Θα ήθελα να γίνω...

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Θα ήθελα να γίνω...

Post by sudtuwup » Sun Apr 03, 2005 8:53 pm

Μιας και κάποια στιγμή θα τελειώσουμε το ρημάδι το τμήμα ας μοιραστούμε τις βλέψεις-ονειρα- μας για το μέλλον. Αν και δύσκολα πετυχαίνεις ακριβώς αυτό που θέλεις στη χώρα μας..
Προσωπικά θα ήθελα να δοκιμάσω τον χώρο των γραφικών (γενικότερα) αλλιώς την τεχνολογία λογισμικού. Έχει ο θεός μεχρι τότε..
Image
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Sun Apr 03, 2005 9:09 pm

Ωραίο θέμα..
Το καλύτερο που θα ήθελα να καταφέρω προσωπικά θα ήταν να ασχοληθώ με γραφικά , με στόχο την δημιουργία Ελληνικών games.. Ελπίζω πολλά από το μάθημα των γραφικών αλλά έχω αρχίσει να ψάχνομαι πάνω στο θέμα καιρό τώρα , το καλοκαίρι ξεκίνησα OpenGL και διέκοψα με το φορτωμένο πρόγραμμα λόγω παρακολούθησης στην σχολή και του κωλοβαρέματος σε καφετέριες , κέντρα κλπ τις υπόλοιπες ώρες.. ;)
Κατα τα άλλα όμως και η δημιουργία apps για επιχειρήσεις ή η δουλειά σε μια εταιρία με καλές αποδοχές δεν θα ήταν άσχημα..!
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Major
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Major » Mon Apr 04, 2005 6:07 pm

Ωράίο θέμα.και εγώ προβληματίζομαι πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.Τώρα αν στόχος της συζήτησης είναι να εκφράσουμε τι θα επιθυμούσαμε ανεξαρτήτως περιορισμών(χώρας, γνώσεων, κτλ)θα επιθυμούσα να αασχοληθώ με κάτι που το γουστάρω και που στην τελική θα με ωθούσε να τελειοποιήσω αυτό που προσπαθώ να φτιάξω.Και εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με τα πολυμέσα γενικά.με την γενική έννοια.θα ήθελα να είμαι μέλος μιας προγραμματιστικής ομάδας σχεδίασης παιχνιδιών,(μια ελληνική konami,eidos, canal+ κτλ)αλλά ξέρω ότι αυτό θα παραμείνει ένα τρελό μου όνειρο.Γενικά θα μου άρεσε να καταπιαστώ με κάτι που όταν το τελειώσω θα με εντυπωσιάζει το αποτέλεσμα.όχι να βλέπω ότι μου τρέχει απλά το πρόγραμμα εμφανίζοντάς μου μια σωστή σειρά γραμμάτων στην οθόνη και αυτό να με κάνει ευτυχή.Ο χώρος του κινηματογράφου με τα οπτικά εφέ που μονοπωλούν σχεδόν σε όλες τις ταινίες τα τελευταία χρόνια θα ήταν άλλη μία λατρευτή ενασχόληση.Άλλο όνειρο πάλι.ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ!!!
"Mess with the best die like the rest" - Major
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Apr 04, 2005 7:16 pm

Ωραίο θέμα (όντως!).Σκεφτόμουν να το ανοίξω και εγώ αλλά από Πάσχα και μετά.

Αυτό που θα επιθυμούσα πολύ είναι εργασία στη Βιοπληροφορική, ιδίως στον ερευνητικό τομέα (εκτός της Πληροφορικής έχω πάθος με τη Βιολογία) Και μια και βγάζουμε τους περιορισμούς από την μέση, θα πήγαινα ν'ασχοληθώ με Ρομποτική, Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα και άλλα σχετικά με A.I!...

Μία άλλη κρυφή (μέχρι τώρα! :smile: ) και εξίσου μεγάλη με τις άλλες δύο επιθυμία είναι να φτιάξω παιχνίδια (κατα προτίμηση adventures), όχι όμως σε μεγάλη εταιρία αλλά σε συνεργασία με αγαπημένα μου πρόσωπα...
Και βγάζοντας τους τεχνικούς περιορισμούς από τη μέση η τεχνοτροπία που θα χρησιμοποιούσα στα γραφικά δε θα ήταν 3D αλλά ζωγραφισμένα στο χέρι με παστέλ χρώματα-το πρώτο παιχνίδι θα διαδραματιζόταν σ'έναν ονειρικό κόσμο...!

