Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
- Paralias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω σ'αθτό είμαστε ίδιοι.Ό,τι μα ό,τι και αν πιάσουν τα χέρια μου θα τα κατεφέρω και θα το φτιάξω.Και έχω φτιάξει πάααααααααααααααααρα πολλά!dimitra wrote:Που μαστορεύει τα πάντα!Με τρελαίνει που ότι πιάσει στα χεράκια του το φτιάχνει!!!
Πάμε τωρα στην ερωτηση της Βίκυς...
Έχω κάνει παράλληλη σχέση για 4 μήνες.Είμαι πολύ κ@λόπαιδο;
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Πάντα ότι είναι παράνομο έχει περισσότερη γλύκα ακριβώς γιατί είναι παράνομο! Σε τέτοια θέματα όμως καλό θα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και να έχεις τα @@ να χωρίσεις πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο... και Vicky δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, αν δεν το αφήσεις να γίνει δεν γίνεται... είναι θέμα ατόμου νομίζω
Αν ο/η αγαπημένος/μένη σου με τον οποίο/α είσαι ερωτευμένη/μένος σε απατούσε θα προτιμούσες να το μάθεις ή όχι?

Αν ο/η αγαπημένος/μένη σου με τον οποίο/α είσαι ερωτευμένη/μένος σε απατούσε θα προτιμούσες να το μάθεις ή όχι?

What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
- Paralias
- Gbyte level
Κοίτα,όντως μπορεί να συμβεί στον καθένα.Δυστυχως κάτι τέτοια δε μπορείς να τα ελέγξεις.vicky wrote:Οχι δεν είσαι,σε οποιονδήποτε πιστεύω μπορεί να συμβει!!!
καλη φάση ή πολύ αγχος και μπέρδεμα γενικά η παράλληλη σχέση?
Το παράνομο έχει τη γλύκα του,και είναι πιο ωραίο!?!?!
Απλά επειδή δεν είμαι και κ@λόπαιδο και το σκεφτόμουν πολύ αυτό που έκανα ένα πρωί χωρισα και με τις δύο,γιατί δεν ήθελα να τις κοροιδεύω άλλο.
Πολλά έιπα... Πάμε παρακάτω...
Ιδιαίτερα ερωτεύσιμο;
Τα μαλλιά... λέω εγω τωρα... (για να μην πω άλλο!

Ποιο είναι το πρωτο πράγμα που προσέχεις σε άτομο του αντίθετου φύλου;
- Paralias
- Gbyte level
To xέρι από τον καρπό και κάτω και ειδικά τα νύχια.Αν έχει περιποιημένα νύχια μια γυναίκα με τρελαίνει!Ganther wrote:Τα ποδια! (Δεν εννοω τα πελματα εννοειται)
Υπαρχει 1 κ μονο χαρακτηριστικο (εξωτερικης εμφανισης) που να σε ξενερωνει με τη μια??? Κ αν ναι τι??![]()
![]()
Και στην ερωτηση της Δήμητρας...
Μα φυσικά η ομορφιά μου!!Τι άλλο;Είμαι τόσο όμορφος που δεν το αντέχουν οι άλλοι!!

Προτιμάς χρωμα ματιων ή βλέμμα;Ή μήπως και τα δύο;Ελπίζω καταλαβαίνεται τι εννοω