irobot
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
irobot
http://www.irobotnow.gr/
Ρε σεις τι μαραφετι ειναι αυτό. Εγώ νόμιζα οτι ο ASIMO της honda ειναι οτι καλυτερο στη ρομποτικη. Λογικα το site είναι φάρσα .Δε γίνονται αυτά τα πράματα (ακόμα) . Όπου να ναι σκαει και ο terminator πάω να ταμπουρωθώ. Δείτε το και εκφράστε απόψεις άμα είναι να αρχίσω να ανησυχώ.
Ρε σεις τι μαραφετι ειναι αυτό. Εγώ νόμιζα οτι ο ASIMO της honda ειναι οτι καλυτερο στη ρομποτικη. Λογικα το site είναι φάρσα .Δε γίνονται αυτά τα πράματα (ακόμα) . Όπου να ναι σκαει και ο terminator πάω να ταμπουρωθώ. Δείτε το και εκφράστε απόψεις άμα είναι να αρχίσω να ανησυχώ.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Βασικά θαρρώ πως προέρχεται από μια καινούργια ταινία,της οποίας το trailer το είδα πριν λίγο καίρο και αναμένεται να βγει σύντομα,στην οποία τα ίδια ρομποτ που φαίνονται στις φωτο κατασκευάζονται για να υπηρετούν τον άνθρωπο.(και κάποιο ρομπότ κατηγορείται ότι σκότωσε έναν άνθρωπο κτλ κτλ...Δε θα σας πω άλλο!!!Πρωταγωνιστεί ο Will Smith(βλ. Wild Wild West,Men in Black I&II,Βad Βoys Ι&ΙΙ and so on...))Και νομίζω πως ο τίτλος της ταινίας είναι iRobot...Προφανώς είναι ένα site προώθησης της ταινίας.
Οπότε φίλε jimmyD,άσε το φακό,το ραδιοφωνάκι και το παγούρι με το νερό στο ντουλάπι,γιατί η ώρα του καταφυγίου δεν ήρθε ακόμη... Judgement Day has not come yet..... 

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Στο awmn http://www.awmn.gr/forum/viewtopic.php? ... ght=irobot το έχουν ήδη ανακαλύψει... Πολύ θα ήθελα να ήταν αληθινό 

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
θα το αγόραζα, αλλά δεν ξέρει συγύρισμα ούτε καθάρισμα, οπότε άχρηστο μου είναι....
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand