[Παλιό] --- Introduction to C# and .NET Framework

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
djsolid
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

[Παλιό] --- Introduction to C# and .NET Framework

Post by djsolid » Sun Oct 28, 2007 4:28 am

ImageImage
Το StudentGuru σας προσκαλεί τη Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου στις 5.00 μμ για να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό μίνι σεμινάριο με κεντρικό θέμα την γλώσσα C#.
Παράλληλα, θα παρουσιαστεί μία ενημέρωση σχετικά με το ImagineCup. αλλά και ένα πιο "χαλαρό" session με θέμα την ανάπτυξη video games με χρήση του XNA.
Το event διοργανώνεται από φοιτητές - μέλη του StudentGuru.

Το event αυτό μπορεί να ενδιαφέρει:
  • Όσους δεν έχουν καμία εμπειρία σε C# και .NET αλλά γνωρίζουν τις βασικές αρχές του Αντικειμενοστρεφούς Προγραμματισμού
  • Όλους όσοι θέλουν να σχηματίσουν ομάδες για τον διαγωνισμό του Imagine Cup (http://www.imaginecup.com για εγγραφές και πληροφορίες) είτε αυτοί έχουν εμπειρία σε .ΝΕΤ είτε όχι.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, το event θα διαρκέσει περί τις 3 ώρες, και φυσικά ενθαρρύνεται η συζήτηση! Φυσικά, μπορείτε να φέρετε και την παρέα σας!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που μας παραχώρησε ευγενικά η Microsoft Hellas στα γραφεία της: Microsoft Hellas, Κηφισίας 221, Μαρούσι.

Η Microsoft Ελλάς βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας, απέναντι από το Άλσος Συγγρού και λίγο πριν από το νοσοκομείο ΚΑΤ. Έξω από την εταιρία υπάρχει άνετο πάρκινγκ σε περίπτωση που έρθετε με αυτοκίνητο. Εάν έρθετε με τον ηλεκτρικό, είναι 5-7 λεπτά με τα πόδια από τον ηλεκτρικό σταθμό του Αμαρουσίου και γύρω στα 10 λεπτά από το σταθμό του ΚΑΤ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Event αλλά και το ImagineCup ...EΔΩ...
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Oct 28, 2007 2:20 pm

will be there!!!
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Oct 28, 2007 4:51 pm

και έλεγα ότι θα σου αφήσω το mp3φωνο για να ηχογραφείς τον Ξυλωμένο στα Κατανεμημένα :-p ... Τώρα πρέπει να βρώ άλλο θύμα.... :evil:
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Thu Nov 01, 2007 9:26 pm

Zifnab wrote:και έλεγα ότι θα σου αφήσω το mp3φωνο για να ηχογραφείς τον Ξυλωμένο στα Κατανεμημένα :-p ... Τώρα πρέπει να βρώ άλλο θύμα.... :evil:
και νόμισες οτι βρήκες εύκολα άλλο ε;;
κούνια που σε κούναγε... :-p :-p
:razz:
laikedelic !
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Post by elsupreme » Thu Nov 01, 2007 9:59 pm

Μην κοιτάς εμένα... ;)
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Fri Nov 02, 2007 1:30 am

cactus δλδ θα έρθεις και εσύ ε ? ok then ;)
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Sat Nov 03, 2007 12:38 am

Ωραία, η ημερίδα πραγματοποιήθηκε!

Μπορώ να πω ότι ήταν θαυμάσια. Ο πρώτος ομιλητής μου άρεσε περισσότερο. Παρουσίασε μια εισαγωγή στο .ΝΕΤ και τη C# (πραγματοποιώντας ανασκόπηση της γλώσσας σε μία ώρα!).

Η τύπισσα που ήρθε μετά βαριόταν που ζούσε... Ευτυχώς, η παρουσίασή της για το ImagineCup διήρκησε ελάχιστα.

Ο τρίτος ομιλητής έκανε μια εισαγωγή στο ΧΝΑ. Χρήσιμη (κυρίως από "θεωρητικό" ενδιαφέρον μιας και κώδικα έγραψε ελάχιστο) και με καταπληκτικές παρουσιάσεις -- το PowerPoint 2007 κάνει θαύματα!

Σημαντικό μειονέκτημα: Δεν υπήρχε μπουφές... :razz: :razz: :razz:
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Sat Nov 03, 2007 4:01 am

Ισοβίτης wrote:Σημαντικό μειονέκτημα: Δεν υπήρχε μπουφές... :razz: :razz: :razz:
Όντως! Υπήρχαν πολλές γκρίνιες γι' αυτό αλλά νομίζω ότι τον αντικατέστησε επάξια ένα παιχνίδι με κιθάρες (δεν ξέρω και πως το λένε :Ρ) που κράτησε αρκετούς κολλημένους στην οθόνη και τους υπόλοιπους να κάνουν τις μαζορέτες (σ' αυτούς ήμουν κι εγώ :Ρ).

Δυστυχώς έπρεπε να φύγω νωρίς κι έκατσα μόνο στον πρώτο ομιλητή που αναφέρθηκε στη C#. Ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση κι αυτός που το παρουσίαζε πραγματικά του άρεσε και το ζούσε.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Post by elsupreme » Sat Nov 03, 2007 5:06 am

Πρέπει να ήταν το Guitar Hero.
Καλή η ημερίδα, αν και η C# μου άφησε μάλλον γλυκόπικρη γεύση πρέπει να πω...
Περισσότερο για εταιρικό programming με πολλούς προγραμματιστές μου κάνει παρά για πλατφόρμα για το γενικό κοινό.
Άσε που τα περισσότερα - ακόμα και το look and feel - είναι μια μίξη Java-C++ - για να μην κάνουμε τα στραβά μάτια...
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sat Nov 03, 2007 9:40 am

Ισοβίτης wrote:Η τύπισσα που ήρθε μετά βαριόταν που ζούσε... Ευτυχώς, η παρουσίασή της για το ImagineCup διήρκησε ελάχιστα.
Όντως. Σαν να είχε καπνίσει τίποτα πριν την παρουσίαση... Απλά απαράδεκτη.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Sat Nov 03, 2007 11:40 am

Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ η ημερίδα - Ειδικά η C#, έπειτα το XNA και τέλος η παρουσίαση του Imagince Cup που έκανε κάποια κοιλιά. Η C# μου άφησε θετικές εντυπώσεις για την υιοθέτηση των καλών στοιχείων της java από τη C++,αλλά και η διατήρηση δυνατοτήτων της τελευταίας. Το VS φάνηκε να κάνει κάποια έξυπνα κολπάκια και ίσως δίκαια λένε ότι το NetBeans είναι αντιγραφή του. Το XNA επίσης πολύ ενδιαφέρον αν και σχετικά δύσκολο στην υλοποίηση του για τον amateur προγραμματιστή που θέλει να κάνει μια πολύπλοκη/αξιόλογη εφαρμογή...
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”