Major μην απελπίζεσαι γιατί ποτέ δε ξέρεις τι συμβαίνει όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.Αρκεί να τα προκαλέσεις (όπως λέει και μία υπογραφή-του silegav νομίζω;).Άλλα όπως και να έχει το ίδιο το όνειρο αξίζει πάρα πολλά!
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
a_s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by a_s » Tue Apr 05, 2005 12:26 am

Μαϊντανός σε μεσημεριανή εκπομπή!

Μπορώ???? :-D
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Tue Apr 05, 2005 12:32 am

Ήταν τις προάλλες στο σπίτι της θείας Ουρανίας, που φτιάχνει πολύ ωραίο γλυκό κυδώνι. Πραγματικά ωραίο κυδώνι. Την ώρα λοιπόν που ο Γιαννάκης έχει βουτήξει τα δαχτυλάκια του στο σιρόπι, η θεία τού απευθύνει την ερώτηση - θεσμό - μια από τις ιδιαίτερα αγαπημένες του ρεπερτορίου της: «Κι εσύ, Γιαννάκη, τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;».

Ο Γιαννάκης σκουπίζει το σιρόπι με το μανίκι του, ξαναβουτάει τα δάχτυλα (σας λέω, αχτύπητο γλυκό), και με το βλέμμα καρφωμένο στο βάζο, μη τυχόν και μας τ' αρπάξει κανείς (ερμηνεύω το βλέμμα), απαντάει: «Εγώ, άμα μεγαλώσω θα γίνω λαμόγιος!».

Ξαναπές το Γιαννάκη. Λαμόγιος! Λαμόγιος! (με σίγμα τελικό παρακαλώ!). Και να τρέχουν τα σιρόπια. H θεία Ουρανία, που ο άντρας της δούλευε στην τράπεζα και δεν ήξερε από αυτά, του είπε: «Μπράβο παιδί μου. Μόνο να σπουδάσεις πρώτα»... Ποιος ξέρει, θα νόμισε πως αυτό το επάγγελμα είχε σχέση με τα κομπιούτερ, που έτσι κι αλλιώς είχε μεσάνυχτα. H μαμά του Γιαννάκη, που καθόταν δίπλα και έκανε ότι παρακολουθούσε άλλη συζήτηση, θορυβήθηκε. Το παιδί λαμόγιο; Πού τ' άκουσε αυτό; Έβλεπε ειδήσεις; Ή μήπως έπιασε το αυτί του τον πατέρα να σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο; Ούτε γιατρός, ούτε δικηγόρος, ούτε καν σχεδιαστής εσωτερικών χώρων; Τίποτε;

Τίποτε. Ο Γιαννάκης συνέχιζε - με τα σιρόπια να τρέχουν πάντα - τον χορό του λαμόγιου. «Θέλω να γίνω λαμόγιος, για να βγάζω πολλά λεφτά και να κάνω ό,τι θέλω...». «Καλά, τι σπουδάζεις για να γίνεις λαμόγιος;» ρώτησε η θεία Ουρανία, για να μαθαίνει η γυναίκα. «Δεν χρειάζεται να σπουδάσεις, αυτό, τό 'χεις ή δεν τό 'χεις» είπε η μαμά. «Λες να τό 'χει το δικό μας παιδί;». Λες; Ο Γιαννάκης ήξερε τι έλεγε, τι έτρωγε δεν ήξερε, είχε βουτήξει και στα τρουφάκια. «Θέλω να γίνω λαμόγιος σαν τον...». Εκεί ήταν που τον μπούκωσαν με ό,τι βρέθηκε πρόχειρο, γλυκά, αλμυρά και φιστίκια Αιγίνης. «Σιγά, βρε, θα με πνίξετε...» φώναζε ο κακομοίρης.
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Tue Apr 05, 2005 12:56 am

Άπαιχτος!!!!!!!!!!!!!!! :-D :smt082 :-D :smt082 :-D :smt082 :-D :smt082 :-D :-D :smt082
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Tue Apr 05, 2005 2:44 am

