Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή και δεν πρόκειται για πλάκα ή φάρσα!
Νεαρή κοπέλα μπαίνει σαν δεύτερη επιβάτης σε ταξί στην Αθήνα,μέσα στο οποίο βρίσκεται ήδη ένας καλοντυμένος κύριος, Αραβικής καταγωγής ο οποίος κρατάει ένα χαρτοφύλακα. Φτάνοντας σε γνωστό ξενοδοχείο πολυτελείας, ο Άραβας κατεβαίνει,ξεχνώντας το χαρτοφύλακα στο ταξί. Το ταξί συνεχίζει και σε κάποια στιγμή η κοπέλα, αντιλαμβάνεται ότι ο Άραβας έχει ξεχάσει το χαρτοφύλακα στο πίσω κάθισμα. Αμέσως λέει στο ταξί να την γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο που κατέβηκε ο Άραβας, με σκοπό να τον βρει και να του τον επιστρέψει. Φτάνει στο ξενοδοχείο και μετά από λίγο, ο Άραβας βρίσκεται και περιχαρής,κατεβαίνει στη ρεσεψιόν να παραλάβει το χαρτοφύλακα. Θέλοντας να ευχαριστήσει τη κοπέλα,της προτείνει κάποιο χρηματικό ποσό. Η κοπέλα από ευγένεια,αρνείται. Ο Άραβας επιμένει μεγαλώνοντας το ποσό.Η κοπέλα αρνείται. Το ποσό συνεχίζει να ανεβαίνει κι η κοπέλα συνεχίζει να αρνείται. Ώσπου στο τέλος ακολουθεί η παρακάτω φράση εκ μέρους του Άραβα,η οποία άφησε τη κοπέλα άναυδη: ''Μπορεί να μη θέλεις τα χρήματα αλλά εγώ θα σου δώσω κάτι καλύτερο ίσως.Το καλοκαίρι,την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, μην πιεις COCA-COLA!!!'' .Αμέσως μετά από αυτό ο Άραβας έφυγε,αφήνοντας τη κοπέλα έκπληκτη!!
ATTENTION! COCA-COLA!
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
ATTENTION! COCA-COLA!
Έλαβα το παρακάτω mail. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές αλλά θεώρησα σωστό να το μάθετε και εσείς μετά κρίνετε.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Αλ Κάιντα speaking....
Εγώ έχω ακούσει και το άλλο,πολύ χειρότερο...να μην πιούμε νερό από τις βρύσες,γιατί τα μέτρα φύλαξης στις δεξαμενές της ΕΥΔΑΠ είναι λιγότερο από ελλειπή και ο καθένας μπορεί να πετάξει ό,τι θέλει μέσα με δυνατότητα να "στείλει" ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Αθήνα...

Εγώ έχω ακούσει και το άλλο,πολύ χειρότερο...να μην πιούμε νερό από τις βρύσες,γιατί τα μέτρα φύλαξης στις δεξαμενές της ΕΥΔΑΠ είναι λιγότερο από ελλειπή και ο καθένας μπορεί να πετάξει ό,τι θέλει μέσα με δυνατότητα να "στείλει" ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Αθήνα...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Ναι ρε παιδία κάτι τέτοια πάνε και έρχονται τώρα ...Οι παραμυθάδες, απανταχού άτομα που πιστεύουν σε θεωρίες συνομοσίας και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχουν οργιάσει.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- ailouros
- Gbyte level
Είχα ακούσει ένα κορυφαίο του Έκο για τα άτομα που τα αποδίδουν όλα σε θεωρίες συνομωσίας."Είναι άτομα θρησκευόμενα που έπαψαν να πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού".Και αφού δεν μπορούν να πουν πλέον το έκανε ο Θεος,λεν το έκαναν οι Αμερικάνοι οι Άραβες κλπ.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι το παραπάνω παραμύθι το εμπνεύστηκε το τμήμα μάρκετινγκ της πέπσι κολα ή ακόμα χειρότερα της έψα κόλα.Ας μην ξεχνάμε ότι με τους Ολυμπιακούς αγώνες λεφτά θα μπορεί να βγάλει και η κουτσή Μαρία..Όπως είχε πει και ο Μέριλυν Μάνσον στον Ακήρυχτο Πόλεμο τα μέσα σε τρομοκρατούν για να καταναλώνεις.Άλλο εννοούσε βέβαια αλλά κολλάει και στην περίπτωση μας όπου θα πληρώνουμε και το νερό για χρυσάφι
Πάντως είμαι σίγουρος ότι το παραπάνω παραμύθι το εμπνεύστηκε το τμήμα μάρκετινγκ της πέπσι κολα ή ακόμα χειρότερα της έψα κόλα.Ας μην ξεχνάμε ότι με τους Ολυμπιακούς αγώνες λεφτά θα μπορεί να βγάλει και η κουτσή Μαρία..Όπως είχε πει και ο Μέριλυν Μάνσον στον Ακήρυχτο Πόλεμο τα μέσα σε τρομοκρατούν για να καταναλώνεις.Άλλο εννοούσε βέβαια αλλά κολλάει και στην περίπτωση μας όπου θα πληρώνουμε και το νερό για χρυσάφι

