Για να δω τις οδηγάρες του Venus...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ξέρω "Fiatάκια" τα οποία καθαρίζουν πολλά από τα περίφημα δυνατά αυτοκίνητα (βλ. BMW,Mercedes and so on...).semika wrote:τα Fiatάκια δεν τα αναφέρεις καθόλου
Απλά μίλησα για "έτοιμες" λύσεις από εργοστάσιο και όχι για αυτοκίνητα μετατροπής με aftermarket προϊόντα....
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Name the place and the time and i'll be there!!!(όπως λέει ο φίλτατος Hdkiller)semika wrote:TaRaNTuLa wrote:Ξέρω "Fiatάκια" τα οποία καθαρίζουν πολλά από τα περίφημα δυνατά αυτοκίνητα (βλ. BMW,Mercedes and so on...).
![]()
Ελα να σε πάω μια κοντρούλα![]()
Ακόμη και με τη BMW να έρθεις θα σου ρίξω για πλάκα 2-3 κολωνίτσες....

Tamiya rulezZz....
TaRaNTuLa wrote:Name the place and the time and i'll be there!!!(όπως λέει ο φίλτατος Hdkiller)
Ακόμη και με τη BMW να έρθεις θα σου ρίξω για πλάκα 2-3 κολωνίτσες....
Αστο Χάρη δε σε πάει...Σοβαρά τώρα. 1200 κυβικά με 65 ίππους έναντι 2000 κυβικών με 150 ίππους, όσο ελαφρύτερο και ναναι το αμάξι δε σε πάει...Ξέχνα το... Εδώ και με την Μερσεντές που ήταν 1600 και όταν το πατούσα έτρωγες σκόνη... Ρώτα και τον eso_etoimos που έχει οδηγήσει και Punto και Mercedes. Είπαμε ξέρεις περισσότερα απο αυτοκίνητα αλλά μη μας τρελλάνεις κι όλας...
Την οδηγική σου ικανότητα μας την έχεις αποδείξει και δεν την αμφισβητεί κανείς, αλλά είπαμε... Είμαστε και εμείς έμπειροι και καλοί...
Άιντε...

And if you really want to race against me, the results will be announced to Venus. Nobody can hide... Οπως λέει και μια ψυχή (->Ιωάννα)
PS-> Μπορεί να ξέρεις τέτοια Φιατάκια, αλλά δυστυχώς το δικό σου δεν είναι απο αυτά

