Ανέκδοτα

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Ανέκδοτα

Post by ultimate_aektzis » Tue Dec 15, 2009 10:56 am

22. Οι αντρες βλεπουν το γυμναστηριο σαν φυσικη δραστηριοτητα.
Οι γυναικες το βλεπουν σαν κοινωνικη.
Nope, το βλεπουμε και ως κοινωνικη. :-p
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by *Natasa* » Tue Dec 15, 2009 2:53 pm

enum21 wrote:*Natasa*++++
:lol:
Πραγματικά και τα 2 ανέκδοτα, ειδικα το 2ο :-p , είναι όλα τα λεφτά.. :smt005
:-D :-D

ultimate_aektzis wrote:
22. Οι αντρες βλεπουν το γυμναστηριο σαν φυσικη δραστηριοτητα.
Οι γυναικες το βλεπουν σαν κοινωνικη.
Nope, το βλεπουμε και ως κοινωνικη. :-p
Όχι όσο εμείς,καμιάαα φοράα.. :-p
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...

My time is yet to come..so I'll be forever yours..

I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Dec 18, 2009 2:30 am

Γιατί άνδρες δεν δίνουν συμβουλές σε περιοδικά

Αγαπητέ Γιώργο,
Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά μου αφήνοντας τον σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση όπως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί πάνω από 500 μέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και έσβησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα με τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω βοήθεια από τον σύζυγό μου.

Όταν μπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα μάτια μου! Τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρά μας με την κόρη των γειτόνων μας. Εγώ είμαι 52, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων μας 22. Είμαστε χρόνια παντρεμένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση μαζί της τους τελευταίους 6 μήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες και νιώθει άχρηστος και θλιμμένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη μέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Δε θέλει να πάει σε σύμβουλο γάμου και φοβάμαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση.

Μπορείς να με βοηθήσεις;
Μαρία

- - - - - - -

Αγαπητή Μαρία
Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σβήνει μετά από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης, δημιουργώντας χαμηλή παροχή πίεσης στα μπεκ ψεκασμού.

Ελπίζω να σε βοήθησα
Γιώργος
Image
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Fri Dec 18, 2009 9:52 pm

Μία συγκριτική μελέτη της συμπεριφοράς ανδρών-γυναικών στο σούπερ-μάρκετ

Γυναίκες:

1. Προσπαθούν να παρκάρουν
2. Παίρνουν ένα καροτσάκι.
3. Το γεμίζουν με χρήσιμα πράγματα σε χρόνο ρεκόρ.
4. Βάζουν τα ψώνια στις σακούλες με απόλυτα λογικό τρόπο (ό,τι είναι για το ψυγείο σε μία σακούλα, τα λαχανικά σε άλλη κλπ)
5. Πληρώνουν.
6. Γυρίζουν στο σπίτι
7. Αδειάζουν τις σακούλες και τακτοποιούν τα ψώνια.

Άνδρες

1. Παρκάρουν.
2. Μπαίνουν στο σούπερ-μάρκετ...
3. Ξαναβγαίνουν για να πάρουν καροτσάκι
4. Αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν κέρμα.
5. Πηγαίνουν στο περίπτερο να κάνουν ψιλά
6. Βρίσκουν ευκαιρία και διαβάζουν το Φίλαθλο (σε σπάνιες κλινικές περιπτώσεις την ημερησία και τον επενδυτή)
7. Παίρνουν το καροτσάκι.
8. Κάνουν όλες τις πιθανές διαδρομές στο σούπερ-μάρκετ (κατά μήκος, κατά πλάτος και διαγώνια)
9. Τελικά αγοράζουν ένα ζευγάρι κάλτσες, 2 κατεψυγμένες πίτσες, φιστίκια, λουκάνικα, μπύρες και ένα κόμικς.
10. Δεν ασχολούνται με άχρηστα πράγματα όπως βούτυρο, γάλα, γιαούρτι, απορρυπαντικό και λοιπές αηδίες
11. Πηγαίνουν στο ταμείο με την πιο ξανθιά και... εννοείται πιο αργή ταμία
12. Βάζουν στη σακούλα τις πίτσες μαζί με τις κάλτσες και το κόμικς.
13. Γυρίζουν σπίτι
14. Βάζουν τις σακούλες σ' ένα τραπέζι (ίσως πάλι νομίζουν ότι τα ψώνια θα βαρεθούν και θα βγουν μόνα τους).
15. Βάζουν όμως τις μπύρες στο ψυγείο (μα για τι τους περάσατε... για άσχετους; )
16. Την πέφτουν στον καναπέ με το κόμικς και τα φιστίκια και περιμένουν να κρυώσουν οι μπύρες
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...

My time is yet to come..so I'll be forever yours..

I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Dec 18, 2009 10:01 pm

13. Γυρίζουν σπίτι
14. Βάζουν τις σακούλες σ' ένα τραπέζι (ίσως πάλι νομίζουν ότι τα ψώνια θα βαρεθούν και θα βγουν μόνα τους).
15. Βάζουν όμως τις μπύρες στο ψυγείο (μα για τι τους περάσατε... για άσχετους; )
16. Την πέφτουν στον καναπέ με το κόμικς και τα φιστίκια και περιμένουν να κρυώσουν οι μπύρες
Επιβεβαιωνω. :-p

Εγω το κανω και με τα πραματα του γυμναστηριου.Καθονται στην τσαντα μεχρι την επομενη φορα που θα παω, οποτε και ψαχνω ολο το σπιτι που τα εχω βαλει. :lol: :lol:
abujafar
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by abujafar » Fri Dec 18, 2009 10:16 pm

ultimate_aektzis wrote:
13. Γυρίζουν σπίτι
Επιβεβαιωνω. :-p

Εγω το κανω και με τα πραματα του γυμναστηριου.Καθονται στην τσαντα μεχρι την επομενη φορα που θα παω, οποτε και ψαχνω ολο το σπιτι που τα εχω βαλει. :lol: :lol:
Αυτο με την τσαντα ειναι κλασσικο και μετα απο μπαλα με τα ποδοσφαιρικα :-D
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Fri Dec 18, 2009 11:06 pm

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:
«Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει:
« Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει:
«Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
«Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;» :batman:
:smt043 :smt043 :smt043
Last edited by Loner on Fri Dec 18, 2009 11:59 pm, edited 2 times in total.
Reason: rofl added
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Sun Dec 20, 2009 9:47 am

A linguistics professor was lecturing to his English class one day.
"In English," he said, "A double negative forms a positive. In some languages, though, such as Russian, a double negative is still a negative. However, there is no language wherein a double positive can form a negative."

A voice from the back of the room piped up, "Yeah, right."
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Fri Dec 25, 2009 1:16 pm

Μιά μέρα 2 χέλια μπήκαν σε μια καφετέρια, σε χωριστά τραπέζια.
Ξαφνικά αρχίζει το ένα να λέει σε μια κοπέλα που καθότανε σε ένα άλλο τραπέζι:
- Πω πω τι είσαι εσύ, παιδί μου!
Το άλλο χέλι πειραγμένο με τον τρόπο που μίλαγε το χέλι στην κοπέλα σηκώνεται και του λέει:
- Τι θες ρε φίλε, έχεις κάποιο πρόβλημα με την κοπέλα;
Και έτσι άρχισε ένας καβγάς ανάμεσα στα 2 χέλια.
Ξάφνου μπαίνει μέσα ένας πρόσκοπος, και καθώς έβλεπε τα 2 χέλια να μαλώνουν είπε:
- Σταματήστε παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε.
Και τα χέλια τσαντίστηκαν και άρχισαν να τον πλακώνουν στο ξύλο.

Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;

"Το ένα χέλι δέρνει το άλλο και τα δυό τον πρόσκοπο."
Disclaimer: Oποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα ειναι καθαρα συμπτωματικη. :smt110
ImageImageImageImageImageImageImage
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Dec 30, 2009 10:50 am

Όταν η Έμπνευση έχει εγκαταλείψει, προσωρινά, τον ανθρώπινο εγκέφαλο...

U2- “Staring at the Sun”
Επίμαχος στίχος: There’s an insect In your ear If you scratch It won’t disappear
Σχόλιο: Στα δικά μας αυτιά μπήκαν ψύλλοι σχετικά με την στιχουργική ικανότητα του Bono…

America— “Horse with No Name”
Επίμαχος στίχος: There were plants And birds And rocks And things
Σχόλιο: «και πράγματα»; Σου τελείωσαν τα πιθανά ουσιαστικά;

Des’ree – “Life”
Επίμαχος στίχος: I don’t want to see a ghost, It’s the sight that I fear most, I’d rather have a piece of toast, Watch the evening news
Σχόλιο: είναι η πρώτη που ριμάρει, ανεπιτυχώς, το «ghost» με το «toast».

Black Sabbath - “War Pigs”
Επίμαχος στίχος: Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses.
Σχόλιο: ή «βαριέμαι τόσο πολύ που δεν μπαίνω καν στο κόπο να ψάξω μια λέξη που να ριμάρει με το masses». Το «asses», ίσως;

Sade— “Smooth Operator”
Επίμαχος στίχος: Coast to coast, LA to Chicago
Σχόλιο: τελευταία φορά που κοίταξα στο χάρτη, το Σικάγο απέχει αρκετά απ’ την ακτή.

Genesis - "Dancing with the Moonlit Knight"
Επίμαχος στίχος: Follow on/A Round Table-talking down we go/You're the show!/Off we go with/ You play the hobbyhorse/I'll play the fool/We'll tease the bull/Ringing round & loud, loud & round
Σχόλιο: τα πολλά ναρκωτικά κάνουν το μυαλό κουδούνι

ABC – “That Was Then But This Is Now”
Επίμαχος στίχος: More sacrifices than an Aztec priest/Standing here straining at that leash/All fall down/Can't complain, mustn't grumble/Help yourself to another piece of apple crumble
Σχόλιο: ω Θεοί, ω δαίμονες, τι συγγραφικό ανοσιούργημα ειν’ τούτο;

Snap – “Rhythm Is A Dancer”
Επίμαχος στίχος: I'm as serious as cancer/When I say rhythm is a dancer
Σχόλιο: οι Snap δεν μασάνε τα λόγια τους.

