Για την εκδήλωση να πώ οτι ήταν ενδιαφέρον το τμήμα που μίλησε ο Γιαννακουδάκης για την κοινωνία της πληροφορίας!
Οσοι είχαν πάει και πέρσυ θα θυμούνται το λόγο που εκφώνησε ο ακαδημαικός! Ήταν ο ίδιος αυτολεξί!!!

a_s βγάλε τις φωτό των παιδιών ρε συ! Τους ρώτησες αν θέλουν να δημοσιευτεί η φάτσα τους? Ασε που είναι άσχημη η ανάλυση και χάνουν σε ομορφιά!!! Σε παρακαλώ εξ ονόματος των 2 από αυτούς.
Επίσης να μου επιτραπεί να εκφράσω και εγώ τη γνώμη μου! Συμμετείχα στις 2 περσινές αξιολογήσεις (είχα το υπουργείο παιδείας και την AlphaBank που ήταν από τα μεγαλύτερα και δυσκολότερα sites) και πέρασα το μάθημα με 9 από την 1η αξιολόγηση υπουργείων. Εχω να πώ οτι συμμετείχα στην ομάδα από την πρώτη στιγμή χωρίς να γνωρίζω τπτ για απαλλακτική ή για προσθετικό βαθμό. Απλά για την εμπειρία. Αντιθέτως αρκετοί από αυτούς που πήγαν στη 2η αξιολόγηση αναζητούσαν την εύκολο οδό! Και λέω "αρκετοί" και όχι "όλοι" (προς αποφυγή παρεξηγήσεων)! Αυτό λοιπόν πιστεύω οτι το μυρίστηκε και ο καθηγητής και έβαλε και εργασία.
Οσο για τους βαθμούς δεν ξέρω τί έπαιξε...
Τέλος να ενημερώσω οτι φέτος τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ!
Θέλει τεκμηρίωση τουλάχιστον 30-40 σελίδες (χωρίς τα printscreens)

Αυτά!