ΗΕΕΕΕΕΕLP!!!!!!!!!!!!!

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Post Reply
Indeed
bit level
bit level

ΗΕΕΕΕΕΕLP!!!!!!!!!!!!!

Post by Indeed » Sun Jun 13, 2004 1:00 pm

ok βασικα θελω να ρωτησω το εξης
σε ενα αλλο forum καποιος μου εστειλε ενα private message
μου εχουν πει πως με αυτον τον τροπο καποιος μπορει να βρει την ΙSP σου
εκανα λαθος και απαντησα και δυστυχως μετα εμαθα οτι ο τυπος ειναι υποπτος
το ερωτημα μου ειναι ποση ζημια μπορει καποιος να σου κανει με τις πληροφοριες που μπορει να παρει αν απαντησεις ενα private message και πως μπορει καποιος να προστατευθει? μπορει να αποκτησει καποιος προσβαση στα αρχεια μου ετσι?

sorry αν η ερωτηση ειναι κουλη η ακαταλαβιστικη αλλα ειμαι ψιλο (μαλλον χοντρο- βασικα) σκραπα με υπολογιστες

thanx in advance!
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Sun Jun 13, 2004 1:41 pm

Δεν κατάλαβα, τι στοιχεία μπορεί κάποιος να σου πάρει μέσω ενός pm. Του έδωσες διεύθυνση, ή κανένα pass; Ένας κοινός χρήστης ενός forum το πολύ που ξέρει για σένα είναι το nickname. Ενώ ένας admin θα ξέρει το πολύ τα στοιχεία που έχεις δώσει στην εγγραφή σου.
Ni!! Ni!! Ni!!
YiannisF
byte level
byte level

Post by YiannisF » Sun Jun 13, 2004 2:14 pm

Και εγώ δε νομίζω να υπάρχει φόβος με ένα πμ. Το βρίσκω δύσκολο να βρει κάποιος την IP σου από ένα πμ. 'Αλλωστε από ένα e-mail θα ήταν ευκολότερο. Αλλά και να τη βρει, δεν πειράζει αφού αν ξεσυνδεθείς από το Internet και ξανασυνδεθείς, θα έχει αλλάξει (φαντάζομαι δεν έχεις static IP, οπότε ΟΚ).
Image
.::YF::.
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Sun Jun 13, 2004 4:09 pm

Τα pm δεν δημιουργούν προβλήματα οπότε μην ανησυχείς. Όσο για την IP δεν νομίζω να μπορεί να τη δει κάποιος μέσω των πμ. Πάντως αν θες κάποια προστασία από κακόβουλους χρήστες θα μπορούσες να εγκαταστήσεις κάποιο firewall. Εγώ θα π΄ροτεινα το zonealarm που έχω και εγώ και έχει λάβει άριστες κριτικές σε συγκριτικά και κυρίως είναι και δωρεάν.

Σχετική με firewall συζήτηση έιχε γίνει και παλαιότερα εδώ

http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?t=194
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Sun Jun 13, 2004 4:35 pm

Καλό θα ήταν το θέμα που χρησιμοποιείς για τη δημοσίευση να είναι πιο κατατοπιστικό του περιεχομένου!

Όταν λες ISP εννοείς τον internet provider σου ή κάτι άλλο? Δεν διατρέχεις κίνδυνο αν κάποιος ξέρει τον ISP σου
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Mon Jun 14, 2004 10:40 am

Σε ένα forum,το ότι δείχνει ποιοι registered users είναι συνδεδεμένοι,δε σημαίνει ότι κρατάει IPs κλπ ο server.Αυτό γίνεται με τη βοήθεια των cookies.Εκτός του ότι δεν τίθεται θέμα πιστεύω για static IP(έχεις τέτοια DSL;;; :shock: ).Αν έχεις είσαι επιοικώς χαζούλης,αφού στην Ελλάδα δεν είναι ακόμη υποχρεωτικό(και να μη γίνει!).Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Σε chat μέσω mIRC μπορεί κάποιος να "κλέψει" τα στοιχεία σου μέσω private...Σε forum ούτε για συζήτηση!
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”