Ψυχολογικό τέστ!!

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Mon Feb 21, 2005 12:17 am

Ανοίγω τη λευκή πρώτα, βλέπω ένα ωραίο και ζεστό δωμάτιο με τζάκι κι είναι μέσα και αυτός που αγαπάω :smt049
Ανοίγω τη μπλε και βλέπω θάλασσα
Ανοίγω την κόκκινη και βλέπω δώρα
Ανοίγω τη μαύρη και βλέπω μια άλλη πόρτα που είναι αυτές οι μεγάλες του θυσαυροφυλακίου

Δε μου στέλνεις με πμ την ερμηνεία γιατί θα σκάσω????!!!
There's no place like 127.0.0.1
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Feb 21, 2005 12:38 am

Επειδή τα όνειρα είναι τζάμπα πάμε λοιπόν AnINffected:
1) Την λευκή του σπιτιού μας -> βλέποντας ένα σαλόνι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μας γύρω - γύρω να παίζουν καθώς και συγγενείς και φίλους
2) Την μαύρη του γραφείου μου -> βλέποντας ένα τεράστιο οβάλ γραφείο με φορητούς, κινητά, pdas, χαρτιά, ένα μπαρ, μια αίθουσα συνδιαλέξεων δεν συνεχίζω ... :-D
3) Την μπλε του αυτοκινήτου μου -> mercedes/bmw/audi κατα προτίμηση και σειρά προτεραιότητας
4) Την κόκκινη της κόλασης! :lol: :lol:
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Feb 21, 2005 1:01 am

Ethel wrote:Ανοίγω τη μπλε και βλέπω θάλασσα
Ανοίγω τη μαύρη και βλέπω μια άλλη πόρτα που είναι αυτές οι μεγάλες του θυσαυροφυλακίου
Ethel η πρώτη σου απάντηση πραγματικά με συγκίνησε...
Περίγραψέ μου τα συναισθήματα σου γι'αυτά που βλέπεις στη καθεμιά από τις άλλες 3, και θα σου στείλω το pm! ;)

Γενικά περιγράψτε μου και τα συναισθήματα σας γι'αυτά που βλέπετε, αν μπορείτε.

Και'σύ semis19 έχεις μία πολύ όμορφη πρώτη εικόνα...
Οι 3 τελευταίες απαντήσεις σου είναι (με μιά πρώτη ματιά, δηλ.άν τις κοιτάξει κάποιος επιφανειακά και δεν τις εξετάσει σε βάθος) :smt046 :smt046!!! Καλοπροαίρετα πάντα!
Θα μάθεις σύντομα το γιατί!
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Mon Feb 21, 2005 1:21 am

Ανοίγω την Μπλέ - είναι το χρώμα της γαλήνης και αυτή που ενέχει λιγότερο χρωματικό ρίσκο...Το Μπλε είναι η εύκολη αρχή, το λευκό είναι ίσως παγίδα, το μαύρο είναι ο βέβαιος κίνδυνος γιατί υποδηλώνει τις προθέσεις του - κάτι που σε κάνει βέβαια να είσαι ήδη προετοιμασμένος να τον αντιμετωπίσεις. Το κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς. Επειδή πιστεύω ότι στη ζώη το τέλος έπερε να είναι η κορύφωση, αφήνω τη φωτιά για το τέλος. Είναι κίνδυνος μαζί με συναίσθημα. Αυτά σαν πρώτη εντύπωση.

Ανοίγω πρώτη την Μπλέ. Είναι ένα ξύλινο παλίο δωμάτιο, με ένα μεγάλο παράθυρο. Από πάνω δεσπόζουν αρχοντικά μανιάτικα κεραμίδια και από το παράθυρο διακρίνεται μια θέα που σε υποβάλλει - σαν να πετάς από αεροπλάνο. Έξω, ελιές....μέσα στο σπίτι, παιδικές φωτογραφίες...ο εαυτός μου όπως ήταν κάποτε και όπως θέλησα να τον αφήσω...μαζί με ανθρώπους, εικόνες και αγάπη...