Razorlight - “Somewhere Else”
Επίμαχος στίχος: And I met a girl She asked me my name, I told her what it was
Σχόλιο: «με ρώτησε το όνομα μου, της είπα ποιο είναι». Κοινώς, βαριέμαι και σας δουλεύω ψιλό γαζί.

Oasis – “Champagne Supernova”
Επίμαχος στίχος: Slowly walking down the hall/Faster than a cannonball/Where were you when we were getting high?
Σχόλιο: «σλόουλι» και μετά «φάστερ»; Τι τρικυμία εν κρανίω είναι αυτή μέσα στο μυαλό του Noel;

Elton John – “Your Song”
Επίμαχος στίχος: If I was a sculptor / But then again, no
Σχόλιο: αν ήξερα πώς να ξεκινήσω σωστά ένα τραγούδι / ή, όπως φαίνεται, όχι

Shakira – “Whenever, Wherever”
Επίμαχος στίχος: Lucky that my breasts Are small and humble So you don't confuse them with mountains
Σχόλιο: ο στιχουργός διαθέτει εν λεξιλόγιο της τάξεως των 261 λέξεων συνολικά.

Jefferson Starship - "We Built This City"
Επίμαχος στίχος: Knee deep in the hoopla sinking in your fight Too many runaways eating up the night Marconi plays the mambο, listen to the radio, don’t you remember
Σχόλιο: ο ιταλός εφευρέτης του τηλέγραφου συμπλέκεται με χορούς μάμπο σε ένα τρίστιχο που δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα

Bruce Springsteen - "Glory Days"
Επίμαχος στίχος: He could throw that speed ball by you make you look like a fool
Σχόλιο: «speed ball» είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός ηρωίνης και κοκαΐνης, δεν ξέρω τι ακριβώς σκεφτόταν ο Boss εδώ.

The Bangles – “Manic Monday”
Επίμαχος στίχος: I wish it was Sunday / That's my fun day / My I-don't-have-to-run day
Σχόλιο: σωστά, για το Sunday κάνει ρίμα με το have-to-run day. Πως δεν το είχε σκεφτεί κανείς πρωτύτερα…

Avril Lavigne – “Sk8r Boi”
Επίμαχος στίχος: He was a boy, she was a girl / Can I make it any more obvious
Σχόλιο: πόσο πιο προφανές να το κάνεις πως «δεν το’ χεις με την καμία» όμως;

Lynyrd Skynyrd - "Gimme Three Steps"
Επίμαχος στίχος: Hey, fat fellow, with the hair colored yellow
Σχόλιο: το speedball του Boss βρέθηκε: ήταν μέσα στα καμαρίνια των Lynyrd Skynyrd

WHAM! - "Careless Whisper"
Επίμαχος στίχος: I'm never gonna dance again, Guilty feet have got no rhythm
Σχόλιο: πως είναι δυνατόν ένα ζευγάρι πόδια να είναι «ένοχα»;

Paul McCartney and Wings - 'Live and Let Die'
Επίμαχος στίχος: But if this ever-changing world in which we live in
Σχόλιο: «in which we live in»; Πόσες φορές ακόμη θα βάλεις το «in»;

Culture Club - 'War Song'
Επίμαχος στίχος: War is stupid, And people are stupid
Σχόλιο: and Boy George is stupid

Poison – “Unskinny Bop”
Επίμαχος στίχος: Like gasoline you wanna pump me, and leave me when you get your fill
Σχόλιο: «ζήσε Μάη μου να φας την Βάσια Τριφύλλη». Το δικό μου λογοπαίγνιο είναι σίγουρα καλύτερο.

Silverchair – “Pure Massacre”
Επίμαχος στίχος: People, dying, for no reason at all. Age is no difference or if you're large or small
Σχόλιο: οι άνθρωποι πεθαίνουν, συνήθως αυτοκτονώντας, αφού έχουν πρώτα ακούσει τέτοιους στίχους

Police – “De do do do, de da da da”
Επίμαχος στίχος: De do do do, de da da da, that's all I want to say to you
Σχόλιο: και η τύπισσα στην οποία απευθύνθηκε ο Sting, τον χώρισε αυτοστιγμεί

The Beatles - "While My Guitar Gently Weeps"
Επίμαχος στίχος: I look at the floor, and I see it needs sweeping. Still my guitar gently weeps.
Σχόλιο: πως φτάσαμε στο συνειρμό «πάτωμα, σκούπισμα, κιθάρα, κλάμα», κανείς δεν ξέρει

