Eτσι μπράβο...shuma-cher wrote:Δεν απαξιεί!!Μας άφησε για να πάει 1 μήνα διακοπές η τυχερή!!Επίσης το παπί είναι μάρυρας αν και απαξιοί να απαντήσει.
Πάντως αν ήταν εδώ θα επιβεβαίωνε όσα είπες γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι ακριβώς όπως τα λες!!!
Ναι παιδί μου! Και εγώ δεν το έθεσα για θέμα σύγκρισης... Εξάλλου παίζει και θέμα οδηγού... Και εσύ σίγουρα είσαι οδηγάρα!!!! Δε σου κάνω πλάκα αλλά είσαι το μόνο άτομο που αισθάνομαι ασφάλεια να με πάει βόλτα. Σου χρωστάω και εγώ μία...shuma-cher wrote: Τέλος θα ήθελα να πω ότι δεν προσπαθώ να μειώσω με τίποτα τη Mercedes
που οδηγείς.Είναι ποιο ασφαλής, με καλύτερα φρένα και καλύτερα κρατήματα. Είναι συνολικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το Kia Shuma που όντως οδηγώ εγώ.
Όμως σε επιδόσεις στην ευθεία είναι πολύ πιο σβέλτο από όσο φαντάζεσαι βλέποντας το ταπεινό σηματάκι στη μάσκα του και μάλλον την Α160 σου την έχει από κοντά.
Όσο για το <<ασημένιο βέλος>> να έχουμε και λίγο χιούμορ ε?
Άλλωστε ασημί είναι!!!![]()
Οσο για το βέλος σου δεν ήθελα να σε θίξω... Απλά θεώρησα τα προηγούμενα λεγόμενά σου λίγο επιθετικά και θέλησα να κρατήσω άμυνα. (όχι και ψόφια η Mercedes μου!)
Απλά έκανε λίγο "μπάμ" που επενέβην ακριβώς μετά...shuma-cher wrote: Τέλος θα ήθελα να πω ότι μπήκα για το χαβαλέ και για να επικοινωνώ με φίλους όπως εσύ και όχι για να υποστηρίξω κάποιον!!
Αυτή η κουβέντα καλό είναι να σταματήσει εδώ γιατί αδίκως χαλιόμαστε.
Συμφωνώ τέρμα αυτή η κουβέντα.