ICT Security 2008
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: ICT Security 2008
Κι εγώ με την granny_E κατά τις 9.15 θα είμαστε στο σταθμό Συγγρού-Φιξ λογικά 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Παιδια περιμενουμε εντυπωσεις.Εμενα προεκυψε κατι και δεν μπορω να ερθω.Btw καλο μηνα και περιμενουμε εμπειριες.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- Ισοβίτης
Δε βλέπω να γράφει κανείς εντυπώσεις! Τόσοι ήμασταν εκεί σήμερα. Προσωπικά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα και μπορώ να πω ότι αποκόμισα κάποια πραγματάκια.
Εξαιρετικές οι ομιλίες τόσο του κυρίου Γκρίτζαλη όσο και του silegav (και πολύ πρωτότυπος ο τρόπος παρουσίασης
).
Εξαιρετικές οι ομιλίες τόσο του κυρίου Γκρίτζαλη όσο και του silegav (και πολύ πρωτότυπος ο τρόπος παρουσίασης

-
δηλαδή?και πολύ πρωτότυπος ο τρόπος παρουσίασης
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
300 slides σε 18 λεπτά. Χωρίς αυτό να γίνει καθόλου κουραστικό...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ο silegav ειναι ο Βενερης?300 slides σε 18 λεπτά.

Last edited by ultimate_aektzis on Thu Oct 02, 2008 1:03 pm, edited 1 time in total.
- P3
- Venus Project Founder
Λογικά όποιος την είδε σίγουρα θα θυμάται το όνομα του παλικαριού!!!!
Απλά οφείλω να πω ότι ο ανθρώπους σαν το silegav είναι τιμή μου που τους γνωρίζω!
Απλά οφείλω να πω ότι ο ανθρώπους σαν το silegav είναι τιμή μου που τους γνωρίζω!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- Ισοβίτης
Όχιultimate_aektzis wrote:Ο silegav ειναι ο Βενερης?300 slides σε 18 λεπτά.

@Punisher:
Όπως είπε ο Sreak, η παρουσίαση αποτελούνταν από πολλές μικρές διαφάνειες (1 γραμμή ή 1 εικόνα) οι οποίες εναλλάσσονταν ταχύτατα με αποτέλεσμα και να προσέχει το κοινό και να μην γίνεται κουραστική η ομιλία. Δεν είχα ξαναδεί το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσίασης και μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα!
- Bloody Mary
Από τη δεύτερη μέρα (την οποία παρακολούθησα, στην πρώτη δεν ήμουν παρούσα) έμεινα αρκετά ικανοποιημένη από τους "δικούς μας" ομιλητές, δηλαδή τους καθηγητές του τμήματος που μίλησαν και τον silegav, και από 2 ακόμα... Οι υπόλοιποι δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα.
Όσο για την ομιλία του silegav ήταν πραγματικά πρωτότυπη και κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος. Για μένα ήταν ίσως η καλύτερη ομιλία της μέρας. Ένα μεγάλο μπράβο!
Όσο για την ομιλία του silegav ήταν πραγματικά πρωτότυπη και κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος. Για μένα ήταν ίσως η καλύτερη ομιλία της μέρας. Ένα μεγάλο μπράβο!

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω και θα επιβεβαιώσω ότι η παρουσίαση του silegav ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο και ξεκούραστη.
Μπράβο και πάντα τέτοια
Μπράβο και πάντα τέτοια

http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Η παρουσίαση του silegav ήταν εξαιρετική. Ακολούθησε μια μέθοδο του Marketing που επεκτείνεται διεθνώς και αποσκοπεί στο να "αιχμαλωτίζει" την προσοχή του ακροατή και να εστιάζεται σε έννοιες-τεχνολογίες "κλειδιά". Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου είναι πολύ υψηλή, ειδικά όταν απευθύνεται σε ακροατήριο που έχει επαρκείς γνώσεις. Αν, μάλιστα, η διάρκεια της παρουσίασης του silegav ήταν 4-5' μεγαλύτερη και δεν χρειαζόταν να μιλάει τόσο πολύ γρήγορα (αν και δεν έκανε σχεδόν κανένα λάθος-σαρδάμ ο άνθρωπος...), τότε θάταν άψογος.
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.
- silegav
- Venus Project Founder
Σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι πολύ για το θετικό feedback που πήρα από τη συγκεκριμένη παρουσίαση. Την χάρηκα κι εγώ αρκετά τόσο κατά την απόφαση να ακολουθήσω αυτό το στυλ παρουσίασης, όσο και κατά την προετοιμασία, τις πρόβες (ήταν αρκετές για να μην κάνω πολλά σαρδάμ), την παρουσίαση, αλλά και μετά την παρουσίαση.
Το θέμα της παρουσίασης πιστεύω πως είναι αρκετά ενδιαφέρον κι έχει πολύ "ψωμί" για έρευνα και μελέτες πάνω στο πως τη χρησιμοποιούμε. Περισσότερες πληροφορίες εντός...
Κύριε Γκρίτζαλη, σας ευχαριστώ κι εσάς ιδιαίτερα, τόσο για την παρουσία σας αλλά και για το ότι μου δείξατε τον δρόμο μέχρι εδώ. Δυστυχώς οι ευχαριστίες προς το πρόσωπο σας δεν ακούστηκαν λόγω του μικροφώνου, αλλά για να εκφράσω όλα όσα θέλω, θα πρέπει να δαπανήσω αρκετά παραπάνω από τα 4-5' που έχω αφήσει κενά στην παρουσίαση.
Το θέμα της παρουσίασης πιστεύω πως είναι αρκετά ενδιαφέρον κι έχει πολύ "ψωμί" για έρευνα και μελέτες πάνω στο πως τη χρησιμοποιούμε. Περισσότερες πληροφορίες εντός...

