Βάλτε την γάτα στο WC

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Post Reply
User avatar
a_s
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 615
Joined: Fri Apr 30, 2004 4:52 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Πάτρα
Contact:

Βάλτε την γάτα στο WC

Post by a_s » Thu May 05, 2005 10:32 am

Image

Έχετε γάτο στο σπίτι και βαρεθήκατε το κιβώτιο με την άμμο, όπου το συμπαθέστατο κατοικίδιό σας κάνει την ανάγκη του; Μια νέα εφεύρεση έρχεται να σας ανακουφίσει, αλλά και να διώξει τις δυσάρεστες οσμές από το σπίτι. Πρόκειται για μια "συσκευή" ειδικά σχεδιασμένη για γάτες, που δημιούργησε μια λάτρης των αιλουροειδών από την Αυστραλία. Η Τζο Λάπιντζ, μητέρα δύο παιδιών, δημιούργησε την Litter - Kwitter, σε μια στιγμή απίστευτης έμπνευσης και αφού έμαθε τον γάτο της να πηγαίνει μόνος του …προς νερού του! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε στο γατάκι σας τα τρία βήματα που απαιτούνται. Ξεκινάτε με έναν κόκκινο δίσκο γεμάτο με ειδική άμμο για γάτες, τον οποίο θα αφήσετε αρχικά δίπλα στην λεκάνη. Στη συνέχεια, τοποθετείτε τον δίσκο πάνω στη λεκάνη ώστε το αιλουροειδές σας να συνηθίσει να ανεβαίνει πάνω σε αυτήν.

Μόλις το γατάκι συνηθίσει την …θέα από ψηλά, υποκαταστήστε τον κόκκινο δίσκο με έναν λευκό, ο οποίος έχει μια μικρή τρύπα. Υπομονή … όταν το κατοικίδιό σας συνηθίσει την ιδέα του νερού από κάτω του, ήρθε η ώρα για το τελευταίο βήμα: αλλάζετε τον λευκό δίσκο με έναν πράσινο, που φέρει μεγαλύτερη τρύπα!

Η κ. Λάπιντζ τα κατάφερε με το γάτο της, αν και αρκετές φορές ο δύσμοιρος βρέθηκε στα …ενδότερα της λεκάνης. Άραγε τον έμαθε να τραβάει και το καζανάκι;

πηγή http://www.ert.gr
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
User avatar
Major
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 236
Joined: Fri Jul 23, 2004 3:13 pm
Location: Καναπές exclucively

Post by Major » Fri May 27, 2005 3:29 pm

και μετά είχα αμφιβολίες για την ψυχική μου ηρεμία!!!
Τώρα ησύχασα...
"Mess with the best die like the rest" - Major
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”