[παλιό] 20-22/10/2006 dte Comdex
Ήταν πραγματικά πιο φτωχή από την περσινή.Εγώ ούτε την Dell δεν είδα!Όσο για τις κοπέλες στο e-shop πρέπει να τις μάζεψαν από καμιά σχολή μοντέλων γιατί το πόδι τους ήταν όσο είμαι εγώ ολόκληρη
! Και έχω να καταγγείλω ότι αυτές τις σακουλίτσες που δίναν τις έδιναν μόνο σε άντρες και μόνο σ'όσους τους άρεσαν
!
Όσο για τον TarantulO στις 4 παρά που πήγαμε εμείς ήταν εκεί τώρα για το πρωί μάλλον τον πήρε λίγο παραπάνω φαίνεται
!

Όσο για τον TarantulO στις 4 παρά που πήγαμε εμείς ήταν εκεί τώρα για το πρωί μάλλον τον πήρε λίγο παραπάνω φαίνεται

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Τρέχαμε και δε φτάναμε... Ξεκαλουπώναμεεεεε!!!!dimitra wrote:Όσο για τον TarantulO στις 4 παρά που πήγαμε εμείς ήταν εκεί τώρα για το πρωί μάλλον τον πήρε λίγο παραπάνω φαίνεται!

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- P@radox
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Σας είδα.. και απ ότι είδα κακοπερνάγατε.. ουζάκια, wiskey, ξηροκάρπια κλπ..!TaRaNTuLa wrote: Αύριο θα είμαι από τις 11 εδώ, οπότε θα σας περιμένω στο περίπτερο F6(AWMN)...
Πρέπει να χαίρομαι δηλάδη..?..Μου έδωσαν σακουλίτσα..!!dimitra wrote:αυτές τις σακουλίτσες που δίναν τις έδιναν μόνο σε άντρες και μόνο σ'όσους τους άρεσαν
Και στο περίπτερο του PcMag.. δύο κοπελίτσες (***@@ρες..!!) με τράβηξαν για μία φωτογραφία..!!
Ανάθεμα την ομορφάδα μου..!!!!!!!!!
Όσο για την έκθεση... Χάλια Μαύρα.. Εχω την εντύπωση οτι παλιότερα ήταν πιο καλά..!
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Δεν είχαμε ούζο, αλλά τσίπουρο...P@radox wrote:Σας είδα.. και απ ότι είδα κακοπερνάγατε.. ουζάκια, wiskey, ξηροκάρπια κλπ..!

Tamiya rulezZz....
-
- Venus Former Team Member
εγώ έδωσα το παρόν !!! πολύ μικρή και φτωχή η έκθεση. Πάντως στο PcMag κάθισα από τις 1 μέχρις τις 9 ... καλοπέρασα εκεί
Υ.Γ. P3 αν ερχόσουν και πιο μετά θα σου γνώριζα και τα μοντέλα του Τ3(ιδιώς την ξανθιά) ... πιάσαμε φιλίες
Τι νομίζετε...μόνο PCιά κοίταγα τοσες ώρες εκεί ? 
Υ.Γ 2 πάλι προς τον ίδιο -> ε είδα πως τα καλοκοίταζες , αλλά κρύβω λόγια:-D
Υ.Γ. P3 αν ερχόσουν και πιο μετά θα σου γνώριζα και τα μοντέλα του Τ3(ιδιώς την ξανθιά) ... πιάσαμε φιλίες

Υ.Γ 2 πάλι προς τον ίδιο -> ε είδα πως τα καλοκοίταζες , αλλά κρύβω λόγια:-D
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
Και η "έκθεση" της Radeon ήταν/είναι ενδιαφέρουσα...
Υ.Γ. το "είναι" αποβλέπει σε παρότρυνση για όποιον έχει όρεξη να ξαναπάει, μιας και θα είναι μέχρι σήμερα στις 21:00 ανοιχτή...
Υ.Γ. το "είναι" αποβλέπει σε παρότρυνση για όποιον έχει όρεξη να ξαναπάει, μιας και θα είναι μέχρι σήμερα στις 21:00 ανοιχτή...