Heart – “All I Wanna Do Is Make Love to You”
Επίμαχος στίχος: I am the flower you are the seed, we walked in the garden, we planted a tree
Σχόλιο: και το δέντρο που πληγώναμε ξεράθηκε την αμέσως επόμενη στιγμή

Zager & Evans - "In the Year 2525"
Επίμαχος στίχος: In the year 7510/If God's a-comin', he oughta make it by then
Σχόλιο: πόσα ταξίδια στο μέλλον να αντέξει ένας άνθρωπος σε ένα μόνο τραγούδι;

Van Halen – “Why Can't This Be Love”
Επίμαχος στίχος: Only time will tell if we stand the test of time
Σχόλιο: λόγω πτώσης του πληθωρισμού, η λέξη «time» μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από μια φορά

The Killers - "All These Things I've Done"
Επίμαχος στίχος: I've got soul but I'm not a soldier
Σχόλιο: ωραίο σαν ηχητική παρήχηση, δεν λέω, αλλά άθλιο ως σύλληψη

Crazytown - "Butterfly"
Επίμαχος στίχος: Hey sugar momma, come and dance with me/The smartest thing you ever did was take a chance with me/So, what ever tickles your fancy/Girl it's you like Sid and Nancy
Σχόλιο: ο Sid κι η Nancy βέβαια πέθαναν νέοι, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί τον στιχουργό

Nickelback – “If everyone cared”
Επίμαχος στίχος: If everyone cared and nobody cried, if everyone loved and nobody lied, if everyone shared and swallowed their pride then we'd see the day, when nobody died
Σχόλιο: κι αν δεν πέθαινε κανείς, θα ψάχναμε έναν δεύτερο πλανήτη να μετακομίσουμε

Eric Clapton—“I Shot the Sheriff”
Επίμαχος στίχος: I shot the sheriff, But I did not shoot the deputy
Σχόλιο: τον φόνο πάντως τον έκανες, οπότε δεν την γλιτώνεις

Dr. Dre - "Nuthin' But a 'G' Thang"
Επίμαχος στίχος: Never let me slip, cause if I slip, then I'm slippin
Σχόλιο: η δική μου εκδοχή: «Never let me slip, cause if I slip, then I'm slippin in my slip οf slipiness»

Neil Diamond – “I Am ...I Said”
Επίμαχος στίχος: And no one heard at all, not even the chair.
Σχόλιο: στον κόσμο του Neil, οι καρέκλες έχουν τηλεπαθητικές ιδιότητες

Destiny's Child - "Bills, Bills, Bills"
Επίμαχος στίχος: Can you pay my bills?/Can you pay my telephone bills?/Can you pay my automo' bills?/Then maybe we can chill/I don't think you do/so you and me are through
Σχόλιο: can you pay my Bill Clinton, επίσης;
cosmo.gr
:smt005 Μερικά είναι τραβηγμένα και επιτηδευμένα, αλλά γενικά γέλασα :lol:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu Dec 31, 2009 9:41 pm