- silegav
- Venus Project Founder
Λίγα για την ΕΨΑ γιατί βλέπω τον φίλο Vasili να τσαντίζεται καθώς η ΕΨΑ είναι το δεύτερο ποτό του Βόλου μετά το τσίπουρο.
Απορία: Εγώ δηλαδή που θα δουλεύω προώθηση coca cola το καλοκαίρι να αρχίσω να έχω τύψεις;
Πάντως αυτό για την ΕΥΔΑΠ είναι απόλυτα σωστό και δεν το είχα σκεφτεί.
Καλά θα κάνουμε να προσέχουμε λίγο παραπάνω όσοι είμαστε κατά την διάρκεια της "γιορτής" εδώ.
Απορία: Εγώ δηλαδή που θα δουλεύω προώθηση coca cola το καλοκαίρι να αρχίσω να έχω τύψεις;

Πάντως αυτό για την ΕΥΔΑΠ είναι απόλυτα σωστό και δεν το είχα σκεφτεί.
Καλά θα κάνουμε να προσέχουμε λίγο παραπάνω όσοι είμαστε κατά την διάρκεια της "γιορτής" εδώ.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Και ξέρεις ρε silegav ποιο είναι το χειρότερο στην υπόθεση;;;Το ξέρουν,αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα τώρα πια!Να ξεκινήσουν τώρα να κλείνουν και να προστατεύουν χιλιόμετρα καναλιών και ένα σωρό ενταμιευτήρες;;;Με τίποτα!!! Οπότε όσοι μείνουμε εδώ τον Αύγουστο(εγώ με βλέπω να την κάνω για κανά νησάκι...) ας προσέχουμε λιγάκι παραπάνω... Γιατί η Αλ Κάιντα και η κάθε Αλ Κάιντα δεν τα έχει με εμάς τους Έλληνες αλλά με τους Ολυμπιακούς (όχι τους γαύρους...μακάρι να τα είχαν με αυτούς!!!
) Αγώνες και τα λοιπά "τροπάρια",μη σας πρήζω τώρα....

Tamiya rulezZz....
ailouros:
(τοπικιστήηηηηηης)
TaRaNTuLa:
Βρε δεν πάνε στο δ.... όλοι τους. Εδώ δεν έχουν κάνει τα βασικά, θα προλάβουν να προφυλάξουν την υδροδότηση όλης της Αττικής? Το αίμα να μας το πιουν ξέρουν!
silegav:Πάντως είμαι σίγουρος ότι το παραπάνω παραμύθι το εμπνεύστηκε το τμήμα μάρκετινγκ της πέπσι κολα ή ακόμα χειρότερα της έψα κόλα
Ετοιμαζόμουν να γράψω προτού ακόμη το πει ο silegav. Για λίγα με την ΕΨΑ...Είναι το ωραιότερο αναψυκτικό του κόσμου!Λίγα για την ΕΨΑ γιατί βλέπω τον φίλο Vasili να τσαντίζεται καθώς η ΕΨΑ είναι το δεύτερο ποτό του Βόλου μετά το τσίπουρο.

TaRaNTuLa:
Τι να προλάβουν ρε οι κάφροι? Για να προλάβουν είναι? Άντε μην τα πάρω τώρα. Ολυμπιακή πόλη σου λέει και έχουν όλους τους δρόμους διαλυμένους, σκαμένους, ο περιφεριακός ετοιμάζεται εδώ και 5 χρόνια και κάθε φορα που περνάω βλέπω εργάτες να κάνουν ηλιοθεραπεία....Και ξέρεις ρε silegav ποιο είναι το χειρότερο στην υπόθεση;;;Το ξέρουν,αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα τώρα πια!Να ξεκινήσουν τώρα να κλείνουν και να προστατεύουν χιλιόμετρα καναλιών και ένα σωρό ενταμιευτήρες;;;
Βρε δεν πάνε στο δ.... όλοι τους. Εδώ δεν έχουν κάνει τα βασικά, θα προλάβουν να προφυλάξουν την υδροδότηση όλης της Αττικής? Το αίμα να μας το πιουν ξέρουν!
The road goes on forever...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Σε παρακαλώ Vasilis...Κάτσε καλά!! Η πόλη θα είναι έτοιμη στους Ολυμπιακούς! Μόνο 5,6,7,10,20,50,100 (μικρο)ατέλειες θα υπάρχουν....
Όσον αφορά το ότι είναι σκαμμένοι οι δρόμοι,ένα σου λέω... Αναρωτιέμαι αν τελικά έπρεπε να αγοράσω τζιπάκι...
Η πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό από την ΕΨΑ στο γυάλινο μπουκαλάκι είναι όντως κορυφαία.Κρύα κιόλας είναι το καλύτερο δροσιστικό.Όμως για 100% φυσικό χυμό πορτοκαλιού(και όχι μόνο) δοκιμάστε και τους χυμούς "Λακωνία"...(άμα δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει...
)

Όσον αφορά το ότι είναι σκαμμένοι οι δρόμοι,ένα σου λέω... Αναρωτιέμαι αν τελικά έπρεπε να αγοράσω τζιπάκι...

Η πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό από την ΕΨΑ στο γυάλινο μπουκαλάκι είναι όντως κορυφαία.Κρύα κιόλας είναι το καλύτερο δροσιστικό.Όμως για 100% φυσικό χυμό πορτοκαλιού(και όχι μόνο) δοκιμάστε και τους χυμούς "Λακωνία"...(άμα δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει...

Tamiya rulezZz....
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
εμένα μ αρέσει που βγαίνει και σε μικρά μπουκαλάκια.. είναι γαμάτο αυτό!!λεμονάδα for ever!!Για λίγα με την ΕΨΑ...Είναι το ωραιότερο αναψυκτικό του κόσμου
όντως, λένε!!100% φυσικό χυμό πορτοκαλιού(και όχι μόνο) δοκιμάστε και τους χυμούς "Λακωνία"
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand