Ακαδημαϊκό Κουτσομπολιό - Ξεκατίνιασμα
- sudtuwup
- Mbyte level
- Academic status: MSc
Ακαδημαϊκό Κουτσομπολιό - Ξεκατίνιασμα
Νομίζω οτι σωστά έβαλα το θέμα εδώ. Αλλά μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Καλή ιδέα θα ήταν να μοιραστούμε όλα τα περίεργα, αστεία, γελοία, αξιοθαύμαστα πράγματα που έχουμε δει μέσα και έξω απο τις αίθουσες.Ας βγάλουμε έξω την κατίνα που κρύβουμε..
Ας αρχίσω με τον κύριο Κάβουρα, όπου μας έδειχνε τα κουτάκια του πίνακα, μετρώντας τα με το δάκτυλο. Κ φυσικά μας λέει οτι το... δακτυλάκι βοθάει πολύ στην αρχή τους προγραμματιστές.
Ας αρχίσω με τον κύριο Κάβουρα, όπου μας έδειχνε τα κουτάκια του πίνακα, μετρώντας τα με το δάκτυλο. Κ φυσικά μας λέει οτι το... δακτυλάκι βοθάει πολύ στην αρχή τους προγραμματιστές.

- semis19
- Gbyte level
Kοινώς sudtuwup θα μιλήσουμε για παρασκήνιο ... πεθαίνω ... εχώ να σας πω άπειρα αλλά νομίζω ότι θα λογοκριθούν ... θα περιμένω 2 - 3 posts να δω σε τι "κλίμα" κινούμαστε και θα πράξω ανάλογα ... αν ανοίξω το στόμα μου πολλοί θα τρέξουν να κρυφτούν και ένας από αυτούς θα είμαι και εγώ ...

"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Eλπίζω να μην έχεις πολλά μαθήματα ακόμη να περάσεις...semis19 wrote:αν ανοίξω το στόμα μου πολλοί θα τρέξουν να κρυφτούν και ένας από αυτούς θα είμαι και εγώ ...![]()
![]()
![]()

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
semis19:
πάντα έτσι γίνεται. Καμιά φορά κλαίει κόσμος από αυτά. Και γίνονται και μεγάλες παρεξηγήσεις! Ολόκληρη η σχολή μου ήταν στα καρφιά για 1 βδομάδα μετά από κάτι αντίστοιχο που πάτε να συζητήσετε εδώ.αν ανοίξω το στόμα μου πολλοί θα τρέξουν να κρυφτούν και ένας από αυτούς θα είμαι και εγώ
The road goes on forever...
- PaP
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Κοιτάχτε μάγκες επειδή μπορούν να ακουστούν και κακοήθειες και πράγματα ανακρηβή και όλα αυτά να φτάσουν στα αυτία των άμεσα θιγόμενων την ενότητα θα τη κλειδώσω γιατί σκεφτείτε μετά να βγει βρώμα ότι στο venus μας σχολιάζουν, μας θάβουν, λένε ψευτιές (ας και είναι και αλήθειες). Μετά θα παίξει λουκετάκι, οπότε την κλειδώνω τώρα την ενότητα αλλά το κουτσομπολιό θα γίνει... στους διαδρόμους όμως