Σμάτς!!!
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Δε σχολιάζω τα πικρόχολα σχόλια σου για το Punto μου(ποιος σου είπε ότι κάτω από το καπώ έχω τον κινητήρα των 1242cc;;;;;).....Και έπειτα πότε ρε συ το πάτησες και έφαγα σκόνη;;;;Στο μόνο σημείο που πέρασες μπροστά ήταν στην ευθεία της Βάρκιζας και αυτό επειδή είχα κολλήσει στη λωρίδα που πήγαινε αριστερά προς Βάρη,καθότι νόμιζα ότι δε θα πηγαίναμε προς το Ribas και άργησα μέχρι να με αφήσουν να βγω(μάρτυράς μου ο Γιάννης).Και αν θες να ξέρεις καμία φορά δεν το πάτησα τέρμα...σε περίμενα να έρθεις....
Και ποιος σου είπε ότι και εμείς δεν έχουμε αμάξια που μπορούν να κοντράρουν την BMW;;;(μη σε ξεγελάει το 1.6 στο πίσω μέρος της Alfa Romeo....)
Ας αφήσουμε το θέμα αυτό γιατί στο θέμα των αμαξιών δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε/ηρεμήσουμε...
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιευτεί αποτέλεσμα κόντρας εδώ....Σε άλλα forums υπάρχουν αποτελέσματα που αναφέρονται σε μένα(με ένα από αυτά τα αυτοκίνητα ή του ξαδέρφου μου)...
Και ποιος σου είπε ότι και εμείς δεν έχουμε αμάξια που μπορούν να κοντράρουν την BMW;;;(μη σε ξεγελάει το 1.6 στο πίσω μέρος της Alfa Romeo....)
Ας αφήσουμε το θέμα αυτό γιατί στο θέμα των αμαξιών δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε/ηρεμήσουμε...
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιευτεί αποτέλεσμα κόντρας εδώ....Σε άλλα forums υπάρχουν αποτελέσματα που αναφέρονται σε μένα(με ένα από αυτά τα αυτοκίνητα ή του ξαδέρφου μου)...
Tamiya rulezZz....
Οχι και πικρόχολα! Η αλήθεια όμως να λέγεται...TaRaNTuLa wrote:Δε σχολιάζω τα πικρόχολα σχόλια σου για το Punto μου(ποιος σου είπε ότι κάτω από το καπώ έχω τον κινητήρα των 1242cc;;;;;).....Και έπειτα πότε ρε συ το πάτησες και έφαγα σκόνη;;;;Στο μόνο σημείο που πέρασες μπροστά ήταν στην ευθεία της Βάρκιζας και αυτό επειδή είχα κολλήσει στη λωρίδα που πήγαινε αριστερά προς Βάρη,καθότι νόμιζα ότι δε θα πηγαίναμε προς το Ribas και άργησα μέχρι να με αφήσουν να βγω(μάρτυράς μου ο Γιάννης).Και αν θες να ξέρεις καμία φορά δεν το πάτησα τέρμα...σε περίμενα να έρθεις....
(1) Η μητέρα σου μου είπε οτι σου πήραν 1200 κυβ. Και εσύ (μέχρι προχθές μάλιστα) είπες οτι δεν το έχεις φτιάξει ακόμη... Λοιπόν αποφάσισε...
(2) Σίγουρα με περίμενες... Αφού εσύ μας έδειχνες το δρόμο προς Βάρκιζα... Και σκόνη έφαγες... Δε λέμε μόνο οτι μας συμφέρει... Μάρτυρας η Άννα...
(3) Οσο για την Alpha Romeo... Ποιος έθεσε το θέμα οτι δεν έχεις αμάξι?? Εμείς μιλούσαμε για Fiat vs Mercedes - BMW. Για θυμήσου:
Ξέρω "Fiatάκια" τα οποία καθαρίζουν πολλά από τα περίφημα δυνατά αυτοκίνητα (βλ. BMW,Mercedes and so on...).
Συμφωνώ να αφήσουμε το θέμα, αν είναι να παρεξηγείς ότι λέγεται...
Πικρόχολα σχόλια ίσως να κάνω σε κάποιους άλλους (αν και δε νομίζω οτι όσοι με ξέρουν εχουν να πουν κάτι τέτοιο). Σε σένα όμως ποτέ!!!
Εξάλλου Χαρούλη όπως προείπα δεν αμφισβητώ την οδηγική σου ικανότητα. Οπότε μην το παίρεις προσωπικά. Τη γνώμη μου είπα για τα συγκεκριμένα αμάξια. Δε σε έθιξα. Πάντα όμως απαντώ στο στύλ αυτού που απευθύνεται σε μένα...
Αϊντε

- shuma-cher
- byte level
- Academic status: MSc
TaRaNTuLa έγραψε:
Δε σχολιάζω τα πικρόχολα σχόλια σου για το Punto μου(ποιος σου είπε ότι κάτω από το καπώ έχω τον κινητήρα των 1242cc;;;;.....Και έπειτα πότε ρε συ το πάτησες και έφαγα σκόνη;;;;Στο μόνο σημείο που πέρασες μπροστά ήταν στην ευθεία της Βάρκιζας και αυτό επειδή είχα κολλήσει στη λωρίδα που πήγαινε αριστερά προς Βάρη,καθότι νόμιζα ότι δε θα πηγαίναμε προς το Ribas και άργησα μέχρι να με αφήσουν να βγω(μάρτυράς μου ο Γιάννης).Και αν θες να ξέρεις καμία φορά δεν το πάτησα τέρμα...σε περίμενα να έρθεις....
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες για το άνοιγμα που προαναφέρθηκε ο tarantulas πήγαινε σιγά-σιγά γιατί ο συνοδηγός του τσέκαρε