Stoupeace wrote:
[quote]Όταν η Έμπνευση έχει εγκαταλείψει, προσωρινά, τον ανθρώπινο εγκέφαλο... U2- “Staring at the Sun” Επίμαχος στίχος: There’s an insect In your ear If you scratch It won’t disappear Σχόλιο: Στα δικά μας αυτιά μπήκαν ψύλλοι σχετικά με την στιχουργική ικανότητα του Bono… America— “Horse with No Name” Επίμαχος στίχος: There were plants And birds And rocks And things Σχόλιο: «και πράγματα»; Σου τελείωσαν τα πιθανά ουσιαστικά; Des’ree – “Life” Επίμαχος στίχος: I don’t want to see a ghost, It’s the sight that I fear most, I’d rather have a piece of toast, Watch the evening news Σχόλιο: είναι η πρώτη που ριμάρει, ανεπιτυχώς, το «ghost» με το «toast». Black Sabbath - “War Pigs” Επίμαχος στίχος: Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Σχόλιο: ή «βαριέμαι τόσο πολύ που δεν μπαίνω καν στο κόπο να ψάξω μια λέξη που να ριμάρει με το masses». Το «asses», ίσως; Sade— “Smooth Operator” Επίμαχος στίχος: Coast to coast, LA to Chicago Σχόλιο: τελευταία φορά που κοίταξα στο χάρτη, το Σικάγο απέχει αρκετά απ’ την ακτή. Genesis - "Dancing with the Moonlit Knight" Επίμαχος στίχος: Follow on/A Round Table-talking down we go/You're the show!/Off we go with/ You play the hobbyhorse/I'll play the fool/We'll tease the bull/Ringing round & loud, loud & round Σχόλιο: τα πολλά ναρκωτικά κάνουν το μυαλό κουδούνι ABC – “That Was Then But This Is Now” Επίμαχος στίχος: More sacrifices than an Aztec priest/Standing here straining at that leash/All fall down/Can't complain, mustn't grumble/Help yourself to another piece of apple crumble Σχόλιο: ω Θεοί, ω δαίμονες, τι συγγραφικό ανοσιούργημα ειν’ τούτο; Snap – “Rhythm Is A Dancer” Επίμαχος στίχος: I'm as serious as cancer/When I say rhythm is a dancer Σχόλιο: οι Snap δεν μασάνε τα λόγια τους. Razorlight - “Somewhere Else” Επίμαχος στίχος: And I met a girl She asked me my name, I told her what it was Σχόλιο: «με ρώτησε το όνομα μου, της είπα ποιο είναι». Κοινώς, βαριέμαι και σας δουλεύω ψιλό γαζί. Oasis – “Champagne Supernova” Επίμαχος στίχος: Slowly walking down the hall/Faster than a cannonball/Where were you when we were getting high? Σχόλιο: «σλόουλι» και μετά «φάστερ»; Τι τρικυμία εν κρανίω είναι αυτή μέσα στο μυαλό του Noel; Elton John – “Your Song” Επίμαχος στίχος: If I was a sculptor / But then again, no Σχόλιο: αν ήξερα πώς να ξεκινήσω σωστά ένα τραγούδι / ή, όπως φαίνεται, όχι Shakira – “Whenever, Wherever” Επίμαχος στίχος: Lucky that my breasts Are small and humble So you don't confuse them with mountains Σχόλιο: ο στιχουργός διαθέτει εν λεξιλόγιο της τάξεως των 261 λέξεων συνολικά. Jefferson Starship - "We Built This City" Επίμαχος στίχος: Knee deep in the hoopla sinking in your fight Too many runaways eating up the night Marconi plays the mambο, listen to the radio, don’t you remember Σχόλιο: ο ιταλός εφευρέτης του τηλέγραφου συμπλέκεται με χορούς μάμπο σε ένα τρίστιχο που δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα Bruce Springsteen - "Glory Days" Επίμαχος στίχος: He could throw that speed ball by you make you look like a fool Σχόλιο: «speed ball» είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός ηρωίνης και κοκαΐνης, δεν ξέρω τι ακριβώς σκεφτόταν ο Boss εδώ. The Bangles – “Manic Monday” Επίμαχος στίχος: I wish it was Sunday / That's my fun day / My I-don't-have-to-run day Σχόλιο: σωστά, για το Sunday κάνει ρίμα με το have-to-run day. Πως δεν το είχε σκεφτεί κανείς πρωτύτερα… Avril Lavigne – “Sk8r Boi” Επίμαχος στίχος: He was a boy, she was a girl / Can I make it any more obvious Σχόλιο: πόσο πιο προφανές να το κάνεις πως «δεν το’ χεις με την καμία» όμως; Lynyrd Skynyrd - "Gimme Three Steps" Επίμαχος στίχος: Hey, fat fellow, with the hair colored yellow Σχόλιο: το speedball του Boss βρέθηκε: ήταν μέσα στα καμαρίνια των Lynyrd Skynyrd WHAM! - "Careless Whisper" Επίμαχος στίχος: I'm never gonna dance again, Guilty feet have got no rhythm Σχόλιο: πως είναι δυνατόν ένα ζευγάρι πόδια να είναι «ένοχα»; Paul McCartney and Wings - 'Live and Let Die' Επίμαχος στίχος: But if this ever-changing world in which we live in Σχόλιο: «in which we live in»; Πόσες φορές ακόμη θα βάλεις το «in»; Culture Club - 'War Song' Επίμαχος στίχος: War is stupid, And people are stupid Σχόλιο: and Boy George is stupid Poison – “Unskinny Bop” Επίμαχος στίχος: Like gasoline you wanna pump me, and leave me when you get your fill Σχόλιο: «ζήσε Μάη μου να φας την Βάσια Τριφύλλη». Το δικό μου λογοπαίγνιο είναι σίγουρα καλύτερο. Silverchair – “Pure Massacre” Επίμαχος στίχος: People, dying, for no reason at all. Age is no difference or if you're large or small Σχόλιο: οι άνθρωποι πεθαίνουν, συνήθως αυτοκτονώντας, αφού έχουν πρώτα ακούσει τέτοιους στίχους Police – “De do do do, de da da da” Επίμαχος στίχος: De do do do, de da da da, that's all I want to say to you Σχόλιο: και η τύπισσα στην οποία απευθύνθηκε ο Sting, τον χώρισε αυτοστιγμεί The Beatles - "While My Guitar Gently Weeps" Επίμαχος στίχος: I look at the floor, and I see it needs sweeping. Still my guitar gently weeps. Σχόλιο: πως φτάσαμε στο συνειρμό «πάτωμα, σκούπισμα, κιθάρα, κλάμα», κανείς δεν ξέρει Heart – “All I Wanna Do Is Make Love to You” Επίμαχος στίχος: I am the flower you are the seed, we walked in the garden, we planted a tree Σχόλιο: και το δέντρο που πληγώναμε ξεράθηκε την αμέσως επόμενη στιγμή Zager & Evans - "In the Year 2525" Επίμαχος στίχος: In the year 7510/If God's a-comin', he oughta make it by then Σχόλιο: πόσα ταξίδια στο μέλλον να αντέξει ένας άνθρωπος σε ένα μόνο τραγούδι; Van Halen – “Why Can't This Be Love” Επίμαχος στίχος: Only time will tell if we stand the test of time Σχόλιο: λόγω πτώσης του πληθωρισμού, η λέξη «time» μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από μια φορά The Killers - "All These Things I've Done" Επίμαχος στίχος: I've got soul but I'm not a soldier Σχόλιο: ωραίο σαν ηχητική παρήχηση, δεν λέω, αλλά άθλιο ως σύλληψη Crazytown - "Butterfly" Επίμαχος στίχος: Hey sugar momma, come and dance with me/The smartest thing you ever did was take a chance with me/So, what ever tickles your fancy/Girl it's you like Sid and Nancy Σχόλιο: ο Sid κι η Nancy βέβαια πέθαναν νέοι, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί τον στιχουργό Nickelback – “If everyone cared” Επίμαχος στίχος: If everyone cared and nobody cried, if everyone loved and nobody lied, if everyone shared and swallowed their pride then we'd see the day, when nobody died Σχόλιο: κι αν δεν πέθαινε κανείς, θα ψάχναμε έναν δεύτερο πλανήτη να μετακομίσουμε Eric Clapton—“I Shot the Sheriff” Επίμαχος στίχος: I shot the sheriff, But I did not shoot the deputy Σχόλιο: τον φόνο πάντως τον έκανες, οπότε δεν την γλιτώνεις Dr. Dre - "Nuthin' But a 'G' Thang" Επίμαχος στίχος: Never let me slip, cause if I slip, then I'm slippin Σχόλιο: η δική μου εκδοχή: «Never let me slip, cause if I slip, then I'm slippin in my slip οf slipiness» Neil Diamond – “I Am ...I Said” Επίμαχος στίχος: And no one heard at all, not even the chair. Σχόλιο: στον κόσμο του Neil, οι καρέκλες έχουν τηλεπαθητικές ιδιότητες Destiny's Child - "Bills, Bills, Bills" Επίμαχος στίχος: Can you pay my bills?/Can you pay my telephone bills?/Can you pay my automo' bills?/Then maybe we can chill/I don't think you do/so you and me are through Σχόλιο: can you pay my Bill Clinton, επίσης;

