Ρώτα κάτι τον επόμενο!!!
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Παρόλα όσα έγιναν τελευταία, πιστεύω ότι αρκετά δύσκολα θα νικήσει η Πατουλίδου τον Ψωμιάδη...
Θα πας αύριο να ψηφίσεις ή θα προτιμήσεις να μην μπεις καν στη διαδικασία;
Θα πας αύριο να ψηφίσεις ή θα προτιμήσεις να μην μπεις καν στη διαδικασία;
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Μισογεμάτο!! Υπονοείς ότι τσιγκουνιεύτικα στο κρασί!;; 
*edit** Σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι: το ποτήρι είναι μισογεμάτο για τους σταθερούς, αυτούς που ελπίζουν και αυτούς που ξέρουν τι κάνουν(που γνωρίζουν τον εαυτό τους). Οι υπόλοιποι ελπίζουν κάποτε να το δούν μισογεμάτο. Και υπάρχουν κάποιοι ευμετάβλητοι χαρακτήρες το βλέπουν πότε με έτσι και πότε αλλιώς, ανάλογα με τα συναισθήματατα τους κάθε φορά(ομοίως αυτοί ελπίζουν κάποτε να το δουν μισογεμάο). Ανήκω στους τελευταίους. (ελπίζω να απάντησα)
Παίζω για πρώτη φορά FinalFantasy7!!! Δεν είναι τέλειο!;;; και είναι του '97!!

*edit** Σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι: το ποτήρι είναι μισογεμάτο για τους σταθερούς, αυτούς που ελπίζουν και αυτούς που ξέρουν τι κάνουν(που γνωρίζουν τον εαυτό τους). Οι υπόλοιποι ελπίζουν κάποτε να το δούν μισογεμάτο. Και υπάρχουν κάποιοι ευμετάβλητοι χαρακτήρες το βλέπουν πότε με έτσι και πότε αλλιώς, ανάλογα με τα συναισθήματατα τους κάθε φορά(ομοίως αυτοί ελπίζουν κάποτε να το δουν μισογεμάο). Ανήκω στους τελευταίους. (ελπίζω να απάντησα)
Παίζω για πρώτη φορά FinalFantasy7!!! Δεν είναι τέλειο!;;; και είναι του '97!!
laikedelic !
Το έτερον ήμισυ των ονείρων μου.θεωρώ πως είναι πιο ''δύσκολο'' να βρεθεί παρά να πάρω πτυχίο(αυτά τα λέω παρόλο που σε αυτή τη φάση θεωρώ την απόκτηση του πτυχίου μου κάτι παραπάνω από σημαντικό!!!)
έχεις βρει το έτερον σου ήμισυ και αν όχι το ψάχνεις η προτιμάς απλά να περνάς καλά (φασούλες και ετσι...)
έχεις βρει το έτερον σου ήμισυ και αν όχι το ψάχνεις η προτιμάς απλά να περνάς καλά (φασούλες και ετσι...)
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Προτιμώ να παιρνώ καλά..όχι απαραίτητα φασούλες...
Βέβαια δεν έχω βάλει τα ραντάρ να την ψάχνουν απλά ελπίζω ότι κάποια μέρα...θα έρθει...
Κατ' εμέ ισχύει ότι και οι δύο μας το θέλουμε ή το ψάχνουμε αλλά διαρκώς ο ένας αγνοεί την ύπαρξη του άλλου...
Σε ποιον θα έλεγες τι ψηφίζεις?
(μακροχρόνια σχέση,γονείς,κολλητοί,κάτι άλλο,κανέναν)
Βέβαια δεν έχω βάλει τα ραντάρ να την ψάχνουν απλά ελπίζω ότι κάποια μέρα...θα έρθει...
Κατ' εμέ ισχύει ότι και οι δύο μας το θέλουμε ή το ψάχνουμε αλλά διαρκώς ο ένας αγνοεί την ύπαρξη του άλλου...
Σε ποιον θα έλεγες τι ψηφίζεις?
(μακροχρόνια σχέση,γονείς,κολλητοί,κάτι άλλο,κανέναν)
S.S.D.D.
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
-
- Venus Former Team Member
- Paralias
- Gbyte level
Πλέον νομίζω ότι βρήκα έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει ΑΠΟΛΥΤΑ και συμμερίζεται τα όνειρά μου!Μερικά όνειρά μας είναι κοινά κιόλας...
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό
Έχεις βρει ποτέ κάποιον άνθρωπο όπου μέχρι χτες ούτε καν τον ήξερες και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχετε τόσα πολλά κοινά που ξαφνιάζεσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό;Και περνάτε και τέλεια μαζί...
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό

Έχεις βρει ποτέ κάποιον άνθρωπο όπου μέχρι χτες ούτε καν τον ήξερες και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχετε τόσα πολλά κοινά που ξαφνιάζεσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό;Και περνάτε και τέλεια μαζί...