[παλιό] - 3/10/2006 - 8th Conference Info-Com

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

[παλιό] - 3/10/2006 - 8th Conference Info-Com

Post by Einherjar » Tue Aug 01, 2006 7:08 pm

Τι είναι το 8o Συνέδριο Info-Com;
Πρόκειται για τη σημαντικότερη συνεδριακή εκδήλωση για το χώρο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με πολύ μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας. Το φετινό συνέδριο, με τίτλο «Οι επενδύσεις οδηγούν τις εξελίξεις», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), του Institute of Electrical & Electronics Engineers (IEEE) και του Global Suppliers mobile Association (GSA).
Πότε γίνεται;
Το 8ο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-Com θα διεξαχθεί την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2006.
Πού γίνεται;
Ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, Τηλ: 210-72.07.000, FAX: 210-72.36.683
Ποιοι το παρακολουθούν;
Το Info-Com αποτελεί την κορυφαία ετήσια διοργάνωση όπου παράγοντες της πολιτικής ζωής, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της αγοράς συναντιούνται για να καταθέσουν τους προβληματισμούς, τις προτάσεις και τις λύσεις τους για τα διάφορα επίκαιρα, πάντα, ζητήματα που απασχολούν τους κλάδους των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, του Διαδικτύου αλλά και του Λιανεμπορίου. Το συνέδριο απευθύνεται στα κορυφαία στελέχη της αγοράς των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και της πληροφορικής, καθώς επίσης σε υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη, υπουργούς και opinion leaders. Η λίστα των καλεσμένων του Συνεδρίου περιλαμβάνει διεθνείς παράγοντες του χώρου, σημαντικούς ομιλητές από την ελληνική αγορά και εμπειρογνώμονες, όπως επίσης υψηλούς κυβερνητικούς προσκεκλημένους.
Ποια είναι η επίσημη ιστοσελίδα του;
Το site του Συνεδρίου βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.info-com.gr
Ποιες είναι οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου;
Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 09:30 (ώρα έναρξης εγγραφής των συνέδρων) μέχρι τις 19:30. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση.
Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα;
Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα του site (http://www.info-com.gr). Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου στο τηλέφωνο 210-52.30.000
Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του 8ου Info-Com θα πρέπει να συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση που βρίσκεται στο δεσμό «Συμμετοχή» στην αρχική σελίδα του site (http://www.info-com.gr).
Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα στελέχη των εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Για πιστοποίηση της ιδιότητάς τους θα ζητηθεί η επαγγελματική τους κάρτα στη Γραμματεία κατά την προσέλευση / εγγραφή.
Πώς μπορώ να πάω στον τόπο του Συνεδρίου;
• Με το Μετρό: Πλησιέστερος σταθμός «Ευαγγελισμός» (απόσταση 5 λεπτά)
• Με το αυτοκίνητο σας: (Από Βασιλέως Κων/νου με κατεύθυνση προς Αμπελοκήπους δεξιά στο ύψος του Hilton). Η είσοδος του parking είναι στην πίσω μεριά του ξενοδοχείου (οδός Μίσθου)
Θα υπάρχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο;
Στο χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργήσει WLAN και θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης από Internet Point.
Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου;
Ελληνικά και Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση όπου είναι απαραίτητο. Δυνατότητες ταυτόχρονης μετάφρασης προσφέρονται μόνο στην αίθουσα «Ολυμπία».
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Thu Sep 21, 2006 6:43 pm

οκ, σήμερα μου ήρθε η πρόσκληση ταχυδρομικώς. Θα έχω κάποιον παρέα?

έχω τσεκάρει ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες ομιλίες για WiMax, Digital TV και IP Telephony
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Fri Sep 22, 2006 11:26 am

Θα έρθω και εγώ. Στην πρόσκληση πάνω γράφει να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή μας από το site. Εκεί όμως βλέπω μόνο φόρμα για δήλωση συμμετοχής. Αυτό εννοούν? Γιατί αυτό το είχα κάνει
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Fri Sep 22, 2006 11:40 am

κι εγώ θα έρθω, αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό που έχουμε κάνει.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Sun Sep 24, 2006 11:58 am

Εγώ απλά έκανα register μιας και δεν έλαβα προσκληση, οπότε θα τα πούμε εκεί!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sun Sep 24, 2006 9:22 pm

Einherjar wrote:Θα έρθω και εγώ. Στην πρόσκληση πάνω γράφει να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή μας από το site. Εκεί όμως βλέπω μόνο φόρμα για δήλωση συμμετοχής. Αυτό εννοούν? Γιατί αυτό το είχα κάνει
Ναι όντως, είναι λίγο κάπως...
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”