cosmo.gr
:smt005 Μερικά είναι τραβηγμένα και επιτηδευμένα, αλλά γενικά γέλασα :lol:[/quote]

Πολύ τραβηγμένο.. Όλοι ξέρουν να λένε κακίες όταν θέλουν.
Ας έκανε αυτός ο έξυπνος σχολιαστής ένα τραγούδι που να είχε όλα τα κέρδη όσον επιτυχιών έκαναν τα τραγούδια αυτά μαζί και θα τον παραδεχόμουν.
Last edited by cypher on Thu Dec 31, 2009 9:43 pm, edited 1 time in total.
Reason: Spoiler added
Image
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Wed Jan 27, 2010 8:58 am

Τρεις μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Ελληνας - πέθαναν και πήγαν στον Παράδεισο. Ο Αγιος Πέτρος τους άνοιξε την πόρτα.

- Καλώς τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι. Ρε παιδιά θέλω να βάψω την πόρτα του Παράδεισου.

- Για πες μου, λέει του Αλβανού, πόσα θέλεις για να τη βάψεις;

- 600 ευρώ, λέει ο Αλβανός.

- 600; Πώς τα λογάριασες;

- Nα: 400 για μένα και 200 τα υλικά.

- Εσύ, λέει του Γερμανού, πόσα θέλεις;

- 900 ευρώ: 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά.

- Και εσύ, λέει του Ελληνα, πόσα θέλεις;

- 3.000 ευρώ Αγιε Πέτρο

- 3.000; Τρελός είσαι; Πώς τα λογάριασες;

- Αγιε Πέτρο, έλα πιο κοντά να μην μας ακούν.

Ο Αγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο Ελληνας του ψιθυρίζει: Ακουσε να δεις: 1.000 για σένα, 1.000 για μένα, 400 στον Γερμανό για να το βουλώσει και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα...
που θα πάει θα το δουμε...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Jan 27, 2010 3:59 pm

αμα δεν ηταν ρατσιστικο και προς τις τρεις πλευρες, μπορει και να ηταν περιπου αστειο :smt017
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Jan 27, 2010 4:05 pm

