Οτι ακόμα δεν ξέρουμε που πατάμε και ζητάμε πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίων. Η ομιλία (κανείς δεν μίλησε για σεμινάριο) είναι βαριά για μας και παρ'όλα αυτά ειναι μόνο μια "Εισαγωγή σε κάποια από τα features του SQL Server 2005 (XML Support, .NET Integration)". Καλό θα ήταν να την παρακολουθήσουμε να ακούσουμε και κάτι μιας και τη διοργανώνει το Venus.
Προς το παρόν αυτό που έχει σημασία είναι να μάθουμε όσο καλύτερα μπορούμε το αντικείμενό μας (κυκλοφορούν ελεύθεροι κάτι άσχετοι επαγγελματίες που μου τη δίνουν στα νεύρα. Έχω δει πολλούς τέτοιους. Αυτοί είναι επαγγελματίες δολοφόνοι της επιστήμης

). Το βιογραφικό και η αγορά εργασίας είναι τουλάχιστον τέσσερα χρόνια μακρυά (και βάλε και βάλε, αν μιλάμε για δουλειά στο αντικείμενο και όχι στο Πλαίσιο).
Δεν τραβάω κανένα ζόρι όμως ούτε σε ξέρω προσωπικά. Γιάυτό μιλάω γενικά με αφορμή αυτό που διάβασα. Καλύτερα να στείλεις PM γιατί δεν αφορά κανέναν άλλον το θέμα αλλά κι εδώ αμα θέλεις δεν έχω πρόβλημα. Θα μας την πουν και θα τελειώνει.
Όποιος δεν μπορεί να διατάζει τον εαυτό του, αυτός πρέπει να υπακούει.
Νίτσε