Εσωτερικές αναζητήσεις.../ρητορικές ερωτήσεις
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
άσε ρε..κι εγώ νιώθω ότι έχω παραμελήσει πάρα πολυ τον εαυτό μου..έχω πιεστεί, δεν έχω όρεξη για τπτ και το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει Τετάρτη το απόγευμα να ηρεμήσω λίγο!!!έχω γίνει ένα μάτσο χάλια!!νιώθω ότι έχω βαρύνει, όχι σωματικά τόσο πολύ, όσο ψυχικά...πίκρα!!!κουράστηκα
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Χτες δεν είδα όλο το πρώτο ημίχρονο λόγω διαβάσματος!!! Πώς σου φαίνεται κι αυτό? Υπερένταση στο φουλ και μετά άντε να κοιμηθείς... Και σήμερα το πρωί παρόλο που κοιμήθηκα ελάχιστα, είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Και έγραψα και καλά(απροσδόκητο)!!! Άντε να φύγει και η σημερινή και από αύριο ξεκινάνε τα πλάνα για διακοπές και χαλάρωση!!! 

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Σκεφτόμουν πόσα πράγματα έχω παραμελήσει τα τελευταία χρόνια που παλιότερα μ ευχαριστούσαν...Σκεφτόμουν πόσο έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, δε με προσέχω ιδιαίτερα θα έλεγα..Σκεφτόμουν ότι μερικές φορές νιώθω ότι έχω "κλειδωθεί" στις υποχρεώσεις μου, κάνω τα ίδια και τα ίδια και δεν εξελίσσομαι.. Το βλέπω όμως και γύρω μου, σε κάποιους από τους φίλους μου..Κολλάμε σε σχέσεις, σε υποχρεώσεις και δεν βλεπόμαστε, δεν κάνουμε πράγματα μαζί..Δε μου αρέσει αυτό!
A blink of an eye
A dream for the blind
Σε νιώθω απόλυτα. Οαταν έχεις τόσα πολλά στο κεφάλι σου, που να μείνει χρόνος για τον εαυτό σου. Εγώ ξυπνάω, κοιμάμαι η σκέψη μου είναι πώς θα ευχαριστήσω το "μωρό μου",τους γονείς μου, τους φίλους μου, σκέφτομαι τη σχολή, το πορτοφόλι μου κλπ και καθόλου εμένα.lumenintervalum wrote:Σκεφτόμουν πόσο έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, δε με προσέχω ιδιαίτερα θα έλεγα..Σκεφτόμουν ότι μερικές φορές νιώθω ότι έχω "κλειδωθεί" στις υποχρεώσεις μου, κάνω τα ίδια και τα ίδια και δεν εξελίσσομαι..
Κι όμως εμένα κάποιοι, λιγοστοί, φίλοι μου τα καταφέρνουν όλα μαζί μα κυρίως να περνάνε αυτοί καλά και μετά όλοι οι άλλοι. Ισως είναι καλύτερα έτσι!lumenintervalum wrote:Το βλέπω όμως και γύρω μου, σε κάποιους από τους φίλους μου..Κολλάμε σε σχέσεις, σε υποχρεώσεις και δεν βλεπόμαστε, δεν κάνουμε πράγματα μαζί..Δε μου αρέσει αυτό!
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Κρίμα είναι..
Σκέφτομαι ότι σε 5 χρόνια όλοι μας θα έχουμε πολλές περισσότερες υποχρεώσεις, πολλοί από μας μπορεί να έχουν οικογένειες και ότι τώρα θα έπρεπε να είμαστε πιο χαλαροί..Αλλά δεν είμαστε!!Φταίει η φύση της δουλειάς μας;;;Φταίνε οι χαρακτήρες μας;;;
Σκέφτομαι ότι σε 5 χρόνια όλοι μας θα έχουμε πολλές περισσότερες υποχρεώσεις, πολλοί από μας μπορεί να έχουν οικογένειες και ότι τώρα θα έπρεπε να είμαστε πιο χαλαροί..Αλλά δεν είμαστε!!Φταίει η φύση της δουλειάς μας;;;Φταίνε οι χαρακτήρες μας;;;
A blink of an eye
A dream for the blind
