Page 1 of 1

10o Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Posted: Sat Sep 13, 2008 10:38 pm
by Master_ex
Διάβασα το σχετικό mail που μας έστειλε το κέντρο υπολογιστών και έριξα μια ματιά εδώ και εδώ. Επειδή δεν είχα ξανα ακούσει για το συγκεκριμένο συνέδριο διαβάζοντας στα γρήγορα τις πληροφορίες περι του συνεδρίου μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για παρουσίαση των έργων που θα γίνουν σχετικά με πληροφορική/ψηδιακή Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ όπως λέει και εδώ:
http://www.ictplus.gr/default.asp?pid=57&la=1 wrote:Εναρκτήρια Ολομέλεια Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008 ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Βασίλης Ασημακόπουλος, θα κυρήξει την έναρξη του 10ου GREEK ICT FORUM 2008 παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες ανάπτυξης της Πληροφορικής και των Ψηφιακών Επικοινωνιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008, επίσης στην ΑΙΘΟΥΣΑ BALL ROOM II, θα γίνει η κήρυξη εργασιών της β! ημέρας των εργασιών του 10ου GREEK ICT FORUM 2008 με προσκεκλημένους ομιλητές τον Χρήστο Ζώη, υφυπουργό Εσωτερικών και τον Σίμο Σιμόπουλο, Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών.
Με άλλα λόγια θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει γιατί μας αφορά το συγκεκριμένο συνέδριο και ποιές ομιλίες αξίζουν την προσοχή μας?

Υ.Γ.:Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ.

Re: 10o Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Posted: Sat Sep 13, 2008 11:40 pm
by silegav
Στο συνέδριο αυτό πέρυσι είχα συμμετάσχει σαν επισκέπτης και σήμερα τυχαίνει να εργάζομαι σε έναν από τους χορηγούς του συνεδρίου. Πέρυσι είχα απολαύσει ορισμένες από τις ομιλίες και είχα βαρεθεί σε ορισμένες άλλες. Γενικά είναι συνέδριο στο οποίο μπορείς να ακούσεις ορισμένους ανθρώπους, κυρίως της αγοράς, να μιλάνε για τάσεις και τη σύγχρονη πραγματικότητα στον χώρο μας.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να αποκομίσεις από ένα τέτοιο event. Μπορεί να ακούσεις κάτι που να σε κάνει να στραφείς σε ένα τομέα της επιστήμης μας, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον ομιλητή ή να πιάσεις μια κουβέντα με κάποιον σύνεδρο και να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, τά οποία μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε δουλειά, όπως μπορεί και να βαρεθείς και να φύγεις.

Μπες στο site, το οποίο έδωσες κι εσύ, δες το πρόγραμμα των ομιλιών και δες τι θες να ακούσεις και ποιόν, αν υπάρχει κάποιος!

Re: 10o Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Posted: Sat Sep 13, 2008 11:54 pm
by Master_ex
silegav wrote:Μπες στο site, το οποίο έδωσες κι εσύ, δες το πρόγραμμα των ομιλιών και δες τι θες να ακούσεις και ποιόν, αν υπάρχει κάποιος!
Τα έχω δεί και μου φένεται ενδιαφέρον το ICT Security 2008... μάλλον θα περάσω μια βόλτα :-D
Anyway, ευχαριστώ.

edit:Διόρθωση ορθογραφικού :roll:

Re: 10o Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Posted: Sat Sep 13, 2008 11:59 pm
by silegav
Στο συγκεκριμένο συμμετέχει και η εταιρεία στην οποία δουλεύω. :-)
Θα τα πούμε μάλλον κι από κοντά.

Re: 10o Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Posted: Sun Sep 14, 2008 2:11 am
by Zifnab
Πέφτει πάνω στην Λογιστική γμτ :smt010

Re: 10o Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Posted: Sun Sep 14, 2008 5:52 am
by ~~Wind~~
Το Security 2008 ισως να ειναι ενδιαφερον κ για μενα. Αν ψηθω μπορει να παω. ;)

Re: 10o Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Posted: Mon Sep 15, 2008 11:12 pm
by redlabel
Αναμένονται προσθήκες ομιλητών στο πρόγραμμα... Stay tuned!

Δ. Γκρ.

Re: 10o Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Posted: Wed Sep 17, 2008 9:10 am
by necrofear_13
Ας του ριξω και εγω μια ματια.master κανονιζουμε να παμε μαζι αν ειναι