Κύριε Γκρίτζαλη, σας ευχαριστώ κι εσάς ιδιαίτερα, τόσο για την παρουσία σας αλλά και για το ότι μου δείξατε τον δρόμο μέχρι εδώ. Δυστυχώς οι ευχαριστίες προς το πρόσωπο σας δεν ακούστηκαν λόγω του μικροφώνου, αλλά για να εκφράσω όλα όσα θέλω, θα πρέπει να δαπανήσω αρκετά παραπάνω από τα 4-5' που έχω αφήσει κενά στην παρουσίαση.
- Zifnab
- Academic status: MSc
Τα συγχαρητήρια μου προς εσάς κ.Γκρίτζαλη και προς silegav! Οι ομιλίες αν και διαφορετικής μεθοδολογίας ήταν από πολύ καλες έως άψογες! Θα εκφράσω το μικρό παράπονο προς τον silegav που δεν σπατάλησε ένα λεπτό για να postαρει εδώ και να μας ενημερώσει ότι θα ήταν παρών! Anyway πάντα τέτοια και εις ανώτερα 

- tZoLe
Και οι δικές μου εντυπώσεις ήταν άριστες από τη δεύτερη μέρα που παρακολούθησα. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη και στον κυρίο Γκρίτζαλη για τις ομίλίες τους. Βαγγέλη πραγματικά πολύ πρωτότυπος και επιτυχημένος τρόπος παρουσίασης!!!

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- silegav
- Venus Project Founder
Πόσταρα να έρθετε στο ICT. Δεν ήμουν εγώ η attraction του συνεδρίου. Ένα σωρό συνεδρίες είχε!!! ;-)Zifnab wrote:Τα συγχαρητήρια μου προς εσάς κ.Γκρίτζαλη και προς silegav! Οι ομιλίες αν και διαφορετικής μεθοδολογίας ήταν από πολύ καλες έως άψογες! Θα εκφράσω το μικρό παράπονο προς τον silegav που δεν σπατάλησε ένα λεπτό για να postαρει εδώ και να μας ενημερώσει ότι θα ήταν παρών! Anyway πάντα τέτοια και εις ανώτερα
Ευχαριστώ πάντως!
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Εύχομαι του χρόνου νάναι μαζί μας, ως ομιλητές στα συνέδρια Πληροφορικής και Επικοινωνιών που θα γίνουν στην Ελλάδα και θα αφορούν Ασφάλεια, ακόμη περισσότερα από τα παιδιά του Τμήματος που κάνουν/έκαναν M.Sc. ειδικά σε Ασφάλεια στις ΤΠΕ (όλως ενδεικτικά, Δημήτρης Αρετής, Royal Holloway, Αλέξης Μυλωνάς, Royal Holloway, Γιάννης Μάλλιος, Carnegie Mellon University, Μυρτώ Αλεξανδράτου, London School of Economics και τόσοι άλλοι αγαπητοί φοιτητές μου). Ή τα παιδιά του ΟΠΑ που έκαναν Ph.D. στην περιοχή (Κώστας Μουλίνος, ENISA, Βασίλης Τσούμας, Ernst & Young) ή τέλειωσαν το ΜΠΣ σε Πληροφοριακά Συστήματα και εργάζονται σε θέσεις που σχετίζονται με την Ασφάλεια και - φυσικά - ο ξεχωριστός Κυριάκος Πιερρακάκης, Harvard και ΜΙΤ, που (μέχρι στιγμής, τουλάχιστον) εστιάζει τις μεταπτυχιακές σπουδές του σε Technology Policy. Μια χαρά παιδιά του ΟΠΑ!
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.