Αυτές είναι πολύ μαύρες σκέψεις. Δεν νομίζω ότι φταίει η φύση της δουλειάς σας. νομίζω ότι φταίει το μικρόβιο που έχετε και δεν σας αφήνει να περάσετε όμορφα κάποιες στιγμές. Καλή η δουλειά, αλλά καλή και η χαλάρωση. Όλα είναι θέμα προτεεραιοτήτων. Αν βάζετε τη δουλειά πρώτη, τότε να μην γκρινιάζετε και να το δέχεστε έτσι όπως είναι. Λίγη χαλάρωση βοηθά πάντα την ψυχική υγεία. Γιατί να κλειδωνόμαστε? Δεν χρειάζεται. Ας κοιτάμε και λίγο γύρω μας τι γίνεται. Ας κοιτάμε και λίγο τους φίλους μας. Όσο για το θέμα των σχέσεων...για μένα αυτό δεν ισχύει. Οι σχέση είναι σχέση και οι φίλοι είναι φίλοι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μπορείς όλα να τα συνδιάζεις αρμονικά και στο καθένα να δίνεις την αξία που του αρμόζει!
The road goes on forever...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
δε μιλάω για τον εαυτό μου...μιλάω γι αυτά που βλέπω γύρω μου...το έχω κάνει πιο παλιά να κλειδώνομαι, αλλά τώρα δεν το κάνω!
A blink of an eye
A dream for the blind
- Academic status: PhD
Έτσι ακριβώς είναι Vasili...αυτό πιστεύω και εγώ και θεωρώ ότι μέχρι τώρα το έχω πετύχει σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό...Vasilis wrote:Όσο για το θέμα των σχέσεων...για μένα αυτό δεν ισχύει. Οι σχέση είναι σχέση και οι φίλοι είναι φίλοι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μπορείς όλα να τα συνδιάζεις αρμονικά και στο καθένα να δίνεις την αξία που του αρμόζει!
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Μάλλον είναι στο χαρακτήρα κάθε ανθρώπου...Πόσο συναισθηματικός είναι, πόσο εγωιστής, πόσο δυνατός και τι μέρος του εαυτού του διατίθεται να δίνει στους άλλους και τι να κρατάει για εκείνον. Πράγματι είναι και θέμα προτεραιοτήτων!lumenintervalum wrote:...Φταίει η φύση της δουλειάς μας;;;Φταίνε οι χαρακτήρες μας;;;
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
σας έχει τύχει ποτέ να έχετε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά;;πιστεύετε στα προαισθήματα γενικότερα;;
A blink of an eye
A dream for the blind
Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στα προαισθήματα,έχω πολύ δυνατή διαίσθηση και αντιλαμβάνομαι πράγματα πριν γίνουν.Για ένα διάστημα κάθε φορά που έβλεπα ένα άτομο στον ύπνο μου σε τρεις μέρες έβλεπα αυτόν τυχαία ή κάποιους φίλους του και πίστεψε με δεν ήταν πολύ εύκολο να τους βλέπω αφού μόνο εκείνο το διάστημα τους πετύχαινα.Γενικά έχω προαισθήματα και με το που γνωρίζω ανθρώπους αρχικά με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνομαι το ποιόν τους.Μη φανταστείς ότι πλάθω ιστορίες απλά καταλαβαίνω αν κάτι δεν πάει καλά με κάποιον άνθρωπο.lumenintervalum wrote:σας έχει τύχει ποτέ να έχετε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά;;πιστεύετε στα προαισθήματα γενικότερα;;
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Εγώ πιστεύω πολύ στα προαισθήματα. Σχεδόν πάντα όταν έχω το προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά, όντως δεν πάει καλά. Απλά συνήθως υπάρχει και κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό. Όταν έχω ένα προαίσθημα υπάρχουν και οι ανάλογες συμπεριφορές που το προκαλούν. Όταν η στάση ενός ανθρώπου για παράδειγμα αλλάζει ξαφνικά, ότι και να σου λέει αυτός, τότε πάντα κάτι συμβαίνει...
The road goes on forever...
Μπα...Εγώ δεν έχω αυτό το χάρισμα... Σπάνια έχω προαισθήμα για κάτι και αυτό συμβαίνει
. Μάλλον είναι θέμα τύχης το οτι έλεγα όχι σε κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί
Ομως ήμουν μάρτυρας σε μια περίπτωση που η κοπελιά είχε κακό προαίσθημα και πράγματι όλα πήγαν σκ@τ@.
Το αν πιστεύω... Φυσικά και ναι. Μακάρι ναχα κ εγώ αυτό το προσόν