Tamiya rulezZz....
-
- Venus Former Team Member
λοιπόν ... επανέρχομαι και με αποδείξεις. Αυτή εδώ ήταν μια από τις 2 κοπελιές του Τ3 (ναι, αυτές που κοίταζε ο Ρ3
) . Με αυτήν είχα πιάσει "κουβεντούλα" ... τελικά Sony+RoboSapien (το ρομποτάκι του οποίου την πλάτη θαυμάζετε) connecting people 
Α ... και μια ευκαιρία για όσους δε με ξέρουν, είμαι αυτός δεξιά της ξανθιάς (δεν επρόκειτο να με πετύχετε και πιο μακρυά, αλλά λέμε τώρα) ... αν με δείτε πουθενά στη σχολή, knock my back !!!
Υ.Γ. Ο φωτογράφος με έπιασε να λοξοκοιτάζω, αλλά ευτυχώς προς τη λάθος κατεύθυνση ... μη γίνω και τόοοοοσο ρόμπα
Y.Γ. Τελικά γιατρέ μου λείπει αυτοσαρκασμός ?
:-D:-D

Α ... και μια ευκαιρία για όσους δε με ξέρουν, είμαι αυτός δεξιά της ξανθιάς (δεν επρόκειτο να με πετύχετε και πιο μακρυά, αλλά λέμε τώρα) ... αν με δείτε πουθενά στη σχολή, knock my back !!!
Υ.Γ. Ο φωτογράφος με έπιασε να λοξοκοιτάζω, αλλά ευτυχώς προς τη λάθος κατεύθυνση ... μη γίνω και τόοοοοσο ρόμπα

Y.Γ. Τελικά γιατρέ μου λείπει αυτοσαρκασμός ?

Last edited by The Punisher on Mon Oct 23, 2006 6:55 pm, edited 1 time in total.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Όντως η έκθεση ήταν πιο φτωχή από την περσινή..
Επίσης δεν είχε δώρα όπως πέρσυ..
Πάντως ωραίο event και με σχετικά μεγάλη προσέλευση απο ότι είδα..
Συνάντησα τον Punisher και τον Tarantula (πρώτη φορά) από εδώ..
Επίσης όντως οι κοπελίτσες του T3 καθώς και οι άλλες με κοντές φουστίτσες κτλ
ομόρφαιναν την ατμόσφαιρα..
Προσωπικά μου άρεσαν πολύ τα stand του HELLUG , AWMN (μια σταλιά και τίγκα στον κόσμο) τα PC που είχε φέρει το PC Magazine και το Word of God
Παιδιά το είδατε ?

Ορίστε και η photo μου με τα κορίτσια του T3 (βέβαια δεν τους έπιασα κουβέντα
)
Αν φαίνομαι λίγο χαζεμένος είναι από τις 4+ ώρες περπάτημα..
Επίσης δεν είχε δώρα όπως πέρσυ..
Πάντως ωραίο event και με σχετικά μεγάλη προσέλευση απο ότι είδα..
Συνάντησα τον Punisher και τον Tarantula (πρώτη φορά) από εδώ..
Επίσης όντως οι κοπελίτσες του T3 καθώς και οι άλλες με κοντές φουστίτσες κτλ
ομόρφαιναν την ατμόσφαιρα..

Προσωπικά μου άρεσαν πολύ τα stand του HELLUG , AWMN (μια σταλιά και τίγκα στον κόσμο) τα PC που είχε φέρει το PC Magazine και το Word of God

Ορίστε και η photo μου με τα κορίτσια του T3 (βέβαια δεν τους έπιασα κουβέντα

Αν φαίνομαι λίγο χαζεμένος είναι από τις 4+ ώρες περπάτημα..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη