλία"!
Έχεις δει ποτέ φίλο/φίλη κολλητής/κολλητού σου με άλλον???Και αν ναι τι έκανες?του το είπες?

Έχεις δει ποτέ φίλο/φίλη κολλητής/κολλητού σου με άλλον???Και αν ναι τι έκανες?του το είπες?
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- alberta
- Kilobyte level
Ναι το αγόρι της κολλητής μου να πλατσουρίζει στην παραλία με άλλη...Αυτό που έκανα ήταν να τον χαιρετήσω, να πώ διακριτικά ότι σε λίγο θα ερχόταν και η φίλη μου και ότι καλό θα ήταν να το έλεγε ο ίδιος γιατί αν το έλεγα εγώ θα γινόταν της Πόπης...Παραδόξως το έκανε λίγα λεπτά αργότερα(και αφού είχε εξαφανιστεί από την παραλία-μαζι με την κοπέλα)...
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχεις πει στο αγόρι/στην κοπέλα σου?
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχεις πει στο αγόρι/στην κοπέλα σου?

- Paralias
- Gbyte level
Πολύ παραλία παίζει στα τελευταία post!χαχαχαχα
Μεγαλύτερο ψέμα... Ότι είχα 4 μήνες δύο παράλληλες σχέσεις πιάνεται ή θες κάτι πιο συγκεκριμένο;
Ποιο είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχεις κάνει για το/την αγόρι/κοπέλα σου;Είναι αυτό που λέμε μέχρι που έχεις φτάσει.
Υ.Γ.:Είχαμε δεν είχατε πάλι εδω το γυρίσαμε.
Μεγαλύτερο ψέμα... Ότι είχα 4 μήνες δύο παράλληλες σχέσεις πιάνεται ή θες κάτι πιο συγκεκριμένο;
Ποιο είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχεις κάνει για το/την αγόρι/κοπέλα σου;Είναι αυτό που λέμε μέχρι που έχεις φτάσει.
Υ.Γ.:Είχαμε δεν είχατε πάλι εδω το γυρίσαμε.
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Σταααααααααααααααανταρ!!!!!!!!!Τα (επιλέον) λόγια είναι περιττά...
πότε θα παίξουμε επιτραπέζια??
πότε θα παίξουμε επιτραπέζια??
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
προς το παρόν 1/2
τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα?
τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα?