Εμένα προσωπικά μ'αρέσουν (είμαι αρκετά πορωμένος μπορώ να πω

Μη μου τι λες έτσι μωρέ....lumenintervalum wrote:το καταλάβαμε αυτό από προηγούμενό σου θέμα...
Kαι εγώ είμαι ιδιαίτερος fan του καφέ...Έχω 5 είδη καφέ σπίτι,2 διαφορετικά χτυπητήρια,ανάλογα με το τι θέλω να φτιάξω και το αντίστοιχο...(και σέικερ εννοείται...).Βέβαια αυτή τη στιγμή τελειώσα τον 3ο καφέ για σήμερα,είμαι σχεδόν άυπνος και έχει αρχίσει να μου βαράει το κεφάλι...lumenintervalum wrote:καφέδες (κυριολεκτικά μ αρέσει πολύ η γεύση του καφέ)
πολύ ενδιαφέρον, θα μου άρεσε κι εμένα να μάθω,γιατί είμαι τόσο ιδιότροπη στα ρούχα μου και τα κοσμήματά μου που θέλω πάντα να βρίσκω ακριβώς αυτό που έχω στο μυαλό μου πράγμα συνήθως δύσκολο.. είμαι περήφανη που σκέφτηκα να συνδυάσω κάτι χαζά απλά κρικάκια με μια πεταλούδα κι ένα αστεράκι και κάτι έκανα κι εγώ!!YiannisF wrote:Χρυσοχοϊα
έλα ρε γκρινιάρη!!μην το παίρνεις στραβά,δεν το εννοούσα έτσι για να στην πω!!ίσα ίσα!!!TaRaNTuLa wrote:Μη μου τι λες έτσι μωρέ....lumenintervalum wrote:το καταλάβαμε αυτό από προηγούμενό σου θέμα...![]()
εμένα μου λείπει ένα δυνατό μίξερ για να φτιάχνω καλή κρέμα για freddo, όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν όμως.. τώρα που το θυμήθηκα ας φτιάξω ένα φραπεδάκι (2ο για σήμερα)TaRaNTuLa wrote:Έχω 5 είδη καφέ σπίτι,2 διαφορετικά χτυπητήρια,ανάλογα με το τι θέλω να φτιάξω και το αντίστοιχο...(και σέικερ εννοείται...).lumenintervalum wrote:καφέδες (κυριολεκτικά μ αρέσει πολύ η γεύση του καφέ)
Έχω μια Τransalp650 εδώ και 1,5 χρόνο και όσοι με ξέρουν καλύτερα αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνο μεταφορικό μέσο για μέναVasilis wrote:Sreak έχουμε καμιά συγγένεια? Σαν να ακούω τον εαυτό μου...Μηχανές! Ταξίδια! Και σας γνωρίζω τον δεύτερο μεγαλύτερο μου έρωτα αυτή την εποχή...CBR 600 RR!
απ' ότι φαίνεται είναι εξαιρετικά δύσκολο...δεν θέλουμε να είμαστε όλες trendy μπορεί αυτό να το καταλάβουν;; με βλέπω να τυπώνω κανένα μονόχρωμο μπλουζάκι για να βρω την ηρεμία μου...Κάθε φορα που θέλω να αγοράσω κάτι γυρναω όλη την αθήνα και τα περιχωρα. Είναι τόσο δύσκολο να σχεδιάσει κάποιος κάτι διαφορετικό από τα συνηθησμένα?
Τι άλλο να πω εγώ;hdkiller wrote: Και το μεγαλύτερο μου ενδιαφέρον βέβαια η Ethel... :smt058
lumenintervalum wrote: ή με σχεδιασμό ρούχων, γιατί βλέπω πολλά εκτρώματα γύρω μου και τσαντίζομαι!!
Θέλω τις απόψεις σας ----> http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?t=65mpoulouka wrote: Είναι τόσο δύσκολο να σχεδιάσει κάποιος κάτι διαφορετικό από τα συνηθησμένα?
Έχω φίλους που μένουν Λάρισα και το έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές το Λάρισα Θεσσαλονίκη με παπάκι. Εσύ που είσαι και από τον Βόλο?????Vasilis wrote: Εγώ θέλω να πάω Θεσσαλονίκη με το 100αράκι μου και δεν ξέρω αν θα μου μείνει στα χέρια. Τι λες εσύ? Με βγάζει?