Athens Gay Pride 2005

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Locked
iSpace
bit level
bit level

Athens Gay Pride 2005

Post by iSpace » Sun Jun 12, 2005 5:59 pm

Athens Gay Pride Parade 2005

25 June 2005
be there!

more info @
http://www.sapphogr.net/athenspride/index.html
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Mon Jun 13, 2005 9:21 am

Τι είναι αυτό? Καλλιστεία για gay?
There's no place like 127.0.0.1
salo
byte level
byte level

Post by salo » Mon Jun 13, 2005 9:33 am

Δεν φτάνει η Eurovision τα πρωινάδικα και γενικά τα περισσότερα στη tv(Όπου η φυλή σας κυριαρχεί..);; Ακόμα καταπιεσμένοι νιώθετε;;
<<Τας λεωφόρους μή βαδίζειν>>
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Re: Athens Gay Pride 2005

Post by TaRaNTuLa » Mon Jun 13, 2005 10:23 am

iSpace wrote:Athens Gay Pride Parade 2005

25 June 2005
be there!

more info @
Πολλά παιδιά εδώ στο forum(μέσα σε αυτά και εγώ) θα προτιμούσαμε να μη γίνονται τέτοιου είδους posts τα οποία μπορεί να προκαλέσουν,να θίξουν και να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα αποτελέσματα.Καλό θα ήταν τέτοιες προτιμήσεις-επιθυμιές να τις κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του(και ο κόσμος τούμπανο!)

Είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης αλλά μην παρατραβάμε κιόλας.Να είμαστε λίγο-πολύ μέσα στα όρια της Πανεπιστημιακής Κοινότητας....
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jun 13, 2005 10:42 am

TaRaNTuLa wrote:Πολλά παιδιά εδώ στο forum(μέσα σε αυτά και εγώ) θα προτιμούσαμε να μη γίνονται τέτοιου είδους posts τα οποία μπορεί να προκαλέσουν,να θίξουν και να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα αποτελέσματα.Καλό θα ήταν τέτοιες προτιμήσεις-επιθυμιές να τις κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του(και ο κόσμος τούμπανο!)
Συμφωνώ 1000% TaRaNTuLa
Απλά έγινε που έγινε το thread,τουλάχιστον μην σχολιάζουμε αν δεν μας ενδιαφέρει..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Mon Jun 13, 2005 10:45 am

Δε νομίζω ότι κάποιος θίγεται ή ότι ακούστηκε κάτι αρνητικό για κάποιον και ίσα ίσα εντός Ακαδημαικής κοινότητας τέτοιες ελευθερίες είναι δεδομένες μέχρι το σημείο που δεν υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις κλπ κλπ.

Απο εκεί και πέρα όσοι θέλουν μπορούν να κανονίσουν και μέσω του φόρουμ και να πάνε :)))))))
iSpace
bit level
bit level

Post by iSpace » Mon Jun 13, 2005 12:44 pm

Το ποστ είχε απλά ενημερωτικό χαρακτήρα για όσους ενδιαφέρονται για σχετικές εκδηλώσεις.

Συγγνώμη αν έθιξα κανένα προφανός το φόρουμ δεν είναι και τόσο χώρος ελεύθερης έκφρασης...

Όσο για επιθυμίες αναφέροντας μια εκδήλωση δεν νομίζω να λέει τι μ' αρέσει να κάνω στο κρεβάτι μου, το περισσότερο που μπορεί να καταλάβει κάποιος είναι το γεγονός ότι είμαι γκέι αν αυτό είναι προσβλητικό για μερικούς ζητώ πάλι συγγνώμη

merged by Ethel

TaRaNTuLa wrote:
iSpace wrote:Athens Gay Pride Parade 2005

25 June 2005
be there!

more info @
Πολλά παιδιά εδώ στο forum(μέσα σε αυτά και εγώ) θα προτιμούσαμε να μη γίνονται τέτοιου είδους posts τα οποία μπορεί να προκαλέσουν,να θίξουν και να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα αποτελέσματα.Καλό θα ήταν τέτοιες προτιμήσεις-επιθυμιές να τις κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του(και ο κόσμος τούμπανο!)

Είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης αλλά μην παρατραβάμε κιόλας.Να είμαστε λίγο-πολύ μέσα στα όρια της Πανεπιστημιακής Κοινότητας....

Ps. Regarding to ur place of residence "Imola"
απλά να συγχαρώ την ομάδα μας για την επιστροφή της στο βάθρο στον Καναδά φυσικά ας είμαστε ρεαλιστές ας ευχαριστήσουμε και τις Renault που τα φτύσανε και τον Montoya που δεν κρατιέται χεχεχε
Ελπίζω να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και στην Indianapolis
love τούτου too

(η παράθεση για να τονίσω ότι δεν είναι όλοι οι gay το ίδιο και μερικοί δεν είμαστε και τόσο ευχαριστημένοι απ'τα στερεότυπα / καρικατούρες της "φυλής" μας που προβάλλονται στην tv και ελπίζουμε σε βελτιώσεις το πως αντιμετωπίζουν οι έλληνες τους gay, κάθε μικρό βήμα που μας φέρνει πιο κοντά σαν ανθρώπους χωρίς διακρίσεις είναι θετικό σε οποιαδήποτε κοινότητα, και γιατί όχι στην πανεπιστημιακή μας πορεία?)
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Jun 13, 2005 1:32 pm

Συμφωνώ με τον PaP.