Παλιό
Είναι ένας κοκάκιας, ένας τρυπάκιας και ένας πρεζάκιας και περπατάνε. Σε κάποια φάση βρίσκουν ένα λυχνάρι. Το τρίβουν και βγαίνει ένα τζίνι. Τους λέει:
-Θα πραγματοποιήσω από μία ευχή στον καθένα σας.
Μιλάει πρώτος ο κοκάκιας:
-Θέλω μια γραμμή κόκα ένα χιλιόμετρο, και η επιθυμία του πραγματοποιείται.
Μετά παίρνει το λόγο ο κουμπάκιας.
-Θέλω ένα δωμάτιο 40x40 γεμάτο με κουμπιά.
Οπότε έχει μείνει ο πρεζάκιας.
Πλησιάζει το τζίνι και του λέει:
-Ρε φίλε, μήπως έχεις 1 ευρώ;
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Jan 27, 2010 4:10 pm

chriskin wrote:αμα δεν ηταν ρατσιστικο και προς τις τρεις πλευρες, μπορει και να ηταν περιπου αστειο :smt017

Τι ρατσιστικο εχει?Πιο πολυ θα ελεγα οτι παει στο "οποιος εχει τη μυγα..."
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Wed Jan 27, 2010 4:11 pm

emperormario wrote:
Παλιό [quote]Είναι ένας κοκάκιας, ένας τρυπάκιας και ένας πρεζάκιας και περπατάνε. Σε κάποια φάση βρίσκουν ένα λυχνάρι. Το τρίβουν και βγαίνει ένα τζίνι. Τους λέει: -Θα πραγματοποιήσω από μία ευχή στον καθένα σας. Μιλάει πρώτος ο κοκάκιας: -Θέλω μια γραμμή κόκα ένα χιλιόμετρο, και η επιθυμία του πραγματοποιείται. Μετά παίρνει το λόγο ο κουμπάκιας. -Θέλω ένα δωμάτιο 40x40 γεμάτο με κουμπιά. Οπότε έχει μείνει ο πρεζάκιας. Πλησιάζει το τζίνι και του λέει: -Ρε φίλε, μήπως έχεις 1 ευρώ;
[/quote]
O κουμπάκιας πώς εμφανίστηκε; :-p
Κι ο τρυπάκιας τι απέγινε; :-D
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed Feb 03, 2010 4:52 pm

Σταματούν έναν παίκτη της Τσέλσι για υπερβολική ταχύτητα, αφού έτρεχε με 130 μίλια/ώρα σε περιοχή που δεν επιτρέπεται να αναπτύξεις ταχύτητα πάνω από 30 μίλια/ώρα. Όταν ο αστυνομικός του ζητάει εξηγήσεις, εκείνος απαντάει: "Μόλις άκουσα ότι ο Τζον Τέρι έχει παρκάρει έξω από το σπίτι μου".
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Thu Feb 04, 2010 12:07 pm

Να και αλλα 3 με τον Τερι που κυκλοφορουν στην αγγλια...

Τι κοινό έχουν ο Γουέιν Μπριτζ με τον "Τιτανικό"; Και οι δύο θα έπρεπε να είχαν μείνει στο Σαουθάμπτον.

Ο Τζον Τέρι ανακοίνωσε ότι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας. Ο Φάμπιο Καπέλο του είπε να ζητήσει από τον Γουέιν Μπριτζ να κοιτάξει κάτω από το κρεβάτι του.

Τι κοινό έχει η Βανέσα Περονσέλ με το γκολπόστ ενός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ; Και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τον Τζον Τέρι...
Live your dreams...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Feb 04, 2010 2:06 pm

Κουκουλοφόρος µπαίνει ορµητικά σε µία τράπεζα κρατώντας ένα δίκανο και
φωνάζοντας: ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΛΗΣΤΕΙΑ!
Η κοπέλα της ρεσεψιον έντροµη ρωτάει- Τι... τι θέλετε;
Κουκουλοφόρος -Που είναι το χρηµατοκιßώτιο;
Ρεσεψιονιστ -Εδώ... Αλλά... ξέρετε δεν έχουµε λεφτά δεν είναι τέτοια τράπεζα... εδω είναι τράπεζα σπέρµατος.........!!!!!!
Κουκουλοφόρος -ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ....
Ρεσεψιονιστ εµφανώς ταραγµένη- Μα... ξέρετε... αυτό είναι ψυγείο...
Κουκουλοφόρος -Ψυγείο;..ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ...

Με τρεµάµενα χέρια η κοπέλα ανοίγει το ψυγείο και δείχνει στον ληστή µια σειρά δοκιµαστικούς σωλήνες

Κουκουλοφόρος -ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
Ρεσεψιονιστ -Μα σας είπα κύριε... σπέρµα
Κουκουλοφόρος -Πιες ένα
Ρεσεψιονιστ -Μα κύριε...
Κουκουλοφόρος -ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ!

Η άµοιρη κοπέλα παίρνει έναν σωλήνα και πίνει το περιεχόµενο του

Κουκουλοφόρος -ΑΛΛΟ ΕΝΑ

Η κοπέλα πίνει και τον δεύτερο σωλήνα

Κουκουλοφόρος - Άσχηµη γεύση;
Ρεσεψιονιστ -Εεεεε Ο...όχι και τόσο
Κουκουλοφόρος -Ξινίλα στον λαιµό;
Ρεσεψιονιστ -Δ..δεν, όχι

Τότε ο κουκουλοφόρος ßγάζει την κουκούλα και της λέει τρυφερά

-Στο 'πα ßρε Ποπάκι μου δεν είναι τίποτα σπουδαίο...
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Thu Feb 04, 2010 3:28 pm

Πωπω κάψιμο....