Συμπέρασμα πρώτο!
Όταν <<ανοίγουμε>> (λέμε τώρα...) ποτέ δεν χαζεύουμε φουστίτσες και stringάκια!!Εδώ οι γυναίκες οδηγοί σε κατάσταση κόντρας σε <<πολυσύχναστες>> περιοχές και βραδινές ώρες θα έχουν το πάνω χέρι.
-Δε βαριέσαι τώρα που θα κοιτάζουμε το φανάρι? Αλλού είναι το... <<ψητό>>!!:

Άλλωστε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο tarantulas όταν η semika τον πέρασε ήταν με κρεμασμένη 5η και παρ' όλα αυτά η semika δεν έκανε και καμιά μεγάλη διαφορά...(ψόφια η Α-160 ή μήπως A-140???)
Συμπέρασμα δεύτερο!
Ποτέ δεν έχουμε το μοτέρ κρεμασμένο όταν κάπου εκεί γύρω κινείται φίλος/η ή γνωστός/η γιατί αφού αυτός/ή μας ρίξει

Συμπέρασμα τρίτο!
Τους έχω και τους δύο με το ασημένιο βέλος μου!!!

ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ?
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ...
- jimmyD
- Venus Former Team Member
Αγαπητέ ταράντουλε ανέφερες σε προηγούμενο σου post πως από ατμοσφαιρικά προτιμάς alfa romeo και μερικά ταπεινά ακόμα...
Όταν οι άλλοι φτιάχνουν ατμοσφαιρικούς κινητήρες οι honda & toyota βρίσκονται στον έβδομο ουρανό.
s2000 2000cc->240hp
celica 1800cc->192hp

Όταν οι άλλοι φτιάχνουν ατμοσφαιρικούς κινητήρες οι honda & toyota βρίσκονται στον έβδομο ουρανό.

s2000 2000cc->240hp
celica 1800cc->192hp
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Alfa Romeo 147 & 156 GTA -->250hp
Άλλη γλύκα έχει ο V6 από τον V4(για 2.0L στάνταρ τετρακύλινδρο θα είναι...)
Και να προσθέσω και το νέο μέλος της οικογένειας: Alfa GT 3.2L , επίσης 250hp...
Υ.Γ. Όσον αφορά την Celica,μια αλλαγή συμπίεσης από το 10:1 στο 11.5:1 δε μου φαίνεται ιδιαίτερα σπουδαίο...
Άλλη γλύκα έχει ο V6 από τον V4(για 2.0L στάνταρ τετρακύλινδρο θα είναι...)
Και να προσθέσω και το νέο μέλος της οικογένειας: Alfa GT 3.2L , επίσης 250hp...

Υ.Γ. Όσον αφορά την Celica,μια αλλαγή συμπίεσης από το 10:1 στο 11.5:1 δε μου φαίνεται ιδιαίτερα σπουδαίο...
Tamiya rulezZz....
- shuma-cher
- byte level
TaRaNTuLa έγραψε:
Εδώ γελάμε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου μπούκωσε προχθές το κακόμοιρο το βέλος :smt063 στο μικρολίμανο 1 ώρα σταμάτα-ξεκίνα αλλά θα το ξεμπουκώσω το Σαβ/κο και τα λέμε από βδομάδα τώρα που δεν έχεις τη δικαιολογία του στρωσίματος

JimmyD έγραψε :
Καλά και τα δυο αλλά αν δεν έχεις γκάζι από χαμηλά δε λέει!Όταν οι άλλοι φτιάχνουν ατμοσφαιρικούς κινητήρες οι honda & toyota βρίσκονται στον έβδομο ουρανό.
s2000 2000cc->240hp
celica 1800cc->192hp
350Ζ 3500cc->280hp και σε προσιτή τιμή και 60 δόσεις να είναι καλά ο Θεοχαράκης !!

Το ασημένιο βέλος καραδοκεί!!!

ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ?
Γιαννάκη (ή μηπως Χάρης x2) και πάλι το ασημένιο "βέλος" σου (ΚΙΑ αν δεν απατώμαι) ούτε κατά διάνοια πλησιάζει την A-160. (Και για τους άπιστους Θωμάδες - υπάρχουν και τα χαρτιά της). Οσο για το Πούντο... Αναμετρήσου με τον χάρη και ας κερδίσει ο καλύτερος.shuma-cher wrote:Άλλωστε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο tarantulas όταν η semika τον πέρασε ήταν με κρεμασμένη 5η και παρ' όλα αυτά η semika δεν έκανε και καμιά μεγάλη διαφορά...(ψόφια η Α-160 ή μήπως A-140???)
Ποτέ δεν έχουμε το μοτέρ κρεμασμένο όταν κάπου εκεί γύρω κινείται φίλος/η ή γνωστός/η γιατί αφού αυτός/ή μας ρίξειμας τη λέει κι από πάνω!!
![]()
![]()
Συμπέρασμα τρίτο!
Τους έχω και τους δύο με το ασημένιο βέλος μου!!!![]()
![]()
![]()
Επίσης το παπί είναι μάρυρας αν και απαξιοί να απαντήσει.
Φυσικά και δεν έκανε η semika μεγάλη διαφορά... αφού όταν επιτάχυνε εσείς στρίψατε για Ribas.
Εγώ ένα ξέρω... Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
Τέλος έχω μάθει από μικρή όπου ακούω πολλά κεράσια να κρατάω και μικρό καλάθι... Και ο νοών νοείτο.
PS-> Βλέπω ο tarantulas χρειαζόταν ενισχύσεις!!! Χθές γράφτηκε στο venus για να πει τη μαρτυρία του!
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Kοίτα...Ωραία να κάνουμε πλάκα και να πειράζουμε ο ένας τον άλλον...Αλλά όταν η πλάκα αρχίζει να γίνεται "χοντρή",εγώ δεν πρόκειται να το συνεχίσω,γιατί τότε ξεφεύγει από την έννοια του "αστείου"....Άλλο το αστείο και άλλο οι "μπηχτές"....semika wrote:Εγώ ένα ξέρω... Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
Τέλος έχω μάθει από μικρή όπου ακούω πολλά κεράσια να κρατάω και μικρό καλάθι... Και ο νοών νοείτο.
Υ.Γ. Ο Shuma-cher είναι ο Γιάννης και όχι 2ο nick μου
Υ.Γ. Νομίζω ότι ξέρεις ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ($) να αποκτήσουμε αυτοκίνητο 200 ίππων....
Θα προτιμούσα ένα S6 4.2L Triptronic quatro με 340hp...shuma-cher wrote:Καλά και τα δυο αλλά αν δεν έχεις γκάζι από χαμηλά δε λέει!
350Ζ 3500cc->280hp και σε προσιτή τιμή και 60 δόσεις να είναι καλά ο Θεοχαράκης !!

Aπό ευκολίες πληρωμής (δόσεις κτλ) δεν ξέρω τι παίζει....

Tamiya rulezZz....
TaRaNTuLa wrote:Kοίτα...Ωραία να κάνουμε πλάκα και να πειράζουμε ο ένας τον άλλον...Αλλά όταν η πλάκα αρχίζει να γίνεται "χοντρή",εγώ δεν πρόκειται να το συνεχίσω,γιατί τότε ξεφεύγει από την έννοια του "αστείου"....Άλλο το αστείο και άλλο οι "μπηχτές"....
Ετσι μπράβο... Μαρέσει που τα γράφεις για να το εμπεδίδεις

ΥΓ-> Οσο για τα πικρόχολα σχόλια μη με προκαλείτε!

Κι όμως δεν το ξέρω αυτό! Αλλά μάλλον δεν εννόησες αυτό που είπα. Θα στο επεξηγήσω: Τα ασημένια βέλη ή όπως αλλιώς λέει κανείς το εργαλείο του είναι τα γρηγορότερα μέχρι αποδείξεως του εναντίουTaRaNTuLa wrote:Υ.Γ. Νομίζω ότι ξέρεις ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ($) να αποκτήσουμε αυτοκίνητο 200 ίππων....