Oπως λέει και ο iSpace, το γεγονός στο οποίο αναφέρεται το site είναι ένα ακόμη γεγονός όπως και όλα τα άλλα, που απλά απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη ομάδα ατόμων.

Το οτι το διακριτικό χαρακτηριστικό των ομοφυλοφίλων είναι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αυτό δε σημαίνει οτι ένα γεγονός που απευθύνεται σε γκέι υποννοεί απαραίτητα κάτι σεξουαλικό.

Θα μπορούσε δηλαδή το link αυτό να αναφέρεται σε φεστιβάλ κινηματογράφου.
Τώρα, ένα φεστιβάλ κινηματογράφου για γκέι, δεν ακούγεται τόσο φοβερό, έτσι δεν είναι;

Αν το site ήτανε καθαρά σεξουαλικου περιεχομένου ή ακραίο (hardcore) πορνογραφικό, τότε θα ενοιωθα άβολα, είτε το περιεχόμενο αυτό απευθυνόταν σε gay είτε απευθυνόταν σε straight άτομα.

Aπο τη στιγμή λοιπόν που το site δεν είναι σεξουαλικού περιεχομένου, εγώ τουλάχιστον δε νοιώθω καθόλου θιγμένος, oύτε πιστεύω οτι το παιδί χρειάζεται ν'απολογείται.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
mask
bit level
bit level

Post by mask » Mon Jun 13, 2005 1:36 pm

"καθένας με τον πόνο του κι ο π*****ς με τον κ**ο του..."
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Jun 13, 2005 1:42 pm

"καθένας με τον πόνο του κι ο π*****ς με τον κ**ο του..."
Να ένα καλό παράδειγμα:
Τέτοιου είδους σχόλια μεσα σε ένα δημόσιο χώρο με κάνουν να νοιώθω άβολα, και ας είμαι straight.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
mask
bit level
bit level

Post by mask » Mon Jun 13, 2005 1:49 pm

Αφού είσαι Straight ,οπως λές, γιατί νιώθεις άβολα;;;
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Mon Jun 13, 2005 1:58 pm

Γιατί όταν βλέπεις ένα μαλ*κά ποτέ δεν μπορείς να αισθάνεσαι βολικά.......δηλαδή ρε φιλάρα δεν σκέφτεσαι ότι το θίγεις το παιδί με αυτό που έγραψες; Δηλαδή εσύ είσαι πιο άντρας από όλους τους υπόλοιπους και μιλάς για τον κ**ο του π****η; Αλλά ξέρεις κάτι; Μάλλον κάτι στραβό πάει με εσένα για να έχεις την ανάγκη να το γράψεις αυτό και να θίξεις έτσι έναν άνθρωπο...Συγχαρητήρια..
Giggs_22
bit level
bit level

Post by Giggs_22 » Mon Jun 13, 2005 2:02 pm

Δεν έχω καταλάβει, πώς κατάφερε μια ανακοίνωση για μια εκδήλωση (όποια και να είναι) να προκαλέσει τόσα σχόλια!

:smt014
Linkin Park Forever
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Mon Jun 13, 2005 2:02 pm

Στο σπίτι του και στο κρεββάτι του ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει...Δεν αντιλέγω καθόλου και αντίθετα συμφωνώ!

Απλά προκαλούνται διάφορα και ξεφεύγει η κατάσταση και γι'αυτό εγώ είπα ό,τι είπα...

Και μην αρχίσουμε πάλι συζητήσεις επί συζητήσεων περί του ελεύθερου χώρου εξέφρασης απόψεων...Απλά πιστεύω ότι άμα ήθελε κάποιος να μάθει κάτι τέτοιο,θα το είχε μάθει και δε χρειαζόταν να υπάρξει αναφορά μέσα από το forum της σχολής...Δόξα το Θεό υπάρχουν ένα σωρό forums στο inet σε phpBB να γίνονται τέτοια...Δε με θίγει προσωπικά,απλά δε γουστάρω...Όπως δε γίνονται συζητήσεις γκομενικού περιεχομένου(και όταν πάει λίγο να ξεφύγει,επέρχεται η τάξη),έτσι και αυτό...

Αυτά από μένα και πάντα φιλικά... :)

Υ.Γ. mods,ας έχετε κατά νου κανά lock,δε λέω delete,ας μείνει να υπάρχει απλά να μη συνεχιστεί πολύ...Εσείς κρίνετε! :cool:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Jun 13, 2005 2:03 pm

Moderation message
Το παρόν topic κλειδώνεται καθώς προβλέπεται ότι θα αποτελέσει πηγή περισσότερων αντιδράσεων και έριδων μεταξύ των μελών του forum.
There's no place like 127.0.0.1
Locked

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”