Μήπως έδινες δίκτυα σήμερα και σου έχει μείνει από το πρωί?!
What to say man...what to say....
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Feb 04, 2010 3:34 pm

Οτι μπορουμε κανουμε. :-p
kokosteo
Mbyte level
Mbyte level

Post by kokosteo » Thu Feb 04, 2010 8:31 pm

Ο Τζο, ένας αθλητικός τύπος, ήθελε από καιρό να πάρει μία μηχανή. Μια μέρα η τύχη τον βοηθά και πέφτει πάνω σε ένα ξεπούλημα. Μια Harley πουλιώταν σε τιμή ευκαιρίας. Το μηχανάκι, αν και ήταν 10 χρονών, φαινόταν πιο καλό κι από καινούργιο. Άστραφτε από γυαλάδα σαν να είχε μόλις βγει από το εργοστάσιο. Τ' αγόρασε αμέσως. Δεν παρέλειψε όμως να ρωτήσει τον πωλητή πως κατάφεραν να το κρατήσουν σε τόσο καλή κατάσταση ύστερα από δέκα χρόνια.

"Κοίτα", του λέει ο πωλητής, "είναι πολύ απλό. "Όταν τη μηχανή την έχεις έξω και πρόκειται να βρέξει άλειβε τα μέρη χρωμίου με βαζελίνη, για να τα προστατέψεις από τη βροχή." Μάλιστα του έδωσε ένα βαζάκι με βαζελίνη.

Εκείνο το ίδιο βράδυ η Σάντρα, φιλενάδα του Τζό, τον συνάντησε για να πάνε μαζί στο σπίτι της και να τον γνωρίσει στους γονείς της. Φυσικά πήγαν εκεί καβάλα στη μηχανή του. Την ώρα που προχωρούσαν να μπουν στο σπίτι, η Σάντρα σταματά και του λέει:

"Πρέπει να σου πω κάτι για την οικογένειά μου. Στο τραπέζι, στην ώρα του φαγητού δεν μιλάμε καθόλου. Στην πραγματικότητα ο πρώτος που θ' ανοίξει το στόμα του και πει το παραμικρό πρέπει να πλύνει τα πιάτα."

"Κανένα πρόβλημα" της λέει και προχωρούν στην είσοδο.

Μόλις μπαίνουν, ο Τζό μένει εμβρόντητος. Εκεί μπροστά τους, στη μέση της σάλας, είναι μια μεγάλη στίβα από άπλυτα πιάτα. Πιο πέρα, στο διάδρομο άλλα πιάτα στιβαγμένα στα σκαλοπάτια. Στην κουζίνα ακόμη μια πελώρια στίβα. Όπου κι αν κυτάξει σωροί από βρώμικα πιάτα.

Κάποτε κάθησαν στο τραπέζι να φάνε και πράγματι δεν ακούγεται κιχ. Καθώς περνούσε η ώρα ο Τζό αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Γέρνει λοιπόν προς την Σάντρα και τη φιλάει. Κανένας δεν βγάζει μιλιά. Συνεχίζει λοιπόν να της πασπατεύει τα βυζιά. Μιλιά!!

Οπότε σηκώνεται απάνω, την βουτάει, τη γυμνώνει σχίζοντας τα ρούχα της, τη ρίχνει πάνω στο τραπέζι και εκεί μπροστά στους γονείς της την κανονίζει.

Η κοπέλα του είναι αλαφιασμένη, ο πατέρας εμφανώς έχει αλλάξει χρώματα και η μάνα κυριολεκτικά αναστατωμένη και τρομαγμένη, αλλά κανένας δεν βγάζει λέξη.

Ο νεαρός κυτάει την μάνα, την βρίσκει νά έχει μια κορμάρα ελκυστική, κι όπως είχε πάρει φόρα την βουτάει την διπλώνει πάνω στο τραπέζι και δίχνει την εκτίμηση του στη θηλικότητά της με πολλούς τρόπους.

Τώρα η κοπέλα του γίνεται έξω φρενών, ο πατέρας βράζει στο ζουμί του, αλλά ακόμη και σ' αυτό το σημείο δεν βγάζουν τσιμουδιά.

Όπου ξαφνικά ακούγεται μια εκκωφαντική βροντή και αμέσως ακολουθεί βροχή.

Ο Τζο θυμάται τη harley κι αμέσως τραβάει από την τσέπη του το βάζο με τη ΒΑΖΕΛΙΝΗ.

Μόλις το βλέπει ο πατέρας πετάγεται φωνάζοντας:

"Σταμάτα, γ@μώτο... Θα τα πλύνω εγώ τα κωλοπιάτα!!"
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”