Ανοίγω την λευκή..είναι ένα λευκό δωμάτιο - ίσως φταίω και εγώ και δεν μπορώ να δω καθαρά. Είναι ευμετάβλητο περιβάλλον όπου βλέπω ότι θέλω...είναι όλα τα χρώματα μαζί που συνθέτουν το αύριο ....... Είναι τόσο αχνό που μπορεί να είναι οτιδήποτε..΄διακρίνεται μια θηλυκή φιγούρα μέσα στο βάθος του δωματίου...ξαφνικά, όλο το δωμάτιο γεμίζει καθρέφτες.....και στον καθρέφτη δεν είμαι εγώ, αλλά κάποιος άλλος....επιλέγω να φύγω..
Κοντοστέκομαι και μπαίνω στη μαύρη πόρτα...μια φιγούρα με ένα μαύρο πέπλο κρατάει ζάρια.....και ρίχνει μια ζαριά.....δεν βλέπω το ζάρι - βλέπω όμως το δωμάτιο...είναι ένα παλιό κτήριο διατηρητέο...Μήπως βρίσκομαι στην Πράγα; όλα μοιάζουν Μεσαιωνικά. Η φιγούρα δείχνει να μου μοιάζει, όμως σίγουρα δεν είμαι εγώ....και χαμογελάει...
Φεύγω..για την τελική πρόκληση..

Ανοιγω τη νκόκκινη πόρτα και βλέπω έναν τεράστιο γκρεμό...Και γιατί όχι..διαλέγω να πέσω..αλλά με τη θέλησή μου..το μέλλον είναι εδώ
:-D

Είπα να αυτοσχεδιάσω .. δεν το @@@@ έτσι;;;
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Feb 21, 2005 1:34 am

Όχι marauder, καλά κάνεις και εκφράζεσαι, και εκφράζεσαι και πολύ ωραία κιόλας. :smt023
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon Feb 21, 2005 9:45 am

Αρχικά θα έμπαινα στην λευκή που πίσω της θα ήταν ένας καταπράσινος κήπος με λουλούδια και πολύ φως όπου θα με έκανε να νιώσω γαλήνη και ηρεμία.Έπειτα θα έμπαινα στην κόκκινη που θα ήταν ένα δωμάτιο που όλα μέσα του θα ήταν κόκκινα και θα με έκανε να νιώθω πολύ άνετα και ζεστά.Μετά θα έμπαινα στη μπλε που μέσα θα ήταν ένα δωμάτιο που θα ήταν όλα μπλε και η αίσθηση που θα μου άφηνε θα ήταν αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας και τέλος θα έμπαινα στην μαύρη που θα είχε μια σκάλα που θα οδηγούσε σε ένα παλιό υπόγειο βρώμικο και σκοτεινό που θα με τρόμαζε και θα μου προκαλούσε απέχθεια.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Feb 21, 2005 10:12 am

AnINffected wrote:
Ethel wrote:Ανοίγω τη μπλε και βλέπω θάλασσα
Ethel η πρώτη σου απάντηση πραγματικά με συγκίνησε...
Περίγραψέ μου τα συναισθήματα σου γι'αυτά που βλέπεις στη καθεμιά από τις άλλες 3, και θα σου στείλω το pm! ;)
Λοιπόν αυτό που βλέπω στη λευκή μου δημιουργεί αισθήματα σιγουριάς, ασφάλειας
στη μπλε, γοητεία και φόβο μαζί, δηλαδή δέος,
στην κόκκινη, έκπληξη
στην μαύρη περιέργεια

jesus Marauder! Δε γράφεις μυθιστόρημα αγόρι μου... Μανιάτικο κεραμύδι.... Σε παραδέχομαι για την φαντασία σου πάντως... :-D
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Feb 21, 2005 6:15 pm

AnINffected wrote:Άλλο ενα ψυχολογικό τεστάκι!
Όπως όλα, βασίζεται στο υποσυνείδητο, γι'αυτό προσπαθήστε να δώσετε την πρώτη απάντηση που θα σας έρθει στο μυαλό με τη φαντασία σας, χωρίς λογική σκέψη.