-----
Gather... Eξαρτάται από το μοντέλο και τα χαρακτηριστικά κάθε αμαξιού!
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Η Alfa Romeo έχει τον κατεξοχήν "ωραίο" μεταλλικό ήχο λειτουργίας...Επίσης το γεγονός ότι οι κινητήρες της είναι πολυστροφικοί,δίνει μια πολύ καλή επιτάχυνση και "νεύρο"....Ganther wrote:Για ατμοσφαιρικους κινητηρες, οπου δεν μετραει μονο η αποδοση αλλα και η αισθηση και ο ηχος, Θα βαλω πρωτη την Αλφα ρομεο, μετα την ΒΜW...
Υ.Γ. Αύξηση της σχέσης συμπίεσης έχει αρνητικά...Το θέμα αξιοπιστίας που ανέφερες είναι το σοβαρότερο,γιατί μπορεί να "σπάσει" πιο εύκολα(συγκριτικά!),άμα το ζορίσεις...Το ότι θα καίει παραπάνω λάδια είναι το λιγότερο...Αν έχεις δύο κινητήρες με διαφορετικές σχέσεις συμπίεσης,ο ένας θα αποδίδει περισσότερο,αλλά θα έχει και περισσότερες απώλειες...
Tamiya rulezZz....
- jimmyD
- Venus Former Team Member
Κοίτα toyota και προβλήματα αξιοπιστίας είναι έννοιες μη συμβατές όσοι έχουν αντίθετοι άποψη απλά φθονούν την ιαπωνική τεχνολογία σε μοτέρ.Ganther wrote:O kινητηρας της κορόλα με τα 192 άλογα εχει ακριβως αυξημενη συμπιεση, και γιαυτο τεραστια προβληματα αξιοπιστιας, και καταναλωσης λαδιών....
Για ατμοσφαιρικους κινητηρες, οπου δεν μετραει μονο η αποδοση αλλα και η αισθηση και ο ηχος, Θα βαλω πρωτη την Αλφα ρομεο, μετα την ΒΜW...
Προφανώς δεν έχεις ακούσει celica ψηλά...
2 Αναφέρθηκε ότι δεν έχει γκάζι από χαμηλά. Για την celica ισχύει πως υπάρχει σκαλοπάτι στις 6800rpm και μετά από εκεί και πάνω το μοτέρ αφηνιάζει και γυρνά σε ασύλληπτους ρυθμούς για τους ευρωπαίους συναδέλφους του. Πάντως απέχει το πηγαίνει πολύ καλύτερα ψηλά από το δεν έχει γκάζι χαμηλά
Το s2000 έχει τρελά γκάζια σε όλο το εύρος των στροφών σε σημείο που συγκρίνεται με τουρμπάτα σύνολα.
Τώρα η alfa romeo GTA είναι v6, 3,2cc και βγάζει 250hp
ενώ s2000 ειναι τετρακύλινδρο σε σειρά με 2000cc και βγάζει 240 άλογα
1+1 =2
Απλά σύγκριση δεν υφίσταται
παραπέμπω σε παλιότερο post μου από επίσημη πηγή μου αναφέρει τους καλύτερους κινητήρες της χρονιάς. Μη το πάρετε κατάκαρδα αλλά ιταλικό μοτέρ ούτε για πλάκα δε βάλανε. Αντίθετα ιαπωνικά έχει φλομώσει η λίστα
το μοτέρ του s2000 είναι ΚΑΙ φέτος το κορυφαίο στα 2000cc
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?t=379
Τα τρίλιτρα NSX τα έχετε δει ποτέ??? μάλλον δύσκολα γιατί δεν φαίνονται τόσο γρήγορα που πάνε...

