dte wrote:
Αγαπητοί φίλοι,
1 μήνας και 20 ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας, της dte-Digital Technology Expo 2007.
Όπως και πέρυσι όλοι οι εγγεγραμμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.dte.gr θα λάβουν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση μια εβδομάδα περίπου πριν την έκθεση έναν μοναδικό κωδικό και ένα barcode. Με την επίδειξη του barcode ή του κωδικού κατά την άφιξή τους στο εκθεσιακό κέντρο δεν θα επιβαρυνθούν με εισιτήριο.
Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να εγγραφείτε (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) ή να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσα από το site.
Εγγραφείτε τώρα στο http://www.dte.gr και:
• Επισκεφθείτε δωρεάν την έκθεση
• Συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα
• Εξασφαλίστε προτεραιότητα στην παρακολούθηση των συνεδριακών εκδηλώσεων
• Εξασφαλίστε ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του χώρου της ψηφιακής τεχνολογίας
Τιμές γενικής εισόδου:
Εγγεγραμμένοι στο http://www.dte.gr: Δωρεάν
Χωρίς εγγραφή: 5€
[Παλιό] --- Digital Technology Expo (dte) 2007
- zweistein
- Wow! Terabyte level
[Παλιό] --- Digital Technology Expo (dte) 2007

-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- rapadder
- Gbyte level
Και εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο από τότε που υπάρχει (2000). Αξίζει σίγουρα να πάει κανείς. Παρότι το μέγεθος της δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο παλιά (συμφωνώ με το κάθε πέρσυ και καλύτερα), δεν θα έφτανα στο σημείο να υποστηρίξω ότι είναι μικρή έκθεση ή ότι δεν αξιζει να πάει κανείς. Μια χαρά έκθεση είναι.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
- Gbyte level
- sandra
- Wow! Terabyte level
Πληροφοριακά η έκθεση δεν είναι κάτι τρελό, αλλά αξίζει και μόνο για την επαφή που θα έχεις με τον κόσμο και την τεχνολογία (και τα δώρα!:-p)
Να πω ότι στην έκθεση βρίσκεται περίπτερο και του studentguru με θέμα robotics και μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στην παρουσίαση στην MS. Αξίζει να το δείτε (και να πρήξετε τον Punisher για το πώς λειτουργεί) και να παίξετε λίγο με το lego κλαρκ και τις παλέτες. Θα τους πάρει συνέντευξη και ο Τιτάνας από το pestaola.gr
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΥΓ. Δεν ξέρω αν πρέπει να σας πω να περάσετε από το περίπτερο της MS για να σας πρήξω κι εγώ για το Office
Να πω ότι στην έκθεση βρίσκεται περίπτερο και του studentguru με θέμα robotics και μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στην παρουσίαση στην MS. Αξίζει να το δείτε (και να πρήξετε τον Punisher για το πώς λειτουργεί) και να παίξετε λίγο με το lego κλαρκ και τις παλέτες. Θα τους πάρει συνέντευξη και ο Τιτάνας από το pestaola.gr

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΥΓ. Δεν ξέρω αν πρέπει να σας πω να περάσετε από το περίπτερο της MS για να σας πρήξω κι εγώ για το Office