Είστε μπροστά σε 4 πόρτες: μία λευκή, μία μαύρη, μία μπλέ και μία κόκκινη.
Πείτε μου με ποια σειρά θα μπαίνατε στην καθεμία και τι βλέπετε "μέσα" (μπορεί να είναι ο,τιδήποτε βάλετε στο νού σας, όχι απαραίτητα δωμάτιο).

Για να μην σας επηρεάσω δεν βάζω ακόμη τις απαντήσεις μου.
Όταν μαζευτούν αρκετές απαντήσεις, θα ποστάρω την ερμηνεία!
ανοίγω πρώτα τη μπλε και βλέπω μέσα σ' ένα σπίτι δικό μου σε ένα νησάκι των κυκλάδων με θέα στη θάλασσα και απόγευμα γύρω στις 6 η ώρα και καλοκαίρι. νιώθω μια γλυκιά αίσθηση ζέστης, χαλάρωσης και ξεκούρασης
μετά ανοίγω την κόκκινη και βλέπω ένα δωμάτιο κόκκινο με ένα κρεβάτι γεμάτο με λουλούδια, σοκολάτες όλα κόκκινα κτλ ;) το πιάνετε το σκηνικό.. προφανώς νιώθω αρκετά ερωτικά
ανοίγω μετά τη μαύρη και μπαίνω μέσα σε ένα γραφείο καθαρό, φωτεινό με δερμάτινους καναπέδες κτλ και νιώθω υπερηφάνεια και τέλος ανοίγω την άσπρη και μπαίνω στο δωμάτιό μου και νιώθω σιγουριά και ασφάλεια
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Fri Feb 25, 2005 7:27 pm

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Λευκή πόρτα: η οικογένεια
Κόκκινη πόρτα: ερωτική ζωή
Μπλέ πόρτα: επαγγελματική ζωή
Μαύρη πόρτα: Θάνατος.

Η σειρά που μπήκατε υποδηλώνει τι από όλα αυτά σας απασχολεί περισσότερο στη τωρινή φάση της ζωής σας, ενώ το τι βλέπετε σε καθεμιά από τις πόρτες δείχνει το πώς αντιμετωπίζετε πραγματικά καθεμιά από αυτές τις πτυχές της ζωής στην τωρινή της φάση πάλι.

Εγώ είπα τα εξής:
Λευκή πόρτα: Ένα δωμάτιο σαν το δικό μου.Πολύ φωτεινό, δίνει ένα συναίσθημα χαράς και ζωής.
Μπλέ πόρτα: Η απέραντη θάλασσα.Παντού νερά.Ένας ονειρικός κόσμος, οπου νοιώθω-έχω-ανεξίτηλη ελευθερία κινήσεων.
Κόκκνη πόρτα: Πανικός, σύγχυση, το απόλυτο χάος! :-D
Μαύρη πόρτα: Πίσσα σκοτάδι, απόλυτη άγνοια.
Ada Lovelace

lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sat Feb 26, 2005 12:30 am

καλά με προβλημάτισες τώρα...
δηλαδή εμένα με προβληματίζει η δουλειά, η ερωτική μου ζωή, ο θάνατος και η οικογένειά μου και μάλιστα η δουλειά με χαλαρώνει και ο θάνατος με κάνει να νιώθω υπερήφανη???λίγο περίεργα αυτά...
A blink of an eye
A dream for the blind
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Sat Feb 26, 2005 2:05 am

lumenintervalum++
Aυτό σημαίνει παιδί μου να είσαι αντιδραστικό πνεύμα ;)
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Feb 26, 2005 4:21 am