:smt041 :smt041 :smt041
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Wed Apr 06, 2005 2:54 pm

Βλεπω πολλους για γραφικα. Αλλα απο οσα εχω ακουσει δεν προσφερονται πολλα πραγματα στην Ελλαδα. Αλλα τι εγινε ρε παιδια μονο για γραφικα ακουσα..
Image
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Wed Apr 06, 2005 3:41 pm

Informatics , collaborative systems, p2p και knowledge-based systems
Ετσι για διαφορά

Επίσης θα προτιμούσα να κάνω κάτι δικό μου παρά να δουλεύω για τον καθένα
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Apr 06, 2005 3:52 pm

sudtuwup wrote:Βλεπω πολλούς για γραφικα.
Δεν μιλάω μόνο για τον τομέα των γραφικών , απλά εκει είμαι λίγο πίσω προς το παρόν από άποψη τεχνογνωσίας..
Έχω φτιάξει απλά παιχνιδάκια , αλλά όταν το πράγμα έρχεται στο να διαχειρίζεσαι πολλαπλά animations σε ανάλυση > 800x600 τότε το Windows GDI (όπως είναι τώρα τουλάχιστον) δεν ανταπεξέρχεται όσο γρήγορα θα έπρεπε..
Για αυτό υπάρχει κ η OpenGL :-D
Γενικότερα πάντως θα μου άρεσε να ασχοληθώ με όλο το παιχνίδι , ιστορία , μηχανή γραφικών , γραφικά (ο,τι μπορώ να σχεδιάσω) , ηχογραφήσεις κτλ..
Είναι να μην έχεις το μικρόβιο.. ;)
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Wed Apr 06, 2005 4:48 pm

μην ακούσω γέλια!!!
εγώ θα ήθελα ν' ασχοληθώ με κάτι "ανθρωπιστικό", κάτι που να έχει άμεση εφαρμογή στον άνθρωπο, στις επιχειρήσεις, σε θέματα εκπαίδευσης κτλ. Δηλαδή μιλάω για θέματα ΕΑΥ, ευχρηστίας, πολυμέσων κτλ. Ο,τιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άμεσα από οποιονδήποτε χρήστη, από τον πολύ αρχάριο μέχρι τον πολύ εξειδικευμένο για να του κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη και πιο χαρούμενη!!:D
Αν δε μου κάτσει αυτό, θ ανοίξω επιχείρηση-δεν ξέρω τι μη με ρωτάτε!!Αν αυτό αποτύχει, θα πάω να γίνω καθηγήτρια πληροφορικής, αγγλικών, γαλλικών, ECDL ό,τι βρω!! Αν αποτύχουν OLA τα προηγούμενα (ε του π**στη πια!!!) θα έχω ένα καλό λόγο ν' αυτοκτονήσω!!!:oops: :roll:
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Wed Apr 06, 2005 5:26 pm

lumenintervalum++
Μάλλον για εκεί τείνω και εγώ...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Wed Apr 06, 2005 7:41 pm

Εγώ θα ήθελα να παντρευτώ μια πλούσια.Τα υπόλοιπα θα αποτελέσουν ιστορία..
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Wed Apr 06, 2005 8:17 pm

Εγώ πάλι, τι να θέλω ο καψερός...........;;;;

Βλέποντας και κάνοντας...
Αχχχχ
krou
byte level
byte level

Post by krou » Wed Apr 06, 2005 9:16 pm

εγω θα ήθελα να έχω την δική μου εκπομπή (τηλεοπτικη ή μη) στην οποια θα
τα χώνω σε όποιον γουστάρω κ ειδικότερα στους μαιντανούς..... :smt014
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Apr 06, 2005 11:39 pm

