εθελοντές για το EACL-09
-
- bit level
- Academic status: Professor
εθελοντές για το EACL-09
Από 30 Μαρτίου ως 3 Απριλίου θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 12ο συνέδριο του European Chapter of the Association for Computational Linguistics (EACL-2009, βλ. http://www.eacl2009.gr/). Το συνέδριο είναι ένα από τα σπουδαιότερα διεθνώς στον τομέα της επεξεργασίας φυσικής γλώσσας και ένα από τα μεγαλύτερα του ευρύτερου χώρου της Τεχνητής Νοημοσύνης. Συνδιοργανώνεται από το ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου του Ερευνητικού Κέντρου "Αθηνά" και το Τμήμα μας. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμες περίπου 20 θέσεις εθελοντών του συνεδρίου για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματός μας. Οι εθελοντές θα έχουν βάρδιες περίπου τις μισές ώρες διεξαγωγής του συνεδρίου κάθε ημέρα, ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν όποια συνεδρία (main conference, workshops, tutorials, demos) επιθυμούν. Στους εθελοντές παρέχονται επίσης δωρεάν τα γεύματα, καφές κλπ. που παρέχονται στους υπόλοιπους συνέδρους.
Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε ως εθελοντές στο συνέδριο, σας παρακαλώ επικοινωνήστε το αργότερο ως και την Πέμπτη 26 Μαρτίου με τους Γιώργο Γιαννακόπουλο (ggianna ατ iit τελεία demokritos τελεία gr) και Γιώργο Τσατσαρώνη (gbt ατ aueb τελεία gr), που συντονίζουν τους εθελοντές. Θα δοθεί προτεραιότητα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα "Λογική και Τεχνητή Νοημοσύνη", καθώς και σε προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς το μάθημα "Τεχνητή Νοημοσύνη". Μεταξύ των τελευταίων, θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους είχαν τους υψηλότερους βαθμούς στο μάθημα.
ΙΑ
Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε ως εθελοντές στο συνέδριο, σας παρακαλώ επικοινωνήστε το αργότερο ως και την Πέμπτη 26 Μαρτίου με τους Γιώργο Γιαννακόπουλο (ggianna ατ iit τελεία demokritos τελεία gr) και Γιώργο Τσατσαρώνη (gbt ατ aueb τελεία gr), που συντονίζουν τους εθελοντές. Θα δοθεί προτεραιότητα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα "Λογική και Τεχνητή Νοημοσύνη", καθώς και σε προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς το μάθημα "Τεχνητή Νοημοσύνη". Μεταξύ των τελευταίων, θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους είχαν τους υψηλότερους βαθμούς στο μάθημα.
ΙΑ
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: εθελοντές για το EACL-09
Πολύ ενδιαφέρον. Θα πρέπει να βρισκόμαστε εκεί όλη μέρα για όλες τις μέρες έτσι?
Αυτό μας τα χαλάει... 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
να παρακολουθήσουμε απλώς το συνέδριο μπορούμε?
είναι ανοιχτό για τους φοιτητές?
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Για κάποιον που τον ενδιαφέρει το αντικείμενο, νομίζω ότι δεν είναι μεγάλη θυσία να χάσει μερικές διαλέξεις από το πανεπιστήμιο ή λίγο από τον ελέυθερο χρόνο του, εκτός αν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.
πληροφορίες για το registration
τι εννοείς "ανοικτό"?dexter wrote:να παρακολουθήσουμε απλώς το συνέδριο μπορούμε?
πληροφορίες για το registration
- AnINffected
- Gbyte level
Ποιά θα είναι τα καθήκοντα των εθελοντών;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

-
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Από την εμπειρία μου σε άλλο conference (Valuetools 2008), φροντίζεις ώστε το PC και ο projector του room που είσαι υπεύθυνος να λειτουργούν, να φροντίσεις αν χρειαστεί κάποιος (κυρίως ο chair) κάτι, ίσως μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις γραφειοκρατία (registrations κλπ). Γενικά δεν είναι κάτι φοβερό, και αξίζει ειδικά αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο του conference.AnINffected wrote:Ποιά θα είναι τα καθήκοντα των εθελοντών;
Προσωπικά θα προσφερόμουν να δεν είχα άλλες υποχρεώσεις να τρέχουν.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- AnINffected
- Gbyte level
Και εγώ έχω υποχρεώσεις να τρέχουν. 

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

-
- bit level
- Academic status: Professor
Υπάρχουν ακόμα θέσεις εθελοντών. Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε ως και την Παρασκευή 27/4 το αργότερο με τους συντονιστές των εθελοντών που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου.
Το συνέδριο μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, αλλά απαιτείται να πληρώσει εγγραφή (εκτός αν είναι εθελοντής). Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές, το πρόγραμμα του συνεδρίου κλπ. υπάρχουν στις ιστοσελίδες του συνεδρίου.
Υπάρχει η δυνατότητα αν κάποιος εθελοντής δεν μπορεί να έρθει κάποιες ημέρες/ώρες να το δηλώσει. Περισσότερα για αυτό μπορούν να σας πουν οι συντονιστές των εθελοντών.
Τα καθήκοντα των εθελοντών ποικίλλουν. Για παράδειγμα, πολλοί θα βρίσκονται στις αίθουσες των ομιλιών και θα βοηθούν με τους υπολογιστές των παρουσιάσεων, τα μικρόφωνα κλπ. Άλλοι θα βοηθούν στις εγγραφές των συνέδρων, θα τους δίνουν τις τσάντες με τα πρακτικά κλπ. Γενικά εύκολα πράγματα. Και πάλι, οι συντονιστές των εθελοντών μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται.
Ι.Α.
Το συνέδριο μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, αλλά απαιτείται να πληρώσει εγγραφή (εκτός αν είναι εθελοντής). Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές, το πρόγραμμα του συνεδρίου κλπ. υπάρχουν στις ιστοσελίδες του συνεδρίου.
Υπάρχει η δυνατότητα αν κάποιος εθελοντής δεν μπορεί να έρθει κάποιες ημέρες/ώρες να το δηλώσει. Περισσότερα για αυτό μπορούν να σας πουν οι συντονιστές των εθελοντών.
Τα καθήκοντα των εθελοντών ποικίλλουν. Για παράδειγμα, πολλοί θα βρίσκονται στις αίθουσες των ομιλιών και θα βοηθούν με τους υπολογιστές των παρουσιάσεων, τα μικρόφωνα κλπ. Άλλοι θα βοηθούν στις εγγραφές των συνέδρων, θα τους δίνουν τις τσάντες με τα πρακτικά κλπ. Γενικά εύκολα πράγματα. Και πάλι, οι συντονιστές των εθελοντών μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται.
Ι.Α.