Visual Studio 2010 Launch Event

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Re: Visual Studio 2010 Launch Event

Post by *estrngd » Sat May 15, 2010 2:51 am

οι πίτσες γινόντουσαν και delivery?
thefreak
Mbyte level
Mbyte level

Post by thefreak » Sat May 15, 2010 3:04 am

μοιράσαν και μπλουζάκια visual studio :-D
aquila non captat muscas. numero 5
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Sat May 15, 2010 11:20 am

Κατ' αρχάς, ας σημειώσω ότι η Microsoft παραμένει από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που διοργανώνει τακτικά events για developers.

Παρ' όλα αυτά, να πω ότι ικανοποιήθηκα από το event ψέματα θα είναι. Απ' ότι φαίνεται μας χτύπησε η κρίση πολύ άγρια. Που είναι τα τεράστια events όπως το Visual Studio 2005 launch στο κλειστό στο Γαλάτσι, όπου ήταν ΧΙΛΙΑΔΕΣ developers και δεν έπεφτε καρφίτσα, και που είναι το Visual Studio 2008 launch στο Intercontinental, που ήταν μες στη χλίδα (catering για γεύμα τριών πιάτων κτλ.); Πίτσες και μπύρες; Please... Άσε που οι πίτσες τελείωναν συνέχεια και δεν φτάσανε για όλους - οι μισοί μείνανε νηστικοί (και το γράψανε και στο πινακάκι για σχόλια στην έξοδο)!

Το keynote του Malone ήταν πολύ μέτριο, νομίζω ότι έχει χάσει τον ενθουσιασμό του κι αυτός απ' ότι όταν τον έβλεπα παλαιότερα. Από "sessions" πραγματικά απογοητευτική οργάνωση - όλα στο όρθιο σε stands, και όλα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. Άντε μετά να παρακολουθήσεις παραπάνω του ενός "session"... Ακόμα κι έτσι όμως, ήταν τελείως χύμα - ο καθένας είχε λίγα slides και μετά λέγανε ότι θέλανε. Πρόγραμμα φυσικά ούτε για δείγμα. Που είναι οι παλιές εποχές α λα συνεδρίου, που υπήρχαν διαφορετικά tracks με καλά ορισμένα sessions και μεγάλη θεματολογία (και όπου ο κόσμος ήταν καθιστός!). Στο Windows Phone stand πάντως ήταν και ο Ισοβίτης (με guest star τον Erevo) και έδειξαν φευγαλέα και το Touring Machine. Μπράβο παιδιά! :smt023

Τέλος, το venue ήταν πραγματικά ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ! Μες στα χαλάσματα της βιομηχανικής περιοχής στην Πειραιώς, σε ένα λυόμενο (!). Ε λ ε ο c. Το GPS του iPhone μου δεν το πίστευε! Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια, Microsoft. Το Windows 7 launch έγινε στο Μέγαρο Μουσικής (έστω και πετσοκομμένο), ενώ το Visual Studio 2010 launch στο λυόμενο μέσα στα χαλάσματα της βιομηχανικής περιοχής; Αυτό είναι το δόγμα "developers, developers, developers, developers"? :roll:

Πραγματικά, μια σκιά των παρελθόντων events.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat May 15, 2010 1:45 pm

mikem4600 wrote: Το GPS του iPhone μου δεν το πίστευε!
Τωρα που ειπες iPhone, στους τελικούς του imagine cup ειμαι σίγουρος ότι είδα 5-6 iPhone απο κουστουμάτους κυρίους :lol:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sat May 15, 2010 2:05 pm

*estrngd wrote:οι πίτσες γινόντουσαν και delivery?
Για τις πίτσες δεν ξέρω γιατί ήρθαν αραία 3 φορές από 20-30 πίτσες. Αλλά οι μπυρες γίνονταν :lol: :lol:
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue May 25, 2010 10:36 pm

Και οι φωτό, από τις λίγες που βρήκα...

http://www.flickr.com/photos/skammas/4612407061/

Χάχα δεν περίμενα να είμαι πρώτη φάτσα! :smt016 :smt016 :smt016
Να πάρει περίμενα να έχει φωτογραφηθεί το πανό με τις αφιερώσεις :lol:
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”