καλά με προβλημάτισες τώρα...
δηλαδή εμένα με προβληματίζει η δουλειά, η ερωτική μου ζωή, ο θάνατος και η οικογένειά μου και μάλιστα η δουλειά με χαλαρώνει και ο θάνατος με κάνει να νιώθω υπερήφανη???λίγο περίεργα αυτά...
Καλά, αυτά δεν έχουν 100% επιτυχία!
Σίγουρα ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά αν έχεις περιέργεια στείλε μου π.μ. να σου πώ τη γνώμη μου.
Ada Lovelace

semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Sat Feb 26, 2005 4:53 am

Πώς μπορεί κάποιος να δίνει προτεραιότητα στο θάνατο αφού είναι απτόβλεπτος; :roll:
Δηλαδή κάποιος που θα άνοιγε την 1η πόρτα έπρεπε να αυτοκτωνήσει ... :-D
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Feb 28, 2005 1:52 am

:-D
Δέν εννοεί αυτό φυσικά, δίνεις προτεραιότητα με την έννοια οτι έχεις μεταφυσικές ανησυχίες.Μία γνωστή μου που φοβάται πολύ τελευταία την μαύρη επέλεξε πρώτη.
Ada Lovelace

Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Feb 28, 2005 7:29 pm

Ρε συ Aninffected για τη μπλε πόρτα το ίδιο είπαμε!!! :-D
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Feb 28, 2005 7:32 pm

AnINffected wrote::-D
Δέν εννοεί αυτό φυσικά, δίνεις προτεραιότητα με την έννοια οτι έχεις μεταφυσικές ανησυχίες.Μία γνωστή μου που φοβάται πολύ τελευταία την μαύρη επέλεξε πρώτη.
Αχα! τώρα σε έπιασα! :razz:
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Feb 28, 2005 11:44 pm

Sreak wrote:lumenintervalum++
Aυτό σημαίνει παιδί μου να είσαι αντιδραστικό πνεύμα ;)
Αντιδραστική???:-D :-D βγαίνουν στη φόρα ε???όχι ότι δεν είμαι σε κάποιο βαθμό.....

AnINffected πες μου κι εδώ, νο στρες!!θα με σοκάρεις?? :-D
A blink of an eye
A dream for the blind
bit level
bit level

Post by Skeftomilos » Sun Mar 13, 2005 8:47 am

Το πρώτο δωμάτιο έχει μόνο μία πόρτα, μαύρη. Η μόνη περίπτωση να ανοίξω μαύρη πόρτα είναι να μην έχω άλλη επιλογή. Ανοίγω την πόρτα και μπαίνω σε ένα διάδρομο με τρεις πόρτες, μία κόκκινη, μία μπλε, μία άσπρη. Τις ανοίγω μία-μία με τη σειρά. Ανοίγοντας την κόκκινη μπαίνω σε ένα δωμάτιο γεμάτο παιχνίδια. Παίζω και ευχαριστιέμαι με την ψυχή μου. Μόλις βαρεθώ βγαίνω και ανοίγω την μπλε πόρτα. Είναι πάλι ένα δωμάτιο με παιχνίδια, έχω χορτάσει όμως παιχνίδι και την κλείνω αμέσως. Ανοίγω την άσπρη πόρτα και βλέπω τη σιλουέτα μίας νέας γυναίκας ντυμένης με ένα κατάλευκο νυφικό. Ακούγοντας την πόρτα να ανοίγει γυρνά και με κοιτάζει. Με αναγνωρίζει και μου χαρίζει ένα υπέροχο καλόκαρδο χαμόγελο. Κλείνω την πόρτα πανικόβλητος και τρέχω σαν κυνηγημένος να σωθώ. Περνάω το διάδρομο, τη μαύρη πόρτα και ...

... ξυπνάω ... τσιμπιέμαι. Ουφ! Όνειρο ήταν ... ευτυχώς. :smt069
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Mar 14, 2005 9:21 pm

Ε δε λέει τώρα... ήξερες τις απαντήσεις.... :razz:
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”