Μου έχει σπάσει λίγο πολύ τα νεύρα αλλά έχει πλάκα...

Υπαρχουν και ρεκορ για <20 δευτερολεπτων (και επισημα κι ολας απο το βιβλιο γκινεςenum21 wrote:Ειναι αρκετα δυσκολο. Νομιζω υπηρχε ενας ηθοποιος ο οποιος το ελυσε σε πραγματικα απιστευτο χρονο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του. Σε μια ταινια που αναφεροταν στη ζωη ενος μαθηματικου που μεγαλωσε μονος του το παιδι κλπ...
Ναι !!!! Οντως τελεια... Μονο που δεν τα παω καλα με τα ονοματα και τους ηθοποιους...sandra wrote:enum το αναζητώντας την ευτυχία? Κάπως έτσι πρέπει να το λένε, φοβερή ταινία
Πιο γρηγορα απο αυτα δε γινεταιkokosteo wrote:Καλά για να κάνεις τέτοιους χρόνους δεν πρέπει να έχεις και τα γρηγορότερα χέρια;
Εγώ θυμάμαι απ' έξω να κάνω μέχρι την μία πλευρά σωστή (ευκολάκι) - μετά είναι πολύ δύσκολο να θυμάμαι τους 4 αλγορίθμους. Και επειτα είναι κάπου άλλοι 16 για τα 2 τελευταία βήματα... Επίσης παίζει ένας κύβος να είναι πειραγμένος και να μην λύνεται.Sreak wrote:Με αυτά έχω καεί.
Όμως κανείς δεν εξηγεί πως κάνεις το πρώτο βήμα, να φτιάξεις τον σταυρό (cross)
Βασικά μερικά από τα σχόλια στο youtube είναι αρκετά αστεία (κάποιοι μπορεί να τα θεωρήσουν κάπως σεξιστικά βέβαια).para wrote:![]()
![]()
Ο πρώτος κύβος ήταν μπερδεμένος. Ο δεύτερος ήταν ο έτοιμος :ρ
Μπορούσε να τους αλλάξει και καλύτερα απ' το να κάνει ότι της έπεσε. Αλλά ξανθιά είναι..
Ο Γουιλ Σμιθenum21 wrote:Ειναι αρκετα δυσκολο. Νομιζω υπηρχε ενας ηθοποιος ο οποιος το ελυσε σε πραγματικα απιστευτο χρονο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του. Σε μια ταινια που αναφεροταν στη ζωη ενος μαθηματικου που μεγαλωσε μονος του το παιδι κλπ...