lumenintervalum wrote:μην ακούσω γέλια!!!
εγώ θα ήθελα ν' ασχοληθώ με κάτι "ανθρωπιστικό", κάτι που να έχει άμεση εφαρμογή στον άνθρωπο, στις επιχειρήσεις, σε θέματα εκπαίδευσης κτλ. Δηλαδή μιλάω για θέματα ΕΑΥ, ευχρηστίας, πολυμέσων κτλ. Ο,τιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άμεσα από οποιονδήποτε χρήστη, από τον πολύ αρχάριο μέχρι τον πολύ εξειδικευμένο για να του κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη και πιο χαρούμενη!!Very Happy
Αν δε μου κάτσει αυτό, θ ανοίξω επιχείρηση-δεν ξέρω τι μη με ρωτάτε!!Αν αυτό αποτύχει, θα πάω να γίνω καθηγήτρια πληροφορικής, αγγλικών, γαλλικών, ECDL ό,τι βρω!! Αν αποτύχουν OLA τα προηγούμενα (ε του π**στη πια!!!) θα έχω ένα καλό λόγο ν' αυτοκτονήσω!!!Embarassed Rolling Eyes
Μήν ακούω βλακείες ,θέλω αισιοδοξία.. :smt062
Αν αποτύχουν όλα lumen θα έρθεις στην δική μου αποτυχημένη εταιρία ("Α-TECH" , επίσης δεν θέλω γέλια.. :-D :-D :-D )
Link 1 (κοίτα κάτω αριστερά..)
Link 2 (σιγά μην ολοκληρωθεί ποτέ..)
ADDED 9-4-05 Link 3 (τελικά λέω να κάνω λίγη δουλειά..)
:razz:
Χωρίς πλάκα όμως μην λες τέτοια πράγματα ούτε για αστείο.. :roll:
Last edited by AmmarkoV on Sat Apr 09, 2005 1:14 pm, edited 1 time in total.
Image
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Apr 09, 2005 12:42 am

lumenintervalum έχει δίκιο ο Ammarkov...
lumenintervalum wrote:Eγώ θα ήθελα ν' ασχοληθώ με κάτι "ανθρωπιστικό", κάτι που να έχει άμεση εφαρμογή στον άνθρωπο, στις επιχειρήσεις, σε θέματα εκπαίδευσης κτλ. Δηλαδή μιλάω για θέματα ΕΑΥ, ευχρηστίας, πολυμέσων κτλ. Ο,τιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άμεσα από οποιονδήποτε χρήστη, από τον πολύ αρχάριο μέχρι τον πολύ εξειδικευμένο για να του κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη και πιο χαρούμενη!!Very Happy
Θα μπορούσες μια χαρά να ανοίξεις επιχείρηση που να ασχολείται με ΕΑΥ και πολυμέσα και άλλα πιο σχετικά με τον άνθρωπο θέματα!
Μιλάω σοβαρά δε κάνω πλάκα.Από όσο έχω δει πιστεύω οτι έχεις επιχειρηματικό μυαλό και νομίζω πως θα είσαι η πρώτη Ελληνίδα σε αυτό τον τομέα!
Θα μπορούσες να συζητήσεις το θέμα με τον κ.Ανδρουτσόπουλο
(η παραγωγή κειμένου από ομιλία (speech-to-text-STT) και το αντίστροφο (TTS) και γενικώς τα θέματα επεξεργασίας φυσικής γλώσσας με τα οποία ασχολείται έχουν εφαρμογή σε άτομα με ειδικές ανάγκες), με τον κ.Παπαιωάννου ( gepap@fhw.gr )-ο τελευταίος μας έκανε ΕΑΥ φέτος και για όσους δε γνωρίζουν ειδικεύεται στα Γραφικά-και με τον κ.Πολύζο ο οποίος κάνει εκτός των άλλων Τεχνολογία Πολυμέσων.

Ammarkov πολύ ενδιαφέρον το υλικό σου και αν κρίνω από το πρώτο site μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που θα ήθελες να κάνεις και δεν το ομολογείς; ;)
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat Apr 09, 2005 3:11 am

AnINffected wrote:
...(η παραγωγή κειμένου από ομιλία (speech-to-text-STT) και το αντίστροφο (TTS) και γενικώς τα θέματα επεξεργασίας φυσικής γλώσσας ...
Το πρώτο λέγεται voice recognition. Για όποιον ενδιαφέρεται στηρίζεται κυρίως στην ανάλυση σήματος(FFT μετασχηματισμούς κλπ) με σκοπό την παραγωγη phonetics απο ένα ηχητικό σήμα και στην συνέχεια χρησιμοποιώντας τεχνικές mining κυρίως προσπάθεί να βρεί αντιστοιχείες μεταξύ των phonetics που υποτίθεται πως "αποκωδικοποίησε" σε πραγματικά phonetics που έχουν οριστεί με βάση μια μικρή κανονική γραμματική. Βέβαια υπάρχουν και τενικές που βασίζονται πιο πολύ σε επιβλεπόμενη μάθηση αλλά αυτά είναι διαφορετικά, δεν είναι generic και δεν έχουν να κάνουν με γλωσσωλογικούς κανόνες. Για περισσότερα εδώ:

java: http://cmusphinx.sourceforge.net/sphinx4/
c/c++: http://cmusphinx.sourceforge.net/sphinx3/

Για το άλλο θέμα TTS τα πραγματάκια είναι πολύ πιο απλά μιας και συνθέτες ομιλίας είναι σχετικά εύκολο να φτιάξει κανείς και με μικρές απαιτήσεις σε hardware. Η πιο γλωστή μηχανή σύνθεσης είναι το Flite: http://www.cmuflite.org/ ενώ ένα API για TTS σε java υπάρχει εδώ: http://freetts.sourceforge.net/docs/index.php

*) Και τα δύο projects είναι αποτέλεσμα ερευνητικών ομάδων με χτυπιτά ονόματα μέσα, University of Edinburgh, Carnegie Mellon University, Sun Microsystems Laboratories, Mitsubishi Electric Research Labs (MERL), Hewlett Packard (HP), University of California at Santa Cruz (UCSC) και φυσικά Massachusetts Institute of Technology (MIT).
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Sat Apr 09, 2005 1:07 pm

AnINffected wrote:Ammarkov πολύ ενδιαφέρον το υλικό σου και αν κρίνω από το πρώτο site μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που θα ήθελες να κάνεις και δεν το ομολογείς;
Μπά.. γενικότερα μου αρέσει ο,τι έχει σχέση με τεχνολογία , αλλά η ρομποτική επειδή το έχω ψάξει είναι 1)Ακριβή 2)Απίθανο να κατασκευάσεις κάτι πολύ σοβαρό , πέρα από τα έτοιμα.. (Άντε να φτιάξει κανείς LCD panel , ή Motion Sensor ή οτιδήποτε εκτός από μηχανικά κομμάτια τα οποία με την σειρά τους είναι και πάλι ακριβά :-D )
Γι`αυτό προγραμματισμός και πάλι προγραμματισμός , PC και ξερό ψωμί... :razz:

Πάντως σχετικά με αυτά που είπε η lumenintervalum , δηλαδή αν είχαμε περάσει τπτ ιχθυοκαλλιέργειες να το καταλάβω αλλά όχι και έτσι..
Και η μ@&@$#@ είναι πως τα άτομα τα οποία περνάνε σε πολύ χειρότερες σχολές από εμάς δεν είναι τόσο απαισιόδοξα όσο εμείς..

Τηρουμένων των αναλογιών μου θυμίζει το :
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
Bertrand Russell
Image
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Sat Apr 09, 2005 1:13 pm

Να προσθεσω οτι σε αλλα τμηματα κανουν επεξεργασια φωνης(και ηχου) ως ξεχωριστο μαθημα. Αλλα αυτο ειναι τελειως αλλο θεμα. Παντως ειναι οντως πολυ ενδιαφερον αντικειμενο το Ε.Α.Υ.
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Apr 11, 2005 12:51 pm

Aniffected το να ανοίξω επιχείρηση είναι στο μυαλό μου, χωρίς πλάκα..Απλά δεν έχω καταλήξει στο τι επιχείρηση θα είναι αυτή, ποιο θα είναι το "προϊόν" μου κτλ. που είναι βασικά νομίζω..Εκτός αυτού ανάλογα με το τι επιχείρηση θα είναι, θα πρέπει να βρω και το κατάλληλο staff. Δηλαδή δεν μπορώ να δουλεύω μόνη μου σε τέτοια θέματα, νομίζω δύο άτομα είναι απαραίτητα, άσε που αν είναι το αντικείμενο τέτοιο θα πρέπει να έχει και τις κατάλληλες γνώσεις. Επίσης, ένα θετικό είναι ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα ενισχύεται και επιγορηγείται ακαι από την ΕΕ και αυτό λύνει το πρόβλημα, εν μέρει πάντα, του κεφαλαίου.
Γενικά, έχω τόσα πράγματα στο μυαλό μου που λίγο νιώθω χαμένη!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”