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- sandra
- Wow! Terabyte level
mikem άσε μεγάλη πίκρα αυτό. Εγώ 2 μέρες τώρα δεν είδα κανένα λεωφορείο. Χθες επειδή είχα αργήσει για την πρωινή βάρδια πήρα ταξί από Δουκίσσης. Προχθές το κάναμε από τον σταθμό Παλήνης με τα πόδια. Είναι ένα γερό 15-20 λεπτο...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
- mikem4600
- Gbyte level
Ναι, το πήρα. Αν ακολουθήσεις τις πινακίδες προς την έξοδο του σταθμού που έχει και ένα σηματάκι με λεωφορείο, βγαίνεις στο parking/σημείο μετεπιβίβασης του σταθμού. Εκεί απ' έξω ήταν ένα άσπρο λεωφορείο που μπροστά είχε χαρτί με το λογότυπο της DTE. Τις προηγούμενες χρονιές πάντως βάζανε και κάτι μικρά stands (πάλι με το σήμα της DTE) μέσα στο σταθμό που δείχνανε από που να βγεις για να βρεις το λεωφορείο. Φέτος μου φάνηκε πολύ πιο χύμα... λες και δεν θέλανε ο κόσμος να τα χρησιμοποιήσει.sandra wrote:mikem το πήρες κι εσύ αυτό το λεωφορείο? Μα καλά από που ξεκινάει και δεν το έχω δει! Ρώτησα όταν βγήκα από τον σταθμό και κανένας δεν ήξερε. Οπότε 2 μέρες πήγα με ταξί.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
Η έκθεση ήταν... λίγο χειρότερη από πέρυσι έχω την εντύπωση. Καθε πέρυσι μάλλον είναι όντως καλύτερα.
Υπήρχαν φυσικά 2 - 3 εκθέματα που πραγματικά τραβούσαν την προσοχή του κοινού, αλλά κατά τα λοιπά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Φυσικά ηταν μια καλή εμπειρία για να δεις τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογιας, όμως παρατηρούσε κανείς μεγάλες "απώλειες" από περίπτερα όπως πχ της Forthnet και γενικότερα παρόχων Ιντερνετ, καθώς και έχω την εντύπωση πως ήταν λιγότερα και τα περίπτερα των εταιριών Antivirus.
Η προσέλευση του κόσμου μου φάνηκε επίσης λιγότερη συγκριτικά με περυσι, αλλά σε αυτό μάλλον έπαιζε ρόλο και το γεγονός ότι πήγα Κυριακή μεσημέρι.
Τέλος, ήταν αρκετά τα περίπτερα που δε φιλοξενούσαν κανέναν εκθέτη (δηλαδή η μια πλευρά του εκθεσιακού χώρου στον πρώτο όροφο ήταν σχεδόν άδεια).
Πάντως σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος η έκθεση συνεχιζόταν και στο υπόγειο (πράγμα που μου είπαν συνέβαινε γενικά και παλιότερα) , το οποίο ήταν η χαρά των gamers - η χαρά των παιδιών και η δική μου φυσικά
Εμένα πάντως δε μου άφησε τόσο θετικές εντυπώσεις όσο η περσινή... Αλλες γνώμες;
Υπήρχαν φυσικά 2 - 3 εκθέματα που πραγματικά τραβούσαν την προσοχή του κοινού, αλλά κατά τα λοιπά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Φυσικά ηταν μια καλή εμπειρία για να δεις τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογιας, όμως παρατηρούσε κανείς μεγάλες "απώλειες" από περίπτερα όπως πχ της Forthnet και γενικότερα παρόχων Ιντερνετ, καθώς και έχω την εντύπωση πως ήταν λιγότερα και τα περίπτερα των εταιριών Antivirus.
Η προσέλευση του κόσμου μου φάνηκε επίσης λιγότερη συγκριτικά με περυσι, αλλά σε αυτό μάλλον έπαιζε ρόλο και το γεγονός ότι πήγα Κυριακή μεσημέρι.
Τέλος, ήταν αρκετά τα περίπτερα που δε φιλοξενούσαν κανέναν εκθέτη (δηλαδή η μια πλευρά του εκθεσιακού χώρου στον πρώτο όροφο ήταν σχεδόν άδεια).
Πάντως σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος η έκθεση συνεχιζόταν και στο υπόγειο (πράγμα που μου είπαν συνέβαινε γενικά και παλιότερα) , το οποίο ήταν η χαρά των gamers - η χαρά των παιδιών και η δική μου φυσικά

Εμένα πάντως δε μου άφησε τόσο θετικές εντυπώσεις όσο η περσινή... Αλλες γνώμες;
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
φέτος πραγματικά δεν είχε τίποτα. Το μόνο αξιοθέατο ήταν τα μοντέλα στο περίπτερο της LG, και δεν αναφέρομαι στα κινητά τηλέφωνα. Α, και το περίπτερο του studentguru. Οκ pun? 
Κατά τα άλλα, επειδή οι πληροφορικάριοι είμαστε πλέον είμαστε μια μικρή κοινότητα, ήταν ένα πρώτης τάξεως event για να δεις γνωστούς, συμφοιτητές, φίλους και συνεργάτες. Τίποτα παραπάνω.

Κατά τα άλλα, επειδή οι πληροφορικάριοι είμαστε πλέον είμαστε μια μικρή κοινότητα, ήταν ένα πρώτης τάξεως event για να δεις γνωστούς, συμφοιτητές, φίλους και συνεργάτες. Τίποτα παραπάνω.