Ομως ήμουν μάρτυρας σε μια περίπτωση που η κοπελιά είχε κακό προαίσθημα και πράγματι όλα πήγαν σκ@τ@.
Το αν πιστεύω... Φυσικά και ναι. Μακάρι ναχα κ εγώ αυτό το προσόν

- tiki-tak
- byte level
Ιδού η απορία... Ρητορικές ερωτήσεις
ΦΡ. Ρητορική ερώτηση (η) ερώτηση που διατυπώνεται απλώς ως σχήμα λόγου και όχι για να απαντηθεί, καθώς η απάντησή της είτε είναι αυτονόητη είτε εντελώς περιττήֹ η ρητορική ερώτηση ισοδυναμεί με (καταφατική ή αρνητική) απόφανση.
[Μπαμπινιώτης speaking]
Τι περιμένετε??? Γεμίστε τη σελίδα με... ερωτηματικά!!!
Γιατί να μην είναι τα πράγματα όπως τα κανονίζουμε και
τα περιμένουμε???
Γιατί να γίνεται κάτι την τελευταία στιγμή και να τα χαλάει όλα???

Merged by Ethel
[Μπαμπινιώτης speaking]
Τι περιμένετε??? Γεμίστε τη σελίδα με... ερωτηματικά!!!
Γιατί να μην είναι τα πράγματα όπως τα κανονίζουμε και
τα περιμένουμε???
Γιατί να γίνεται κάτι την τελευταία στιγμή και να τα χαλάει όλα???

Merged by Ethel
« Για το χαμόγελό σου τραγουδώ, γιατί μου δείχνει πως το κλάμα έχεις γνωρίσει
Και για το βάδισμά σου το γλυκό που μόνο όποιος σκόνταψε μπορεί να εκτιμήσει…»
Και για το βάδισμά σου το γλυκό που μόνο όποιος σκόνταψε μπορεί να εκτιμήσει…»
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
αυτά τα ερωτήματα εμπίπτουν στους απαράβατους νόμους του Μurphy!!
A blink of an eye
A dream for the blind
2)Αν νομίζεις ότι έχεις προβλέψει όλα όσα χρειάζεται για να μην πάει κάτι στραβά πάντα θα υπάρχει και κάτι που δεν πρόβλεψες.
Και γενικά όλα τέτοιου στυλ.Απλά δεν έχουν τη μορφή ρητορικών ερωτήσεων.
1)Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά θα πάει.
2)Αν νομίζεις ότι έχεις προβλέψει όλα όσα χρειάζεται για να μην πάει κάτι στραβά πάντα θα υπάρχει και κάτι που δεν πρόβλεψες.
Και γενικά όλα τέτοιου στυλ.Απλά δεν έχουν τη μορφή ρητορικών ερωτήσεων.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ναι όντως. αποτελούν βεβαιότητες!!
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
Everything goes wrong all at once.
Everything takes longer than you think.
κτλ
Παραθέτω την πηγή: http://www.murphys-laws.com/murphy/murphy-laws.html
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
Everything goes wrong all at once.