Since I was born I started to decay

- shuma-cher
- byte level
Ο παππούλης είμαι semika μου!!
semika έγραψε :
Ή μήπως θα άφηνα εγώ να γίνει κάτι τέτοιο?
Είπαμε ένα Σαββατόβραδο να πάμε μια βολτούλα και <<τρωγόμαστε>>
λες και έχουμε τα υπέραυτοκίνητα στα οποία έχουμε ρίξει ένα σκασμό λ7!!
semika έγραψε :
Πάντως αν ήταν εδώ θα επιβεβαίωνε όσα είπες γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι ακριβώς όπως τα λες!!!
semika έγραψε :
semika έγραψε :
Έχεις το Χάρη ικανό να κάνει κάτι τέτοιο?Γιαννάκη (ή μηπως Χάρης x2)
Ή μήπως θα άφηνα εγώ να γίνει κάτι τέτοιο?
Είπαμε ένα Σαββατόβραδο να πάμε μια βολτούλα και <<τρωγόμαστε>>
λες και έχουμε τα υπέραυτοκίνητα στα οποία έχουμε ρίξει ένα σκασμό λ7!!
semika έγραψε :
Δεν απαξιεί!!Μας άφησε για να πάει 1 μήνα διακοπές η τυχερή!!Επίσης το παπί είναι μάρυρας αν και απαξιοί να απαντήσει.
Πάντως αν ήταν εδώ θα επιβεβαίωνε όσα είπες γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι ακριβώς όπως τα λες!!!
semika έγραψε :
Φυσικά και δεν έκανε η semika μεγάλη διαφορά... αφού όταν επιτάχυνε εσείς στρίψατε για Ribas.
[/quote}
Ασφαλώς.Ποτέ δεν κάνουμε επί τόπου σε τέτοιο δρόμο.Θέλαμε απλά και με ασφάλεια να γυρίσουμε στο ρεύμα προς Αθήνα.
Τέλος θα ήθελα να πω ότι δεν προσπαθώ να μειώσω με τίποτα τη Mercedes
που οδηγείς.Είναι ποιο ασφαλής, με καλύτερα φρένα και καλύτερα κρατήματα. Είναι συνολικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το Kia Shuma που όντως οδηγώ εγώ.
Όμως σε επιδόσεις στην ευθεία είναι πολύ πιο σβέλτο από όσο φαντάζεσαι βλέποντας το ταπεινό σηματάκι στη μάσκα του και μάλλον την Α160 σου την έχει από κοντά.
Όσο για το <<ασημένιο βέλος>> να έχουμε και λίγο χιούμορ ε?
Άλλωστε ασημί είναι!!!![]()
Τέλος θα ήθελα να πω ότι μπήκα για το χαβαλέ και για να επικοινωνώ με φίλους όπως εσύ και όχι για να υποστηρίξω κάποιον!!
Αυτή η κουβέντα καλό είναι να σταματήσει εδώ γιατί αδίκως χαλιόμαστε.
tarantule και semika
Μάλλον δεν σέβεστε το Κιa μου σεβαστείτε τουλάχιστον την ηλικία μου!!!
(πλάκα κάνω!!)![]()
Παππούλης
ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ?
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Noμίζω,στις άπειρες φορές που έχω έρθει μαζί σου βόλτα(χιχιχιχιshuma-cher wrote: Μάλλον δεν σέβεστε το Κιa μου σεβαστείτε τουλάχιστον την ηλικία μου!!

JimmyD,αυτό που συγκρίνεις(κινητήρα s2000 με GTA) δεν είναι και τόσο "προφανές" το αποτέλεσμα...Μπορεί να δουλεύουν στην ίδια σχεδόν σχ. συμπίεσης (11:1 το s2000 έναντι 10.5:1 η GTA),αλλά υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορούν να δώσουν αλόγατα,από τα πιο απλά (εκκεντροφόροι) μέχρι και πιο σύνθετα(υλικά κυλίνδρων and so on).Και όσο καλύτερα να είναι τα ιαπωνικά και να μην αναφέρονται τα ιταλικά στις λίστες,1200cc παραπάνω δεν μπορεί με τίποτα να προσφέρουν μόνο 10hp περισσότερο...

Tamiya rulezZz....